Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، در نشست خبری این سازمان به تشریح برنامه های نوروزی پرداخت و گفت: طرح عید تا عید از ماه شعبان آغاز و تا پایان ایام نوروز ادامه دارد و در این طرح در مددسراها و مراکز پرتو، جشن، مسابقه، مولودی و... انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه برنامه دست آفرین در راستای ایجاد بازارچه‌های حمایتی از مشاغل خانگی زودبازده ایجاد کردیم، گفت: در این دوران سخت معیشتی یکی از کمک هایی که می‌توانیم به خانوارها داشته باشیم، کمک به اشتغال در منزل به ویژه برای قشر آسیب دیده است.
احمدی صدر افزود: در ۶ نقطه تهران ۵۰۰ غرفه رایگان  در اختیار این افراد برای عرضه مخصولاتشان قرار می‌گیرد و هر غرفه ۷ تا ۱۰ میلیون تومان هزینه در بر دارد که در راستای تحقق بیانات مقام معظم رهبری برای حمایت از تولید و مانع زدایی انجام شده است.
به گفته وی این غرفه ها در مناطق ۱ تا ۴ و ۹ و ۲۲ و در محلاتی مثل بوستان نهج البلاغه، بوستان قیطریه و پارک ملت به مدت ۱۰ روز ایجاد شده است.
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به ویژه برنامه عیدانه کودکان کار ،گفت: فردا پنجشنبه در فرهنگسرای بهمن میزبان ۱۵۰۰ نفر از کودکان کار هستیم.
به گفته وی ۲ هزار۵۰۰ کودک کار در مدارس تحت پوشش این یازمان فعال هستند.

وی تاکید کرد: نمی توانیم وجود کودکان کار را نفی کنیم و باید در مراکز آموزشی و تربیتی به آنها آموزش دهیم و می بینیم که در میان کشتی گیران قهرمان جهان و یا تکواندوکاران المپیکی از این اقشار وجود دارد و ما برنامه ویژه ای برای کودکان کار داریم و از آنها حمایت می کنیم و ذیل کارگروه ویژه‌ای برای آنها برنامه های خاص داریم.
وی افزود: از نخبگان و سازمان های مردم نهاد دعوت کردیم تا در نشست های تخصصی ما الگویی از برنامه ریزی برای کودکان کار ارائه دهند.
احمدی صدر درباره برنامه های ویژه تحویل سال در برج میلاد این سازمان خبر داد، و گفت: برگزاری جشن نوروز مهربان در گرمخانه ها و سامانسراها، علاوه بر این سبزی پلو ماهی عید در این مراکز توزیع می شود.

وی افزود: ۳۰ هزار بسته معیشتی در دو مرحله نوروز و ماه رمضان بین جامعه هدف که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی نیستند، توزیع می شود که عمدتا بهبودیافتگان، خانواده و کارگران فصلی هستند.
وی از برگزاری مراسم دل تکانی با خانواده بهبود دهندگان خبر داد و گفت: گشت هایی در مبادی ورودی تهران مستقر شده و پایگاه اجتماعی شناسایی افراد فراری و بی خانمان فعال می شوند‌.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران  درباره قرارگاه اجتماعی توضیح داد و گفت:  با تاکید مقام معظم رهبری درباره رسیدگی به مساله آسیب های اجتماعی، گفت: از سال ۹۵ که ایشان بیاناتی درباره رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی داشتند تا سال کنونی، عدد معتاد متجاهر سطح شهر دو برابر شده است.

احمدی صدر با بیان اینکه در مدل قرارگاهی این چالش را مورد بررسی قرار دادیم و به این ترتیب چند نهاد مسئول در این حوزه فعال شده اند، ابراز داشت: مسایل اجتماعی، فقر، ورود مواد مخدر و... باعث افزایش جمعیت معتادان متجاهر شده و این مساله قابل بررسی است اما می تواند دو علت داشته باشد آنهم اینکه نهادها و ارگان ها همچنان هم افزا نشده اند.

وی ادامه داد: برخی منتقدان به اجرای مدل قرارگاهی برای رسیدگی به مسایل اجتماعی در شهرداری تهران به ما اتهام میزنند که مگر شهرداری پادگان است، اما معتقدیم مدل قرارگاهی یک مدل مترقی است که همه سازمان‌ها و نهادها دور یک میز می نشینند و این روش  بروکراسی اداری را کم می کنند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: اجرای مدل قرارگاهی برای رسیدگی به مسائل اجتماعی را حدود  یک، دو و حتی ۱۰ ساله کوتاه کرده است.

وی از برگزاری ۱۷ جلسه قرارگاه تا امروز خبر داد و گفت: این حلسات طی ۴ ماه گذشته با حضور مستمر شهردار تهران و همه مسئولان عالی رتبه در حوزه اعتیاد برگزار شده است.

احمدی صدر یادآور شد:  مصوبه قرارگاه اجتماعی تهران ۲۳۰ مصوبه داشته است، که  ۷۹.۲ درصد مصوبات آن اجرایی شده است.
وی افزود:  مصوباتی در این بین است که بیش از ۱۰ سال راکد بوده است‌.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به اینکه  از اولین روز جلسه قرارگاه بیش از ۱۰ هزار و ۳۰۰ فرد جمع آوری شده اند گفت: اما چون همه متجاهر نبودند تعدادشان به ۶۳۰۰ نفر رسیده که به مراکز ماده ۱۶ انتقال پیدا کردند.

وی تاکید کرد:  عدم وجود  برنامه جامع محتوایی برای بازگشت به جامعه مشکل دوره های قبلی اجرای جمع آوری معتادان متجاهر بوده است و به همین دلیل برای تامین محتوای چگونگی برخورد با معتاد متجاهر، ۴۰ سمن و فعالان اجتماعی در زمینه معتادین متجاهر گرد آوردیم و رویداد تخصصی برگزار کردیم برای برخورد با معتاد متجاهر که خروجی آن محتوا و برنامه عملکردی بوده است.

احمدی صدر گفت: سم زدایی، سلامت و ورزش، برنامه های تربیتی و انگیزشی، ارتباط صمیمانه( با ایجاد کادر تربیتی با عنوان رفیق راه) دنبال می کنیم، تا اینکه با ایجاد انگیزه به سطح حامعه و اجتماع بازگردند.

وی با اشاره به اینکه پروسه بازگشت معتادان متجاهر، حداقل ۳ ساله است تا بعد از بهبودی تحت مشاوره قرار گیرند. گفت: هرچند این نگاه آرمانی است و گفته می شود در دنیا بازگشت این افراد در جامعه ۵ تا ۶ درصد است و برخی انتقاد می کنند که آب در هاون می کوبیم  و این کار شهرداری نیست اما ما معتقدیم اینها عائله ما هستند.

احمدی صدر گفت: ایجاد قرارگاه گفتمان زاکانی نیست، گفتمان انقلاب اسلامی و امیرالمومنین است. و این سازمان خدماتی یعنی نوکری مردم است.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران درباره فعالیت سمن ها در حوزه کودکان کار گفت: اینکه سمن ها پیش از این از شهرداری مناطق مجوز می گرفتند و اشتباه بوده و باعث ایجاد  نگاه تجاری بخصوص در حوزه کودکان کار شده در حالیکه نگاه ما  ۱۰۰ درصد حمایتی است و اجازه نمی دهم این مراکز تعطیل شود. و  ۲ مرکزی که منافع اقتصادی داشتند نیز جلویشان ایستادم. 
وی افزود: ما باید از تمامی برنامه های سازمان های مردم نهاد از صفر تا صدش خبر داشته باشیم.

احمدی صدر از افتتاح سومین مرکز طوطیا ظرف ۲ روز آینده خبر داد و گفت: این مراکز  در حوزه تسهیل کسب و کارهای محلی فعال اند.
وی افزود: از ابتدای شروع به کار این مراکز شاهدیم که تنها در یک مراکز ۷۰۰ شغل ایجاد شده است، و با این حساب اگر در هر منطقه تهران یک مرکز طوطیا داشته باشیم و هر مرکز بتواند ۱۰ هزار شغل ایجاد کند در سال ۲۲۰ هزار شغل خواهیم داشت.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: در سال ۱۴۰۱ این افتتاح ها بیشتر خواهد شد. و این سازمان به عنوان تسهیل کننده هستیم و موانع را بر می‌داریم.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: معتاد متجاهر کودک کار قرارگاه اجتماعی شهرداری تهران احمد احمدی صدر خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران مدیرعامل سازمان رفاه کودکان کار احمدی صدر داد و گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۶۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به آموزش مهارت‌های زندگی ویژه زنان سرپرست خانوار گفت: یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی معاف می‌شوند.

نرجس خاتون اسعدی خلیلی درباره اقدامات انجام شده در خصوص زنان سرپرست خانوار گفت: سازمان بهزیستی کشور به موجب ماده واحده لایحه قانونی راجع به تشکیل سازمان مصوب سال ۵۹ شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران، در جهت تحقق مفاد اصول ۲۱ و ۲۹ قانون اساسی تشکیل شد. یکی از اهداف اصلی این سازمان با عنایت به مفاد قانون تأمین زنان و کودکان بی‌سرپرست مصوب ۱۳۷۱، حمایت و توانمندسازی خانواده‌های دارای سرپرست زن و نیازمند است.

به گزارش مهر، مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور گفت: در این راستا، دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی، چون ارتقا سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

۲۷۸ هزار خانوار بانو سرپرست تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۲۷۸۰۰۰ خانوار بانو سرپرست تحت پوشش این سازمان هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد ۲۷۸۰۰۰ خانوار زن سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان هستند، تصریح کرد: این خانوار‌ها از مستمری ماهیانه برخوردار هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌گردند. به طور متوسط سالانه حدود ۲۰ درصد به تعداد بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش اضافه می‌گردد.

اسعدی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲، حدود ۳۵ هزار خانواده واجد شرایط پشت نوبت، در راستای سیاست پذیرش افراد پشت نوبت و حذف صف انتظار، تحت پوشش سازمان قرار گرفته‌اند و بر حسب نیاز و شرایط ایشان از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند شده‌اند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره تأمین مسکن زنان سرپرست خانوار گفت: یکی از اقدامات سازمان بهزیستی، پرداخت کمک هزینه تأمین ودیعه مسکن است که با توجه به افزایش تورم و افزایش هزینه‌های تأمین مسکن به خصوص در کلانشهر‌ها طی سال‌های اخیر، پیگیری‌های لازم جهت افزایش اعتبار و بهره مندی تعدادی بیشتری از بانوان سرپرست خانوار انجام شده است. همچنین سازمان ساخت مسکن برای این قشر را نیز در دستور کار دارد.

اسعدی درباره پرداخت وام به زنان سرپرست خانوار گفت: سالانه به بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، آموزش مهارت‌های کارآفرینی و کسب و کار، مهارت‌های زندگی، فنی و حرفه‌ای، آشنایی با قوانین کار و تأمین اجتماعی، اصول ایمنی در محیط کار، اطلاع‌رسانی و آگاه کردن خدمت گیرندگان از مزایای بیمه‌های تأمین اجتماعی و بازرگانی به تعداد قریب به ۱۲۰۰۰ نفر ارائه می‌گردد.

وی ادامه داد: همچنین به تعدادی از بانوان سرپرست خانوار که موفق به کسب مدرک مهارتی شده‌اند سرمایه کار بلاعوض پرداخت می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره اقدامات توانمندسازی زنان سرپرست خانوار گفت: از سایر اقدامات قابل انجام توسط این سازمان برای بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش می‌توان به موارد آماده‌سازی شغلی، پرداخت سرمایه کار، راه‌اندازی کسب و کار‌های گروهی، پرداخت حق بیمه اجتماعی زنان و دختران شهری و روستایی، تأمین هزینه تحصیل فرزندان دانش آموز و دانشجوی بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، اشاره کرد.

معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی

وی ادامه داد: همچنین ارائه تسهیلات معافیت سربازی جهت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار تحت پوشش فاقد همسر از دیگر خدماتی است که به این گروه از زنان ارائه می‌شود و فرزندان ذکور واجد شرایط خانواده‌های تحت پوشش از انجام خدمت سربازی معاف می‌شوند.

اسعدی با اشاره به آموزش مهارت‌های زندگی ویژه زنان سرپرست خانوار و اعضا خانواده این زنان گفت: زنان سرپرست خانوار از آموزش مهارت‌های پیش از ازدواج، مهارت‌های زندگی خانوادگی، مهارت‌های زندگی، افزایش سطح سواد سلامت با تأکید بر آموزش مراقبت از سلامت و… بهره‌مند گردیده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین پرداخت کمک هزینه بهبود تغذیه خانواده‌های تحت پوشش، تشکیل گروه‌های همیار بانوان سرپرست خانوار، اجرای برنامه تأمین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی، غربالگری سلامت جسمی بانوان خانواده‌های تحت پوشش، مداخلات تخصصی مددکاری اجتماعی در مراقبت از خانواده‌های تحت پوشش با رویکرد مدیریت مورد (با اولویت زنان مطلقه) از دیگر برنامه‌های این دفتر است که به زنان سرپرست خانوار ارائه می‌شود.

وی درباره برنامه‌های مددکاری با اولویت زنان مطلقه گفت: این برنامه با بهره گیری از ظرفیت ایجاد شده در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی و با هدف تقویت خانواده‌ها، ارتقای سلامت اجتماعی، تلاش برای ماندگاری زندگی زوج‌ها و مدیریت و کاهش آسیب‌ها به خانواده‌های تحت پوشش ارائه می‌شود.

فرآیند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار ۳ سال است

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور همچنین در خصوص خروج از چرخه حمایت گفت: مدت زمان حمایت، پرداخت مستمری و انجام فرایند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار ۳ سال است؛ لذا چنانچه خانوار پس از دریافت خدمات توانمندسازی، طی مدت سه سال به توانمندی لازم دست نیابد، پرداخت مستمری تا ۶ ماه بعد نیز ادامه می‌یابد.‌ی ادامه داد: در صورت ارتقای توانمندی خانواده‌های تحت پوشش با توجه به نمره مکتسبه پرسشنامه وضعیت توانمندی خدمت گیرنده و گزارش مددکار اجتماعی مبنی بر تأیید تغییر وضعیت خدمت گیرنده و افزایش دهک درآمدی بالاتر از ۵، امکان خروج از چرخه فراهم می‌شود.

tags # خدمت سربازی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • اجرای ۹۶ درصد از مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام
  • ۹۶ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور به ایلام اجرایی شده است‌
  • ۹۶ درصد از مصوبات سفر ریاست جمهوری به ایلام اجرایی شد
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند