Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رعیت روز دوشنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ با عنوان «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار داشت: در زمان حاضر چنانچه تولید و اشتغال براساس فعالیت های دانش بنیان شکل گیرد به یقین به ارتقای سطح فرهنگ جامعه کمک شایانی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فرهنگ مبتنی بر دین، قرآن و آموزه های آن بر سعی، تلاش، مهارت و پشتکار تاکید داشته و راهنمایی دارد که باید کارها را محکم، قوی و با اطمینان انجام دهید.

وی تاکید کرد: در هر تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین نقش فرهنگ بسیار تاثیرگذار بوده و به یقین کارها و تولیداتی که با ریشه فکر و آگاهی فرهنگی شکل بگیرد خروجی آن بیشتر و با کیفیت تر خواهد بود و این ارتباط دوسویه همچنین باعث توسعه و عمق فرهنگی بیشتر خواهد شد.

رعیت خاطرنشان کرد: پیوند بیشتر دانش عالی و تخصصی با تولید با کیفیت تر به یقین امید را در دل مردم افزون و خودباوری را رشد می دهد که این امر تقویت فرهنگ را هم به دنبال خواهد داشت.

مدیرکل فرهنگ ارشاد و اسلامی گلستان بیان کرد:  این اداره کل با برنامه ها و جشنواره های مختلف تبیینی برای تحقق شعار سال جاری و ارتقای سطح آگاهی مردم تلاش خواهد کرد و البته استادان، محققان و پژوهشگران خلاق هم در تحقق این مهم نقش ویژه ای دارند.

وی تاکید کرد: با پیوند بیشتر حوزه های دانش بنیان و دانشگاه تولیدات عمیق تر شده و به یقین بستر رشد، شکوفایی و اشتغال آفرینی فراهم خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: افزایش اشتغال براساس نقشه راه رهبر معظم انقلاب اسلامی محقق خواهد شد و رسالت و نقش آفرینی اصحاب رسانه در این مهم چشمگیر و کلیدی است.  

رعیت اظهار داشت: ارتقای آگاهی و دانش مردم با افق ظرفیت های داخلی و توانمندی های جوانان و استادان دانشگاه سبب افزایش امید آفرینی، کاهش آسیب های اجتماعی  و افزایش اشتغال خواهد شد که به یقین پیگیری و مطالبه گری اصحاب رسانه در تحقق این مهم چشمگیر است.

به گزارش ایرنا، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۱ را سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» نامگذاری کردند.

 رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱ هجری شمسی، با تبریک عید نوروز و ایام ولادت خورشید فروزان عالم وجود، حضرت بقیةالله الاعظم(عج) به ملت بزرگ ایران و همه ملت‌های همدل و با تبریک ویژه به خانواده‌های معظم شهیدان و همچنین جانبازان، ایثارگران و خدمتگزاران ملت در میدان‌های مختلفِ علم، سلامت، امنیت و مقاومت، سال جدید را سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» نامگذاری کردند.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسعه ایران سال تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین گلستان دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسعه ایران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسعه ایران گلستان دانش بنیان ها رهبر معظم انقلاب اسلامی اشتغال آفرین دانش بنیان خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۶۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود