Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در آخرین نمازجمعه سال ۱۴۰۰ گفت:حمله سپاه پاسداران به مقر جاسوسی موساد در ارببل عراق را اتفاق مبارک دانست و اظهارداشت این حمله از ایران انجام گرفت درحالی که می توانستیم از همان سوریه بزنیم اما این حمله از خود ایران پیام داشت اول اینکه بانک اطلاعات ما از صهیونیست ها گسترده است و دومین پیام دیگر این حمله به کشورهای حوزه خلیج فارس و جمهوری باکو است؛ رژیم جعلی صهیونیستی که خودشان امنیت ندارند چطور می‌توانند امنیت شما را حفظ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اگر روزی قرار باشد اهداف صهیونیست‌ها را بزنیم فرقی نمی‌کند، در کدام کشور باشد؛ جمهوری اسلامی ایران توطئه و ناامنی و شهادت سربازان خود را در هیچ کشوری تحمل نمی‌کند و هرجا امنیت خود را به خطر ببینید حتما به آن کانون توطئه پاسخ کوبنده خواهد داد.

کفران نعمت کردهای اربیل از محبت‌های شهید سلیمانی

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان گفت: تندروهای کردستان در زمان حمله داعش به فلاکت افتاده بودند اما شهید حاج قاسم آنها را نجات داد اگر آن روز شهید ما به داد شما نمی‌رسید امروز اصلا وجود نداشتید اما با کفران نعمت از سلامتی خود، کردستان را به پاتوق جاسوسی صهیونیست‌ها کرده‌اید.

عبادی زاده گفت: کردستان عراق اگر دوباره بخواهد علیه امنیت ملی ایران ایجاد تهدید کند بداند هم خود و هم صهیونیست‌ها در خطر خواهند بود لذا در حمله اخیر سپاه پاسداران به مقر صهیونیست‌ها در اربیل عراق این پیام به کردها داده شد، از طرفی در این حمله، قدرت موشکی ایران به کردستان عراق و تمامی کشورهای همسایه را نشان دادیم.

اردوغان اعتقادی به آزادی فلسطین ندارد

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده ضمن انتقاد از موضع‌گیری متناقص ترکیه و اردوغان در حمله سپاه به مقر صهیونیست‌ها در اربیل عراق گفت: اردوغان یک روز ادعا می‌کرد در دولت من سازش با اسراییل ممکن نیست اما امروز رییس رژیم صهیونیستی را به ترکیه دعوت می‎کند و صهیونیست‌ها را برادران خود می‌داند.

امام جمعه بندرعباس با بیان این جمله که؛رییس جمهور ترکیه درحال خودکشی سیاسی است، گفت: موضع‌گیری اخیر اردوغان نشان داد وی که روزی دم از آرمان فلسطین می‌زد امروز اعتقادی به آزادی فلسطین ندارد و با مساله فلسطین بازی می‌کند.

اقدام جلادانه سعودی‌ها در گردن زدن ۸۱ جوان بی‌گناه یک جنایت جنگی است

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود به سکوت مجامع حقوقی جهانی در خصوص جنایت جلادانه عربستان سعودی درگردن زدن ۸۱ جوان بی‌گناه در مقابل چشمان اشاره کرد و گفت: ال سعود با این جنایت قرون وسطایی در یک روز جوانانی زیادی را گردن زد درحالی که تمام جوامع بین المللی مدعی حقوق بشر در مقابل این جنایت بزرگ سکوت کرده و خفه شده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، اقدام جلادانه سعودی‌ها را یک جنایت جنگی دانست و گفت: امروز رفوزه های حقوق بشر برای یک اتفاق کوچک، دنیا را خراب اما برای حفظ دلارهای کثیف سعودی برای خود در برابر جنایت‌های سعودی‌ها سکوت کرده‌اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به وظایف منتظران ظهور اشاره کرد و گفت: انتظار فرج یکی از والاترین عبادت‌ها برای مسلمانان است و امروز یکی از وظایف منتظران این است که خود را با تقوا، تلاش، مسوولیت پذیری به امام زمان (عج) شبیه کرده، لذا آن‌طور که امام زمان (عج) می‌پسندد عمل و رفتار کنیم تا خانواده و جامعه امام زمان (عج) داشته باشیم.

امنیت و آسایش خود را مدیون مجاهدت های سربازان گمنام امام زمان(عج) هستیم

امام جمعه بندرعباس از دیگر ویژگی‌ها و وظایف منتظران ظهور را استقامت نشان دادن و صبور بودن در مقابل دشمنان خدا دانست و بیان کرد: امروز جبهه مقاومت مرزهای فکر و عقیده و اقتدار ما را در فراسوی دنیا درنوردیده و دشمن را پریشان کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده در این رابطه ضمن تبریک میلاد حضرت حجت به سربازان امام عصر(عج) یادآور شد: امنیت و آسایش امروز کشور مدیون مجاهدت های سربازان گمنام امام زمان(عج) هستیم.

وی با بیان این نکته که، انتظار فرج، حلقه اتصال ما مقام نورانی و مقام شامخ ولایت است، گفت: امروز کسی نمی‌تواند اداعا کند پیرو و منتظر امام زمان (عج) است اما با نائب او پیوند و ارتباط نداشته باشد چراکه محبت نسبت به نائب امام زمان در عصر غیبت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

ترویج فرهنگ مهدوی و زنده نگه داشتن یاد امام زمان با وقف و ادای نذر به دست می‌آید

نماینده ولی فقیه در هرمزگان یکی از راهها برای سلامتی حضرت حجت(عج) را صدقه دادن به فقرا عنوان و توصیه کرد: در ترویج فرهنگ مهدوی همه رسالت‌ها و وظایفی برعهده داریم یکی از این وظایف دستگیری از فقراست، لذا با وقف و ادای نذر می‌توانیم با امام زمان خود ارتباط داشته و یاد امام زمان در دلهایتان خود زنده نگه داریم.

دولت سیزدهم تمرکز خود را بر روی حمایت از کشاورزان بگذارد

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده در خطبه‌های امروز نماز جمعه بندرعباس به مساله امنیت غذایی مردم و حمایت از کشاورزان اشاره کرد وگفت: جامعه امروز به فرآورده های غذایی نیاز دارند، زیرا کشوری که در مسائل خود نیازمند دیگران باشد این کشور در آینده با خطر جدی امنیت غذایی مواجه خواهد بود.

امام جمعه بندرعباس در این رابطه به گستردگی موقوفات امام علی(ع)، وقف به فقرا با احیا قنوات از سوی آن حضرت اشاره کرد و گفت: دولت سیزدهم تدابیری اتخاذ کند که کشور به لحاظ امنیت غذایی در مضیقه نباشد.

به گفته وی، کشاورزی گوهر نابی است که پیامبر اکرم(ص) در بیان اهمیت و ارزش کار زراعت و کشاورزی، کشاورز را گنج الهی دانسته و تاکید کرده است نباید به کشاورزان ستم شود.

خطیب جمعه بندرعباس ابراز امیدواری کرد دولت سیزدهم نیز در راستای حمایت از کار، رونق تولید و سرمایه گذاری در کشور تمرکز خود را بر روی حمایت از امنیت غذایی و کشاورزان بگذارد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمازجمعه بندرعباس حجت الاسلام والمسلمین عبادی زاده نماینده ولی فقیه در هرمزگان امام جمعه بندرعباس امنیت غذایی صهیونیست ها امام زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۰۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوران شما بیت‌هایی بهتر از شاهنامه را می‌توانستند پیدا کنند

روزنامه هم میهن در مطلبی با عنوان «نگر تا نباشی به جز دادگر» نوشت؛ در شاهنامه زنان برجسته‌ای نقش‌آفرینی کرده‌اند که الگوی زن مطلوب امام جمعه مشهد نمی‌توانند باشند. برخی از زنان برجسته‌ی شاهنامه مثل منیژه در طلب معشوق در انتظار خواستاری و خواستگاری او نمانده‌اند.

چند سال پیش که شهرداری مشهد ذوقی به خرج داده بود و تصویرهایی از شاهنامه در و دیوار شهر را آراسته بودند، دستور به زدودن این تصویرها داده شد، گویی که بین این تصویرها و آن‌چه مشهد به آن شهره است، تقابلی وجود دارد. چندین دهه به دلیل همین تصور، توسعه و رسیدگی به آرامگاه فردوسی که یکی از بزرگ‌ترین شاعران و حکیمان ایران است، متوقف بود تا اینکه از مقامات بالاتر حکم به آبادانی آرامگاه فردوسی داده شد.

مقامات استانی و از جمله امام جمعه شال و کلاه کردند و به آرامگاه فردوسی رفتند. اگر اسم این مقامات و فردوسی را کنار هم در موتورهای جست‌وجوگر بنویسید و نتایج را هر چه بالا و پایین کنید، همان چند عکس را خواهید دید. با چنین پیشینه‌ای است که سخنان آیت‌الله علم‌الهدی و استنادش به شاهنامه برای دفاع از اجبار در پوشش با واکنش‌های بسیاری روبه‌رو شده است.

علم‌الهدی گفته است: مسئله حجاب نیز یکی از همین هویت‌های دینی و ملی است. اصلاً حجاب متعلق به فرهنگ ایران است. حتی آن زمان که هنوز اسلام وارد ایران نشده بود، حجاب فرهنگ ایرانیان بود؛ به‌خصوص در تاریخ ایران باستان و انعکاس این فرهنگ را می‌توان در شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی دید. او هم‌چنین به‌عنوان نمونه بیتی از شاهنامه خوانده است که منیژه خطاب به بیژه گفته است: منیژه منم دخت افراسیاب/برهنه ندیده تنم آفتاب

این سخن که زنان ایرانی براساس آن‌چه به ما رسیده، پوششی برای موی سر داشته‌اند یا چیزی شبیه چادر حتی، نادرست نیست. حتی این سخن که در شاهنامه‌ی فردوسی پاکدامنی و شرم از ویژگی‌های مثبت زنان و البته مردان شمرده می‌شود، هم بی‌راه نیست، هرچند تعریف پاکدامنی در نگاه حکیم توس و امام جمعه مشهد متفاوت است، اما بیتی که آقای علم‌الهدی به آن ارجاع داده، ربطی به زنان ایران ندارد. افراسیاب شاه توران است و منیژه دختری تورانی است نه ایرانی.

این به خودی خود ایرادی در استدلال امام جمعه به حساب نمی‌آید و می‌تواند بگوید که حکیم خصلت نیکو را حتی در دشمن ستوده است. ماجرا از اینجا جالب می‌شود که بدانیم این بیت را منیژه کی خوانده است و اصلاً ارتباطی به پوشش سر دارد یا نه؟

منیژه دل‌بسته‌ی بیژن شاهزاده‌ی ایرانی می‌شود و -به زبان امروزی- او را چیزخور کرده بی‌هوش به شبستان خود می‌آورد و همه‌ی این اتفاقات بدون اجازه‌ی والدین و بدون پیمان زناشویی -که از قضا در ایران باستان هم مرسوم بوده- رخ می‌دهد. بیژن در قصر او به هوش می‌آید و باقی قضایا و منیژه در چنین لحظات احساسی درباره‌ی اهمیت چیزی که به بیژن عرضه می‌کند این بیت را به زبان می‌آورد که تا به حال چنین بوده، اما بعدش را می‌توان در شاهنامه خواند.

البته اگر مشاوران امام جمعه با شاهنامه به از این بودند که هستند، بیت‌هایی می‌توانستند پیدا کنند که به کارشان بیاید، مثلاً آنجا که شیرین می‌گوید:

به سه چیز باشد زنان را بهی/ که باشند زیبای گاه مهی/ یکی آنک با شرم و با خواسته است/ که جفتش بدو خانه آراسته است/ دگر آن که فرخ پسر زاید او/ ز شوی خجسته بیافزاید او/ سه دیگر که بالا و رویش بود/ به پوشیدگی نیز مویش بود

این ابیات به روشنی از پوشیدگی موها می‌گوید، درحالی‌که در بیت استنادی امام‌جمعه‌ی مشهد، تفاوت برهنگی و نداشتن پوشش سرنادیده گرفته است. این مغالطه در سخنان بسیاری دیگر از مقامات هم دیده می‌شود.

نداشتن پوشش سر با برهنگی هم‌معنا نیست. با این حال هم‌چنان که در بیت انتخابی امام جمعه مشهد و این ابیات می‌بینیم هیچ‌کدام توصیه‌ی فردوسی نیست و سخنان شخصیت‌های شاهنامه است. شاهنامه مثل هر متن کهن ادبی در کنار ارزش‌های ادبی و زیباشناختی و روایی خود، مجموعه‌ای از ارزش‌های اخلاقی و اجتماعی زمانه‌ی خود را منتقل می‌کند که به دنیایی دیگر تعلق دارند، چنان‌که در همین بیت‌های بالا پسرزا بودن جزو ارزش‌هایی شمرده شده است.

در شاهنامه زنان برجسته‌ای نقش‌آفرینی کرده‌اند که الگوی زن مطلوب امام جمعه مشهد نمی‌توانند باشند. برخی از زنان برجسته‌ی شاهنامه مثل منیژه در طلب معشوق در انتظار خواستاری و خواستگاری او نمانده‌اند و از جمله‌ی آنان تهمینه است مادر سهراب که در شاهنامه زنی ستوده است و تنها یک شب هم‌خواب رستم بوده است. رودابه مادر رستم نیز در راه دادن زال به قصرش از موی خویش کمندی بافته و انداخته و بعد هم که ماجرا در شاهنامه روشن است.

در این میان داستان گردآفرید اگرچه متفاوت است، اما در کنشگری از روابط خصوصی پیش‌تر رفته و اگر روی و موی پوشیده به این خاطر است که شناخته نشود و آنجا که روی و موی گشاده به قصد فریب دشمن است:

رها شد ز بند زره موی اوی/ در افشان چو خورشید شد روی اوی/ بدانست سهراب کو دختر است/ سر و موی او از در و افسر است

درست است که فکر می‌کنم شاهنامه ارزش‌های جهانی دیگر را منتقل می‌کند و چنین استناداتی به آن راه به جایی نمی‌برد، اما به نظرم از قضا در شاهنامه برای صاحبان مقام و قدرت توصیه‌هایی شایسته‌تر می‌توان یافت، مضمون‌هایی که بارها تکرار شده است. یکی از این مضمون‌ها دادگری است. دادگر در شاهنامه هم‌صفت خداوند است که جای نام نشسته است و هم وظیفه‌ی صاحب قدرت. فردوسی می‌گوید، پادشاهی که دادگر باشد، نیازی به فریادرس ندارد: کجا پادشا دادگر بود و بس/ نیازش نیاید به فریادرس

نویسنده: علی‌اصغر سیدآبادی

دیگر خبرها

  • مشاوران شما بیت‌هایی بهتر از شاهنامه را می‌توانستند پیدا کنند
  • مسئول سابق امنیتی: در رفح خبری از پیروزی کامل نخواهد بود
  • وزیر اسرائیلی: به حمله ایران پاسخ داده‌ایم
  • وزیر اسرائیلی: به حمله ایران پاسخ دادیم
  • چرا ایران یکی از دشوارترین کشورها برای حمله است؟ پاسخ رسانه برزیلی
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • بیداری فرهیختگان در غرب
  • روایتی کامل از شب حمله ایران به اسراییل
  • ماجرای کلیپ جنجالی یک عروس ۱۴ساله
  • مقام انصارالله: ایران حیثیت اسرائیل را از بین برد