Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: در بخش صادرات، حفظ بازارهای صادراتی باوجود کمبود سوخت در کشور از دیگر اقدام‌هایی بود که به آن پرداخته شد تا ظرفیت صادراتی فرآورده‌های نفتی کشور در محاق فراموشی قرار نگیرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران اظهار داشت: در 6 ماه گذشته با وجود فراز و نشیب‌های بسیار، ارکان صنعت پالایش و پخش بر سه محور تعیین خط‌مشی و سیاست‌های راهبردی در قالب تدوین اساسنامه و شیوه تأمین منابع مالی در اجرای مدیریت بهینه مصرف سوخت، توسعه پالایشگاه‌ها و پتروپالایشگاه‌ها، توسعه شبکه‌های خطوط لوله و ذخیره‌سازی برای افزایش ظرفیت انتقال فرآورده‌های نفتی پایه‌ریزی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به این منظور در وهله نخست افزایش ذخیره‌سازی‌های راهبردی کشور و اجرای تعهدهای ناشی از پیش‌فروش فرآورده‌های نفتی در دولت گذشته در دستور کار قرار گرفت؛ با توجه به اینکه در 6 ماه دوم سال موضوع تأمین سوخت زمستانی از اولویت خاصی برخوردار بود، از این رو در وهله اول با تشکیل کارگروه اصلی برنامه‌ریزی، هماهنگی، تأمین و مدیریت منابع سوخت زمستانی با حضور معاونین محترم وزرای نفت و نیرو و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط و با محوریت شرکت ملی پالایش و پخش و برگزاری نشست‌های مستمر هفته‌ای دو بار و پایش لحظه‌ای فرآیند تحویل و مصرف سوخت زمستانی به نیروگاه‌ها و صنایع عمده، ضمن اعمال مدیریت مصرف، از بروز مشکلاتی نظیر قطعی برق جلوگیری به‌ عمل‌ آمد و به نحو مطلوبی مدیریت شد؛ به ‌این ترتیب 18.5 میلیارد لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌ها تحویل شد تا از وقوع خاموشی گسترده در سطح کشور ممانعت شود.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: در بخش صادرات نیز حفظ بازارهای صادراتی باوجود کمبود سوخت در کشور از دیگر اقدام‌هایی بود که به آن پرداخته شد تا ظرفیت صادراتی فرآورده‌های نفتی کشور در محاق فراموشی قرار نگیرد.

وی ادامه داد: درباره توسعه شبکه خطوط لوله نفت خام و فرآورده به‌منظور تضمین امنیت انرژی و زمینه‌سازی در صادرات با درنظرگیری ایجاد امنیت نقل و انتقالات، کاهش قاچاق سوخت با نگاهی به کاهش آلایندگی‌های زیست‌محیطی و... تفاهم‌نامه‌های احداث خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی «تابش» و «پارس» با نظام بانکی کشور امضا شد.

سالاری با بیان اینکه "در بحث نوسازی و تقویت ناوگان سوخت‌رسانی جاده‌ای تفاهم‌نامه‌ای با شرکت‌های تولید و تأمین خودرو به‌منظور تأمین 500 دستگاه نفتکش امضا شد تا نخستین قدم برای نوسازی 4 هزار دستگاه نفتکش برداشته شود"، گفت: همچنین در اسفندماه جاری اسکله سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در بندر صادراتی ماهشهر به بهره‌برداری رسید؛ در این اسکله محموله‌های ال‌پی‌جی پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس صادر خواهد شد.

وی افزود: مهم‌ترین اقدامی که در این مدت با توجه به شرایط بحرانی مصرف سوخت در کشور حاکم بود مدیریت چرخه تأمین و تقاضا در کنار دغدغه ارتقای کیفی واحدهای پالایشی بود که خوشبختانه با تدابیر وزارت نفت و شرکت ملی پالایش و پخش با وجود افزایش مصرف در سال جاری و بی‌توجهی به نوسازی و بازسازی تأسیسات پالایشگاهی در سال‌های گذشته، تأمین بنزین کشور ‌بدون هیچ‌گونه وقفه عملیاتی انجام و از واردات آن جلوگیری شد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با بیان اینکه "از جمله اقدام‌های بسیار مؤثر و کاربردی در این مدت تدوین اساسنامه شرکت ملی پالایش و پخش با نگاه توسعه‌ای همسو با تکالیف قانونی بود که متأسفانه از سال 1366 تاکنون مغفول مانده بود"، گفت: عملیاتی کردن بند (ز) تبصره (1) ماده واحده قانون بودجه سال 1400 با تشکیل کارگروه تخصصی، از جمله اقدام‌های مؤثر دیگر طی 6 ماه دوم سال 1400 بود.

وی ادامه داد: طرح پیشنهادی مبنی بر ساماندهی تولید و صادرات مشتقات نفتی و کدهای رهگیری واحدهای هیدروکربوری در راستای اجرای ماده (4) و دستورالعمل ماده 45 آیین‌نامه اجرایی مواد 5 و 6 قاچاق کالا و ارز نیز از اقدام‌های مهم دیگر در این مدت بود.

معاون وزیر نفت خاطرنشان کرد: امیدواریم در سال 1401، با تلاش و همت مضاعف همه کارکنان زحمتکش، صدیق و متخصص پالایش و پخش برای عمل به منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به‌منظور اجرای سیاست کاهش خام‌فروشی، افزایش ارزش‌افزوده در زنجیره تولید صنایع پایین‌دستی و سودآوری بیشتر، به تعهدهای خویش بیش از پیش عمل نماییم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت پالایش و پخش شرکت پالایش و پخش شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۴۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید

 به گزارش تابناک، ایسنا نوشت: امارات متحده عربی در حال استقرار بازوهای رباتیک در پمپ‌های بنزین خود برای رباتیک کردن روند سوختگیری است. به لطف این بازوهای رباتیک، بیش از ۲۰ میلیون نفر سوخت بهتر و سریع‌تری را برای خودروهای خود دریافت می‌کنند.

شرکت ملی نفت ابوظبی جدیدترین نوآوری خود را معرفی کرد. بازوی رباتیکی که دریچه بنزین خودرو را باز، درپوش آن را جدا و باک را به شکل دقیق و آسان پر می‌کند.

این بازوی رباتیک نه تنها باک خودرو را پر می‌کند، بلکه به لطف بهره‌گیری از یک برنامه در وقت افراد نیز صرفه‌جویی می‌کند. این برنامه تضمین می‌کند که دقیقاً مقدار سوخت مورد نیاز خود را دریافت می‌کنید.

توسعه این بازوی رباتیک بیش از یک سال به طول انجامیده است. این سیستم نه تنها سریع است، بلکه برای سازگار بودن با محیط زیست و به حداقل رساندن خطرات نشت سوخت ایجاد شده است.

این بازوی رباتیک چطور کار می‌کند؟

وقتی به یکی از پمپ‌های بنزین ADNOC که به این فناوری مجهز هستند، می‌رسید، نوع سوخت خود را انتخاب می‌کنید و روی صفحه لمسی یا برنامه مخصوص آن روی گوشی هوشمند خود انتخاب می‌کنید.

سپس یک بازوی رباتیک با یک نازل و حسگرهای مناسب اطمینان حاصل می‌کند که نازل هنگام پمپاژ سوخت به درستی تراز شده است. دوربین‌ها و حسگرها بر این فرآیند نظارت می‌کنند و در عین حال اطمینان می‌دهند که همه چیز به درستی و ایمن انجام می‌شود.

سرانجام هنگامی که سوخت‌رسانی به پایان می‌رسد، بازوی رباتیک نازل را عقب می‌کشد و با بستن درب باک و دریچه سوخت، راننده را راهی می‌کند.

توسعه این بازوی رباتیک بخشی از یک استراتژی پنج ساله است تا اطمینان حاصل شود که خودروها به درستی سوختگیری می‌کنند.

این فناوری همچنین به عنوان مثال بهره‌وری کارگران را افزایش می‌دهد که به معنای صرف کردن ساعات کمتری در فضای باز در گرما و سرماست. ضمن اینکه برای مشتریان نیز این به معنای انتظار کمتر است.

به گفته مسئولان اماراتی، این فناوری برای اولین بار در خاورمیانه و برای نخستین بار در آب و هوای گرم تابستان آزمایش شده و این گام رو به جلو نشان دهنده تعهد تزلزل ناپذیر ما به تعالی خدمات است. این فناوری برای پشتیبانی از کارکنان موجود، افزایش بهره‌وری آنها و کاهش زمان انتظار مشتریان استفاده خواهد شد.

در حال حاضر یک پروژه آزمایشی در ابوظبی در حال انجام است. هدف آن نیز جمع‌آوری داده‌ها و اطلاعات است. سپس از این داده‌ها برای فعال کردن فناوری بازوی رباتیک در سراسر شبکه سوخت رسانی در امارات متحده عربی استفاده می‌شود.

اماراتی‌ها همچنین اولین تجربه شخصی سازی شده با هوش مصنوعی در منطقه را برای سوخت‌گیری توسعه داده‌اند. به لطف این برنامه، دوربین‌های هوشمند، خودرو را شناسایی و بررسی می‌کنند و صفحه‌های دیجیتال، راننده را برای سوخت‌گیری هدایت می‌کنند. همه این کارها را می‌توان به راحتی از همان پشت فرمان انجام داد و نیازی به ترک خودرو نیست.

مسائل مربوط به سوخت رسانی می‌تواند شامل چالش‌های مختلفی باشد، مانند اینکه سطح بالای ترافیک می‌تواند منجر به زمان انتظار طولانی در پمپ‌های بنزین شود. بنابراین پیاده‌سازی فناوری‌های جدید مانند این بازوی رباتیک می‌تواند کارایی را افزایش دهد و در عین حال نگرانی‌های ایمنی را برطرف و رضایت مشتری را فراهم کند.

اماراتی‌ها انتظار دارند این بازوی رباتیک تا پایان سال به طور کامل عملیاتی شود. این فناوری قرار است در بیش از ۵۰۰ پمپ بنزین مستقر شود و به بیش از ۲۰ میلیون نفر خدمات‌رسانی کند.

دیگر خبرها

  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • توسعه بازارهای تجاری با روش های غیرسنتی
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان