Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- حاج حسین لعلی رئیس اتاق اصناف شهرستان بابل با ارسال پیامی، فرارسیدن عید باستانی نوروز1401 را به مردم و بازاریان شریف کشورمان تبریک گفتند.        
به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران در شهرستان بابل، درقسمتی ازپیام تبریک رئیس اتاق اینگونه آمده است:
نوروز؛ روزبیدار شدن طبیعت دلها، روزشکوفا شدن گل ها و روح ها، روزمتجلی شدن عشق در راه معبود و نزدیک شدن قلوب به هم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درنوروز غم ها – غصه ها و کینه ها زدوده می شود و لطافت – عطوفت – مهربانی – شادی و گذشت جایگزین می گردد. با آغاز فصل بهاربرهمگان آشکارمی گردد که اوست؛ به خورشید درخشندگی وبه ماه تابندگی بخشید وبرای آن قرارگاه هایی معین کرد تا شمار سال و حساب را بدانیم و سپاس وستایشگرخداوند توانا و بی همتا باشیم. نوروز؛ یکی ازکهن ترین جشن های بجاه مانده ازدوران باستان است مردم مناطق مختلف ایران وکشورهای فارسی زبان فرارسیدن عید باستانی نوروز(آغازفصل بهار) را جشن می گیرند این جشن برخلاف همه جشن های مختلف سالانه، با شور و شوقی وصف ناپذیرهمراه با جنب و جوش فراوان درمیان ملتها دراولین روز بهارآغاز می شود. طبق روایات مختلف تاریخی جشن نوروزپیش اززمان حکومت پادشاهی هخامنشی بوجود آمده ودرایران همراه با آیین های خاص برگزارمی شده وهمچنان نیزبا کمی تغییرات اجرایی، برگزارمی شود. اینجانب خادم بازاریان شهرستان بابل فرارسیدن نوروزباستانی ایران زمین، آفرینش طبیعت و نزدیکی طلیعه ی دگرگونی که همان شکفتن دگرباره ی شکوفه های بهاری که پیغام از خود رستن وبه اوپیوستن آدمی را متجلی می نماید به مردم و بازاریان شریف کشورمان تبریک عرض نموده و ازخداوند منان استمداد می طلبیم سال 1401 را سال نیکویی – سال دلدادگی به معبود- سال شکوفا شدن اقتصاد کشور وتوسعه بیشتر بازار وسال شادمانی وشادباشی مردم عزیز کشورمان قراردهند.

 

 

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پیام تبریک رئیس اتاق اصناف بابل فرارسیدن عید باستانی نوروز 1401 شهرستان بابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۸۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سال 1992، نخستین پیامک یا SMS (مخفف سرویس پیام کوتاه) ارسال شد. متن آن پیام ساده بود: «کریسمس مبارک.» این رویداد تاریخی آغاز یک انقلاب ارتباطی بود که در نهایت نحوه تعامل مردم از طریق تلفن همراه را تغییر داد. فرستنده، نیل پاپورث (Neil Papworth)، مهندس بریتانیایی، پیام را از طریق کامپیوتر به تلفن همراه در شبکه Vodafone ارسال کرد.

پیامک به سرعت تبدیل به روشی محبوب و راحت برای ارسال پیام‌های کوتاه مردم به یکدیگر شد. ابتدا پیامک دارای محدودیت 160 کاراکتری در ازای هر پیام بود. این مسئله باعث شد به تدریج ایموجی‌ها و کلمات اختصاری رایج شود مبادا متن پیام از محدوده لغات فراتر رود. با گذشت زمان پیامک تکامل پیدا کرد و پیام‌های عکس، پیام‌های طولانی‌تر و حتی پیام‌های چندرسانه‌ای را دربر گرفت و نحوه ارتباط مردم با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه را تغییر داد.

امروزه با وجود ظهور اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی فوری مانند واتس‌اپ و تلگرام و... که مبتنی بر اینترنت هستند، پیامک همچنان یک ابزار ارتباطی پرکاربرد تلقی می‌شود و میلیاردها پیامک ردوبدل‌شده در روز، همچنان نقش مهمی در برقراری ارتباط با دوستان، خانواده و همکاران و همچنین دریافت اعلان‌های مهم در زمینه شغلی و خدماتی ایفا می‌کند.

***

11  حقیقت جالب در مورد پیامک‌ها عبارتند از

 

پژوهش‌ها نشان می‌دهد میانگین زمان پاسخگویی به یک پیام متنی 90 ثانیه است در حالی که میانگین زمان پاسخگویی به یک ایمیل 90 دقیقه است.

 

نخستین پیامک از فردی به فرد دیگر بین مردم عادی سال 1993 در انگلستان ارسال شد.

نرخ باز شدن پیامک‌های ارسالی 98 درصد است در مقایسه با نرخ باز شدن ایمیل‌ها که 20 درصد است!

 

اصطلاح «پیام متنی» نخستین بار در سال 1985 مطرح شد.

پیامک‌ها برای ارسال از طریق کانال‌های سیگنالی مورد استفاده در تماس‌های تلفنی طراحی شده است. پیامک در ابتدا به عنوان بخشی از استانداردهای GSM (سیستم جهانی ارتباطات سیار) طراحی شد.

 

نخستین گوشی تلفن با قابلیت ارسال پیامک نوکیا 2010 بود که در سال 1994 عرضه شد.

سالانه حدود 8.3 تریلیون پیامک در سراسر جهان ارسال می‌شود!

 

نخستین سرویس بانکداری مبتنی بر پیامک در سال 1999 توسط MobileOne در سنگاپور راه اندازی شد.

پیامک تقریباً توسط همه تلفن‌های همراه جهان پشتیبانی می‌شود که آن را به شکل یک رسانه قابل اتکای ارتباطی جهانی تبدیل کرده است.

سال 1996 خودرویی در جهان توسط شرکت BMW تولید شد که دارای قابلیت ارسال پیامک بود.

با وجود روش‌های مختلف احراز هویت، پیامک همچنان به عنوان شاخص اصلی احراز هویت دو مرحله‌ای برای افزایش امنیت استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلنگ زنی زمین فوتبال چمن مصنوعی روستای دیوا شهرستان بابل
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • دکتر ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • پیام تبریک مدیرعامل مس بابت قهرمانی در لیگ برتر
  • پیام تبریک روسای فدراسیون های فوتبال عراق و تاجیکستان به رئیس فدراسیون فوتبال ایران
  • پیام تبریک استاندار آذربایجان‌غربی بمناسبت روز معلم
  • پیام تبریک رئیس فدراسیون فوتبال عربستان به مهدی تاج
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود