Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: تزریق واکسن کرونا برای کودکان پنج تا ۱۱ سال، لازم و موجب ایمنی است و از خانواده‌ها دعوت می‌کنیم تا برای واکسیناسیون فرزندان خود اقدام کنند.

ساسان قربانی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: استقبال گروه سنی پنج تا ۱۱ سال در شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و شادگان از واکسیناسیون کرونا رضایت بخش نیست و برخی خانواده‌ها در برابر این طرح مقاومت نشان داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تعداد افراد سنین پنج تا ۱۱ سال در شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و شادگان را ۹۷ هزار و ۷۶۳ نفر بیان کرد و گفت: یکهزار و ۱۰۹ نفر جمعیت روستایی و یکهزار و ۹۲۳ نفر از جمعیت شهری در آبادان، ۸۲۳ نفر جمعیت شهری و ۷۲۴ نفر از جمعیت روستایی بین سنین پنج تا ۱۱ سال خرمشهر برای تزریق دُز اول واکسن اقدام کرده‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه تعداد واکسن تزریق شده در نوبت اول بین کودکان پنج تا ۱۱ ساله شادگان ۷۴۹ نفر است افزود: ۶۸۰ نفر از جمعیت رده سنی پنج تا ۱۱ سال روستایی و ۴۹ نفر از جمعیت شهری شادگان نیز دُز اول واکسن را تزریق کردند.

قربانی، به تزریق ۵۲۹ دُز واکسن نوبت دوم به کودکان بین پنج تا ۱۱ سال در جنوب غرب خوزستان اشاره کرد و ادامه داد: همچنین ۱۰۶ نفر از جمعیت روستایی و ۵۲ نفر از جمعیت شهری آبادان، ۵۲ نفر از جمعیت روستایی و ۱۱۷ نفر از جمعیت شهری خرمشهر، ۵۱ نفر جمعیت روستایی و ۲ نفر از جمعیت شهری شادگان اقدام کرده‌اند.

وی افزود:کودکان ایمنی کافی در برابر کووید ۱۹ را ندارند و بر این اساس رعایت موارد بهداشتی و به ویژه استفاده از ماسک در این گروه سنی از اهمیت به سزایی برخوردار است.

هم اکنون یک شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، هفت شهرستان نارنجی، ۱۸ شهرستان زرد و یک شهرستان آبی کرونایی هستند.

۶۰۷ هزار نفر از خدمات ۳۰ مرکز شهری، ۱۸مرکز روستایی، ۱۳۲ خانه بهداشت و ۱۲ پایگاه سلامت در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان شامل آبادان، خرمشهر و شادگان بهره‌مند هستند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: علوم پزشکی آبادان نفر از جمعیت شهری جمعیت روستایی پنج تا ۱۱ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۹۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی گفت: در راستای دستور وزیر بهداشت و با توجه به ماموریت مهم و جدید جوانی جمعیت (دستیابی به نرخ باروری ۲.۵) تقویت ساختار تشکیلاتی متناظر مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور امری ضروری بود که پس از بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته توسط معاونت‌های توسعه و بهداشت به جمع بندی نهایی رسید و ابلاغ شد.

وی بیان داشت: از جمله مواردی که در ساختار جدید به آن توجه ویژه شده است موضوع بازنگری گروه‌های سنی بود که با توجه به این اقدام و تقویت ساختاری صورت گرفته انتظار می‌رود شاهد رشد و شکوفایی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور باشیم.

مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت پیش از این با عنوان دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس در معاونت بهداشت وزارت بهداشت فعالیت داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • ۵ مصدوم در پی انحراف از جاده خودرو در محور آبادان به اهواز
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح آبادان و خرمشهر
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی