Web Analytics Made Easy - Statcounter

متن کامل پیام تبریک نوروزی مدیرعامل بانک صادرات ایران به این شرح است:


«بسم الله الرحمن الرحیم


هر نفس نو می‌شود دنیا و ما
بی‌خبر از نوشدن اندر بقا


زمین به بهار ایمان می‌آورد و جهان به شور و شگفتی و شادمانی. بهار اتفاقی است که در دل می‌افتد؛ در جان و در رفتار و در زندگی. بهار، بالاترین شادباشی است که خداوند به آدمیان می‌گوید تا دل‌ها را بشکفد و سال نو با عید درون آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو بهار طبیعت با همه شکوه و عظمت بی مانند خود، تنها جلوه‌ای از کرامت لایزال و حکمت بی‌مثال قادر متعال است تا بندگان را به رشد و شکوفایی و یاری و همراهی یکدیگر ترغیب کند؛‌ بهاری که افزون بر ظاهر دلربا و جانفزای خود، باطنی پرمعنا و رازگشا نیز دارد و آن دعوت به رستاخیز فطرت همراه با نو شدن طبیعت، سیر و صیرورت از ملک تا ملکوت و اعتلای روحی تحسین بر انگیز آدمی تا ساحت بلند فضایل انسانی و ارزش‌های الهی است.
 
بر آستان حال و سال نویی چنین، خداوند متعال را شاکریم که در سال ۱۴۰۰ با تلاش‌های خالصانه همکاران تلاشگر، بازنشستگان و پیشکسو‌تان گرانقدر، مشتریان ارزشمند و سهام‌داران ارجمند بانک صادرات ایران در چارچوب سند تحول دولت و برنامه‌ی راهبردی وزارت امور اقتصادی و دارایی، ایام موفقیت‌آمیزی را پشت سر گذاشتیم.

در سالی که گذشت با عزم ملی و مدیریت جهادی و با همت والای دولت مردمی و ارکان مدیریتی، اجرایی و کارشناسی آن شاهد بهبود وضعیت بانک صادرات ایران از حیث اصلاح ساختار مالی، پایداری سود عملیاتی، بهبود ترکیب منابع، کاهش ریسک اعتباری، افزایش عملیات در شعب خارج از کشور، افزایش نقدشوندگی سهام و ارتقای رتبه بانک در بین شرکت های بزرگ بودیم.

همچنین با توکل به خداوند بزرگ و به پشتوانه شما همکاران، مشتریان و سهامداران گرامی و‌ مردم عزیز می‌کوشیم تا در سال ۱۴۰۱ که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، «سال تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» نامیده شده است، با توان و شتابی افزون‌تر، به تأمین مالی و رشد کیفی تولید دانش‌بنیان اهتمام ورزیم و برای افزایش سهم این حوزه راهبردی از تولید ناخالص ملّی، همچنین پرداخت تسهیلات به صنایع اشتغال‌آفرین کشور گام‌های اساسی برداریم. برای نیل به این مقصود، عرضه‌ی محصولات، خدمات و طرح‌های اعتباری اشتغال‌زا و افتتاح شعبه‌هایی نوین با کارکردی متناسب با روند تولیدات دانش‌بنیان در قرن جدید را هدفگذاری کرده و بر آنیم تا در این مسیر از تمامی ظرفیت‌های اعتباری، تسهیلاتی و فناورانه بهره حداکثری بجوییم.

در پایان فرصت را مغتنم شمرده، ضمن قدردانی از همدلی و‌ همراهی ارزشمندتان آغازسال ۱۴۰۱ را به شما گرامیان و خانواده‌های ارجمندتان تبریک گفته و امیدوارم سال جدید که طلیعه آن با بهار جان‌ها، ولادت صاحب عصر و زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف مقارن بود و در ادامه به بهار قرآن می‌پیوندد، نویدبخش شکفتن و بر کشیدن همه ما درپناه مهر و رحمت میزبان این ضیافت و در سایهسار عنایت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف باشد. ان‌شاءالله


حجت‌اله صیدی
مدیرعامل بانک صادرات ایران»

منبع: الف

کلیدواژه: بانک صادرات ایران دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۵۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه

علی‌اصغر صادقی مجرد، نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تولید و به تیراژرساندن محصولات دانش‌بنیانی به عنوان یکی از موضوعات مهم در مورد دانش‌بنیان‌ها، اظهار کرد: درصنعت نفت، تیراژ دغدغه مهم نیست به این دلیل که شرایط چاه‌های نفت با یکدیگر متفاوت است و به طور مثال برداشت در میدان مسجد سلیمان و مارون با هم تفاوت‌های عمده دارند.

تولید قطعات دانش‌بنیانی در بخش نفت ایده‌محوراست نه خدمت‌محور

وی ادامه داد: همچنین تولید قطعات در این بخش‌ها بیشتر ایده‌محور است نه خدمت محور. البته ممکن است به طور مثال یک شیر پالایشگاهی تولید شود که میزان معینی از دما و فشار را تحمل کند که البته تیراژی هم نه برای آن تعریف می‌شود و نه نیازی به تیراژ در آن وجود دارد و در این جا تنها یافتن آلیاژ مناسب اهمیت دارد.

متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است

وی افزود: در آن بخش‌هایی که بحث نرم‌افزاری و هوشمندسازی است یا نسخه بر اساس چاه و مخزن نفتی تعیین می‌شود، دانش‌بنیان‌ها می‌توانند براساس مسئله مشخص در میدان مشخص برای شرایط عملیاتی مشخص در پالایشگاه مشخص و در میدان مشخص، محصول یا ایده دهند و مانند سایر بخش‌های صنعتی نیست که به طور مثال کارخانه تولید ژل پلیمر، بحث تیراژ مورد نیاز باشد؛ بنابراین متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است.

مهمترین کار حمایتی از دانش‌بنیان‌ها رعایت قانون است

صادقی مجرد در مورد حمایت یا عدم حمایت از دانش‌بنیان‌ها نیز، خاطرنشان کرد: مهمترین حمایت رعایت قانون است. قانون حمایت از دانش‌بنیان‌ها قانونی جامع و کامل است که مشخص کرده است چه بستر‌ها و ساختاری برای رشد وجود دارد. اگر دولت در حمایت از دانش‌بنیان‌ها موفق بود که نتایج آن تاکنون به دست آمده بود، اما واقعیت این است که دولت قادر به حل مشکلات آنها نیست و البته به عقیده من وظیفه‌ای هم در این زمینه ندارد.

وی افزود: اگر شرکتی دانش‌بنیان باشد و به سازمان و پالایشگاه یا صنعتی وارد شد و توانست ایده‌ای ارایه دهد که نیاز به حمایت دارد نباید وارد مناقصه شود و خارج از مناقصه این خدمت را ارایه دهد.

صادقی‌مجرد ادامه داد: همچنین اگر قرار باشد که تولید باراولی توسط دانش بنیانی در قطعه یا محصولی برای اولین بار در ایران ارایه شود، باید تسهیلاتی در اختیار او قرار داده شده و تعیین شود که خرید تضمینی آن محصول انجام شود و در صورت عدم موفقیت نیز هزینه‌های انجام‌شده به او داده شود.

نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: تسهیل اجرای قانون و تسهیل استاندارد‌ها از جمله حمایت‌های مهم از شرکت‌های دانش‌بنیان است. باید اجازه داد تا دانش‌بنیان‌ها، طرح خود را برای تولید ایده‌های خود ارایه دهند و با این شیوه بتوانند در به ثمررساندن تولیدات باراولی اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می‌دانید؟
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه