Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، واگذاری بخشی از سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از طریق فرابورس به مردم موضوعی است که با مشارکت سازمان خصوصی سازی، وزارت ورزش و جوانان و وزارت اقتصاد در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ و پس از مدت‌ها کش و قوس اجرایی شد.

ایسنا با استناد به سند دولت مردمی ابلاغی در ۸ اسفند ۱۴۰۰ توسط رئیس جمهوری پرسیده بود که آیا این واگذاری بر خلاف سند دولت مردمی بوده است؟

اکنون سازمان خصوصی سازی در واکنش به این گزارش توضیحاتی را آورده است که متن کامل آن به این شرح است: «با سلام و احترام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با عنایت به مطلب منتشر شده در آن خبرگزاری با عنوان «واگذاری استقلال و پرسپولیس بر خلاف سند دولت مردمی» مورخ ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۰ و با توجه به موضوعات مطرح شده در مطلب مورد نظر، موارد زیر جهت استحضار و اقدام لازم جهت درج در آن نشریه بر اساس قانون مطبوعات و تنویر افکار عمومی به حضور ارائه می‌شود:

به استناد مصوبه مورخ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ هیات محترم واگذاری مقرر شد، سهام متعلق به دولت (وزارت ورزش و جوانان) در دو شرکت فرهنگی ورزشی استقلال (سهامی عام) و پرسپولیس (سهامی عام) پس از پذیرش در بازار سرمایه و با درج در بازار پایه فرابورس واگذار شود در همین راستا، پس از پیگیری‌های مجدانه از طریق تشکیل ستاد ملی آماده سازی و واگذاری و برگزاری جلسات متعدد در محل این سازمان، نام دو شرکت یاد شده در تاریخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت و در تاریخ ۸ اسفند ۱۴۰۰ نیز نماد دو شرکت در بازار پایه فرابورس درج شده و با عنایت به آماده سازی و اجرای اقدامات قانونی برای عرضه سهام متعلق به دولت در دو باشگاه از طریق بازار پایه فرابورس به عموم مردم مطابق برنامه زمان بندی، موضوع پذیره نویسی افزایش سرمایه معادل ۵۰ درصد سرمایه ثبتی دو باشگاه مذکور از طریق صرف سهام با سلب حق تقدم سهامداران فعلی (دولت) مطابق بند (۳) ماده (۱۸) قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل (۴۴) قانون اساسی در جلسه مورخ ۹ اسفند ۱۴۰۰ هیات محترم واگذاری مطرح و مورد تصویب واقع شد و پس از اخذ مجوزهای مربوطه از سازمان بورس و اوراق بهادار در تاریخ ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ نزد مرجع ثبت شرکت‌ها به ثبت رسیده است.

در پایان، با توجه به اجرای کامل فرآیند قانونی (یاد شده در بالا) در مسیر عرضه عمومی پذیره نویسی دو باشگاه و با اذعان به اینکه، هدف از پذیره نویسی دو باشگاه در این مرحله، واگذاری مدیریت و مالکیت (به عنوان هدف اولیه) نبوده بلکه انتخاب مسیری برای اصلاح ساختار (با افزایش سرمایه از محل صرف سهام با سلب حق تقدم سهامداران فعلی)، شفافیت (عرضه از طریق بازار پایه فرابورس) و انضباط مالی (متاثر از شفافیت تحمیلی بازار سرمایه) بوده است، تحقق موضوع با سند تحول دولت مردمی منافاتی ندارد».

قدرت الله یحیائی - رئیس اداره روابط عمومی و همکاری‌های بین‌الملل».

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سرخابی ها استقلال پرسپولیس بازار پایه فرابورس سند دولت مردمی اسفند ۱۴۰۰ دو باشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۰۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ در دومین جلسه کمیته اقدام مشترک ستاد تنظیم بازار استان اعضا بر لزوم کیفی سازی نظارت‌ها بر واحد‌های خرده فروشی و تشدید بازرسی‌ها بر واحد‌های تولیدی تاکید کردند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در حاشیه این جلسه گفت: در این جلسه نمایندگان سازمان‌های صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف گزارش‌های عملکرد بازرسی‌های صورت گرفته از سوی دستگاه‌های خود را ارائه کردند.

نوراللهی افزود: بر اساس قانون انتزاع نظارت و بازرسی برواحد‌های خرده فروشی از سازمان جهاد کشاورزی به سازمان صمت انتقال یافت و امید است کیفی سازی بازرسی‌ها وتشدید نظارت‌ها در دستور کار قرار گیرد.

دبیر این جلسه نیز گفت: در حوزه تشکیل پرونده‌های بازرسی مهم ملی جایگاه خوبی در کشور نداریم و امید است با همکاری دستگاه‌های نظارتی بتوانیم علاوه بر نظارت بر واحد‌های خرده فروشی، بازرسی‌های ویژه از واحد‌های تولید و بنکداری‌های عرضه کننده کالا‌های اساسی مردم که نقش بازدارنده در بروز تخلفات دارد، داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد
  • سهام ترجیحی ۶۴ هزار نفر از کارگران به نامشان شد+ فیلم
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت/ افت ۵ هزار واحدی شاخص
  • دولتی یا خصوصی بودن ناشران ملاک واگذاری غرفه در نمایشگاه کتاب نیست + فیلم
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • رشد ویلایی‌سازی با استفاده از مشارکت‌های مردمی در ایوانکی