Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکا تاکنون به جنگ افروزی های زبادی دست زده و باعث به راه انداختن جنگ های مختلفی شده است.

خبرگزاری میزان - آمریکا و اروپا با سیاست‌های مداخله جویانه، خود را محق دخالت در همه امور دنیا می‌دانند در حالی که بیشترین معضلات و مشکلات جهان، دخالت‌هایی است که غرب در امور دیگر کشورها انجام می‌دهد.

نگاهی به کارنامه غرب در آتش افروزی‌هایی که انجام داده نشان می‌دهد که تا چه اندازه در ایجاد ناامنی و جنگ سهیم بوده و دخالت داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم اکنون آمریکا در کشورهایی، چون ژاپن، کره جنوبی، برخی کشور‌های اروپایی و دیگر مناطق حضور نظامی دارد که می‌توان آن را اشغالگرانه دانست.

مردم ژاپن یا کره جنوبی از حضور و دخالت‌های آمریکا ناخرسندند، اما دولت‌های آنها مجبور به تن دادن خواسته‌های آمریکا هستند.

آمریکا با قدرت یافتن دیگر کشور‌ها مخالف است و دشمنی اصلی واشنگتن با کشور‌هایی همچون ایران، چین و... به خاطر تولید قدرت از سوی آن‌هاست.

اکنون جنگ اوکراین تقابل دو قدرت است که سال‌هاست با هم در تضاد هستند.

پس از فروپاشی شوروی، روسیه سعی کرد تا دولت‌های همسو با روسیه در جمهوری‌های تازه استقلال یافته شکل بگیرد که اوکراین نیز از این امر مستثنی نبود.

تا پیش از این اوکراین دارای دولتی همسو با روسیه بود و تا زمانی که چنین سیاستی اتخاذ شده بود مشکلی هم میان مسکو و کی یف وجود نداشت تا آن که آمریکا و اروپا سعی کردند نفوذ خود را در منطقه افزایش دهند.

روسیه برای آنکه از نفوذ ناتو در اوکراین جلوگیری کند، دست به اقدام نظامی زد.

بیشتر بخوانید: مهم‎ترین درس‌های استراتژیک جنگ آمریکا در افغانستان مسکو: آمریکا حتی در مسائلی همچون دموکراسی نیز نزدیک به مقام رهبری جهانی قرار ندارد

بار‌ها از سوی آمریکا به تنهایی و در برخی نمونه‌ها با مشارکت همپیمانان آن در نقاط گوناگون دنیا پیاده شده و جنگ‌های بزرگی در گرفته که تلفات و خسارات سنگینی را به آن کشور و منطقه وارد کرده است.

روسیه برای حل بحران اوکراین دو راه در پیش دارد، یا دولت کنونی را وادار به تمکین از خواسته‌ها خود کند که مذاکراتی که در جریان است در همین زمینه است و راه دوم سرنگونی دولت زلنسکی و برگزاری انتخابات و روی کار آمدت یک رئیس جمهور که به روسیه گرایش داشته باشد.

کار روسیه در اوکراین بسیار دشوار است، اما اگر موفق شود دستاورد بزرگی برای مسکو خواهد بود که باعث می‌شود هشداری برای دیگر کشورها درباره پیوستن به ناتو باشد.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا جو بایدن اوکراین روسیه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا جو بایدن اوکراین روسیه کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۱۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟

اگرچه ایالات متحده کمک‌های تازه‌ای را برای اوکراین تصویب و بریتانیا اخیرا از بزرگترین کمک نظامی‌اش به کی‌یف رونمایی کرد، اما زمان خواهد برد تا اوکراین قدرتش را به واسطه این کمک‌های جدید احیا کند و البته در عین حال کمبود نیروهای اوکراینی نقطه ضعف دیگری برای این کشور در مقابل جنگ با روسیه تلقی می‌شود.

به گزارش ایسنا، به محض آنکه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا لایحه کمک به اوکراین را امضا کرد، ارتش ایالات متحده شروع به ارسال تجهیزات مورد نیاز به خط مقدم کرد. با این حال، بعید است اوکراین بتواند پیشرفت چشمگیری را در مقابل برتری‌های روسیه کسب کند.

روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی می‌نویسد: «رای مثبت کنگره جهت ارسال کمک به اوکراین موجب افزایش روحیه برای کی‌یف شده است اما کمبود نیرو دغدغه‌ای بزرگ و حیاتی برای این کشور قلمداد می‌شود. از طرفی شاید کمک‌های آمریکا انگیزه‌ای برای کشورهای اروپایی ایجاد کند تا کمک‌های خود را به اوکراین افزایش دهند؛ همانگونه که نخست‌وزیر بریتانیا در جریان سفرش به ورشو از یک بسته کمکی نظامی ۵۰۰ میلیون پوندی رونمایی کرد.»

این روزنامه انگلیسی در ادامه می‌نویسد: «اوکراین ابتدا امیدوار بود که کمک‌های واشنگتن در ابتدای سال جاری میلادی به دستش برسد اما ظاهرا انتظار می‌رود سال ۲۰۲۴ همچنان برای اوکراین به معنای حفظ خطوط باشد تا بازپس‌گیری قلمروهایش. هفته گذشته لایحه کمک‌ آمریکا به اوکراین تصویب شد و زمان خواهد برد تا اوکراین وضعیت دشوار خود را که از ماه‌های اول ۲۰۲۴ گریبان‌گیر آن شده، بهبود ببخشد. هم‌چنین یگان‌های جدید باید آموزش ببینند و زمان می‌برد تا اوکراین کاملا از کمک‌های آمریکا بهره‌مند شود.»

فایننشال تایمز با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده می‌نویسد: «کی‌یف شاید برای به رخ کشیدن دستاوردهای نظامی پیش از انتخابات نوامبر ایالات متحده و توجیه این کمک‌ها، تحت فشار قرار بگیرد و آمریکا (دولت جو بایدن) از او دستاوردهای نظامی بخواهد. اما اوکراین همچنان به جذب منابع نیاز دارد و در عین حال با توجه به انتخابات آتی آمریکا و حضور چهره‌ای جمهوری‌خواه نظیر دونالد ترامپ، آینده روند این کمک‌ها به اوکراین مشخص نیست.»

این روزنامه هم‌چنین تاکید می‌کند: «در حال حاضر بهترین راه اوکراین برای تداوم مبارزه با روسیه، ادامه دادن انواع حملاتی است که اخیرا در حال افزایش هستند. طی این حملات از پهپادهای دوربرد علیه پالایشگاه‌های نفت و سایر اهداف با ارزش استراتژیک در روسیه استفاده شده است اما اوکراین نمی‌تواند از موشک‌های دوربرد اتکمز یا موشک‌های کروز سایه طوفان که سوناک در ورشو این هفته وعده داد، برای حمله به اهدافی در روسیه استفاده کند.»

فایننشال تایمز در پایان با اشاره به قدرت روسیه می‌نویسد: «در حالیکه هیچ راه آسانی برای به زانو درآوردن روسیه وجود ندارد، اما شاید در این مسیر نقاط آسیب‌پذیر این کشور فاش شود. از لحاظ انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هم حتی اگر ترامپ پیروز شود، ضمانتی برای خرسندی پوتین ارائه نمی‌دهد زیرا ترامپ احتمالا بخواهد برنامه صلح خودش را در پیش بگیرد.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • هشدار فیفا به محرومیت رئال، بارسا و تیم ملی اسپانیا
  • طالبان خطاب به روسیه: حکومت افغانستان فراگیر است | دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • چین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد