Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گردشگری از استفاده از ظرفیت دهیاری‌ها و سازمان عشایر برای اسکان ضروری مسافران نوروزی ۱۴۰۱ گفت. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی‌اصغر شالبافیان در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در نشست خبری رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با محوریت نوروز 1401 مبنی بر پیش‌بینی ایحاد سونامی گردشگری داخلی با وجود تقاضای بالای سفر در نوروز امسال با توجه به کاهش محدودیت های کرونایی و عدم تطابق زیرساخت‌های گردشگری با این حجم از تقاضا برای سفر، چه تدابیری توسط ستاد خدمات سفر برای مدیریت صحیح و جلوگیری از بروز بحران‌های آشفتگی اجتماعی و حتی امنیتی اندیشیده شده است، توضیحاتی ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه رونق گردشگری داخلی تأثیر چشمگیرتری در رفع آسیب‌های وارده به صنعت گردشگری در طول دو سال گذشته نسبت به گردشگری خارجی دارد، گفت: در حوزه توسعه زیرساخت‌ها فعالیت خوبی در مجموعه معاونت گردشگری آغاز شده است که یکی از آنها تخصیص یک هزار و 275 میلیارد ریال از محل منابع تبصره 18 بودجه سال آینده به موضوع توسعه زیرساخت‌های گردشگری است که این مبلغ برای هر دو بحث احداث و بازسازی تاسیسات گردشگری در نظر گرفته شده است.

معاون گردشگری ادامه داد: همچنین وزارت میراث فرهنگی با صندوق توسعه ملی نیز تفاهم‌نامه‌ای منعقد کرده است که بر اساس آن 2 هزار میلیارد تومان از منابع این صندوق و 4 هزار میلیارد تومان از منابع بانک‌ها به امر توسعه زیرساخت‌های گردشگری اختصاص پیدا کند که این امر نیز تاکنون در این بخش بی‌‌سابقه بوده است.

وی با شاره به اینکه در مقوله توسعه زیرساخت‌های گردشگری رویکرد وزارتخانه در وهله اول حمایت از فعالان فعل تاسیسات گردشگری است، گفت: اگر فعالان فعلی تجهیز و تقویت شوند، دیگر سرمایه‌گذاران نیز با مشاهده این موضوع انگیزه لازم برای ورود به این عرصه و سرمایه‌گذاری به منظور احداث و ایجاد تاسیسات جدید گردشگری را پیدا خواهند کرد. برهمین اساس اولویت اول ما بازسازی و تجهیز تاسیسات گردشگری موجود فعلی است.

شالبافیان در خصوص اقدامات انجام گرفته توسط ستاد خدمات سفر در تعطیلات نوروزی به جهت توسعه زیرساخت‌ها گردشگری و انطباق آن با حجم بالای درخواست‌ها برای سفر نیز گفت: اگرچه بر اساس توصیه‌های ستاد ملی کرونا به جهت ایجاد امکان نظارت بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، اولویت برای اسکان نوروزی مسافران در ایام عید، استفاده از اماکن دارای پروانه بهره‌برداری از سوی وزارت میراث فرهنگی است اما این امکان به استانداران داده شده تا در صورت تشخیص شرایط نیاز از همه امکانات موجود در استان‌ها از جمله خوابگاه‌های دانشجویی، ظرافیت مراکز اقامتی درنظر گرفته شده توسط وزارت آموزش و پرورش برای فرهنگیان و ... برای اسکان مسافران استفاده نمایند.

وی با اشاره به اتخاذ تدابیر لازم به منظور استفاده از ظرفیت نیروهای جهادی و داوطلب نظیر جمعیت جوانان هلال احمر، بسیج و ... در راستای رفع نیازهای مسافران نوروزی گفت: اختیارات لازم در این زمینه نیز به استانداران داده شده است تا در صورت لزوم از ظرفیت دهیاری‌ها با توجه به اینکه عمدتا تاسیسات گردشگری بین راهی تحت نظارت آن‌ها هستند استفاده کنند. همچنین در این خصوص در صورت لزوم از ظرفیت سازمان عشایر روستایی نیز استفاده خواهد شد.

معاون گردشگری با تاکید بر اینکه از ظرفیت همه دستگاه‌ها و نهادهای عضو ستاد خدمات سفر برای مدیریت بهینه و کارا سفرهای نوروزی استفاده شده است، گفت: در ایام تعطیلات نوروز بیش از 70 هزار نفر شامل نیروهای پلیس راهور، سازمان حمل و نقل جاده‌ای، اورژانس کل کشور و هلال احمر به ارائه خدمات به مسافران نوروزی خواهند پرداخت. 

وی همچنین گفت: علی‌رغم همه تمهیدات اندیشیده شده، قطعا همچنان ستاد خدمات سفر نیازمند همراهی و هم یاری مردم بومی استان های میزبان به منظور ارائه خدمات مناسب به مسافران نوروزی خواهد بود که این موضوع جدید نبوده و پیش تر و قبل از شیوع کرونا نیز نمونه های آن باتوجه به خصلت میهمان‌نوازی ایرانیان به خوبی در نوروز 1398 باتوجه به برخی حوادث طبیعی در برخی از استان ها مثل فارس دیده شد.

شالبافیان با تقدیر و تشکر از سازمان صدا و سیما و به‌ویژه مراکز استانی این سازمان به دلیل همکاری با ستاد خدمات سفر در طول دو ماه گذشته در حوزه معرفی جاذبه‌های گردشگری و انجام اقدامات نظارتی لازم خواستار تداوم این همکاری‌ها در طول ایام نوروز شد.

امکان سفر با تزریق دو دوز واکسن فراهم شد/ الزام تأسیسات گردشگری برای دریافت QR جهت فعالیت در ایام نوروز

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری گردشگری زیرساخت های گردشگری توسعه زیرساخت ها تاسیسات گردشگری مسافران نوروزی ستاد خدمات سفر برای اسکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۷۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ۱۳ استان/ اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ محمودی، رئیس سازمان امدادونجات هلال احمر، با اشاره به امدادرسانی در سیل و آبگرفتگی از ۴ تا ۹ اردیبهشت ١٤٠٣، گفت: ۱۳ استان (اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان، هرمزگان و یزد) و ۵۷ شهرستان، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه امدادگران در این مدت زمان، به ۴۸۱۳ نفر امدادرسانی کردند، ادامه داد: ۱۹۷ تیم عملیاتی، شامل ۷۷۰ امدادگر، در ۹۱ عملیات شرکت کردند، ۳۴۴ نفر را اسکان اضطراری دادند و ۱۲۳ نفر را به مناطق امن منتقل کردند.

محمودی افزود: امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۲۹۲ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

رئیس سازمان امدادونجات گفت: ۵۵ دستگاه چادر، ۶۸۴ تخته پتو، ۲۹۵ تخته موکت، ۲۰۶۶ کیلوگرم نایلون، ٢۴٠ بسته غذایی، ۹۵۸ قوطی کنسروجات، ١٩٤ قرص نان و ٥٤٠ کیلوگرم برنج بین افراد متاثر از سیل و آبگرفتگی توزیع شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • تشریح ظرفیت‌های فرهنگ ولایی خراسان شمالی در دهه کرامت ضروری است
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ۱۳ استان/ اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر