Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@07:45:00 GMT

لزوم توانمندسازی روانی و شغلی زنان سرپرست خانوار 

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۶۰۴۷۴۴

لزوم توانمندسازی روانی و شغلی زنان سرپرست خانوار 

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون فرهنگی و اجتماعی بهزیستی کشور بر لزوم توانمند سازی روانی، حرفه ای یا شغلی و تامین سرمایه شغلی زنان سرپرست خانوار تاکید کرد.

محمد نصیری در نشست هم اندیشی با مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی و کارشناسان حوزه امور اجتماعی با اشاره به وابستگی کلیه شئون زندگی زنان سرپرست خانوار و خودسرپرست به بهزیستی، نقش مضاعف پدری و مادری این قشر را در خانواده متذکر شد و گفت: این بانوان نقش تربیتی و تامین مالی خانواده را توامان بر عهده دارند و مدل اشتغال آنان نیز باید مدلی مطابق با شیوه ی زندگی آنها  بوده و امنیت شغلی و  امنیت روانی آنان تامین و درآمد مکفی داشته باشند  و اولویت در  مدل اشتغال و توانمند سازی زنان سرپرست خانوار، مدلی مبتنی بر ویژگی های زیست بوم آنان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امین موقت، ظرفیت قانونی مغفول مانده در شبه خانواده 

وی در بخش دیگری از سخنان خود، امین موقت را ظرفیت قانونی مغفول مانده در حوزه امور شبه خانواده عنوان کرد.

وی در این نشست با بیان اینکه فرزندخواندگی اهم فعالیت بهزیستی در حوزه امور شبه خانواده است، افزود : تسهیل و تسریع فرآیند فرزندخواندگی و تاکید بر لزوم  فرزندخواندگی مطلوب با ارزیابی دقیق و تخصصی خانواده ها با نگاه مددکاری از نکاتی است که باید در این حوزه مدنظر قرار گیرد و  مددکاران و کارشناسانی که نسبت به فرزند شناخت دارند می توانند در این مسیر یاریگر باشند و این فعالیت را به سوی فرزندخواندگی موفق سوق دهند. 

معاون فرهنگی و اجتماعی بهزیستی کشور، امین موقت را ظرفیت قانونی مغفول مانده در شبه خانواده عنوان و از توسعه آن خبر داد و اظهار کرد: توسعه کمی و کیفی  مراکز شبه خانواده از اهداف این معاونت می باشد،  به این مفهوم که بهزیستی با کاهش بار مراکز شبه خانواده این فرآیند را تسهیل کرده و تعداد فرزندان مقیم در مراکز را به طور چشمگیر کاهش دهد.

لزوم ایجاد ظرفیت‌ها و قابلیت‌های ارائه خدمت با معیارهای انسانی

نصیری حوزه اورژانس اجتماعی را  تابلو پیشانی سازمان در حوزه آسیب‌ها دانست و بر توسعه کمی و کیفی این مراکز تاکید کرد.

وی حل مشکلات خرید، لجستیک و  سیستم های مخابراتی را از اهم برنامه های پیش روی حوزه ی اورژانس اجتماعی برشمرد و گفت: کاهش بار خدمات نیروی انسانی و ارتقاء کیفی آن  و جایگزینی نیروی انسانی کیفی از اهم مورادی است که در این حوزه باید مد نظر قرار گیرد. 

معاون فرهنگی و اجتماعی بهزیستی کشور با اشاره به آسیب های نوظهور در سال‌های اخیر بر لزوم ایجاد ظرفیت مساعد و قابلیت های منعطف با معیار های انسانی تاکید کرد و گفت: به دلیل کافی نبودن دستورالعمل و تنوع شرایط افراد در جامعه، پروتکل نویسی در حوزه ی آسیب ها از زمینه هایی است که لزوم پیشرفت در این زمینه مشهود است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان، در ابتدای این نشست دکتر صحاف مدیرکل بهزیستی، گزارشی جامع از اقدامات و چالش‌های حوزه امور اجتماعی بهزیستی استان ارائه داد.
معاون امور اجتماعی بهزیستی آذربایجان شرقی به همراه دیگر کارشناسان ذیربط نیز هر کدام پیشنهادهایی در راستای حل چالش های دفاتر ذیربط بیان کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنان سرپرست خانوار اجتماعی بهزیستی شبه خانواده حوزه امور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۴۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است

نجمه کمالی مشاور اموز زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست کشور در نشست مدیران ارشد سازمان حفاظت محیط زیست در شیراز که با حضور علی سلاجقه معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، با بیان اینکه توجه به جایگاه بانوان در دولت سیزدهم افزایش یافته است اظهار کرد: محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است، توسعه آموزش و توان افزایی بانوان در محیط زیست کاملا مشهود است.

 او بیان کرد: ۳۰ درصد از کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست را زنان تشکیل می‌دهند و هم اکنون ۲۴۵ بانو در پست‌های مدیریتی مشغول خدمت هستند.

او افزود: افزایش سهم بانوان در مدیریت محیط زیست کشور یکی از راهبرد‌های اصلی سازمان حفاظت محیط زیست است.

مشاور اموز زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: انسجام، شبکه سازی و تقویت نشاط درون سازمانی، تعامل و ارتباط موثر با کارکنان ستاد و ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، استفاده از ظرفیت زنان به ویژه خانواده‌ها به عنوان مهم‌ترین بنیان اجتماعی در گسترش فرهنگ حفاظت از محیط زیست، تقویت شکوه مادری و جوانی جمعیت، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و اعتلا و گسترش فرهنگ و تقویت باور‌های دینی در حوزه خانواده از جمله مهم‌ترین اهدافی است که در این سازمان دنبال شده است.

کمالی همچنین اقدامات سازمان حفاظت محیط زیست در جهت اجرای بند ح تبصره ۹ قانون بودجه و حمایت از بانوان را تشریح کرد و افزود: با اجرای رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه، حمایت از فرزند آوری، آموزش و مشاوره در حوزه خانواده، اجرای برنامه‌های حوزه زنان و خانواده، برگزاری کارگاه‌ها و برنامه‌های تخصصی در حوزه همسرداری، کار، خانواده، تعلیم و تربیت فرزند، ارتباط موثر والدین و فرزندان و برگزاری کارگاه مهارت‌های زندگی و برقراری تعادل و توازن بین کار و زندگی برای ارتقای جایگاه زنان و حمایت از آنان تلاش شده است.

مشاور اموز زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست کشور همچنین با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به قشر زنان، ادامه داد: اجرای کامل قانون جوانی جمعیت در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، تعامل و همکاران با مادران دارای فرزند زیر ۲ سال برای استفاده از ظرفیت دورکاری، برگزاری دوره‌های آموزش تحکیم خانواده در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، استفاده از ظرفیت بانوان متخصص در پست‌های مدیریتی، همکاری در برگزاری و اجرای برنامه‌های کارگروه محیط زیست و خانواده رویداد ملی خانواده و فرهنگی عامه و ارسال به موقع گزارشات اجرای مصوبه شوارای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و تشویق کارکنان از جمله انتظارات بانوان است.

کمالی همچنین خواستار تعامل و همراهی با مادران دارای فرزند زیر ۶ سال و موافقت با مرخصی آنان، حضور و عضویت مشاور امور زنان و خانواده اداره کل در جلسات شورای معاونین استان‌ها، تهیه لباس همسان برای بانوان به منظور آراستگی و حفظ عفاف و حجاب در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها و راه اندازی اتاق مادر و کودک در جهت ماده ۲۲ قانون جوانی جمعیت و همچنین همکاری با اداره کل امور زنان و خانواده استانداری برای معرفی بانوی تاثیر گذار در حوزه محیط زیست شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از ۹۰۰۰ زن سرپرست خانوار
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند