Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@08:54:43 GMT

شهرک پرستاران دهدشت بعد از ۲۰ سال تعیین تکلیف شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۶۰۶۴۷۴

شهرک پرستاران دهدشت بعد از ۲۰ سال تعیین تکلیف شد

گروه استان‌ها_آغاز ساخت و ساز در شهرک پرستاران دهدشت نهایی شده تا بعد از ۲۰ سال رؤیای خانه‌دار شدن ۸۰۰ کادر بهداشت و درمان محقق شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دهدشت ، شهرک پرستاران دهدشت پس از گذشت 2 دهه بلاتکلیفی با تلاش اعضای شورای ششم و مسئولان وقت شهرداری دهدشت سرانجام در آستانه آغاز ساخت‌و‌سازها قرار گرفته تا رؤیای خانه‌دار شدن 800 پرستار دهدشتی رنگ و بوی واقعیت به خود بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط بسیار سخت اقتصادی و افزایش بی‌رویه نرخ اجاره‌بهای منازل مسکونی در شهرستان کهگیلویه و نبود شرایط ایده‌آل درآمدزایی، بسیاری از شهروندان حتی توان اجاره یک خانه را هم ندارند و در این شرایط خانه‌دار شدن برای هر شهروندی یک رؤیای دست‌نیافتنی و محال است.

در 10 سال گذشته به‌خاطر شرایط اقتصادی سخت و نرخ تورم بسیار بالا و نیز افزایش بی‌رویه مصالح ساختمانی از یک‌سو و محصور بودن فضای شهر دهدشت، میزان ساخت‌و‌سازها به طور فزاینده‌ای کاهش یافته و این شرایط در مجموع فشار روحی مضاعفی به شهروندان وارد کرده است.

بیش از 20 سال است که زمین‌هایی به نام طرح نسیم با همکاری تعاونی مسکن پرستاری و شرکت قصر نصر ارجان به پرستاران کهگیلویه واگذار و پرستارانی که با رویای خانه‌دار شدن اقدام به خرید این زمین‌ها کرده پس از گذشت سال‌ها چشم انتظار خانه‌دار شدن خود بودند.

در طرح نسیم تعداد 400 قطعه مسکونی قریب به 20 سال به 800 پرستار فروخته شده و قرار بود هر قطعه در دو طبقه احداث شود.

این طرح که با استقبال زیادی از طرف پرستاران و کارکنان مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان روبرو شده بود به خاطر تبلیغات زیادی که آن روزها انجام شد قیمت این زمین‌ها به بیش از 12 میلیون تومان هم رسید و بعد از یک سیر صعودی با مشخص شدن مشکلات و عدم خدمات‌رسانی از طرف ادارات خدمات‌رسان به یکباره قیمت‌ها با سیر نزولی روبرو شدند و پرستاران و برخی از خریداران بعدی زمین‌ها که به امید خانه‌دار شدن بوده، سرگردان و ناامید در میان وعده‌های تکراری و بی‌اثر مسئولان مدت 20 سال را به رویای خانه‌دارشدن سپری کردند.

یکی از پرستاران شهر دهدشت در این باره به خبرنگار تسنیم، گفت: سال 81 با هزار امید و آرزوی خانه‌دار شدن یک قطعه به مبلغ 25 میلیون ریال از شرکت تعاونی قصر نصر ارجان خریداری کردم.

وی گفت: اوایل امید داشتیم که ظرف یکی دو سال آینده ساخت و ساز این زمین‌ها به پایان می‌رسد و بالاخره در خانه خود زندگی می‌کنیم اما هرچه جلوتر رفتیم شرایط برخلاف انتظارات ما پیش رفت تا جایی که دیگر قطع امید کردم.

این مدافع سلامت شهر دهدشت، گفت: سال 81 با آن مبلغ پولی که برای این زمین واریز کردم می‌توانستم با 10 میلیون تومان یک خانه مسکونی کامل خریداری کنم اما به‌خاطر اینکه شرکت تعاونی گفته بود قصد داریم شهرکی بنام پرستاران احداث کنیم علاقه داشتم در این شهرک و در بین همکارانم صاحب خانه شوم.

وی با بیان اینکه الان پس از 20 سال که خبر ساخت و ساز این زمین‌ها را از همکارانم شنیدم بسیار خوشحال هستم، گفت: پس از اینهمه سال صبر و تحمل سرانجام بهترین خبر ممکن را شنیدم و از تمامی مسئولان در این زمینه سپاسگزارم.

به گفته مدیرعامل تعاونی شهرک پرستاران دهدشت تعداد 800 پرستار و بهورز و نیز کادر درمان برای خانه‌دار شدن در این طرح سال‌هاست هزینه کرده و در انتظار ساخت مسکن خود هستند.

حسین شرافتی افزود: هر یک از مالکان این طرح سند تک برگ داشته و برای صدور پروانه ساخت نیز تشکیل پرونده شدند.

وی با اشاره به مشکل عمده این طرح، گفت: مشکل عمده این طرح نبود راه ارتباطی است و تمامی قطعات کدگذاری شده اما زیرساخت آنها هنوز فراهم نشده است.

سرپرست شهرداری دهدشت نیز در این باره گفت: موانع اصلی اجرای طرح با همکاری هیئت‌مدیره تعاونی و مالکان زمین‌ها برداشته می‌شود.

آیت تقوی افزود: جاده دسترسی به زمین‌های این طرح یکی دیگر از مشکلات این طرح بود که سال‌ها در انتظار برطرف شدن بود اما اکنون با همراهی هیئت‌مدیره تعاونی و اعضای شورای شهر دهدشت و رایزنی با مالکان حاشیه، مشکل جاده دسترسی حل شده است.

وی خاطرنشان کرد: پس از تعیین حدود معابرکشی و جدول‌گذاری و تسطیح جاده دسترسی، عملیات معابرکشی و جدول‌گذاری آنها انجام و ساخت‌و‌ساز در این زمین‌ها آغاز می‌شود.

آغاز ساخت 3000 واحد نهضت ملی مسکن در شهر تهران مشکلات متعدد گریبانگیر کارگران صنایع "پاکدشت" / اجرای 12 هزار واحد نهضت ملی مسکن لازم است سال آینده 180 هزار واحد مسکن توسط شهرداری تهران ساخته می‌شود یعنی 6 برابر امسال!

برپایه این گزارش، با اجرای این طرح تعداد 800 نیروی کادر درمانی شهرستان کهگیلویه صاحب خانه شده و شهرک پرستاران به محدوده شهر دهدشت افزوده می‌شود.

انتهای پیام/541/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وام مسکن وام مسکن خانه دار شدن زمین ها ساخت و ساز شهر دهدشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۶۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: پرونده‌های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان، سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، علی دهقانی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام طی دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می‌کنند و هزینه بالای نگهداری از آن‌ها که موجب ضرر به بیت‌المال می‌شود، دستور داده شد تا نسبت به تعیین تکلیف آن‌ها از مراجع قانونی اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری خوزستان خاطرنشان کرد: این پرونده‌ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود چهار هزار میلیارد ریال به بیت‌المال بازگشته است، در این مدت همچنین ۲۹۹ فقره پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ فقره نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم‌سازی تعیین تکلیف شده است.

دهقانی با قدردانی از پیگیری‌های دادستان مرکز استان و دادستان‌های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش‌های مدیران اداره اموال تملیکی استان، اضافه کرد: از آذر سال گذشته با تعیین نماینده‌ای از اداره کل اموال تملیکی استان جهت جهت مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده‌های فاقد رأی، ۹۱۰ رأی قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

وی تصریح کرد: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه‌های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال، یک فقره انهدام تخصصی دارو از پرونده‌های مهم تعیین تکلیف شده استان در سال گذشته است.

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

کد خبر 749079

دیگر خبرها

  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • ساخت ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی در تهران | این خانه ها در چه متراژ و قیمتی ساخته می شوند؟
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند