Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در دیدار با فعالان اقتصادی و کارآفرینان استان سیستان و بلوچستان با اشاره به ضرورت ایجاد فهم مشترک میان تمام مسئولان و دست اندرکاران امر تولید و اقتصاد در ارتباط با عوامل و عناصر پیش‌برنده تولید ملی اظهار کرد: امروز در میان تمامی مسئولان و متولیان و دست‌اندرکاران امر اقتصاد و تولید، این فهم مشترک ایجاد شده که خنثی کردن تحریم و جنگ اقتصادی و انجام جهاد اقتصادی، یک اصل مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس قوه قضاییه در ادامه به تشریح و تبیین برخی آسیب‌های مأخوذ از پرونده‌های قضایی حوزه رشد و جهش تولید ملی پرداخت و در همین راستا بیان کرد: چگونگی نحوه حمایت از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان دارای نبوغ، فکر، مدیریت و بهره‌وری بالا؛ تشخیص مرزهای فساد و خلاف؛ چگونگی نحوه حمایت از سرمایه‌گذاری پایدار و فعالان این عرصه؛ تنظیم ضوابط بین کارگر و کارفرما در جهت ارتقاء تولید؛ چگونگی ایجاد ضوابط پایدار برای فعالیت اقتصادی، در زمره مواردی هستند که باید پیرامون آن‌ها به یک فهم مشترک نائل آییم تا بتوانیم در راستای جهش تولید ملی گام‌های بلندتری را برداریم.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اهمیت ایجاد فهم واحد و مشترک در راستای حمایت همه‌جانبه از تولید ملی، تصریح کرد: همگان در سطوح مختلف بر حمایت از تولید تاکید و تکیه دارند، اما در چگونگی انجام این حمایت نظر واحدی ارائه نمی‌شود و بعضا اختلاف‌نظرهای شدیدی مشاهده می‌شود؛ گاهی در بخش‌های مختلف مبادرت به اقدامی می‌شود که تصور می‌کنیم در جهت حمایت از تولید است، اما عکس آن حادث می‌شود.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به اهمیت مقوله تشخیص مرزهای فساد و خلاف گفت: در مواجهه با فردی که اشتباه یا خلاف کرده است و فردی که می‌خواهد چوب لای چرخ تولید ملی بگذارد و احیانا به جایی وابسته است نباید به صورت یکسان برخورد کرد.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اهمیت مقوله تنظیم ضوابط بین کارگر و کارفرما در جهت ارتقاء تولید ملی گفت: باید به این درک و فهم مشترک دست یافت که چگونه ضوابط میان کارگر و کارفرما را بر پایه یک عقلانیت و منطق استوار در راستای ارتقاء تولید ملی تنظیم کنیم؛ در مواردی می‌خواهیم به کارگر کمک کنیم، اما کارفرما متضرر می‌شود؛ در مواردی دیگر می‌خواهیم به کارفرما کمک کنیم، اما کارگر متحمل زیان می‌شود؛ در جایی دیگر می‌خواهیم هم به کارگر و هم کارفرما کمک کنیم، اما اصل تولید ضربه می‌خورد؛ بنابراین در این امور نیازمند تنظیم و تدوین ضوابطی متقن و استوار هستیم که ارکان تولید، حرکت رو به جلوی خود را مستمرا ادامه دهند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اهمیت مقوله چگونگی ایجاد ضوابط پایدار برای فعالیت اقتصادی و تولیدی در کشور گفت: باید ضوابطی متقن در راستای حمایت و جهش تولید ملی تنظیم و تدوین شود که بر مبنای آن، سرمایه‌گذاران اطمینان یابند که به واسطه ایجاد تغییرات در سطوح مختلف مدیریتی، برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری آن‌ها متحمل آسیب و خسارت نمی‌شود؛ به معنای دیگر به واسطه آن ضوابط متقن، سرمایه‌گذاران از قدرت پیشبینی برخوردارند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه نشست با فعالان اقتصادی و کارآفرینان استان سیستان و بلوچستان، در واکنش به گلایه‌های فعالان حوزه معدن استان در خصوص مشکلات دسترسی به ماشین‌آلات، ضمن توصیه به مسئولان سیستان و بلوچستان برای تمهید مقدمات تسهیل دستیابی فعالان مدنی سیستان و بلوچستانی به ماشین آلات، به سفر اخیر خود به استان هرمزگان و بازدید از انبارهایی در بنادر و گمرکات اشاره کرد که در آن‌ها به سبب ضعف مدیریتی، تعداد زیادی از وسایل راه‌سازی سنگین، از سال‌های قبل مستهلک و متروکه شده بودند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به درخواست برخی از فعالان اقتصادی و تولیدی استان سیستان و بلوچستان برای ایجاد شعب تخصصی دادگاه در حوزه‌هایی نظیر معدن و کشاورزی و ... گفت: به تخصصی کردن امور ملزم و معتقد هستیم و شما فعالان اقتصادی نیز می‌توانید آسیب‌شناسی‌های لازم را در این زمینه انجام دهید.

رئیس عدلیه در پایان تصریح کرد: از ایجاد شعب شوراهای حل اختلاف در بخش‌ها و حوزه‌های گوناگون به ویژه عرصه‌های اقتصادی و تولیدی حمایت می‌کنیم و اعتقاد داریم که هر یک از فعالان اقتصادی و تولیدی می‌توانند در مقام یک مصلح ظاهر شوند.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، «حسین مدرس خیابانی» استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه سفر حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به این استان و اهتمام رییس عدلیه به این سفر و شرکت در جلسه فعالان اقتصادی و کارآفرینان یک پیام واضح دارد و آن اینکه رفع بسیاری از مسائل و مشکلات در استان در گرو توسعه تجارت و اشتغال است.

وی در ادامه به ارائه گزارشی از عملکرد استان سیستان و بلوچستان در راستای توسعه تجارت و اشتغال پرداخت و گفت: استان سیستان و بلوچستان با برخورداری از هزار و ۶۰۰ کیلومتر مرز آبی و خاکی با سه کشور عمان، افغانستان و پاکستان، ظرفیت قابل ملاحظه‌ای برای توسعه تجارت و اشتغال را دارد.

همچنین در این مراسم «ریگی» رئیس اتاق بازرگانی سیستان و بلوچستان، «آسوده» رئیس خانه معدن سیستان و بلوچستان، «میرحسینی» رئیس اتاق اصناف سیستان و بلوچستان، «صفری» نماینده کشاورزان سیستان و بلوچستان، «احمدی» نماینده صنایع معدنی، «نیکخواه» نماینده تولیدکنندگان و «فداحسین مالکی» نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، ضمن تقدیر از نگاه ویژه رئیس دستگاه قضا به رفع مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی و کارآفرینان، به بیان مسائل و نقطه نظرات خود پرداختند.

 

منبع: آفتاب

کلیدواژه: محسنی اژه ای قوه قضاییه استان سیستان و بلوچستان حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای فعالان اقتصادی و کارآفرینان ادامه با اشاره به اهمیت رئیس قوه قضاییه در ادامه استان سیستان و بلوچستان اقتصادی و تولیدی فهم مشترک تولید ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۴۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری

 معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد چابهار از حضور این منطقه آزاد در بزرگترین رویداد اقتصادی کشور و معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری به ارزش ۹۰۰ هزار میلیارد ریال در نمایشگاه اکسپو ایران ۲۰۲۴ خبر داد و گفت: این حضور‌ها می‌تواند به جذب سرمایه گذار کمک کند.

مسیح جوادپور گفت : ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران با عنوان اکسپو ایران ۲۰۲۴ از هشتم اردیبهشت آغاز شده و تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در نمایشگاه بین‌المللی تهران ادامه دارد.

وی بیان کرد: حضور مناطق آزاد در این رویداد، فرصتی برای معرفی امکانات، مزایا و ظرفیت‌های بی‌نظیر سرمایه‌گذاری این مناطق به فعالان اقتصادی داخلی و خارجی است.

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد چابهار ادامه داد: رویکرد منطقه آزاد چابهار به‌عنوان بخشی از مناطق آزاد کشور که در رونق اقتصادی و کمک به پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی نقشی پررنگ دارد، تسهیل فضای سرمایه‌گذاری برای ارتقا تولیدات صادرات محور به‌ویژه در حوزه محصولات دریا پایه است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • خدا را سپاسگزاریم که در جای جای نظام سخن از یاد خدا و عدالت و یاری مظلومان است/ مردم ایران اسلامی در صف اول حمایت از فلسطین بوده و هستند
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • نماینده ولی فقیه و استاندار سیستان و بلوچستان روز کار و کارگر را تبریک گفتند
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی و دستگیری دو متهم در زاهدان