Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@04:48:36 GMT

روسیه هواپیماهای اروپا را صاحب می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۶۰۹۵۱۷

روسیه هواپیماهای اروپا را صاحب می‌شود؟

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از یورو نیوز، یک کارشناس هوانوردی می‌گوید که حدود ۷۵ درصد از هواپیماهای مورد استفاده خطوط هوایی روسیه اجاره‌ای هستند، بنابراین تحریم‌های غرب که خواستار بازگردان‌ آن‌ها هستند، ضربه جدی به این کشور خواهد بود.

اقدام پوتین برای دور زدن تحریم‌ها دو هفته قبل از ضرب الاجل ۲۸ مارس انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قانون جدید امکان ثبت هواپیماهای خارجی در روسیه را به منظور «اطمینان از عملکرد مستمر در زمینه هوانوردی غیر نظامی» فراهم می‌کند.

ایرلند و برمودا، جایی که تقریبا تمام جت‌های اجاره‌ای خارجی در روسیه ثبت شده‌اند پیش از این اعلام کرده‌اند که گواهی صلاحیت پروازی را به حالت تعلیق در می‌آورند زیرا دیگر نمی‌توانند از ایمن بودن آن‌ها مطمین شوند.

اگر روسیه برای نگه داشتن هواپیماها سماجت به خرج دهد، ممکن است عواقب ایمنی و حقوقی جدی به دنبال داشته باشد.

آیا قانون جدید روسیه درباره هواپیماهای خارجی قانونی است؟

ثبت مجدد هواپیماها در روسیه با اعطای مجوزهای جدید ایمنی باعث می‌شود که پروازهای داخلی آن‌ها ادامه پیدا کند. اما این قانون با قوانین بین‌المللی که ثبت هواپیماهای غیرنظامی در بیش از یک کشور را در یک زمان ممنوع می‌کند در تضاد قرار دارد. مگر اینکه اجاره‌دهندگان غربی با درخواست‌های روسیه برای لغو ثبت خارجی این هواپیماها موافقت کنند که به نظر می‌رسد آن‌ها در حال حاضر برای باز پس گیری کنترل دارایی‌ها خود تلاش می‌کنند. سیاست جدید همچنین راه را برای یک بحث قراردادی بزرگ هموار می‌کند.

برتراند گرابوفسکی، مشاور هوانوردی می‌گوید: «ثبت هواپیما بدون اثبات لغو ثبت قبلی و همچنین موافقت مالک غیرقانونی است.»

قانون جدید از نظر فنی به شرکت‌های هواپیمایی دستور نمی‌دهد که هواپیماهای خود را بدون اجازه مالکان به رهبری ارکپ (AerCap) مستقر در دوبلین، بزرگترین اجاره‌دهنده هواپیما در جهان دوباره ثبت‌نام کنند.

اما کارشناسان می‌گویند که این مسیولیت را بر عهده شرکت هواپیمایی می‌گذارد که برای پرواز در داخل روسیه درخواست ثبت‌نام جدید ارایه دهند یا در غیر اینصورت هیچ کاری انجام ندهند و ناوگان خود را زمین‌گیر کنند.

روسیه ۳۵ شرکت هواپیمایی دارد که حدود ۱۵ شرکت از آن‌ها ۹۵ درصد از ترافیک هوایی کشور را تشکیل می‌دهند و این موضوع می‌تواند مشکلات زیادی برای آن‌ها ایجاد کند.

هواپیمای مسافربری جدید ساخت روسیه نخستین پرواز خود را انجام داد

یک منبع در یکی از خطوط هوایی به رویترز گفت: «امیدواریم که از ثبت هواپیماهایمان در روسیه جلوگیری شود، می‌خواهیم آن‌ها را به شرکت‌های لیزینگ بازگردانیم.»

وی افزود: «[با این تصمیم] خطوط هوایی شریک جرم می‌شوند. قانون راهی برای ثبت‌نام در روسیه فراهم می‌کند اما شرکت هواپیمایی را ملزم به انجام این کار نمی‌کند… این نخستین قدم برای ربودن هواپیماها است.»

مسکو اصرار دارد اقدامات ویژه‌ای در مواجهه با تحریم‌هایی که ولادیمیر پوتین، آن را «مشابه اعلام جنگ» توصیف کرده، مورد نیاز است.

وکلای دادگستری می‌گویند که یک جنگ حقوقی سه جانبه بین خطوط هوایی، اجاره دهندگان و بیمه‌گذاران ممکن است یک دهه به طول انجامد.

ارکپ و سایر اجاره‌دهندگان اصلی از اظهار نظر درباره این قانون خودداری کرده‌اند. چند خط هواپیمایی روسیه نیز از اظهارنظر خودداری کردند.

آژانس هوانوردی روسیه گفت تا ۲۴ فوریه روزی که روسیه به اوکراین حمله کرد، ۷۷۶ هواپیما در خارج از این کشور ثبت شده است. از این تعداد ۵۱۵ فروند اجاره‌ای از خارج هستند.

اما یازدهمین بازار بزرگ هوانوردی جهان همچنین مجهز به برخی از جدیدترین هواپیماها از جمله یک ایرباس A350 پیشرفته است که در روز تهاجم به ایرفلوت تحویل داده شد.

سازمان هوانوردی دولتی روسیه هفته گذشته توصیه کرد که خطوط هوایی دارای هواپیماهای اجاره‌ای خارجی پروازهای خود را به خارج از کشور تعلیق کنند و این موضوع باعث می‌شود بازپس‌گیری هواپیماها برای اجاره‌دهندگان دشوارتر شود.

منبع: یورو نیوز اخبار مرتبط ۱۷:۲۸:۲۳ روسیه از بسته ضدتحریمی ۹ میلیارد دلاری رونمایی کرد ۱۷:۱۹:۲۲ روسیه فکر می‌کرد اروپا و آمریکا آمادگی مقابله ندارند ۱۰:۳۰:۰۲ تحریم های روسیه پایانی نخواهد داشت ۱۹:۱۵:۲۹ قانون حمایت از تحریم شدگان در روسیه اجرایی شد ۰۹:۱۴:۵۴ دوستان پوتین و خانواده‌ هایشان تحریم شدند ۱۶:۲۹:۰۰ هدف روسیه به وجود آوردن یک نظم جدید در اروپا است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام سایپا ثبت نام ایران خودرو روسیه ولادیمیر پوتین هواپیما تحریم اروپا هواپیماهای خارجی اجاره دهندگان خطوط هوایی تحریم ها اجاره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۹۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد

رئیس‌جمهور فرانسه در مصاحبه‌ای بار دیگر از احتمال اعزام نیروهای غربی، به‌ویژه نیروهای فرانسوی به اوکراین سخن گفت و ۲ شرط برای آن تعیین کرد.

یه گزارش ایسنا، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه که در اواخر فوریه احتمال اعزام نیروهای غربی به اوکراین را مطرح کرده بود، با ذکر ۲ شرط عنوان کرد: در صورتی که مسکو از خطوط مقدم عبور کند و کی‌یف آن را درخواست کند، می‌توانیم این مساله (اعزام نیرو به اوکراین) را مطرح کنیم، اما امروز اینطور نیست.

او یادآور شد که پاریس قبلا پرسنل نظامی را برای «مبارزه با تروریسم» به کشورهای دیگر، به‌ویژه به منطقه ساحل آفریقا فرستاده بود.

به نقل از فرانس ۲۴، ماکرون در مصاحبه با نشریه «اکونومیست» اظهار کرد: رد کردن اعزام نیرو به معنای ناتوانی در آموختن درس‌های ۲ سال گذشته است، در حالی که کشورهای ناتو ابتدا ارسال تانک و هواپیما به اوکراین را رد کرده بودند و سرانجام نظرشان را تغییر دادند.

ماکرون با اشاره به ولادیمیر پوتین گفت: همانطور که گفتم، من هیچ چیز را حذف نمی‌کنم، زیرا ما با کسی روبرو هستیم که هیچ چیز را کنار نمی‌گذارد. من هدف استراتژیک روشن دارم؛ نباید بگذاریم روسیه در اوکراین پیروز شود. اگر روسیه در اوکراین پیروز شود، دیگر در اروپا امنیت نخواهیم داشت. پس هیچ چیز نباید (از روی میز) حذف شود.

اما این موضع تا رسیدن به اجماع در اروپا فاصله زیادی دارد. پیشتر اکثر کشورهای اروپایی و همچنین ایالات متحده به وضوح از اظهارات وی فاصله گرفته بودند. ماکرون در ماه مارس مجددا تأیید کرده بود که عملیات زمینی در اوکراین توسط غربی‌ها شاید در مقطعی ضروری باشد.

رئیس‌جمهور فرانسه می‌افزاید: من متقاعد شده‌ام که اگر اروپایی‌ها یاد بگیرند که توانایی‌های خود را بهتر هماهنگ کنند، اگر به تجهیز خود ادامه دهند، اگر صمیمیت استراتژیک خود را تقویت کنند، به لطف ناتو، ما در برابر روسیه اعتبار بیشتری خواهیم داشت.

وی با اذعان به قدرت سرمایه‌گذاری روسیه، اظهار کرد: ما به وضوح می‌بینیم که روسیه امروز، یکی از نقاط قوت آن، این است که می‌داند چگونه سرمایه‌گذاری زیادی کند و به دلیل اینکه پایگاه خود را سازماندهی کرده، تولید زیادی می‌کند. روسیه قدرت زیادی در دوام دارد که از نظر نظامی غیر قابل تحمل است.

وی در رابطه با اینکه آیا اتحادیه اروپا برای حفاظت از خود کافی نیست، گفت: من یک عمل‌گرا هستم. من عمیقا به اروپا اعتقاد دارم. فکر می‌کنم که اتحادیه اروپا به‌عنوان عنصری از قدرت نظامی تصور نشده است. اروپا باید به جغرافیای خود نگاه کند. در نگاه من اروپا باید منطبق بر زمانه باشد و در شور و شوق‌های گذشته غرق نشود.

ماکرون در رابطه با اینکه اگر چتر هسته‌ای ایالات متحده به طور کامل امن تلقی نشود، آیا فکر می‌کند فرانسه و بریتانیا به سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی و استراتژیک برای مدیریت تشدید بالقوه نیاز دارند، عنوان کرد: فرانسه همیشه استفاده تاکتیکی از سلاح‌های هسته‌ای را رد کرده است. دکترین ما آسیب غیر قابل قبول و نه جنگ هسته‌ای محدود است. من نمی‌خواهم در مورد ضمانت آمریکا شک کنم. اما واضح است که این سوالی است که باید از خود بپرسیم. و به همین دلیل است که فکر می‌کنم منافع جمعی ما این است که در منطقی قرار بگیریم که در آن باید تا آنجا که ممکن است تکثیر سلاح‌های هسته‌ای را محدود کنیم.

رئیس‌جمهور فرانسه در مواجهه با این سوال که این ایده وجود دارد که ایالات متحده در شرایطی عقب‌نشینی کند و این می‌تواند در زمان ترامپ چشمگیر یا در دوران بایدن تدریجی‌تر باشد، گفت: اولا فکر می‌کنم اولویت ایالات متحده آمریکا خودش است و این طبیعی است. ما نباید بحران عمیق داخلی را که جامعه آمریکا تجربه می‌کند، دست‌کم بگیریم. ۱۰ سال بعد، در مواجهه با چالش‌ها، ما اروپایی‌ها باید خودمان را سازماندهی کنیم و باید خودمختارتر باشیم، از جمله در رابطه با آمریکایی‌ها.

امانوئل ماکرون همچنین نسبت به ظهور «ناسیونالیست‌ها» (میهن‌پرستان) و «پوپولیست‌ها» در اروپا هشدار داده و معتقد است: آنها همه «بریگزیت‌کنندگان پنهان» هستند که با یک سخنرانی دروغ، اروپا را به گروگان می‌گیرند. آنها ابتدا ادعا می‌کنند که کشورشان را قوی‌تر می‌کنند. آنها قرار نیست به شما بگویند که می‌خواهند (اروپا) را نابود کنند. اول خواهند گفت فرانسه خارج از اتحادیه اروپا اوضاع خیلی بهتر خواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • ناتو زنگ خطر را به صدا درآورد
  • مجارستان: آمریکا می‌خواهد اروپای مرکزی خط مقدم جنگ سرد با روسیه باشد
  • جنگ هیبریدی روسیه با اروپا
  • ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • دفاع هوایی پاشنه آشیل اتحادیه اروپا
  • ثبت پتنتی که انتقال حرارت در کشتی‌ها و هواپیماهای پرسرعت را تسهیل می‌کند
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا