Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قشم، علی گل امینی عصر امروز با بیان این مطلب، اظهار داشت: سفر به جزیره لارک از اسکله شهید ذاکری شهر قشم به جز روزهای یکشنبه و دوشنبه در دو نوبت صبح ساعت 8 و بعدازظهر ساعت 17 برقرار است.

وی خاطرنشان کرد: اسکله شهید ذاکری قشم با دو ساعت افزایش فعالیت، از ساعت 6 صبح تا 24 نسبت به انتقال مسافران دریایی در مسیر قشم به بندرعباس اقدام خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گل‌امینی گفت: 34 فروند شناور ایمن و پیشرفته با سه هزار و 494 صندلی هر روز از ساعت 6 صبح تا 24 کار انتقال گردشگران دریایی در مسیر قشم به بندرعباس و بالعکس را برعهده دارند.

او بیان داشت: بلیط برای مسافرانی که از قشم قصد سفر به بندرعباس، جزایر هرمز و لارک دارند توسط 8 دستگاه کیوسک و 4 نیروی انسانی مستقر در اسکله شهید ذاکری صادرمی‌شود.

سرپرست شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه سازمان منطقه آزاد قشم گفت: هم اینک روزانه بیش از 4 هزار مسافر از بندرعباس وارد اسکله شهید ذاکری قشم می‌شوند و در ایام تعطیلات پایان سال و نوروز 1401 با توجه به فراهم بودن امکان پهلوگیری همزمان 8 شناور در اسکله‌های بندر شهید ذاکری، پیش بینی می‌شود روزانه بین 8 تا 9 هزار مسافر وارد این اسکله شوند.

او گفت: برای نخستین بار با استقرار کیوسک استعلام بانک ملت در اسکله شهید ذاکری قشم، با وارد کردن کد ملی مسافران استعلام آنان از درگاه اداره ثبت احوال دریافت می‌شود.

به گزارش فارس، سه تلفن ‌پاسخگو برای ارائه اطلاعات مورد نیاز گردشگران در اسکله شهید ذاکری با شماره‌های 35252544 (گویا)، 35252840 و 35225536 فعال است.

انتهای پیام/88050

 

منبع: فارس

کلیدواژه: جزیره قشم جزیره هرمز جزیره لارک تردد دریایی در قشم اسکله شهید ذاکری سفرهای نوروزی به قشم اسکله شهید ذاکری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۹۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسکله نظامی آمریکا در غزه ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد

یک مقام دفاعی آمریکا و یک منبع آگاه به رویترز گفت: برآورد هزینه ارتش آمریکا برای ساخت اسکله موقت در غزه جهت آنچه ارسال کمک‌های بشردوستانه ادعا می‌شود به ۳۲۰ میلیون دلار افزایش یافته است.

این رقم مقیاس عظیم یک ساخت‌وساز را نشان می‌دهد که به گفته پنتاگون حدود ۱۰۰۰ سرباز آمریکایی، عمدتاً از ارتش و نیروی دریایی برای ساخت آن به خدمت گرفته شدند.

با این حال، به گفته یکی از افراد آشنا با این موضوع، این هزینه نسبت به برآورد‌های اولیه در اوایل سال جاری تقریباً دو برابر شده است.

سناتور راجر ویکر، جمهوری‌خواه ارشد کمیته نیرو‌های مسلح سنا به رویترز گفت: هزینه فقط افزایش نیافته است، منفجر شده است.

این اسکله اکنون برای مالیات دهندگان آمریکایی حداقل ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد تا تنها ۹۰ روز از این اسکله بهره برداری کنند.

جو بایدن، رئیس‌جمهور دموکرات، در ماه مارس و در حالی که مقامات امدادی از اسرائیل خواستند دسترسی به تجهیزات امدادی به غزه را از طریق مسیر‌های زمینی تسهیل کند، ساخت این اسکله را اعلام کرد. بایدن به جای فشار آوردن به اسرائیل برای باز کردن مرز‌های زمینی با غزه، مسیر دریایی را برای ارسال کمک انتخاب کرد.

ویکر و برخی دیگر از قانونگذاران این سوال را مطرح کرده اند که آیا این اسکله تلاش ارزشمندی است، به ویژه با توجه به خطری که پرسنل نظامی ایالات متحده در صورت هدف قرار گرفتن در طول جنگ با آن مواجه خواهند شد.

ویکر گفت: «به ازای هر روزی که این مأموریت ادامه می‌یابد، قیمت‌ها بالا می‌رود و به همین ترتیب سطح خطر برای ۱۰۰۰ نیروی مستقر در محدوده موشک‌های حماس افزایش می‌یابد».

بایدن به نیرو‌های آمریکایی دستور داده است که پا در ساحل غزه نگذارند.

این اسکله در ابتدا ۹۰ کامیون در روز جابه‌جا می‌کند، اما این تعداد در صورت بهره‌برداری کامل به ۱۵۰ کامیون در روز می‌رسد. 

سازمان ملل هفته گذشته اعلام کرد که میانگین روزانه تعداد کامیون‌هایی که در ماه آوریل وارد غزه می‌شوند، ۲۰۰ کامیون بوده است. آنها همچنین بار‌ها هشدار داده‌اند که هیچ جایگزینی برای مسیر زمینی برای ارسال کمک‌ها وجود ندارد و افزود که کمک‌هایی که از طریق دریا ارسال می‌شوند برای جلوگیری از گسترش قحطی کافی نخواهد بود.

یک مقام ارشد دولت بایدن هفته گذشته گفت که کمک‌های بشردوستانه که از اسکله خارج می‌شوند باید از پست‌های بازرسی اسرائیل در زمین عبور کنند. این در حالی است که این کمک‌ها قبلاً توسط اسرائیل در قبرس قبل از ارسال به غزه بازرسی شده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • یک شهید گمنام میهمان شهر یزد می‌شود
  • اسکله نظامی آمریکا در غزه ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد
  • دغدغه اهالی هرمز درباره گلزار شهدا چه زمانی رفع می‌شود؟
  • اختصاص ۵۰ میلیارد تومان به تملکات میدان شهید مطهری قم
  • تصادف زنجیره‌ای ۵ دستگاه خودرو در آزادراه قزوین به زنجان 
  • تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان
  • روایتی کوتاه از حماسه فتح هرمز و اخراج پرتغالی‌ها از خلیج‌فارس
  • تردد در بندر شهید ذاکری قشم مجدد برقرار شد
  • سامانه بارشی وارد بوشهر می‌شود/افزایش پوشش ابر و بارش پراکنده
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک