Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-02@07:15:09 GMT

استایل جدید بهرام رادان و بهروز وثوقی در امریکا

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۶۱۰۱۷۷

بهرام رادان بازیگر محبوب سینما است. بهرام رادان فارغ التحصیل مدیریت بازرگانی است. در ادامه تصویری از بهرام رادان را مشاهده می کنید.

بیوگرافی بهرام رادان

بهرام رادان متولد 1358/2/8 در تهران است. بهرام فارغ‌التحصیل رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه آزاد اسلامی است؛ او دوره بازیگری را در سال ۱۳۷۸ و در آموزشگاه هیوا فیلم گذراند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رادان برای اولین بار با دیدن یک آگهی مربوط به کلاس‌های بازیگری در صفحه نیازمندی‌های روزنامه همشهری در این دوره آموزشی شرکت کرد و توانست نظر نادر مقدس را جلب کند.

وی سال ۱۳۷۹ با اولین حضور سینمایی در فیلم شور عشق تنها به‌واسطه چهره‌اش شناخته شد، شور عشق به سومین فیلم پرفروش سال تبدیل شد این بازیگر در همان سال در دو فیلم دیگر به نام‌های آواز قو و آبی جلوی دوربین رفت.

واکنش انتخاباتی بهرام رادان/عکس کارنامه هنری بهرام رادان

بهرام رادان در فیلم سینمایی آواز قو ساخته‌ی سعید اسدی در نقش پیمان فدایی حاضر شد و برای بازی در این فیلم در پنجمین دوره جشن خانه سینما نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد شد.

او در فیلم آبی ساخته‌ی حمید لبخنده نیز در نقش ارسطو ظاهر شد. داستان آن این است که دختری به نام مهتاب (هدیه تهرانی) با جوانی به نام ارسطو به‌عمد تصادف می‌کند و همین تصادف باعث آشنایی و درگیری آن‌ها باهم می‌شود.

رادان در سال ۱۳۸۱ در اولین همکاری خود با بهروز افخمی، در نقش راوی در فیلم سینمایی گاوخونی حاضر شد و برای بازی در این فیلم تندیس حافظ بهترین بازیگر نقش اول مرد را دریافت کرد. او پس از گاوخونی، در فیلم سینمایی عطش ساخته‌ی محمدحسین فرح‌بخش بازی کرد. این بازیگر در سومین فیلم خود در سال ۱۳۸۱، برای بازی در فیلم سینمایی رز زرد و ایفای نقش داوود با داریوش فرهنگ همکاری کرد.

آخرین دیدار بهرام رادان با بازیگر «قهوه تلخ» +عکس فعالیت های بهرام رادان

بهرام در سال ۱۳۸۲ برای اولین بار با پوران درخشنده همکاری کرد که حاصل این همکاری نقش‌آفرینی او در فیلم سینمایی شمعی در باد و اجرای نقش فرزین زربان بود. بهرام رادان برای بازی در این نقش سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را از بیست و دومین دوره جشنواره فیلم فجر دریافت کرد. در همان سال ۱۳۸۲ این بازیگر برای اولین بار با مسعود کیمیایی نیز برای بازی در فیلم سربازهای جمعه همکاری کرد.

این بازیگر از سال ۸۲ تا ۱۳۸۵ در فیلم‌های مختلفی مانند گیلانه، رستگاری در بیست‌وهشت دقیقه، ازدواج صورتی، حکم، تقاطع، خون بازی و چهارانگشتی بازی کرد.

بهرام رادان در سال ۱۳۸۵ در فیلم سنتوری نقش علی بلورچی ملقب به علی سنتوری را ایفا کرد. این فیلم سینمایی هرگز اکران نشد و چند سال پس از پخش غیرقانونی‌اش مجوز نمایش در شبکه نمایش خانگی را دریافت کرد. سنتوری یکی از ماندگارترین فیلم‌ها و علی سنتوری یکی از ماندگارترین نقش‌های بهرام رادان به شمار می‌رود. ماشین لاکچری بهرام رادان در خیابان های تهران + عکس

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بهرام رادان بهروز وثوقی بهرام رادان بازیگر مرد فیلم سینمایی بهرام رادان برای بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۰۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسول جعفریان: مبدع اصطلاح کذایی خلیج عربی جمال عبدالناصر نبود/ نوشته‌ی داخل عبای بحرینی برملا می‌کند

ماهرخ ابراهیم‌پور: بزرگداشت «روز ملی خلیج‌فارس» و رونمایی از ارج‌نامه‌ی دکتر محمدباقر وثوقی با همراهی گروه تاریخ دانشگاه تهران، انتشارات نگارستان اندیشه و انجمن ایرانی تاریخ دوشنبه ۱۰ اردیبهشت در سالن فردوسی خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.

دکتر محمدباقر وثوقی، استاد گروه تاریخ دانشگاه تهران است که روز خلیج‌فارس به پیشنهاد او در تقویم ایرانی جای داده شد. او سال‌ها در زمینه مطالعات تاریخی خلیج‌فارس پژوهش می‌کند. همچنین چندین سال در چین و کره مطالعات ایران‌شناسی را دنبال کرد و در همین زمینه آثاری را به چاپ رساند. مطالعات پژوهشی وثوقی در کتاب‌های زیادی ثبت شده از جمله «اطلس تاریخ بنادر و دریانوردی ایران» که به عنوان کتاب برگزیده جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی شناخته شد.

جعفریان: عرب‌ها از سال‌ها قبل دنبال مسئله‌ی خلیج عربی بودند

رسول جعفریان، استاد تاریخ دانشگاه تهران طی سخنانی در این مراسم اظهار داشت: من دوستی داشتم که برایم خیلی عزیز بود و به رحمت خدا رفت. روزی در منزلش بودم که به من گفت: پدرم رفیق باقر کاظمی (وزیرخارجه پهلوی اول و دوم در چند کابینه و عضو جبهه ملی) بود. او عبایی را که از یک شیخ بحرینی گرفته بود، به پدرم داد. پدر دوست من فرد متدینی بود که او را دورا دور می‌شناختم. دوستم گفت حالا عبا به من رسیده و من می‌خواهم عبا را به شما بدهم. دوستم عبا را آورد و من فکر کردم. چه زمانی عبا را به پدر دوستم داده بود؟ به نظرم باید قبل از سال ۱۳۳۲ بوده باشد، چون باقر کاظمی در آن موقع آخرین سمت سیاسی را داشت. شاید در دوره رضاشاه و شاید در دهه ۱۳۲۰.

استاد تاریخ دانشگاه تهران عنوان کرد: وقتی عبا را برانداز کردم، پارچه‌ی قشنگ و لطیفی داشت و دارای قیطون‌هایی طلایی، مانند آنچه در عبای شیوخ عرب دیده‌اید. در پشت عبا نوشته شده بود که انتاج شرکت حاج علی بن احمد بوکنعان و اولاد. بالای آن نوشته البحرین الخلیج العربی

رسول جعفریان گفت: این عبا نشان می‌دهد که عرب‌ها از سال‌ها قبل دنبال مسئله خلیج عربی بودند و پارچه‌ای که پشت عبا چسبیده بود تعبیر غلط، نادرست و ساختگی را داشت و با زمان جمال عبدالناصر خیلی فاصله دارد. لذا عرب‌ها از سالها قبل این فعالیت را شروع کرده بودند حتی قبل از تاسیس اتحادیه عرب و پیش از آن‌که جمال عبدالناصر آن تعبیر غلط را درباره خلیج‌فارس به کار ببرد. البته که عبدالناصر در این بازی افتاد و این اصطلاح را علنی کرد. فعلا این عبا دست من است. با یک سند تاریخی که هیچ جا هم نمی‌توان آن را درآورد. چه باید کرد؟ مثلا بروم و بگویم من عبایی دارم که پشت آن نوشته شده خلیج کذا! اگرچه نوشته‌ی ‌پشت عبا نشان می‌دهد که فعالیت‌ها درباره‌ی تغییر نام خلیج‌فارس به پیش از تاسیس اتحادیه عرب و سخنان جمال عبدالناصر برمی‌گردد.

غصه خوردن وثوقی از ضربه به وحدت ملی

حمید احمدی استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران‏ گفت: بیش از دو دهه است که با محمدباقر وثوقی آشنایی و ارتباط دارم و از فعالیت‌های پژوهشی او درباره‌ی لار و خلیج فارس اطلاع دارم و این آثار بسیار به لحاظ پژوهشی گران‌سنگ و مهم هستند.

او با اشاره به شحصیت ملی و میهنی وثوقی اظهار کرد: ما با هم درباره‌ی مسائل ملی، قومی و میهنی سخن می‌گوییم و درباره‌ی خرابکاری‌های داخلی علیه وحدت و تمامیت ارضی ایران، دسیسه‌های خارجی و بی‌خردی‌های تصمیم‌گیران داخلی و عوامل نفوذی برای درهم شکستن میراث ملی و فرهنگی‌مان غصه می‌خوریم. بارها با او مشورت کرده‌ایم که درباره‌ی فلان مسئله‌ی‌ قومی و ملی که به ایران ضربه می‌زند، چه باید بکنیم؟ او راهنمایی‌هایی می‌کرد که با توجه به آن سعی می‌کردیم فلان مسئله یا جریان را اصلاح کنیم.

این استاد علوم سیاسی بیان کرد: به یاد دارم در یک مسئله با هم بحث می‌کردیم؛ از حسن حبیبی یاد کرد که تا وقتی زنده بود در سیستم نفوذ داشت و در تلاش بود جلوی چنین خرابکارهایی را که بر اثر بی‌عقلی‌ها و نفوذ علیه وحدت ملی و فرهنگ و تمدن ما انجام می‌شد، بگیرد.

حمید احمدی با اشاره به پژوهش‌های ایران‌شناسی وثوقی در شرق گفت: او در این زمینه با آشنایی که با زبان چینی و کره‌ای دارد پژوهش‌هایی در شرق انجام داد و در همین رابطه به خاطر دارم یک مقاله نوشت که قرار بود به زبان انگلیسی منتشر شود که در آن بر این نظر بود؛ گنگ‌دژی که در شاهنامه آمده و سیاوش آن را در توران ساخته بود، در کره واقع شده است!

۲۵۹۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901273

دیگر خبرها

  • (عکس) استایل جالب بازیگر زن سریال «گاندو» در ترکیه
  • ببینید | واکنش عجیب مسعود فراستی پس از شنیدن نام محمدرضا گلزار و بهرام رادان
  • بزرگداشت روز خلیج فارس و رونمایی از ارج نامه محمدباقر وثوقی
  • رسول جعفریان: مبدع اصطلاح کذایی خلیج عربی جمال عبدالناصر نبود/ نوشته‌ی داخل عبای بحرینی برملا می‌کند
  • (عکس) استایل لش علیرضا بیرانوند در آستانه بازی با سپاهان
  • به یاد آتیلا پسیانی و لحظه‌های ماندگارش در سینما | از هنرمندی در آثار بهرام بیضایی تا حاتمی‌کیا و بهروز افخمی |‌ ببینید
  • تبریک عاشقانه به مناسبت تولد بهرام رادان + عکس
  • عکس| تازه‌ترین عکس بهرام رادان با ظاهری جدید
  • کیلین مورفی با دنباله‌های «۲۸ روز بعد» همراه می‌شود
  • تیپ و استایل هنری بازیگر زن و مرد در یک عکس یادگاری