Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@19:35:53 GMT

ملک‌آباد در محاصره آسیب‌ها

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۶۰۴۷۵۶

ملک‌آباد در محاصره آسیب‌ها

ملک‌آباد که یکی از مناطق شهر چهارباغ است با معضلات فراوانی دست‌وپنجه نرم می‌کند و اهالی آن از کمبود امکانات شهری گلایه دارند، در این بین وجود زندان قزلحصار نیز نمکی بر زخم شهروندان این منطقه شده و امنیت آنها را به خطر انداخته است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، برای رسیدن به جاده قزلحصار باید کمالشهر را پشت سر بگذاری و سپس با گذشتن از کنار ندامتگاه کرج و مرکز اقامت معتادان متجاهر به ملک‌آباد می‌رسی، همان شهری که نامش در البرز برای سکونت معروف است به ارزان‌ترین ناکجاآباد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وارد ملک آباد که می‌شوی، زباله‌ها، معتادان متجاهر، اراضی آباد نشده و خالی، آسفالت نامناسب، دخمه‌هایی نامش را خانه گذاشته‌اند و هزاران آسیب و نازیبایی دیگر که بیانش مثنوی هفتاد من می‌خواهد، البته این شرایط و اوضاع نامناسب در حالی است که نسبت به چند سال گذشته کمی بهتر شده و در گذشته شرایط در ملک‌آباد بسیار وخیم‌تر بوده است، در این بین پای درد و دل اهالی ملک‌آباد که بنشینی تنها چیزی که می‌شنوی گلایه است و حتی سر سوزنی رضایت شهروندی را در کلام شهروندان ملک‌آباد نخواهی شنید، یکی از نبود درمانگاه می‌گوید، دیگری جای خالی بانک را معضلی برای این منطقه می‌داند؛ در میان اینها استحصال شهروندان برای داشتن یا نداشتن فضای سبز جای تأسف دارد، یکی از نبود فضای سبز ناراحت است و دیگری به این خوشحال است که فضای سبزی در ملک‌آباد نیست، چرا که اگر پارکی باشد پاتوق معتادان خواهد شد و مسئله امنیت شهر بیش از پیش به خطر می‌افتد، این موارد تنها گوشه‌ای از معضلات و آسیب‌هایی است که شهروندان ملک‌آباد با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

ملک‌آباد امنیت ندارد

علی، جوان ملک‌آبادی که از کمبودهای خدمات شهری گلایه می‌کند و به خبرنگار ایمنا، می‌گوید: از داشتن فضای سبز یا پارکی که بتواند در آرامش روح و روانمان تأثیر بگذارد محروم هستیم و هنوز برخی از کوچه پس کوچه‌های ملک‌آباد آسفالت نشده و شاهد حضور معتادان و کارتن‌خواب‌های زیادی در این منطقه هستیم که مسئولان اقدام مؤثری برای جمع‌آوری آنها نمی‌کنند.

اما حامد که نگران امنیت ملک‌آباد است، می‌گوید: فضای سبز نمی‌خواهیم چرا که با وضعیت، موجود، فضای سبز پاتوقی برای معتادان می‌شود و امنیت نداشته‌مان از دست می‌رود و مهم تأمین امنیت ملک آباد است؛ نزدیکترین پاسگاه به ملک آباد پاسگاه چهارباغ است که حداقل شش کیلومتر از اینجا فاصله دارد که آن هم به خاطر کمبود نیرو و امکانات، بیش از ۳۰ دقیقه طول می‌کشد تا برای مأموران برای رسیدگی به تخلفات بی‌شمار خود را به ملک‌آباد برسانند.

حالا دیگر کسی از اهالی ساکت نیست، ظاهراً "امنیت" درد مشترک اهالی ملک آباد است؛ زنی جوان درباره نبود امنیت می‌گوید: در کوچه "لاله‌ها" خریداران موادمخدر صف می‌ایستند، باج‌گیری و خفت‌گیری هم که روال عادی روز و شب کوچه‌های ملک‌آباد است و هیچ کس رسیدگی نمی‌کند؛ به که بگوییم؟ چقدر نامه نگاری کنیم؟ اینجا کراک و شیشه بیداد می‌کند! اما کسی صدای ما ملک‌آبادی‌ها نمی‌شنود.

ضرورت اجرای پروژه‌های عمرانی در ملک‌آباد

سعید افشاری‌نیا، رئیس شورای اسلامی شهر چهارباغ در خصوص معضلات ملک‌آباد به خبرنگار ایمنا، می‌گوید: اجرای پروژه‌های عمرانی در مناطق محروم از جمله منطقه ملک‌آباد به صورت جدی در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه اولویت شورای اسلامی شهر تحقق مطالبات شهروندان است، ادامه می‌دهد: طی بازدیدهای مستمر و مدون روند اجرایی پروژه‌ها نظارت می‌شود؛ آسفالت بلوار خلیج فارس هم از جمله این موارد است.

رئیس شورای اسلامی شهر چهارباغ با اشاره به اینکه بهبود وضعیت آسفالت به تسهیل در تردد شهروندان کمک خواهد کرد، می‌افزاید: بسیاری از خیابان‌ها و معابر شهر ملک‌آباد نیز به زودی ساماندهی و بهسازی خواهد شد تا سال جدید عمده این معابر قابل استفاده برای شهروندان باشد.

وی با اشاره به اجرای سریع و دقیق پروژه‌های عمرانی در مناطق کم برخوردار شهر، خاطرنشان می‌کند: لازم است روند اجرایی پروژه‌های عمرانی در شهر به ویژه در مناطق محروم و کم برخوردار با سرعت و دقت عمل انجام شود.

افشاری‌نیا تصریح می‌کند: آسفالت، لکه‌گیری و بهسازی معابر و محلات از اهم برنامه‌های شورای اسلامی شهر و شهرداری چهارباغ در حوزه عمرانی و خدماتی است تا رضایت خاطر شهروندان حاصل شود.

بازار خرید و فروش خودرو مشکلات عدیده‌ای برای ملک‌آباد به وجود آورده است

حجت الاسلام قادر محمدی، امام جمعه چهارباغ در خصوص نبود امنیت و مشکلات ملک‌آباد به خبرنگار ایمنا، می‌گوید: معضل اصلی ما در منطقه ملک‌آباد وجود دو زندان بزرگ کشوری و استانی است و وجود زندان‌ها موجب شده تا با مشکلات امنیتی در این منطقه دست‌وپنجه نرم کنیم.

وی با اشاره به اینکه وجود بازار خرید و فروش خودرو نیز یکی دیگر از عوامل زمینه‌ساز نابسامانی‌های ملک‌آباداست، تصریح می‌کند: بازار خودرو مشکلات عدیده‌ای را برای این منطقه به وجود آورده است و این بازار باید از منطقه مسکونی ملک‌آباد خارج شود.

امام جمعه چهارباغ با اشاره به طرح‌های نیروی انتظامی در مهدی‌آباد و ملک‌آباد برای بهبود امنیت در این مناطق، خاطرنشان می‌کند: طرح‌هایی که برای ایجاد امنیت در ملک‌آباد و مهدی‌آباد اجرا شده است، مانند مسکن و مقطعی بود و این موضوع در کنار نبود کلانتری مجزا برای ملک‌آباد مشکلاتی را ایجاد کرده است.

وی با اشاره به اهمیت استقرار کلانتری در منطقه ملک‌آباد، می‌گوید: برای ایجاد امنیت و آسایش در سراسر استان البرز از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم بود و در این راستا کلنگ زنی یک کلانتری و پلیس راهور در منطقه ملک‌آباد حدود سه سال گذشته انجام شده است که در ماه‌های اخیر روند اجرایی عملیات این پروژه با سرعت بیشتری طی شده است.

اقدامات مدیریت شهری در ملک‌آباد

مهران علیخانی، مدیر منطقه یک شهرداری چهارباغ در خصوص آخرین وضعیت فعالیت عمرانی و اجرایی، به خبرنگار ایمنا، می‌گوید: در راستایی ارتقای کیفی فضایی شهری و زیباسازی منظر شهر عملیات بهسازی و احیا فضای سبز بلوار خلیج فارس در دو لاین شمالی و جنوبی اجرایی شد.

وی از کاشت درخت در نواحی مختلف ملک‌آباد خبر می‌دهد و می‌افزاید: کاشت درخت در خیابان مصلی و ایجاد فضای سبز در شهر بیانگر این امر است، همچنین نورپردازی و نصب اِلمان شهری در ورودی بلوار خلیج فارس و نورپردازی و نصب برج نوری در پارک آدینه نیز در راستای خدمت‌رسانی به شهروندان انجام شده است.

مدیر منطقه یک شهرداری چهارباغ با بیان اینکه تکمیل ساختمان کلانتری ملک‌آباد از دیگر پروژه‌هایی در دستور کار است، تصریح می‌کند: ادامه پروژه انتقال آب‌های سطحی کانال کمربندی و دال‌گذاری کانال به طول تقریبی ۸۰۰ متر انجام می‌شود. اصلاح کانال آب گلستان ۱۹، پروژه مطالعاتی جمع‌آوری آب‌های سطحی در ملک‌آباد و ترمیم روکش آسفالت بلوار خلیج فارس در لاین شمالی و جنوبی نیز در حیطه اقدامات قرار می‌گیرد تا معضلات ملک‌آباد هر چه سریع‌تر رفع شود.

وی در خصوص انجام مذاکرات و تشکیل پروند جهت بازگشایی معابر دارای معارض، اضافه می‌کند: خرید و نصب سطل مکانیزه نیز از دیگر اقدامات مدیریت شهری در ملک‌آباد است و به منظور تسهیل تردد شهروندان لکه‌گیری و ترمیم آسفالت معابر فرعی و اصلی ملک‌آباد به صورت ویژه انجام می‌شود.

گزارش از محنا عباسی، خبرنگار پارلمان شهری خبرگزاری ایمنا

کد خبر 559263

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدیریت شهری چهارباغ استان البرز فردیس کرج آسيب اجتماعي شورای اسلامی شهر چهارباغ طرح جامع مدیریت شهری پیشگیری از آسیب های اجتماعی معضلات شهري شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پروژه های عمرانی شورای اسلامی شهر خبرنگار ایمنا بلوار خلیج فارس منطقه ملک آباد ملک آباد ملک آباد ملک آباد پروژه ها فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۴۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود

یک اندیشکده در گزارشی به چشم‌انداز جدید شورای همکاری خلیج فارس پرداخت و نوشت که این شورا برای تحقق اهداف خود نیاز به مشارکت ایران دارد.

به گزارش ایسنا، اندیشکده«استیمسون» در گزارشی نوشت: جاسم البدیوی، دبیرکل شورای همکاری خلیج(فارس) ۲۸ مارس ۲۰۲۴ چشم‌انداز این شورا را اعلام کرد و این سند  و چشم‌انداز برای اولین بار در طول عمر ۴۳ ساله شورای همکاری به صراحت درمورد امنیت جمعی و همگانی صحبت کرد.

در این گزارش آمده است: چشم‌انداز شورای همکاری خلیج فارس شباهت‌هایی با پیشنهادهای قبلی ایران، روسیه و چین دارد؛ پیشنهادهایی که بر تقویت گفت‌وگو و همکاری در منطقه خلیج(فارس) تاکید دارند. علیرغم اینکه در این چشم انداز به صورت مستقیم گفته نشده است اما همزیستی مسالمت‌آمیز و همکاری با تهران برای تحقق اهداف این چشم‌انداز ضروری و لازم است و اعضای شورای همکاری می‌دانند که هر یک پروژه‌های عظیم که تصور آن را دارند در سایه مواجهه نظامی با ایران قابل تحقق نیستند.

این اندیشکده با اشاره به نیاز شورای همکاری خلیج فارس به ایران  برای تحقق امنیت منطقه‌ای آورده است: حملات مستقیم اخیر میان ایران و اسرائیل اهمیت مشارکت ایران به صورت سازنده را چند برابر کرد و منزوی کردن ایران مانع هرگونه توسعه و صلح خواهد شد.

در ادامه این گزارش آمده است: اگر ایران و عربستان در سال ۲۰۲۳ صلح نمی‌کردند اوضاع امروز منطقه بسیار بدتر بود، علاوه بر این ارتباطات دیپلماتیک و اقتصادی میان این دو کشور مورد حمایت بازیگران اروپایی و آسیایی به‌ویژه چین قرار گرفت. مانع اصلی گسترش روابط منطقه‌ای همچنان تحریم‌های آمریکا و تلاش‌های این کشور برای عادی سازی روابط میان کشورهای عربی خلیج(فارس) و اسرائیل و منزوی کردن تهران است. درحالی که برخی‌ها در ابتدا از سیاست‌های واشنگتن دفاع کردند اما بازیگران منطقه‌ای امروز دیگر برای آن اهداف تلاش نمی‌کنند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: درحالی که کشورهای اروپایی و اتحادیه اروپا روابط دیپلماتیک با تهران و تمام بازیگران منطقه‌ای دارند، آمریکا همچنان تلاش می‌کند که ائتلاف‌های منطقه‌ای برای مقابله با ایران و مهار آن تشکیل دهند. ابتکار عمل‌هایی مانند ائتلاف راهبردی خاورمیانه، ائتلاف ورشو و تعدادی از رزمایش‌های هوایی و دریایی مشترک به دلیل ماهیت استثنائی آن‌ها و تمرکز بر روی مسائل دشوار امنیتی با مشکلاتی مواجه شدند و منطقه امورز به گفت‌وگو و همکاری بیشتر از مواضع نظامی نیاز دارد. این رویکردهای امنیتی متنوع در اصول منشور سازمان ملل، سازمان همکاری اسلامی، اتحادیه عرب، شورای همکاری خلیج(فارس) و اصول قوانین بین‌المللی مشترک است و تمام آن ها بر لزوم احترام به حاکمیت کشورها، استقلال سیاسی، عدم دخالت در امور دیگران و حل اختلافات از طریق راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز تاکید دارند و اکنون آمادگی‌هایی برای اتخاذ گام‌های اساسی در این راستا وجود دارد.

این اندیشکده در ادامه گزارش خود می‌نویسد: یکی از مسائل مهم در چشم‌انداز شورای همکاری خلیج(فارس) برای امنیت منطقه، دعوت به تقویت همکاری بین کشورهای منطقه به روشی که در راستای گفت‌وگو، ارتباط و ایجاد پل‌های ارتباطی باشد. این چشم‌انداز بر لزوم حل چالش‌های آب و امنیت غذایی از طریق تقویت همکاری با شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید دارد، انتظار می‌رود که اجرایی کردن این خط‌مشی فراگیر منجر به کاهش مشکلات امنیتی دشوار مانند چالش امنیت دریایی و تهدیدات نظامی شود. چشم‌انداز شورای همکاری به مثابه یک «گام مهم رو به جلو» است که برخی چالش‌های بزرگ در منطقه را حل می‌کند. شورای همکاری با تمرکز بر همکاری و حل مسالمت‌آمیز درگیری ها و توسعه پایدار، تنها به فکر تقویت امنیت اعضای این شورا و شکوفایی آن‌ها نیست بلکه به دنبال مشارکت در یک نظام بین‌المللی باثبات و پر امنیت است و مشارکت ایران در این گفت‌وگو امری محوری و اساسی برای تضمین موفقیت چشم‌انداز است.

در پایان این گزارش آماده است: روابط دیپلماتیک احتمالی در سال ۲۰۲۴ این چشم‌انداز را قوی‌تر خواهند کرد و ممکن است این امر در چارچوب کنفرانس بغداد سه، نشست سران منطقه در پکن و یا دعوت ایران به نشست سران شورای همکاری باشد. انتخابات پیش روی آمریکا منبع آشفتگی های احتمالی خواهد بود اما آن‌ها نیز تمرکزشان بر روی تقویت روابط دوجانبه و یا چندجانبه در خلیج(فارس) خواهد بود، از سوی دیگر هیچ یکی از بازیگران منطقه ای در خلیج فارس خواهان بازگشت به مرحله قبل از سال ۲۰۲۱ نیستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ابرپروژه مسکونی تهران در محله یاخچی آباد با ۱۰ هزار واحد ساخته می شود
  • دانشگاه کلمبیا در محاصره نیرو‌های پلیس + فیلم
  • اتصال خط ۵۰۰ مخزن عباس آباد به خط اصلی آبرسانی منطقه ۹ پله ارومیه
  • مذاکرات نظامی مغرب و ناتو
  • نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • نرخ رهن در بازار مسکن؛ رهن کامل در عبدل آباد با ۶۰۰ میلیون تومان
  • نرخ خرید بازار مسکن؛ با ۵ میلیارد تومان صاحب‌خانه شوید +جدول
  • قیمت واحدهای مسکونی در منطقه ۱۹ تهران + جدول
  • آبراه خلیج فارس جای بیگانگان نیست
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد