Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، محمد یاسر طیب نیا در مراسم تحویل نخستین سری از لکوموتیوهای سفارش فولاد مبارکه از شرکت مپنا اظهار کرد: امروز در عرصه‌های مختلف شاهد هستیم که تحریم‌ها در خودکفایی و خودباوری متخصصان داخلی بسیار موثر بوده است.

وی تصریح کرد: صنعت فولاد نیز یکی از پیشران‌های توسعه و اقتصاد ملی است و شرکت فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین کارخانه فولادسازی کشور، یکی از پیشتازان این حوزه به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: امروز عدم سرمایه‌گذاری مناسب در زمینه حمل‌ونقل به یک گلوگاه برای صنایع کشور از جمله صنعت فولاد تبدیل شده است؛ چرا که فولاد مبارکه نیاز عمده فولاد کشور را تامین می‌کند و به همین خاطر به چنین زیرساختی نیاز مبرم دارد.

طیب‌نیا عنوان کرد: در این راستا فولاد مبارکه تصمیم گرفت تا متناسب با رشد کمی، کیفی و متوازن گروه فولاد مبارکه، در حمل‌ونقل ریلی کشور نیز سرمایه گذاری داشته باشد تا بتواند بخشی از کمبودهای این حوزه را جبران کند.

وی خاطر نشان کرد: گروه فولاد مبارکه یکی از بزرگترین حمل‌کنندگان مواد اولیه و محصولات در کشور است و در حوزه حمل ریلی طی سال‌های جدید با کاهش نسبت حمل ریلی به جاده‌ای مواجه شده که این موضوع خبری خوشایند نیست و در سال‌های پیش‌رو چالشی جدی را برای فولاد مبارکه و صنعت کشور بوجود می‌آورد.

مدیرعامل فولاد مبارکه همچنین افزود: فولاد مبارکه به عنوان مولود انقلاب و صنعتی پیشتاز، طی چند دهه گذشته توفیق‌های بسیاری داشته و به واسطه مزیت‌های تولید فولاد از صنایع موفق در کشور بوده است؛ و شاهد این ادعاست که ایران از تولید یک میلیون تن فولاد در قبل از انقلاب به تولید بالغ بر ۳۰ میلیون تن فولاد و به جایگاه دهم تولید فولاد در جهان رسید.

وی ادامه داد: اگر این اتفاق مبارک نیفتاده بود، امروز بسیاری از صنایع ما خصوصا در دوران تحریم با مشکل مواجه بودند و نمی‌توانستیم این خودکفایی، حجم قابل توجهی از بومی سازی‌ها و اتفاقات خوبی که شاهد آن هستیم را ببینیم.

سرمایه‌گذاری برای حل مشکل در گلوگاه‌ها

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اشاره به اینکه ساخت لکوموتیوهای فولاد مبارکه، حلقه‌ای از زنجیره بومی‌سازی در صنعت محسوب می‌شود، افزود: با شدت گرفتن تحریم‌ها طی سال‌های اخیر ما بیش از پیش متوجه ظرفیت داخلی خودمان شدیم و به آن رو آوردیم و این ظرفیت و استعداد به ویژه در صنعت کشور شکوفا شده و حرکت به سوی خودکفایی سرعت گرفته است.

طیب نیا با اشاره به بحث های زیر ساختی مثل تولید انرژی برق، گاز و زیرساخت‌های حمل و نقل به عنوان یکی از مسائل و گلوگاه هایی که صنعت فولاد با آن مواجه است، گفت: متاسفانه این زیرساخت‌ها طی سنوات اخیر متناسب با رشد و توسعه صنعت فولاد و سایر صنایع رشد نکرده و می بایست برای رسیدن به ظرفیت های کامل این صنایع، در آنها سرمایه گذاری شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: هرچند حوزه صنعت و حوزه زیرساخت از جمله بخش‌هایی هستند که عمدتا دولت‌ها در آن سرمایه‌گذاری می کنند، اما نمی‌شود انتظار داشت که دولت، آن هم در شرایط اقتصادی فعلی تمام این سرمایه گذاری را رقم بزند. در جهت رفع مشکل این گلوگاه برای صنعت کشور بود که فولاد مبارکه تصمیم گرفت در حوزه حمل و نقل سرمایه گذاری انجام دهد.

