Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» آیت الله سید ابراهیم رئیسی شامگاه پنج‌شنبه در جلسه ویژه بررسی مسایل شهرستان‌های خرمشهر و آبادان با تبریک سالروز ولادت امام زمان(عج) و با بیان اینکه شب نیمه شعبان بسیار مبارک است، گفت: یکی از اعمال با فضیلت امشب گره‌گشایی از کارهای مردم است و امیدواریم امشب بتوانیم در این جلسه گره‌ای از مشکلات مردم بگشاییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس‌جمهور ضمن قدردانی از همه دست‌اندرکاران تأمین امنیت در استان خوزستان و سراسر کشور، افزود: امروز سطح مطلوبی از امنیت در سراسر کشور برقرار است، اما همواره باید هوشیاری خود را در برابر دشمنی که در اثر شکست‌های مکرر در حوزه‌های اقتصادی، نظامی و امنیتی به استیصال رسیده، حفظ کنیم.
رئیسی ادامه داد: یکی از عرصه‌هایی که دشمن برای ضربه زدن به کشورمان بر روی آن تمرکز کرده عرصه سایبری و اطلاعاتی است که باید پیش‌بینی‌ها و پیشگیری‌های لازم در این زمینه انجام شده و آمادگی مواجهه متناسب با هر مسأله‌ای را در زمان مناسب داشته باشیم.
رئیس‌جمهور در ادامه سخنانش همجواری استان خوزستان با عراق را فرصتی ارزشمند توصیف کرد و اظهار داشت: همواره به مسئولین استان‌های مرزی توصیه کردم که تمام تلاش خود را برای گسترش تعاملات اقتصادی و تجاری بکار بگیرند.
وی آبادان و خرمشهر را مایه افتخار کشور و نماد مقاومت و ایستادگی دانست و تصریح کرد: این دو شهر با این همه امکانات خدادادی نباید از مشکلات متعدد رنج ببرند. خوزستان خطه نفت، نهر و نخل است و ظرفیت‌های موجود در این خطه به خوبی برای پیشرفت همه جانبه استان کفایت می‌کند.
رئیس‌جمهور اولین و محوری‌ترین مسأله آبادان و خرمشهر را ضرورت ایجاد اشتغال دانست و خاطر نشان کرد: ایجاد اشتغال صرفاً به معنای بکارگیری افراد در نظام اداری نیست، بلکه در استانی مثل خوزستان باید از ظرفیت‌های کشاورزی و صنعتی استان برای ایجاد اشتغال بهره گرفت.
رئیسی از دستگاه‌های مختلف که در زمینه بهره‌برداری از منابع و ظرفیت‌های استان خوزستان فعال هستند، خواست تا به نحو احسن به مسئولیت‌های اجتماعی خود در خوزستان عمل کنند و گفت: نکته مهم دیگر درباره شهرستان‌های آبادان و خرمشهر رسیدگی به وضعیت منطقه آزاد اروند است. وقتی ایجاد این منطقه آزاد برای مردم باعث افزایش برخی هزینه‌های زندگی شده است، قطعاً باید منافع اقتصادی آن نیز نصیب مردم شود.
رئیس جمهور افزود: با توجه به تداخلی که منطقه آزاد اروند با مناطق شهری خرمشهر و آبادان پیدا کرده لازم است فورا کارگروهی تشکیل تا بر مبنای قانون مناطق آزاد، بررسی‌های حقوقی لازم برای حل و فصل مشکلات پیش آمده انجام شود.
رئیسی در ادامه سخنانش به جایگاه والای آبادان و خرمشهر در سالهای دفاع مقدس اشاره کرد و اظهار داشت: خرمشهر و آبادان به عنوان دو نماد ایستادگی و مقاومت آسیب‌های زیادی از دوران دفاع مقدس متحمل شدند که باید برای رفع این آسیب‌ها اقدامات لازم انجام شود و از جمله مبلمان شهری این دو شهرستان به شکلی که در شأن آنها باشد بازسازی و اصلاح شود.
رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش، گمرک خرمشهر را از ظرفیت‌های مهم برای اشتغالزایی و ایجاد رونق اقتصادی عنوان کرد و تصریح کرد: با توجه به هم‌مرز بودن کشورمان با عراق و سیاست جدی جمهوری اسلامی برای گسترش بیش از پیش تعاملات و روابط تجاری با این کشور زمینه مضاعفی برای فعال‌تر شدن گمرکات در استان خوزستان وجود دارد و ضروری است در جلسه‌ای که قرار است برای رسیدگی به مسایل خرمشهر و آبادان در تهران تشکیل شود، این موضوع نیز مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی با اشاره به موضوع لایروبی اروندرود و تسریع در تکمیل خط آهن شلمچه به بصره، خاطر نشان کرد: اگر چه کارهای زیادی برای پیشرفت آبادان و خرمشهر انجام شده، اما هنوز تا وضعیت مطلوب فاصله زیادی باقی مانده و وضعیت فعلی این دو شهرستان و کل استان خوزستان قابل قبول نبوده و باید متحول شود.
رئیس جمهور گفت: آبادانی خوزستان نیاز به جدیت و مجاهدت فوق‌العاده داشته و نباید اجازه دهیم لحظه‌ای فرصت در این زمینه از دست برود چرا که از دست دادن هر فرصتی زمینه را برای توطئه‌آفرینی خناثان فراهم می‌کند. چنانچه مقام معظم رهبری همواره تأکید می‌کنند، اقتصاد و امنیت دو مقوله بهم پیوسته هستند و اگر مشکلات اشتغال و فقر در خوزستان برطرف نشوند دشمنان امنیت منطقه را نیز مخاطره خواهند انداخت.
رئیسی با بیان اینکه این سومین سفر بنده در ۶ ماه سپری شده از آغاز فعالیت دولت مردمی به استان خوزستان است، افزود: اینکه ما چند بار به هر یک از استان‌های کشور سفر کنیم به هیچ وجه برای بنده موضوعیت ندارد، بلکه مهم آن است که این سفرها نتیجه‌بخش بوده و مردم آثار سازنده این سفرها را ببینند.
رئیس جمهور اظهار داشت: ظرفیت‌های استان خوزستان برای انجام کارهای فوق‌العاده کاملاً مهیا و کافی است و مسئولان به هیچ وجه نباید در مسیر آبادانی استان معطل پیچ و خم‌های اداری شوند. کار فوق‌العاده و مجاهدانه با نامه‌نگاری و مراودات اداری معمول پیش نمی‌رود. الگوی عمل رزمندگان در ۸ سال دفاع مقدس پیش روی ماست که با وجود همه محدودیت‌ها و کمبودها به هیچ‌وجه دفاع از کشور را معطل نمی‌گذاشتند و کارهای نشدنی را انجام می‌دادند.
وی با تأکید بر ضرورت حفظ و ترویج روحیه ایثارگری و مجاهدت رزمندگان در دوران دفاع مقدس، تصریح کرد: ابتکار برگزاری اردوهای راهیان نور که از سوی مقام معظم رهبری، ارایه شد، به منظور حفظ و ترویج همین روحیه بوده است و به هیچ وجه نباید اجازه دهیم، روحیه ایثار و جهاد در کشور به سردی بگراید، چرا که اگر این روحیه را از دست بدهیم، یکی از مؤلفه‌های مهم تأمین امنیت ملی خود را از دست داده‌ایم که دشمن هم از آن استقبال خواهد کرد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه یکی از راه‌های مؤثر حفظ و ترویج روحیه ایثار و مجاهدت جهاد تبیین است، خاطر نشان کرد: البته باید این مسأله را در نظر داشته باشیم که جهاد تبیین به تنهایی کافی نیست و باید این روحیه را در عمل ترویج کنیم.
پیش از سخنان رئیس جمهور، استاندار خوزستان در سخنانی با قدردانی از توجه ویژه دولت به این استان، گفت: پس از سفر اول آیت‌الله رئیسی به این استان حجم فعالیت‌های عمرانی به طرز چشمگیری افزایش پیدا کرده و امروز آثار تصمیمات سازنده دولت برای خوزستان به وضوح قابل مشاهده است، فرمانداران خرمشهر و آبادان، نمایندگان این دو شهرستان در مجلس شورای اسلامی و تعدادی از مقامات لشکری و کشوری خرمشهر و آبادان نیز در سخنانی به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود برای پیشرفت شهرستان‌های آبادان و خرمشهر پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: نماینده

کلیدواژه: خوزستان سفر استانی سید ابراهیم رئیسی آبادان و خرمشهر خرمشهر و آبادان استان خوزستان رئیس جمهور هیچ وجه دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۰۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟

بسیاری از کشورهای سراسر جهان به دلیل مسائل امنیتی و حفظ حریم شخصی، استفاده از برنامه اجتماعی تیک‌تاک را در دستگاه‌های دولتی خود ممنوع کرده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بسیاری از کشورهای جهان نگران امنیت تیک‌تاک (TikTok) و پیوندهای این پلت‌فرم با چین هستند، بنابراین ممنوعیت‌هایی را علیه این برنامه اجتماعی به مرحله اجرا گذاشته‌اند. در این میان ایالات متحده یک گام دیگر به سمت تبدیل شدن به اولین کشور ممکن برداشته است که برنامه رسانه‌های اجتماعی تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های حفظ حریم خصوصی ممنوع می‌کند. این کشور در بیست‌وسوم آوریل قانونی را تصویب کرد که مالک چینی اپلیکیشن، شرکت فناوری ByteDance، را مجبور می‌کند ظرف ۹ ماه این پلت‌فرم را بفروشد یا با ممنوعیت مواجه شود.

شرکت یادشده اصرار دارد که به‌طور مستقل اداره می‌شود و داده‌ها را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارد و تیک‌تاک اتهامات مربوط به جمع‌آوری داده‌های کاربران بیشتر از سایر شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی را رد و این ممنوعیت‌ها را «اطلاعات نادرست اساسی» معرفی کرده است که مدرکی برای آن در دسترس نیست.

با این حال بسیاری از کشورها در مورد پلت‌فرم تیک‌تاک و روابط آن با چین محتاط هستند و چندین کشور در سراسر جهان استفاده از آن را در دستگاه‌های دولتی ممنوع کرده‌اند، زیرا می‌ترسند هنگام دانلود برنامه، اطلاعات حساس آن‌ها در معرض دید قرار گیرد.

ممنوعیت تیک‌تاک در کشورهای جهان

استرالیا دلیل نگرانی‌های امنیتی در چهارم آوریل استفاده از تیک‌تاک را در همه دستگاه‌های دولتی فدرال به ممنوع کرد، زیرا خطرات امنیتی و حریم خصوصی را به همراه دارد.

استونی در پایان مارس اعلام کرد که استفاده از تیک‌تاک در گوشی‌های هوشمند صادر شده توسط دولت برای مقامات دولتی منع خواهد شد، اما پیگیری آن در گوشی‌های شخصی در اختیار دولت نیست.

انگلستان در شانزدهم مارس ممنوعیت فوری این اپلیکیشن را در دستگاه‌های رسمی دولتی اعلام و این اقدام را بهداشت سایبری معرفی کرد که بر اساس گزارش مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا مبنی بر وجود خطری در مورد نحوه دسترسی و استفاده از داده‌های حساس دولتی توسط پلت‌فرم‌های خاص انجام گرفته است.

اتحادیه اروپا استفاده از تیک‌تاک را در دستگاه‌های کارکنان پارلمان، کمیسیون و شورای خود به دلیل نگرانی‌های مربوط به امنیت سایبری ممنوع کرده‌اند. این ممنوعیت از بیستم مارس اعمال شد و از اعضا و کارکنان پارلمان خواست این برنامه را از دستگاه‌های شخصی خود نیز حذف کنند.

فرانسه در بیست‌وچهارم مارس نصب و استفاده از برنامه‌های تفریحی مانند تیک‌تاک، نتفلیکس و اینستاگرام را روی تلفن‌های کاری ۲.۵ میلیون کارمند دولتی ممنوع کرد، زیرا این برنامه‌ها ممکن است خطری برای حفاظت از داده‌های این ادارات و مقامات دولتی آن‌ها باشد. این ممنوعیت در مورد تلفن‌های شخصی کارمندان دولتی اعمال نمی‌شود.

هلند از استفاده از همه برنامه‌های کشورهای دارای برنامه سایبری تهاجمی در تلفن‌های توزیع‌شده توسط دولت جلوگیری کرده است، زیرا خطر جاسوسی شدیدی دارند.

نروژ در بیست‌وسوم مارس هشدار داد که تیک‌تاک نباید روی تلفن‌های صادر شده برای کارمندان دولت نصب شود، اما کارمندان دولت همچنان می‌توانند در صورت لزوم و به دلایل حرفه‌ای تنها در دستگاه‌هایی که به شبکه دولتی متصل نیستند از آن استفاده کنند.

بلژیک در دهم مارس اعلام کرد که به دلیل نگرانی در مورد امنیت سایبری، حریم خصوصی و اطلاعات نادرست، تیک‌تاک را به مدت حداقل ۶ ماه از دستگاه‌های متعلق به دولت فدرال بلژیک ممنوع کرده است.

دانمارک در ششم مارس اعلام کرد که به‌عنوان یک اقدام امنیت سایبری استفاده از تیک‌تاک را در واحدهای رسمی ممنوع می‌کند، زیرا مرکز امنیت سایبری کشور خطر جاسوسی را ارزیابی کرده است.

کانادا پس از اقدام ایالات متحده در زمینه تصویب ممنوعیت استفاده از تیک‌تاک، در بیست‌وهشتم فوریه اعلام کرد که استفاده از این برنامه را در همه دستگاه‌های دولتی ممنوع می‌کند، زیرا خطری غیرقابل قبول برای حریم خصوصی و امنیت دارد. امکان دانلود این اپلیکیشن نیز در آینده توسط کارمندان مسدود خواهد شد.

نیوزلند در هفدهم مارس اعلام کرد که استفاده از تیک‌تاک در تلفن‌های قانونگذاران دولتی ممنوع خواهد بود، البته این ممنوعیت همه کارکنان دولتی را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد و تنها برای حدود ۵۰۰ نفر در مجتمع پارلمانی اعمال می‌شود.

هند در سال ۲۰۲۰ به دلیل حفظ حریم خصوصی و نگرانی‌های امنیتی، تیک‌تاک و ده‌ها برنامه چینی دیگر از جمله برنامه پیام‌رسان وی‌چت را ممنوع کرد.

تایوان در دسامبر ۲۰۲۲ پس از هشدار FBI مبنی بر این‌که تیک‌تاک خطر امنیت ملی را به همراه دارد، این برنامه و معادل‌های چینی آن را به‌طور کامل در همه دستگاه‌های دولتی از جمله تلفن‌های همراه، تبلت‌ها و رایانه‌های رومیزی ممنوع کرد.

پاکستان از اکتبر ۲۰۲۰ تاکنون حداقل چهار بار تیک‌تاک را به دلیل نگرانی از تبلیغ محتوای غیراخلاقی به طور موقت ممنوع کرده است.

افغانستان در سال ۲۰۲۲ تیک تاک و بازی PUBG را به دلیل محافظت از جوانان در برابر گمراه شدن ممنوع کرد.

کد خبر 748312

دیگر خبرها

  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • تداوم آفتاب بر گستره آبادان و خرمشهر
  • «کارگران» رزمندگان عرصه اقتصادی هستند
  • لزوم ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان
  • تداوم سیر افزایش دما در آبادان و خرمشهر
  • ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان در دستور کار قرار گیرد
  • فردا میز خدمت در خرمشهر برگزار می شود