Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-28@15:13:51 GMT

چه کسی مانع افزایش پهنای باند اینترنت کشور است؟

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۶۲۱۸۸۹

چه کسی مانع افزایش پهنای باند اینترنت کشور است؟

ایتنا - اخیرا و به شکل تصادفی، یکی از مسئولین وزارت ارتباطات عملا ادعای منتقدان را تایید نموده، و بر مخالفت شورای فضای مجازی با افزایش پهنای باند تاکید کرده است.  
مدتیست که کندی سرعت اینترنت در ایران و اختلالات فراوان موجب بروز اعتراضات و انتقادات شده است.
کاربران اینترنت اخیرا از کاهش سرعت اینترنت و همچنین اختلال آزاردهنده در دسترسی به سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی گلایه دارند و رسانه‌ها نیز به انعکاس این نظرات، و همچنین دیدگاه‌های فنی کارشناسان می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گفتنی است کارشناسان به تازگی با استناد به برخی منابع بین‌المللی، بر افت محسوس سرعت اینترنت کشورمان در مقایسه با دیگر کشورهای همجوار تاکید نمودند، اما بلافاصله عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات ضمن رد این گفته‌ها، با اعلام اینکه برخی اختلالات ضمنی رفع خواهد شد، ادعا کرد که اینترنت ما صد پله از اینترنت افغانستان بالاتر است.
این آمارپراکنی‌ها همچنان ادامه پیدا کرد، و در طرف مقابل هم وزارت ارتباطات اعلام کرد که برنامه‌ای برای افزایش چندبرابری سرعت اینترنت کاربران دارد.

اما در کنار همه این مباحث، از نگاه کارشناسان، مشکل افت سرعت اینترنت اساسا به مسئله پهنای باند بازمی‌گردد.
به گزارش ایتنا و مطابق یک روال همیشگی، پهنای باند اینترنت کشور به شکل منظم و دوره‌ای افزایش می‌یافت تا بتواند پاسخگوی افزایش نیازها و سرویس‌ها و کاربران جدید باشد، اما بنظر می‌رسد این برنامه که در دولت قبل منظما انجام می‌شد، در دولت سیزدهم متوقف شده است، این در حالیست که رییس دولت سیزدهم در دوره تبلیغات انتخاباتی، وعده افزایش سرعت و پهنای باند و حل مشکلات کاربران اینترنت و حتی گیمرها را داده بود.
 
   در این باره بخوانید:
   - آیا وعده رییسی در باره سرعت اینترنت دروغ بود؟

نهایتا در خصوص مشکل اساسی، این شایعه مطرح شد که شورای عالی فضای مجازی، با افزایش پهنای باند موافق نکرده است، موضوعی البته که از سوی این نهاد هرگز تکذیب نشد.
البته مسئولین وزارت ارتباطات نیز وجود مشکلات و کندی گهگاه اینترنت را طبیعی دانسته و موانعی چون کرونا و افزایش نیاز و کاربران را عامل آن می‌دانستند، ولی همواره موضوع پهنای باند را مبهم گذاشته و هیچگاه به شکل صریحی به آن نمی‌پرداختند.
زارع‌پور وزیر جوان ارتباطات در این خصوص حتی اعلام کرده بود که: پیشنهاد دادیم پهنای باند بین‌الملل افزایش پیدا کند.

به گزارش ایتنا اخیرا و به شکل تصادفی، یکی از مسئولین این وزارتخانه، عملا ادعای منتقدان را تایید نموده، و بر مخالفت شورای فضای مجازی با افزایش پهنای باند تاکید کرده است.
«مهدی سالم» مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات، در توییتر و در پاسخ به یک روزنامه‌نگار که شخص وزیر ارتباطات را به ناتوانی در انجام وظایف خود متهم می‌کرد و مدعی بود پهنای باند را افزاش نمی‌دهد، جواب داد که اقدام وزیر کاملا قانونی بوده و صرفا به وظیفه خود عمل کرده است. به گفته او، وزیر درخواست افزایش پهنای باند را به شورای فضای مجازی ارائه کرده «ولی تصمیم نهایی با شوراست!»

پاسخ این مسئول در وزارت ارتباطات آشکارا نشان می‌دهد که گویا شایعه مزبور صحت داشته و در شورای فضای مجازی با افزایش پهنای باند اینترنت کشور موافقت نشده است.



 

بنابراین اکنون اعلام رسمی این مقام وزارت ارتباطات به‌.ضوح نشان می‌دهد که مشخص شده که گره اصلی در سرعت اینترنت کشور کجاست، و چه نهادی مانع از افزایش پهنای باند اینترنت کاربران می‌شود.

    در همین زمینه بخوانید:
    - میانگین سرعت اینترنت همراه و ثابت در ایران چقدر است؟

 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: پهنای باند اختلال اینترنت افزایش پهنای باند پهنای باند اینترنت شورای فضای مجازی وزارت ارتباطات سرعت اینترنت اینترنت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۱۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است

به گزارش همشهری آنلاین، در مورد حقوق کارگران، سرانجام اینکه حسین علی رعیتی فرد، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفته است: جمع افزایش تورم در سه سال گذشته ۱۲۶ درصد بوده اما در همین مدت مجموع افزایش دستمزد کارگران به عدد ۱۱۹.۴ درصد رسیده است و تقریبا این ۲ عدد در کنار هم افزایش یافته اند و رویکرد دولت نیز از بین بردن شکاف بین دستمزد و تورم بوده است.

اما داستان تجارت و روابط تجاری و اقتصادی ایران با دنیای خارج، این روزها متفاوت از گذشته شده تا جایی که مهدی ضیغمی، رئیس سازمان توسعه تجارت ایران از ایجاد یک خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا و افزایش رایزنان بازرگانی در این قاره خبر داده و گفته می‌خواهیم تعداد رایزنها را از ۳ نفر به ۱۴ نفر افزایش دهیم.

محمد صادق قنادزاده معاون این سازمان هم در اظهارنظری با بیان اینکه گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود، گفت: در رابطه با تجارت آزاد با پاکستان منتظر پاسخ طرف پاکستانی هستیم.

اوتصریح کرد: اگر تجارت غیررسمی به تجارت رسمی تبدیل شود، می‌توان گفت همین الان هم تجارت ۵ میلیارد دلاری بین دو کشور محقق شده است.

همزمان داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه که به بانکوک پایتخت تایلند رفته در دیدار با معاون دبیر کل سازمان ملل گفته که با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را داریم البته او این را هم اضافه کرده که ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.

با نزدیک شدن به روزهای گرم سال، علی اکبر محرابیان وزیر نیرو با اینکه برنامه تعمیرات اغلب نیروگاه‌های کشور به پایان رسیده است، افزود: تا نیمه اردیبهشت‌ماه با اتمام فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش، تمامی نیروگاه‌های کشور با حداکثر ظرفیت به استقبال روزهای اوج مصرف برق تابستان خواهند رفت. او افزود: با توجه به شروع فصل گرم سال در حال آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید برق پایدار و مطمئن در سراسر کشور هستیم.

کد خبر 847319 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها اقتصاد - تورم کارگران حقوق و دستمزد تجارت خارجی

دیگر خبرها

  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • استفاده از فیبر نوری قدمی برای افزایش سرعت اینترنت
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند