Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، عصر امروز آئین اختتامیه نخستین رویداد استارت‌آپی بهینه‌سازی و هوشمندسازی مصرف آب کشاورزی و شرب شهرستان رفسنجان در تالار فرهیختگان دانشگاه آزاد رفسنجان برگزار شد.

قدیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان رویدادها و استارت‌آپ‌ها را فرصت بسیار خوبی برای عرضه ایده‌ها دانست که ایده‌ها مطرح و به واقعیت می‌پیوندند که در راستای تحقق شعار سال این رویدادها می‌توانند راهگشا باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد پساوند فرمانده سپاه ناحیه رفسنجان با تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد منجی عالم بشریت اظهار کرد: در بیانیه گام دوم و هفت محوری که مقام معظم رهبری تاکید دارند، یکی از هفت محور مباحث علمی در نقشه راه چهل ساله دوم انقلاب است؛ بر این اساس و با توجه به اینکه سپاه در تمام بیاناتی که معظم‌له دارند، خود را موظف به ترسیم مسیری برای اینکه بتواند منویات رهبری را جامه عملی بپوشاند، دانسته و بسیج علمی پژوهشی در سپاه تشکیل شده و تمام پایگاه‌های مقاومت این واحد علمی پژوهشی را دارند.

وی تصریح کرد: طبق بررسی‌های واحد علمی پژوهشی، مهم‌ترین معضل و مشکلی که در رفسنجان وجود دارد، آب شرب و کشاورزی است و سپاه اولین پیشنهاددهنده بود که رویداد استارت‌آپی پیرامون هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف آب در شهرستان را با همکاری متولیان امر برگزار کند و در این زمینه زیست‌بوم علم و فناوری و نوآوری هم‌افزایی در سطح شهر انجام شد.

طرح رویدادهای مسأله‌محور توسط سپاه در شهرستان‌های استان

خواجه‌حسنی معاون علمی پژوهشی و فناوری سپاه ثارالله استان کرمان بیان کرد: در مجموعه سپاه استان در پاسخ به ندای مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با جامعه نخبگان و استعدادهای برتر، رویدادهای مسأله‌محور را به نمایندگی از طرف سپاه در تمامی شهرستان‌ها مطرح کردیم.

وی ادامه داد: شمال استان بحث کشت جایگزین و بهره‌وری آب و گیاهان دارویی، شرق استان بسته‌بندی خرما، جنوب استان تجاری‌سازی محصولات کشاورزی و ...برگزار کردیم که ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل که در شهرستان‌ها با هدف ایجاد حساسیت در مسؤولان و در جامعه نخبگانی برای پاسخگویی به این مسائل هست را به کمک حل مسائل شهرستان‌ها بیاوریم و این رویدادها می‌توانند راهگشا باشند.

معاون علمی پژوهشی و فناوری سپاه ثارالله استان کرمان خاطرنشان کرد: سپاه نقش بسیج‌کنندگی و تسیهلگری دارد و قول می‌دهیم از برخی از طرح‌هایی که در این رویداد ارائه شدند، تا رسیدن به محصول حمایت کنیم.

انتهای پیام/۸۰۰۱۶/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: رویداد استارت آپی بهینه سازی مصرف آب آب شرب آب کشاورزی علمی پژوهشی شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۹۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت

ایسنا/کرمان فرماندار رفسنجان گفت: با توجه به بارندگی‌های اخیر و سامانه بارشی که قرار است نیمه هفته جاری وارد شهرستان شود و البته برای مدیریت توأمان آب و برق؛ چاه‌موتورهای کشاورزی رفسنجان از ساعت ۶ صبح روز ۹ اردیبهشت تا ۶ صبح روز ۱۶ اردیبهشت‌ماه خاموش خواهند شد.

حسین رضایی امروز هشتم اردیبهشت‌ماه در جلسه حفاظت از منابع آب شهرستان رفسنجان اظهار کرد: همه ما به دنبال اجرای عدالت هستیم و نباید بگذاریم سفره‌های آب زیرزمینی به سرعت تخلیه شوند که نسل آینده با بحران کم آبی و بی آبی مواجه خواهند شد.

وی افزود: با توجه به نزول بارش الهی طی روزهای اخیر و نیز بارندگی‌های پیش‌رو؛ هم سفره‌های زیرزمینی تقویت شده‌اند هم این‌که اراضی کشاورزی تقریبا سیراب شدند و بهتر است برای حفظ آب‌های زیرزمینی، خاموشی چاه‌موتورهای کشاورزی اجرا شود.

رضایی با اشاره به وجود ۸۰ هزار هکتار باغ پسته که توسط بیش از ۱۰۰۰ حلقه چاه آبیاری می‌شوند، بیان کرد: با خاموشی چاه‌موتورهای کشاورزی از ۹ تا ۱۶ اردیبهشت می‌توان به صرفه‌جویی قابل توجهی در حوزه آب و برق دست یافت.

فرماندار رفسنجان در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: قبلاً دولت برای صدور سند اراضی کشاورزی، این قانون را گذاشته بود که زمین کشاورزی با مساحت زیر دو هکتار نمی‌تواند سنددار شود اما در حال حاضر این قانون تغییر کرده و خوشبختانه خرده‌مالکان هم هر قدر زمین داشته باشند حتی زیر ۱۰۰ مترمربع می‌توانند سند زمین خود را دریافت و از مزایای این سند برخوردار شوند.

رضایی با اشاره به این‌که ۱۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی پسته در رفسنجان به سیستم آبیاری تحت فشار و قطره‌ای مجهز شدند، خاطرنشان کرد: به کشاورزان توصیه می‌کنیم که نسبت به تجهیز اراضی کشاورزی به آبیاری قطره‌ای و آبیاری نوین اقدام کنند که این امر می‌تواند به صرفه جویی در منابع آبی و نیز افزایش محصول کمک کند.

به گفته وی، مقرر شده لیست چاه‌های غیرمجاز برقی به اداره برق اعلام و نسبت به قطع برق این چاه‌ها اقدام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار
  • ۸ تیم پایانی جام حذفی؛ قهرمانی سپاهان یا تراکتور؟
  • نوبت اول کنکور۱۴۰۳ به ایستگاه پایانی رسید / داوطلبان مرداد منتظر نتایج باشند
  • نوبت اول کنکور به ایستگاه پایانی رسید/ داوطلبان مردادماه منتظر نتایج باشند
  • مس رفسنجان با حذف پیکان راهی مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی شد
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران