Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای تحقق 8 فرمان ابلاغ شده از سوی رئیس جمهور، گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو فعالیت مشترک خود را به صورت اشتراک‌گذاری و بهره‌مندی از توانمندی‌های طرفین از سال آینده آغاز می‌کنند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سایپانیوز، محمدعلی تیموری؛ مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا با اشاره به حضور مدیرعامل ایران خودرو در سایپا، گفت: این نشست مشترک با هدف گسترش همکاری‌ها، بهبود زنجیره تامین و افزایش صادرات به کشورهای همسایه بود و در این میان توافق‌هایی حاصل شد تا طرفین از امکانات و ظرفیت‌های موجود استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر اینکه همکاری مشترک بین دو مجموعه خودروسازی بعد از سال‌ها و در راستای ابلاغ 8 فرمان رئیس جمهور و توصیه‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت آغاز خواهد شد، گفت: با توجه به زیرساخت‌های مناسب تولیدی سایپا، مقرر شد یکی از شرکت‌های گروه سایپا برای تولید اقتصادی مشترک اختصاص پیدا کند و از سوی دیگر بنا شد تمام سایت‌هایی که در خارج از کشور وجود دارند، با مشارکت دو خودروساز فعالیت و تولید خود را ادامه دهند.

تیموری افزود: مرکز تحقیقات سایپا بزرگترین مرکز تحقیقات خاورمیانه است و از آنجا که به جهت زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و همچنین دانش فنی سطح بسیار مناسبی دارد، توافق شد که ایران خودرو بتواند از پتانسیل این مجموعه نیز استفاده کند.

او با تاکید بر اینکه موارد عنوان شده راهبردی است که دو خودروساز برای سال آینده خواهند داشت، تاکید کرد: با همکاری‌های مشترک می‌توان به توسعه صنعت خودرو، تولید کیفی، محصولات ایمن، کاهش قیمت تمام شده، تحویل به موقع خودرو به مردم، افزایش صادرات و حضور پررنگ در بازار کشورهای هدف دست یافت.

مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا گفت: طبق مذاکرات و تفاهم اولیه‌ای که با مجموعه ایران خودرو صورت گرفت، به زودی امکان بهره‌مندی از قوای محرکه ایران خودرو فراهم خواهد شد و بر این اساس سال آینده شرکت ایران‌خودرو، ۱۰ هزار موتور و گیریبکس برای تجهیز محصول شاهین سایپا تولید خواهد کرد.

او درباره مزیت همکاری‌های مشترک و هم‌افزایی که شکل گرفته است، ادامه داد: علاوه بر جلوگیری از سرمایه‌‌گذاری‌های غیر اقتصادی به واسطه این همکاری دوجانبه، مدیریت هزینه‌های تولید و همچنین کاهش قیمت بهای تمام شده خودرو مهم‌ترین دستاوردی است که در این همکاری مشترک محقق خواهد شد.

مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا درباره دیگر توافقات صورت گرفته، به امکان تولید محصولات سایپا در سایت تولیدی ایران‌خودرو در کشور آذربایجان اشاره و خاطرنشان کرد: این اقدام مسیر ورود محصولات سایپا به کشورهای همسایه را فراهم خواهد کرد، زیرا یکی از موضوعاتی که دولت مردمی دنبال می‌کند، افزایش صادرات به کشورهای همسایه است لذا جهت تحقق 8 فرمان ابلاغ شده از سوی رئیس جمهور محترم و حضور در بازار کشورهای همسایه، این مهم می‌تواند بسیار اثربخش باشد.

او افزود: یکی دیگر از سایت‌های تولیدی خودروهای ایرانی که قرار است فعال‌تر از گذشته شود، سایت تولیدی سایپا در سوریه است. این همکاری نیز با هدف کاهش هزینه‌های تولید، افزایش و تقویت حضور در بازار سوریه است.

تیموری با تاکید بر اینکه بازار دیگری که مدنظر قرار گرفته، ارمنستان است، گفت: در جهت توسعه صادرات محصولات گروه خودروسازی سایپا به کشورهای همسایه، صادرات به ارمنستان با استفاده از بخشی از امکانات ایران خودرو صورت خواهد گرفت.

او یادآور شد: همکاری دو خودروساز بزرگ کشور، سبب جلب منافع بیشتر برای اقتصاد ملی خواهد شد و سعی بر این است که همکاری‌ها در قالب‌های عنوان شده توسعه پیدا کند.

لازم به ذکر است؛ اقدام‌های مشترک که به آن اشاره شد در سال 1401 طی توافق‌نامه‌ای دنبال خواهد شد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گروه خودروسازی سایپا کشورهای همسایه ایران خودرو خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۲۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت 2 خودرو جدید کرمان موتور اعلام شد (عکس)

به گزارش صدای ایران از عصر ایران کمپانی جی‌ای سی (JAC) که در ایران بیشتر آن را با نام جک می‌شناسند، سال هاست که در زمینه تولید خودرو‌های سواری و کار و تجاری فعالیت کرده و بیشتر محصولاتش نیز هم اکنون در بازار ایران حضور دارند. برای نمونه می‌توان به جک S ۵ اشاره کرد که پس شروع مونتاژش در کرمان موتور، موفق شد تا سهم زیادی از بازار کراس اوور‌ها را به خود اختصاص دهد. به بیانی دیگر می‌توان گفت که معروفیت برند جی‌ای سی در ایران با فروش بی نظیر S ۵ رقم خورد و این خودرو توانست دیدگاه مثبتی برای جک به وجود آورد.



جی‌ای سی در سال‌های اخیر علاوه بر تولید خودرو‌های متنوع، بر روی پیشرفت در زمینه خودروسازی مدرن نیز تمرکز کرده و همگام با دیگر شرکت‌های چینی، در دنیا به شهرتی نسبی رسیده است. حضور جی‌ای سی در نمایشگاه خودرو پکن که میزبان بزرگان صنعت خودروسازی دنیا نیز هست می‌تواند نشان دهنده جایگاه این کمپانی باشد.

در سال‌های اخیر اضافه شدن قوای محرکه الکتریکی به خودرو‌ها بسیار مرسوم شده و به همین دلیل اکثر خودروسازان حاضر در اتو اکسپو چین، اتوموبیل‌های تمام برقی و یا هیبریدی خود را به نمایش درآوردند. با توجه به چنین موضوعی، جی‌ای سی نیز در کنار دیگر شرکت ها، خودرو‌های تمام برقی و هیبریدی خود را به نمایشگاه آورده و در معرض دید عموم قرار داده است.

این کمپانی علاوه بر حرکت در مسیر بکارگیری از قوای محرکه روز دنیا، طراحی محصولات خود را نیز با الگو‌های نوین جهانی به روز کرده تا به صورت همه جانبه در زمینه خودروسازی پیشرفت کرده باشد.


با ورود به غرفه جی‌ای سی در نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۲۴، در درجه اول کانسپت DE Fine دید بازدیدکنندگان را به خود جلب می‌کرد. نزدیک شدن به تولید خودرو با پلتفرم DE جزو اهداف توسعه‌ای جی‌ای سی است و در این راستا هوآوی با تکنولوژی‌های خود قصد دارد تا سرعت رسیدن به نسخه نهایی را برای JAC بیشتر کند.

کانسپت DE Fine 

به طور کلی جی‌ای سی ۴ پلتفرم برای ابعاد مختلف بدنه در نظر گرفته که در میان آن‌ها پلتفرم DI که مختص خودرو‌های کوچک و متوسط مانند EV۳ است، تجاری سازی و به مرحله تولید رسیده است. 

نام دو پلتفرم دیگر JAC که بخش‌های نهایی طراحی شان را سپری می‌کنند DP و DM است که به ترتیب برای تولید خودرو‌های آفرودی و MPV‌ها کاربرد خواهند داشت.

جی‌ای سی با چه خودرو‌هایی پا به اتو اکسپو پکن گذاشت؟

از مهم‌ترین خودرو‌های این برند که احتمالاً به زودی در خیابان‌های ایران تردد خواهند کرد می‌توان EV۳ را نام برد که به یک پیشرانه تمام برقی مجهز شده و با توجه به ظاهر جذابش و همچنین تنوع پایین خودرو‌های هاچ بک و درون شهری، می‌تواند مورد پسند بسیاری از جوانان و خصوصا بانوان قرار گیرد. جک EV۳ دارای یک موتور برقی با حداکثر قدرت ۷۰ کیلووات است. این هاچ بک نخستین محصول جک است که به باتری‌های استوانه‌ای تجهیز شده است و حداکثر سرعتش هم به ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

خودروی هاچ بک جک ۳ EV

دیگر محصولی که در غرفه جی‌ای سی معرفی شد، X۸ بود که کرمان موتور اقدامات لازم برای مونتاژ این کراس اوور را انجام داده و در آینده‌ای نزدیک تولیدش را آغاز خواهد کرد. این خودرو هم از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری TGDI استفاده می‌کند که قادر به تولید ۱۷۴ اسب بخار است. گشتاور این پیشرانه نیز ۲۵۰ تا ۲۸۰ نیوتن متر اعلام می‌شود و در نهایت از طریق گیربکس ۷ سرعته دو کلاچه به چرخ‌های جلو منتقل خواهد شد.

محصول X۸

JS۶ هم که حضورش در ایران قطعی شده و جزو جدیدترین محصولات این برند است نیز در نمایشگاه حضور داشت. لازم به ذکر است که JS۶ قرار است در نسخه پلاگین هیبرید در کرمان موتور مونتاژ شود. 




شرکت جک علاوه بر خودرو‌های سدان، کراس اوور و هاچ بک، پیکاپ‌های شاسی مستقل را نیز در سبد محصولات خود دارد. از این رو برای نمایش دستاورد‌های خود در تولید این کلاس بدنه، علاوه بر نسخه تمام بنزینی و تجهیز شده T۹ (هانتر)، نسخه تمام برقی و دو دیفرانسیل این پیکاپ را نیز برای اولین بار معرفی کرده است.

T۹ (هانتر)، نسخه تمام برقی


در بخش دیگری از غرفه، ون RF۸ که یک MPV محسوب می‌شود نیز حضور داشت و به علت طراحی داخلی لوکس و تجملاتی اش، مورد توجه مراجعین قرار گرفت. آرایش صندلی‌ها در این MPV به صورت ۲+۲+۳ بود تا سرنشینان ردیف دوم فضای کافی در اختیار داشته و سفر راحت تری را تجربه کنند. در مورد این موضوع می‌توان گفت که امروزه خودروسازان سعی دارند تا اکثر کراس اوور‌ها و SUV‌های خود را نیز با این چینش صندلی تولید کنند، چرا که فضا برای بکارگیری امکانات رفاهی بیشتر فراهم می‌شود.

دیگر خبرها

  • خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ تداوم کاهش قیمت خودرو در بازار
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • تعیین تکلیف تعهدات ساینا Sدو‌گانه سوز+ قیمت
  • قیمت 2 خودرو جدید کرمان موتور اعلام شد (عکس)
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری