Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: بر اساس آیات و روایات نقل‌شده ظهور «امام زمان (عج)» نیز در روز جمعه به وقوع خواهد پیوست و منتظران در این روز دعا می‌کنند تا ظهور هر چه سریع‌تر اتفاق بیفتد و منتظران واقعی در صف سربازان امام زمان قرار بگیرند.

سید احمد ستوده در گفت‌وگو با میزان پیرامون اعمال شب نیمه شعبان گفت: شب نیمه شعبان، شب بسیار مبارکى است و بسیاری از «ائمه معصومین (ع)» فضیلت‌های فراوان این شب را بر شمرده‌اند، مناجات و دعا در این شب بسیار سفارش شده است، از جمله اعمال مهم نیمه شعبان «غسل» است که باعث تخفیف گناهان مى‌شود، همچنین «احیاء» این شب به نماز، دعا و استغفار مورد تاکید قرار گرفته است، در روایت آمده که هر کس شب نیمه شعبان را احیاء دارد نمیرد دل او در روزى که دل‌ها بمیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: برای مطالعه آخرین مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

***فضیلت قرائت  زیارت «امام حسین (ع)» در شب نیمه شعبان

ستوده قرائت زیارت «امام حسین (ع)» را در شب نیمه شعبان عملی مهم خواند و ابراز کرد: خواندن زیارت «امام حسین (ع)» عملی ارزشمند در شب نیمه شعبان است، همچنین بر صلوات شعبانیه و دعای ماه شعبان نیز توصیه شده است.

***فضیلت قرائت «دعای کمیل» در شب نیمه شعبان

این کارشناس علوم قرآنی با اشاره به فضیلت قرائت «دعای کمیل» در شب نیمه شعبان بیان کرد: خواندن «دعای کمیل» ثواب بسیاری در شب نیمه شعبان دارد همچنین بیان اذکار «سُبْحانَ اللّهِ»، «الْحَمْدُلِلّهِ»، «اللّهُ اَکْبَرُ» وَ «لا اِلهَ اِلا اللّهُ» هر کدام صد مرتبه پر فضیلت است، تا خداوند تعالى گناهان گذشته او را بیامرزد و برآورد حاجت‌هاى دنیا و آخرت برآورده کند.

وی در همین رابطه اظهار کرد: شب نیمه شعبان همچون برادر شب «قدر» است، در روایتی از «امام باقر (ع)» آمده است که می‌فرمایند: شب نیمه شعبان پس از «لیله القدر» مهمترین شب محسوب می‌شود، خداوند در این شب به بندگان خود فضل عطا می‌کند.

***تاکید «ائمه معصومین (ع)» بر فضایل غروب نیمه شعبان

ستوده در همین راستا اظهار کرد: تمام «ائمه معصومین (ع)» تاکید دارند غروب نیمه شعبان غسل برای تخفیف گناهان و نماز مغرب را با این غسل برگزار کردن فضیلت فراوانی دارد همچنین سفارش شده احیاء در شب نیمه شعبان حتما همراه با دعا، استغفار و مناجات باید برگزار شود.

این کارشناس علوم قرآنی خاطرنشان کرد: توجه داشته باشید که «مناجات شعبانیه» افضل اعمال شب نیمه شعبان است، «امام سجاد (ع)»» در شب نیمه شعبان همواره احیاء داشتند و از شب تا به صبح به مناجات و دعا همچنین استغفار برای مردم زمان می‌گذراندند.

***نیمه شعبان برابر با شب‌های قدر است

سید مجتبی حسینی پژوهشگر قرآنی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون ویژگی و تفاوت شب نیمه شعبان با دیگر شب‌ها گفت: همان طور که در روایات آمده است شب نیمه شعبان تنها یک شب عادی نیست بلکه شبی متفاوت از شب‌های دیگر و شبی مشابه با شب‌های قدر است.

وی ادامه داد: در این شب اعمال بسیاری سفارش شده است چراکه از نظر ارزش معنوی در طول تاریخ این شب حتی پیش از ولادت «حضرت مهدی (عج)» شب خاصی بوده است که می‌توان با انجام اعمال ویژه این شب با روحی تازه به استقبال ولادت حضرت «مهدی موعود (عج)» برویم.

***شب زنده داری یکی از اعمال مهم شب نیمه شعبان

این پژوهشگر قرآنی در خصوص اعمال شب نیمه شعبان تصریح کرد: شب زنده داری یکی از اعمال مهم شب نیمه شعبان است که این شب زنده داری باید شامل اعمالی، چون تلاوت قرآن و عبادت به درگاه خداوند باشد، غسل، استغفار، زیارت عاشورا، خواندن دعای مجیر، دعای کمیل و به ویژه خواندن مناجات شعبانیه از مهمترین اعمالی است که در شب نیمه شعبان بر آن سفارش شده است.

وی پیرامون قرائت دعای عهد در شب نیمه شعبان خاطرنشان کرد: دعای عهد «امام زمان (عج)» بسیار سفارش شده است، در روایات آمده است که هرکسی چهل روز مداوم این دعا را بخواند نمی‌میرد تا «حضرت مهدی (عج)» را ببیند و حتی اگر از دنیا رفت دوباره زنده می‌شود تا در رکاب «صاحب الزمان(عج)» بوده و ایشان را زیارت کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار مذهبی شعبان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار مذهبی شعبان شب نیمه شعبان سفارش شده دعای کمیل اعمال شب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۲۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌همسر شهید ‌مصطفی خمینی در قم تشییع شد

مراسم تشییع همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی در قم برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، پیکر مرحومه معصومه حائری همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی فرزند امام راحل(ره) امروز از مسجد نو واقع در خیابان آستانه به سمت حرم مطهر حضرت معصومه (س) تشییع و پس از اقامه نماز میّت توسط آیت الله سبحانی در حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به خاک سپرده شد.

این مراسم با حضور بیت حضرت امام (ره)، استاندار قم، مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران برگزار شد.

مراسم ختم همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی امروز شنبه 8 اردیبهشت ماه 1403 بعد از نماز مغرب و عشا در حسینیه شهدا (خیابان صفاییه) برگزار خواهد شد.

به گزارش تسنیم، مرحومه معصومه حائری عروس امام خمینی(ره) و همسر شهید آیت الله سیدمصطفی خمینی صبح روز پنجشنبه 6 اردیبهشت‌ماه 1403 پس از یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.

معصومه حائری فرزند مرحوم آیت‌الله شیخ مرتضی حائری و از خاندان آیت الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری بنیان گذار حوزه علمیه قم بود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • ‌همسر شهید ‌مصطفی خمینی در قم تشییع شد
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • گل اول تراکتور و ذوب آهن + فیلم
  • مهمترین پیشران تولید، مشارکت واقعی مردم است
  • برای تقرب به ساحت مقدس امام زمان(عج) چه کنیم؟
  • مسجد مهمترین پایگاه انقلاب و مردم/ مسلمانان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده‌اند