لکوموتیوهای پیشران پیشرفت کشور

مدیرعامل فولاد مبارکه بیان داشت: البته پیش از این در تشکیل شرکت‌های حمل ریلی و تامین واگن و تعدادی لکوموتیو به صورت محدود، اقداماتی در فولاد مبارکه صورت گرفته بود، اما قرارداد سفارش 50 دستگاه لکوموتیو از جانب فولاد مبارکه به مبنا گامی بلند در جهت حل مشکلات ریلی صنعت کشور به‌ویژه فولاد مبارکه است.

وی گفت: این امر با اعتماد به سازندگان داخلی برای خرید ۵۰ دستگاه لکوموتیو صورت گرفت و در حقیقت یک گام بزرگ در تداوم روند بومی‌سازی نیازهای کشور محسوب می‌شود. طی توافق ما با گروه مپنا امیدواریم بتوانیم گام های بعدی را به طور مستحکم‌تر در کنار یکدیگر برداریم.

وی ادامه داد: تاکنون براین باور بودیم که فولاد مبارکه در صنعت کشور به عنوان لکوموتیو و پیشران رشد اقتصادی و صنعتی کشور عمل می کند؛ امروز پس از بازدیدی که از گروه مپنا داشتیم و با دیدن دستاوردهای گروه مپنا در حوزه‌های مختلف بر این باور هستیم که مپنا نیز هم یکی از لکوموتیوهای پیشران اقتصاد و صنعت کشور است.

تعامل در مسیر شکوفایی و رشد کشور

عباس علی‌آبادی مدیرعامل گروه مپنا نیز در این مراسم گفت: امروز تولید کنندگان و سازندگان داخلی در مسیر شکوفایی و رشد اقتصادی کشور گام بر می‌دارند و انتظار می‌رود این همکاری ها توسعه یابد.

وی افزود: امروز روز فولاد مبارکه است و ما نخستین سری از لکوموتیوهای باری متعلق به فولاد مبارکه را تحویل دادیم که به همین خاطر از اعتماد این شرکت به گروه مپنا تشکر می کنیم و امیدواریم پاسخ این اعتماد را به خوبی بدهیم.

مدیرعامل شرکت مپنا تصریح کرد: همکاری ما پیش از این نیز با فولاد مبارکه وجود داشته اما به صورت ساختاریافته نبود. شرکت فولاد مبارکه یکی از تامین‌کنندگان اصلی مواد اولیه ما بوده و ما الان تامین‌کننده تجهیزات فولاد مبارکه شده‌ایم و در احداث نیروگاه نیز همکاری بزرگی را با فولاد مبارکه آغاز کرده ایم و امیدواریم این چرخه هرچه بیشتر و هر روز کامل‌تر بشود.

تداوم همکاری‌های مپنا با فولاد مبارکه

عباس اکبری محمدی معاون بهره‌برداری شرکت فولادمبارکه در حاشیه مراسم تحویل سری نخست لکوموتیو باری توسط گروه مپنا به شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: لکوموتیوهای تحویلی به فولاد مبارکه گامی برای تجهیز ناوگان حمل‌ونقل این واحد صنعتی و توسعه صنعت ریلی کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: ایران با تولید ۳۰ میلیون تن فولاد در سال و ظرفیت تولید نزدیک به ۴۵ میلیون تنی، جایگاه دهمین فولادساز جهان را به خود اختصاص داده است و این در حالی است که ۳۰ درصد کل تولید سالانه فولاد کشور توسط گروه فولاد مبارکه انجام می‌شود.

معاون بهره‌برداری فولاد مبارکه تصریح کر :مزیت لکوموتیوهای فولاد مبارکه، رویکرد این شرکت به سازندگان داخلی است که در چارچوب بومی‌سازی دنبال می‌شود.

اکبری محمدی خاطرنشان کرد: فولاد مبارکه با همکاری مپنا برای برطرف ساختن محدودیت‌های انرژی خود نیز نیروگاه‌هایی احداث می‌کند تا بر محدودیت‌های تامین برق خود غلبه کند.

لکوموتیوهای فولاد مبارکه قابل رقابت با نمونه‌های خارجی است

بابک احمدی مدیرعامل بخش حمل و نقل ریلی گروه مپنا در حاشیه تحویل نخستین سری از لکوموتیوهای فولاد مبارکه اظهار کرد: بر اساس قرارداد تنظیمی ظرف دو سال ۵۰ رام لکوموتیو باری تحویل خواهد شد.

وی افزود: ارزش کل قرارداد لکوموتیوهای سفارش داده شده از سوی فولاد مبارکه دوهزار میلیارد تومان اعلام شده و بالغ بر ۹۳ درصد آن ساخت داخل است.

احمدی گفت: رویکرد مثبت حمایت از ساخت داخل در حالی است که این لکوموتیوها از نظر کیفی قابل رقابت با مشابه خارجی است.

تحویل ۳ دستگاه دیگر از ۵۰ دستگاه تا پایان امسال

واگذاری پنج دستگاه لکوموتیو از مجموع ۵۰ دستگاه سفارش فولاد مبارکه به گروه مپنا، امروز با به‌صدا درآمدن سوت آنها در محل شرکت مهندسی و ساخت لکوموتیو مپنا در کرج انجام شد.

پس از تحویل این پنج دستگاه لکوموتیو، سه دستگاه دیگر نیز تا پایان امسال و بقیه لکوموتیوها ظرف دو سال آینده به بزرگترین فولاد ساز کشور تحویل داده می‌شود.

گفتنی است ارزش قرارداد فولاد مبارکه و مپنا بالغ بر دو هزار میلیارد تومان ثبت شده است و این قرارداد در دهه فجر سال جاری، بین محمد یاسر طیب نیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه و عباس علی‌آبادی مدیرعامل شرکت مپنا در حضور دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، در قالب آغاز عملیات اجرایی 48 طرح بزرگ صنعتی توسط گروه پیشرانان پیشرفت ایران به امضا رسید.

48

کد خبر 1613243

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان اصفهان فولاد مبارکه فولاد شرکت فولاد مبارکه دستگاه لکوموتیو فولاد مبارکه فولاد مبارکه مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صنعت فولاد گروه مپنا بومی سازی صنعت کشور طیب نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۹۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد

به‌منظور احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان، قرارداد این پروژه مشارکتی شهرداری اصفهان با شرکت مپنا امروز (سه‌شنبه) امضا شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در راستای سیاست‌گذاری کلی حوزه حمل‌ونقل برای توسعه حمل‌ونقل پاک و زمینه سازی برای استفاده شهروندان از وسایل نقلیه برقی در سال های گذشته تفاهم‌نامه‌ای بین شهرداری اصفهان و شرکت مپنا برای احداث تعدادی جایگاه های شارژ سریع خودروهای برقی منعقد شد.

در حال حاضر دو مورد از این ایستگاه ها که جانمایی آن قطعی شده در دست اقدام است که یکی از این ایستگاه ها در خیابان فرایبورگ در منطقه ۶ اصفهان و ایستگاه دیگر در محدوده میدان بزرگمهر در منطقه ۴ اصفهان قرار دارد.

قرار است بخشی از زیرساخت های این دو ایستگاه توسط شهرداری تامین می شود و تامین تجهیزات شارژ این دو ایستگاه توسط شرکت مپنا صورت می گیرد، البته خدمات بهره‌برداری از این ایستگاه‌ها تا ۶ سال توسط شرکت مپنا انجام می شود و پس از ۶ سال با پایان دوره تفاهم نامه ممکن است بهره‌برداری ازاین ایستگاه ها تموسط شهرداری یا شرکت مپنا یا هر شرکت دیگری انجام شود.

احداث و راه‌اندازی این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری و بخش خصوصی بیشتر در راستای فرهنگ سازی و آشنایی مردم با وسیله نقلیه برقی، نحوه شارژ آن و آشنایی و آگاهی مردم با فرایند تردد خودروهای برقی است.

کد خبر 749294

دیگر خبرها

  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • زیرمجموعه وسنا و مپنا به فرابورس می آید؟
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • برد پرگل هندبال سپاهان در مصاف با پلیمر خرم آباد
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری