Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نظر می رسد این حمله و اطلاعات دقیق موقعیت استقرار بالگردهای روسی در فرودگاه خرسون به کمک ارسال تصاویر هوایی آنلاین از طریق پرواز هواپیماهای جاسوسی ناتو در مرزهای اوکراین انجام شده باشد.

سرویس جهان مشرق _ سومین هفته از نبرد ارتش روسیه و اوکراین امروز به پایان می‌رسد و بر خلاف تصورات و پیش بینی‌ها از جمله ادعای عجیب وزارت دفاع امریکا "پنتاگون" که مدعی سقوط ۹۶ ساعته کی‌یف بودند، جنگ در خاک اوکراین تقریبا به بن بست میدانی رسیده و روند فرسایشی را طی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود ۱۰ روز است که حد پیشروی‌ها در ۳ جبهه اصلی شمال شرقی (خارکیف و سومی)، جبهه جنوبی (از شهر خرسون تا ماریوپل) و جبهه شمالی(تلاش برای ورود به پایتخت) مشخص شده و نه ارتش روسیه توان تصرف مناطق جدیدی را داشته و نه طرف اوکراینی توان ضد حمله و بازپسگیری شهرهای مهم و سقوط کرده خود را دارد.

خوشنودی کشورهای غربی از روند فرسایشی جنگ اوکراین

کارشناسان معتقدند پیش از شروع جنگ در اوکراین، مقامات سیاسی امریکا و کشورهای غربی به دو طریق می‌توانستند مانع از شروع جنگ در این کشور و ویرانی زیرساخت های اوکراین و کشته شدن هزاران انسان بی گناه برای جنگی بیهوده شوند:

مورد نخست، گفت و گوهای دوستانه میان طرف غربی و دولت اوکراین با کرملین بود؛ به نحوی که روسیه تضمین امنیتی از سوی غرب مبنی بر عدم تهدید مرزهایش از خاک اوکراین دریافت کند؛ دولت اوکراین اعلام رسمی کند که به دنبال پیوستن به ناتو نیست و همچنین از ارسال تسلیحات سنگین به خاک اوکراین و حمله ارتش این کشور به مناطق جدایی طلب دونتسک و لوهانسک خودداری کنند.

سرباز اوکراینی و موشک ضد زره جاولین

مورد دوم نیز انتخاب خشن ترین راهبرد ممکن بود؛ یعنی تجهیز گسترده ارتش اوکراین به سلاح های دفاعی و تهاجمی مدرن. از حدود ۱ سال پیش که زمزمه‌هایی مبنی بر احتمال درگیری میان روسیه و اوکراین وجود داشت، امریکا و کشورهای اروپایی عضو ناتو فرصت تجهیز ارتش اوکراین با جنگنده و بالگردهای رزمی، سامانه‌های پدافندی برد بلند نظیر پاتریوت و تاد، موشک‌های بالستیک تاکتیکی یا راکت‌های توپخانه‌ای هدایت ماهواره ای نظیر هیمارس یا تجهیزات زرهی نظیر تانک های اصلی میدان نبرد و نفربرهای زرهی مدرن غربی را داشتند تا سطح توان ارتش اوکراین به حدی بالا برود که کرملین ریسک حمله مستقیم به خاک این کشور را نپذیرد.

اینفوگرافی تسلیحات ارسال شده از سوی امریکا برای ارتش اوکراین

اما غرب هیچ کدام از دو راه حل بالا را انتخاب نکرد؛ نه حاضر به اعطای تضمین امنیتی به روسیه و ورود به فاز گفت و گوهای سازنده شدند و نه تسلیح ارتش اوکراین به تجهیزات سنگین و تهاجمی.

غربی ها استراتژی خود را طوری طراحی کردند که روسیه را از حمله به اوکراین منصرف نکنند اما با تجهیز ارتش اوکراین به تسلیحات ویژه درگیری‌های شهری و کمین های پارتیزانی (موشک های ضد زره و دوش پرتاب) ارتش روسیه را گرفتار درگیری فرسایشی در این کشور کنند؛ نیازی به توضیح بیشتر نیست که بزرگترین بازنده این نبرد مردم اوکراین خواهند بود که شهرها و زیرساخت‌های حیاتی آنها بر اثر بمباران دوطرفه نابود شده و میلیون ها نفر ناچار به ترک منازل خود یا حتی خاک کشور اوکراین خواهند شد.


حجم گسترده ویرانی‌ها در بندر ماریوپل

حمله سنگین ارتش اوکراین به پایگاه بالگردی روسیه

روز گذشته تصاویری از برخواستن ستون‌های دود از فرودگاه شهر خرسون که در روزهای نخست جنگ به کنترل ارتش روسیه درآمده بود منتشر شد.

با انتشار تصاویر ماهواره‌ای از این فرودگاه، مشخص شد حداقل ۱۰ فروند بالگرد رزمی ارتش روسیه به شکل عجیبی در فضای باز و خارج از آشیانه مستقر شده بودند احتمالا بر اثر اصابت راکت‌های توپخانه‌ای ارتش اوکراین نابود شده‌اند.

این بدترین مورد از خسارات نیروی هوایی روسیه در یک روز و یک منطقه از میدان نبرد از زمان آغاز درگیری دوطرف در ۲۴ فوریه میلادی محسوب می‌شود.

به نظر می رسد این حمله و اطلاعات دقیق موقعیت استقرار بالگردهای روسی در فرودگاه خرسون به کمک ارسال تصاویر هوایی آنلاین از طریق پرواز هواپیماهای جاسوسی ناتو در مرزهای اوکراین انجام شده باشد.

این خبر به روزرسانی می‌شود ...

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین بورس قیمت جنگ اوکراین و روسیه پنتاگون مسکو ارتش روسیه روسیه اوکراین موشک های بالستیک ناتو موشک جاولین خارکیف ماریوپل اخبار داغ خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت ارتش اوکراین ارتش روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۴۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا در گفتگویی گفت: ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و اآریکا پرداخته، متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نواف ابراهیم، کارشناس مسائل بین‌الملل در مصاحبه با برنامه راهبرد شرقی با بیان این که ایران و روسیه در سوریه فعالیت و همکاری را شروع کردند، یادآوری کرد: به برکت همین همکاری گروه‌های تروریستی عقب رانده شدند و باید خاطرنشان کرد که ایران اهمیت فوق‌العاده‌ای در دستگاه سیاست خارجی روسیه دارد.

در این‌ رابطه گفتگویی درباره موضوعات مختلف میان ایران و روسیه شکل‌گرفته است و با نگاه همه‌جانبه دو کشور، در سوریه نقطه عطفی را بر جا گذاشتند.

 مدیر بخش بین‌الملل "راسیا سگودنیا" افزود: طی دو سال اخیر که در دنیا تحولات عجیب‌وغریب را می‌بینیم، همکاری دو کشور تا حدودی ادامه دارد و روابط و همکاری‌ها در سطح منطقه‌ای شدت خود را نگه داشته و سطوح مختلفی پیدا کرده است.

ابراهیم ادامه داد: در چند سال اخیر ایران از طریق تحریم ایزوله شده و لذا روابط ایران و روسیه در این فضا از اهمیت بالایی برخوردار شده است.

وی در بخشی دیگر از این مصاحبه رادیویی با بیان این که پس از دو سال، اتفاقات در سوریه متوقف شده، گفت: امروز شاهد هستیم که دو کشور هم صدا شدند و نظرات مشترکی در مورد سوریه دارند.

ابراهیم با اشاره به بخشی از سخنان پوتین گفت: پوتین طی یک سخنرانی اعلام کرده بود روسیه در مقابل سوریه نگرانی خاصی ندارد؛ بلکه بر مسائل این کشور متمرکز است. ایران به‌عنوان یک بازیگر بزرگ منطقه‌ای در داخل سوریه فعالیت خود را انجام می‌دهد؛ ما هم شانه‌به‌شانه ایران فعالیت خود را در این کشور ادامه خواهیم داد.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: در دنیا نگرانی‌هایی وجود دارد که می‌تواند همکاری ایران و روسیه را تحت‌الشعاع قرار دهد و یکسری مسائل پدیدآمده که بر روابط دو کشور در زمینه‌های ژئوپلیتیک، فرهنگی و اجتماعی تأثیر می‌گذارد؛ خاصه در موضوع برهم‌زدن نظم تک قطبی در دنیا!

ابراهیم در این باره توضیح داد: مثلاً روسیه همکاری‌هایی را با رژیم صهیونیستی دارد که ممکن است مشکلاتی را در زمینه همکاری ایران و روسیه پدید آورد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیرون‌راندن گروه‌های تروریستی از جمله جبهة النصره از منطقه گفت: نقش ایران به‌گونه‌ای است که روسیه نمی‌تواند بین منطقه و سوریه یکی را برگزیند.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: طی سال‌های اخیر اتفاقاتی در دنیا شکل‌گرفته که تعارض و همپوشانی منافع را پدید آورده و موجب شده کشورها صفر و صدی به مسئله نگاه نکنند.

در این‌ بین بسیاری معتقدند برای تسلط بر منطقه باید سوریه را در اختیار بگیرید و نگاه دیگر می‌گوید اگر روسیه را از آن خود کنید، بر کل دنیا مسلط خواهید شد و این همپوشانی منافع قدری بر پیچیدگی مسائل افزوده است.

ابراهیم در ادامه سخنان دیگر مهمان برنامه که تأکید کرد روسیه برای ماندن در منطقه باید با ایران بماند، گفت: بنده با این موضوع هم نظر هستم. در سوریه با مثلث ایران، ترکیه و روسیه روبه‌رو هستیم و دیگر کشورها کمتر نقش کلیدی را ایفا می‌کنند؛ از جمله امریکا و فرانسه. همچنین ایران و روسیه با ایفای نقش، امنیت ملی را فراهم کرده و صلح را برای مردم خود آوردند و روسیه به‌نوعی کمک‌های بشردوستانه را به سوریه آورد.

وی افزود: همه از ارتباط ایران و روسیه برای حفظ ثبات در سوریه اطلاع دارند؛ ولی پس از اتفاقاتی که برای ایران در پی تحریم افتاد، ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و آمریکا پرداخته و متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند.

امضای یادداشت تفاهم امنیتی بین ایران و روسیهایروانی: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روسیه: ۹۱۵ نیروی ارتش اوکراین کشته شدند
  • ۸۰۵ نظامی اوکراینی در یک روز کشته شدند
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات نفتی روسیه
  • مسکو: روسیه «نووباخموتوکا» را آزاد کرد/ دفع ۱۳ ضدحمله اوکراینی‌ها
  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • روسیه تسلیحات غربی را قبل از تحویل به ارتش اوکراین نابود می‌کند
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • نبردی که تکلیف پیروز جنگ در شرق اوکراین را مشخص می‌کند/ چاسیویار؛ شهری که کلید دونباس را به کرملین تقدیم می‌کند +نقشه و تصاویر