Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی معتمدی پور عصر یکشنبه در نشست با خبرنگاران، افزود: چرخه تولید تا توزیع و مصرف به وزارت جهاد کشاورزی داده شده و بر همین اساس هدفگذاری هایی اجرایی شد.

وی با بیان اینکه زنجیره قبلی انسجام کاملی نداشت، ابراز داشت: برای اولین بار و به شکل منسجم توزیع و نظارت نیز با محوریت وزارت جهاد کشاورزی برنامه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معتمدی پور با تاکید بر اینکه ایجاد زیرساخت لازم و نگاه تخصصی به این چرخه اجرایی می‌شود، ابراز داشت: چرخه تولید تا مصرف با اقدامات انجام شده در محورهای مختلف شکل گرفته است.

سرپرست جهاد کشاورزی استان گفت: در بحث پایداری امنیت اقتصادی و اجتماعی بحث نظارت و توزیع مناسب محور فعالیت قرار گرفت.

معتمدی پور افزود: هدایت و توزیع کالای اساسی با محوریت تنظیم بازار آغاز شده است.

وی اظهار داشت: در بحث کالای اساسی که در گذشته کمبودهایی در بحث تولید مرغ داشتیم، با هدف عملکرد حمایت تولید کننده و مصرف کننده، تأمین با ظرفیت مناسب در دستور کاری قرار گرفت.

معتمدی پور ابراز داشت: در بحث مرغ، از لحاظ ذخایر و تولید وضعیت بسیار مناسب است، برنامه ریزی کامل انجام شده و ذخیره نیز پیش بینی شده و رصد مراکز توزیع انجام می‌شود.

وی افزود: مردم اطمینان داشته باشند که ذخیره مرغ در صورت آرامش مصرف کننده با هیچ مشکلی رو به رو نیست.

معتمدی پور خواستار خرید به اندازه نیاز توسط مردم شد و خاطرنشان کرد: خرید بیش از حد باعث فشار به بازار می‌شود و مردم از تأمین مستمر اطمینان داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: سرانه تولید روزانه مرغ در استان ۷٠ تن بوده و توزیع روزانه ۹٠ تن انجام می‌شود.

سرپرست جهاد کشاورزی استان از افزایش قیمت مرغ در برخی شهرستان‌ها خیر داد و گفت: خرید بیش از نیاز عامل این افزایش بوده است.

معتمدی پور با تاکید بر اینکه ظرفیت تولید مرغ در استان باید بیشتر باشد، اظهار داشت: با پیگیری‌های انجام شده مجوز تسهیلات برای ایجاد مرغ داری و افزایش تولید برای سال‌های آینده در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در بحث مرغ منجمد از ظرفیت سردخانه‌های بخش خصوصی نیز استفاده شده است.

معتمدی پور گفت: در اقلام کالاهای اساسی ذخایر بسیار مناسبی داریم و در برخی کالاها ذخایر استان در پنج سال اخیر، بی سابقه است.

معتمدی پور با بیان اینکه باید نظارت‌ها به شکل مستمر و مناسب برای کنترل قیمت‌ها انجام شود، اظهار کرد: در بخش میوه، مبنای قیمت میدان میوه و تره بار بوده و قیمت نهایی بر مبنای ۳٠ درصد بسته می‌شود.

وی از خرید ۶٠٠ تن میوه شب عید در استان خبر داد و گفت: ۳٠٠ تن سیب و۳٠٠ تن پرتقال استان تأمین شد که ۲۰۰ تن از این میزان مربوط به استان است.

معتمدی پور با بیان اینکه وجه مشترک رسانه و دستگاه خدمت رسانی بهتر به مردم است، اظهار داشت: امید است در راستای رضایت مردم گام برداریم.

کد خبر 5450979

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تنظیم بازار میدان میوه و تره بار بوشهر حوادث چهارشنبه سوری کرمانشاه نوروز ویروس کرونا نیمه شعبان آیت الله علوی گرگانی بارش برف گرگان سفرهای نوروزی خطبه های نماز جمعه آمار کرونا نوروز 1401 عکس استانها معتمدی پور جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۴۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود

حسین زند گفت: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با ارائه یارانه کود و سبد کودی کامل، نقش مهمی در حمایت از کشاورزان استان و تولید پایدار گندم ایفا می‌کند که در همین رابطه در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۸ هزار تُن انواع کود‌های شیمیایی یارانه‌ای بین کشاورزان قمی توزیع شد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم افزود: تلاش ما این است که با تامین و توزیع به‌موقع کود‌های پایه کشاورزی و ترویج دانش فنی مصرف این نهاده‌ها در میان بهره‌برداران، به‌منظور تولید پایدار محصولات راهبردی همچون گندم و دیگر غلات، نقش موثری ایفا کنیم.

او  ادامه داد: در همین راستا در سالی که گذشت، به مدد همت و تلاش بی‌وقفه کشاورزان و حمایت‌های دولت، با تامین به‌موقع و توزیع گسترده و مصرف قابل توجه کود‌های پایه کشاورزی، شاهد رشد در تولید گندم بودیم که این دستاورد بزرگ، مرهون زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه همه دست‌اندرکاران این زنجیره است.

زند گفت: یکی از مهمترین عواملی که می‌تواند منجر به افزایش کمی و کیفی انواع محصولات کشاورزی شود، بهبود تغذیه گیاهی است. هر چقدر تغذیه گیاهی بهتر و هدفمندتر انجام شود، نتیجه حاصل از آن در بهبود کمی و کیفی محصول آن بهتر خواهد بود. در همین رابطه مصرف کافی و متعادل انواع کود‌های شیمیایی به‌خصوص کود‌های فسفاته و پتاسه نقش بسیار موثری دارد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم بیان کرد: با توجه به شرایط خاصی که استان قم به لحاظ تنش‌های آب و هوایی دارد، تغذیه گیاهی در آن اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و باید به آن توجه ویژه‌ای شود، ما در سه سال گذشته با انجام کار‌های ترویجی که با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان انجام گرفت و با تدارک و فراهم نمودن سبد کودی کامل، انواع کود‌های پتاسه و فسفاته از طریق شبکه رسمی توزیع شرکت خدمات حمایتی کشاورزی درسطح استان (کارگزاری‌های توزیع نهاده‌های کشاورزی) توزیع و دربخش کشاورزی استان مصرف شد.

او  افزود: در نتیجه توانستیم عدد بسیار خوبی از مصرف ترکیب مناسب کود‌ها را داشته باشیم. این اقدام‌ها باعث شد که استان قم در سال‌های اخیر رتبه برتر در مصرف بهینه و متعادل و ترکیب مناسب کودی در سطح کشور را به دست آورد.

به گفته متولیان بخش کشاورزی قم طی ۲ سال گذشته (از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم) بالغ بر ۱۲۹ طرح کشاورزی با سرمایه‌گذاری ۴۵۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال مستقیم برای یک‌هزار و ۲۹۱ نفر در قم به‌بهره‌برداری رسیده‌است.

این میزان سرمایه‌گذاری و افتتاح طرح‌های کشاورزی در استان قم نشان از اهتمام جدی دولت سیزدهم نسبت به موضوع امنیت غذایی و افزایش ظرفیت تولید و اشتغال در این بخش مهمی اقتصادی دارد.

گفتنی‌است ۱۰۴ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان قم وجود دارد، از این میزان به طور میانگین ۶۴ هزار هکتار به زیر کشت می‌رود که ۴۲ هزار هکتار آن مزرعه و ۲۲ هزار هکتار آن باغ است.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی
  • امدادرسانی هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد به ۲۴۰ سیل زده