Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری فارس، محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در نشست خبری با رسانه‌ها که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: افزود: تجربه این دو سال به ما نشان داده که پیش‌بینی‌های بلندمدت ممکن است فریبنده باشد و ما را از اهداف خود دور کند. آنچه که اکنون شاهد آن هستیم این است که ظرف دو تا ۳ هفته اخیر موارد ابتلاء به کرونا و فوت ناشی از آن در کشور کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موارد بستری بیمارستانی نیز به وضوح کاهش یافته است. هرچند این کاهش در همه استان‌ها یکسان نیست؛ اما در بعد کلان به طور کلی شاهد کاهش روند بیماری هستیم و امیدواریم این روند ادامه دار باشد. اما دوست نداریم دچار خوش‌بینی بی‌موردی هم شویم که خدایی نکرده مردم عزیز از رعایت پروتکل‌های بهداشتی غافل شوند.

وی درباره تجمعات چهارشنبه سوری، تاکید کرد: هرگونه تجمعی در کشور می‌تواند به عنوان یک عامل محرک برای افزایش ابتلای مردم و شعله‌ور شدن بیماری باشد. کماکان رعایت پروتکل‌های بهداشتی که یکی از آنها پرهیز از شرکت در تجمعات است، مورد تاکید ما است.

گویا درباره برنامه وزارت بهداشت برای تزریق دوز چهارم واکسن در جمعیت عمومی، ادامه داد: در حال حاضر تزریق نوبت چهارم واکسن کرونا فقط برای کسانی لازم است که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است و برخی بیماران خاص که در معرض خطر ابتلاء به بیماری شدید هستند.

وی درباره اتفاقات اخیر شیوع بیماری در کشور چین، گفت: آنچه که در چین مشاهده شده است همین سویه اومیکرون است و سویه جدیدی رخ نداده است، اما چین با موارد طغیان بیماری با قوانین به شدت سختگیرانه‌ای برخورد می‌کند؛ یعنی به محض مشاهده شعله ور شدن بیماری در یک شهر خیلی قوانین سخت وضع می‌کنند.

گویا درباره ارائه خدمات به مهاجرین و اتباع در ایران، تاکید کرد: این قول را گرفته بودیم که سازمان ملل در زمینه اتباع همکاری خواهد کرد، اما در حقیقت ما منتظر تأمین واکسن از طریق سازمان ملل برای مهاجرین نشدیم. تا زمانی که سازمان ملل به ما واکسن بدهد حدود ۲.۵ میلیون نفر مهاجر را واکسینه کردیم. الان ۴ میلیون و ۱۲۹ هزار دز واکسن در کشور ما برای جمعیت پناهندگان انجام شده است که از این تعداد کسانی که یک نوبت واکسن زدند ۲ میلیون و ۱۹۶ هزار نفر و کسانی که دو نوبت واکسن زدند یک میلیون و ۶۲۷ هزار نفر بودند. این اقدام بسیار دشوار بود و نهایت تلاش خود را در استان‌هایی که پذیرنده جمعیت مهاجرین هستند، انجام دادیم.

وی تاکید کرد: اکثر اوقات برنامه واکسیناسیون را با مراجعه به منازل این افراد انجام دادیم و متقاعد کردن این جمعیت برای اهمیت واکسن کار سختی بود تا تشویق به تزریق واکسن شوند. مرتب در حال تشویق و اطلاع رسانی هستیم تا واکسیناسیون خود را کامل کنند که بتوانیم پاسخگوی خوبی برای پیشگیری کووید ۱۹ در جمعیت مهاجر باشیم‌.

گویا بیان کرد: ۶۱ درصد جمعیت مهاجر دو نوبت واکسن و ۸۱ درصد یک‌نوبت واکسن دریافت کردند. برای تشخیص بیماری در این جمعیت حدود یک میلیون و ۹۴ هزار نفر از این اتباع که دارای علائم بودند را مورد آزمایش قرار دادیم و حدود ۱۰۳ هزار مورد تست مثبت از این تعداد داشتیم که تحت درمان قرار دادیم. از این تعداد حدود ۵۷ هزار و ۹۰۰ نفر در بیمارستان بستری شدند و درمان گرفتند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه تفاوتی در ارائه خدمات به اتباع و افراد بومی وجود ندارد، افزود: هیچ کشوری تاکنون چنین خدماتی برای این تعداد انسان ارائه نکرده است. حتی در بین کشورهای اروپایی کشوری نمی‌تواند مدعی شود که حدود ۴ میلیون دوز واکسن به اتباع تزریق کرده باشد. این در حالی است که از این ۴ میلیون دوز، ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دوز واکسن از طریق سازمان ملل تأمین شده است و مابقی را خود کشور تأمین کرده است‌.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تجمعات نوروزی کرونا و ایام نوروز امیکرون نوبت واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۷۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدآقامیری ظهر شنبه در مراسم روز شوراها که در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد گفت: از جمله تاکیدات قرآن کریم توجه به امر خرد جمعی در پیش برد برنامه‌ها است.

استاندار قم بیان کرد: طبیعت انسان به گونه ای است که می بایست مشکلات خود را به صورت گروهی و اجتماعی مرتفع کند.

وی با اشاره به اهمیت و نقش شورای‌های اسلامی شهرو روستا گفت: شورا ها از جمله نهادهایی است که ارتباط مستمر و نزدیکی با مردم و آشنایی با مشکلات دارند.

آقامیری تصریح کرد:مسوولان باید توجه داشته باشند که هدف اصلی خدمت به مردم است و باید قدردان فرصت خدمتگزاری به مردم را به عنوان خادمان آنان باشیم.

وی در ادامه عنوان کرد: نحوه واگذاری زمین به مردم از مواردی است که رضایت بخش نیست و در صورت تسهیل در این امر مهاجرت معکوس از شهرها به روستا محقق خواهد شد.

استاندار قم با بیان اینکه هویت روستاها باید حفظ شود گفت: باید شرایطی فراهم شود که روستاها خودگردان باشند و محصولات و مایحتاج روستاییان در روستا تامین شود.

آقامیری تاکید کرد: مدیران باید در انجام وظایف و مصوبات توجه لازم را داشته باشند و این مصوبات خط قرمز مجموعه مدیریت استان است که در صورت بروز کم کاری با مدیران برخورد می شود.

وی اضافه کرد: عملکرد ۱۱ مدیر در استان قم مورد ارزیابی بازرسان قرار گرفته و احتمال دارد برکناری و جایگزینی صورت گیرد.

وی اضافه کرد: مدیران باید نسبت به حل مشکلات مردم اهتمام داشته باشند و مدیری که در اتاق خود را به روی مردم ببندد جایی در استان نخواهد داشت.

کد خبر 6090218

دیگر خبرها

  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • مردم قدردان فراجا و «طرح نور»/ سهل انگاری‌ها جبران شود