Web Analytics Made Easy - Statcounter

توسعه راه‌ها به‌عنوان شبکه‌های اصلی ارتباطی که مهم‌ترین و حساس‌ترین فضاهای عمومی یک منطقه را تشکیل می‌دهند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ همانطور که همه واقفیم راه‌ها و جاده‌ها از مهم‌ترین مسیرهای مواصلاتی بین شهرها و روستاها بوده و پیشرفت تکنولوژی و افزایش جمعیت و نیاز انسان‌ها به مسافرت و تجارت امنیت و اهمیت راه‌ها را بیش از پیش آشکار می‌ساز این درحالی است که برخی از راه‌ها و جاده‌ها، سلامتی و امنیت کافی را برای مسافران ایجاد نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



چهارمحال و بختیاری یکی از استان‌های مستعد کشاورزی و گردشگری است و طبیعت، آب و هوا و زیبایی‌های طبیعی آن این استان  را به مقصدی برای گردشگران تبدیل کرده است.

از این رو توسعه شبکه‌های اصلی ارتباطی که مهم‌ترین و حساس‌ترین فضاهای عمومی یک منطقه را تشکیل می‌دهند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

علی رغم ظرفیت‌های بالای چهارمحال و بختیاری، راه‌های مواصلاتی این استان از وضعیت مطلوبی برخوردار نبوده و سالانه شاهد تلفات زیادی در محورهای مواصلاتی آن هستیم.

وجود بیش از ۵ هزار نقطه حادثه‌خیز در محورها و معابر کشور

سردار حسینی جانشین رئیس پلیس راهور ناجا در خصوص نقاط حادثه خیز در کشور اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 5 هزار و 200 نقطه حادثه خیز در محورها و معابر کشور داریم.

وی افزود: از این تعداد حدود 2 هزار مورد مربوط به معابر شهری که در حوزه وظایف و تکالیف شهرداری‌ها تقسیم بندی می‌شود و 3 هزار و 200 نقطه هم در محورهای مواصلاتی برون شهری هستند.

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: در طول سال 1400 حدود 8 هزار نفر از هموطنان در نقاط حادثه‌خیز محورهای مواصلاتی سراسر کشور جان خود را از دست دادند.

حسینی عنوان کرد: امید است در بودجه سال 1401 به صورت ویژه اعتباری جهت رفع نقاط حادثه خیز دیده شود تا دیگر شاهد حوادث تکراری نباشیم.

وی خاطرنشان کرد: در کشور درخصوص رفع نقاط حادثه خیز کار جزیره‌ای انجام می‌شود، صرف و صلاح بیمه در این است که هر فردی تصادف کرد خسارت دریافت کند یا اینکه در اقدامات پیشگیرانه سهم خود را ایفا کند تا سود بیشتری کسب کند.

جانشین رئیس پلیس راهور ناجا اضافه کرد: بیمه امروز یکی از بنگاه‌های اقتصادی قوی در دنیا و کشور است که در ارتقا ایمنی حمل و نقل و ترافیک سهم به‌سزایی دارد، حال باید بررسی کرد سهم بیمه در کشور ایران در زمینه تصادفات رانندگی چقدر است.

حسینی بیان کرد: کار جزیره‌ای جواب نمی‌دهد، ترافیک حوزه‌ای است بسیار پیچیده و درواقع متشکل از حوزه‌های مختلف مهندسی و علوم انسانی است.

رفع نقاط حادثه‌خیز در جاده‌های استان با نصب تابلو، خط کشی معابر و... رفع نمی‌شود
 
غلامعلی نوربخش رئیس پلیس راه چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: رفع نقاط حادثه‌خیز در جاده‌های استان با نصب چند تابلو، خط کشی معابر و... قابل رفع نیست.
 
وی افزود: در برخی مناطق برای رفع حادثه‌خیزی مسیرها، نیاز است که جاده تعریض شود و اقدامات سخت‌افزاری از این دست که وقت و کار بسیاری می‌برد، صورت گیرد.
 
رئیس پلیس راه چهارمحال و بختیاری ادامه داد: نقاط حادثه‌خیز نیازمند اصلاح مسیر در استان زیاد است که ازجمله آن می‌توان به گردنه مروارید در شهرستان بروجن، پیچ خراجی، گردنه شلمزار و... اشاره کرد.
 
نوربخش عنوان کرد: از سال 95 تاکنون 49 نقطه حادثه‌خیز در چهارمحال و بختیاری شناسایی شده است، که از این تعداد 27 مورد در اولویت اصلاح قرار گرفت، همچنین از تعداد 27 نقطه نیز بین 10 تا 12 نقطه با نصب تابلو، خط‌کشی، تعریض پیچ و... به‌صورت مقطعی ایمن‌سازی شدند.
 
وی خاطرنشان کرد: نقاط حادثه‌خیز استان چهارمحال و بختیاری بیشتر در محورهای شهرکرد به شلمزار، محورهای مواصلاتی شهرستان‌های اردل و ناغان، گردنه‌های چَری و شاه‌منصوری، حاشیه زاینده‌رود و... وجود دارند.
 
عامل انسانی اولین علت در تصادفات

رئیس پلیس راه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه 70 درصد تصادفات منجربه جرح یا فوت به دلیل عامل انسانی است، اضافه کرد: در حوادث رانندگی سه عامل راه، انسان و وسیله نقلیه دخیل است که عامل اولیه تصادفات عامل انسانی است.
 
نوربخش بیان کرد: در تصادفات رانندگی مهم‌ترین عامل سرعت غیرمجاز و سپس عدم توجه به مقابل است.

انطباق بیش از ۳ هزار جاده در استان با استانداردهای بین‌المللی

حسین مالکی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: 3 هزار و 742 کیلومتر جاده در استان وجود دارد که به لحاظ استاندارد با استانداردهای بین المللی منطبق هستند.

وی با اشاره به شناسایی 49 نقطه حادثه‌خیز در چهارمحال و بختیاری، افزود: بخشی از این نقاط رفع شده است، در حال حاضر 20 نقطه حادثه‌خیز در استان رفع و مابقی آشکارسازی و ایمن‌سازی شدند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: شرایط جاده این‌گونه است که گاهی نقطه حادثه خیز ایمن‌سازی می‌شود ولی دوباره در نقطه دیگر موارد خطرآفرین بوجود می‌آید.

مالکی عنوان کرد: در برخی جاده‌ها هیچ نقطه حادثه‌خیزی وجود ندارد اما آمار تصادفات در آن زیاد است، متاسفانه عدم رعایت مقررات رانندگی توسط مردم به‌ویژه سواری‌ها که بیشترین آمار تصادفات مربوط به آن‌ها است، باعث رشد آمار تصادفات می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در 10 ماه گذشته امسال نسبت به سال گذشته تصادفات جاده‌ای در چهارمحال و بختیاری رشدی معادل 10 تا 16 درصدی داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: برای رفع نقاط حادثه‌ساز در استان، ایجاد دید در پیچ‌ها، نصب پل عابر پیاده، اصلاح موقت جاده و پیچ و... انجام شده است.

مالکی بیان کرد: بسیاری از جاده‌های در چهارمحال و بختیاری رخ به رخ هستند، اگر جاده‌های استان چهار خطه شود بخش اعظمی از تصادفات کم می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری رفع نقاط حادثه خیز نقطه حادثه خیز محورهای مواصلاتی رئیس پلیس راه حمل و نقل مهم ترین جاده ای جاده ها راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۶۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های دستگاههای اجرایی استان که در محل سالن شهدای گمنام برگزار شد، از تلاش‌ها و فعالیت‌های فکری و رسانه‌ای روابط‌عمومی‌های استان قدردانی و اظهار کرد: روابط عمومی پل ارتباطی سازمان با افکار و تمایلات مخاطبان جامعه است.

وی با بیان اینکه نقش روابط عمومی‌ها در دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بسیار پیچیده است، تصریح کرد: زمانی می‌توانیم در تعریف روابط عمومی موفق و پویا به آن نقطه اصلی و هدف غایی دست‌یابیم که جامعه مخاطب آن سازمان را نسبت به خبرها و مطالبی که در آن بستر منتشر می‌کنیم قانع و ترغیب به پیگیری آن مطلب کنیم.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با اشاره به اینکه روابط عمومی پل ارتباطی یک سازمان با افکار، نگرش‌ها و تمایلات و سلائق مخاطبان خاص و عام یک جامعه است، تصریح کرد: بازخورد اقدامات سازمان به مدیران و مسوولان و از طرفی اقناع و ترغیب مخاطبان به منظور مشارکت همه جانبه و ایجاد سرمایه اجتماعی، ایجاد انگیزه و پیوند مدیران با مخاطبان است.

رمضانی با اشاره به اینکه هیچ سازمانی بدون روابط عمومی غنی و قوی، به اهداف خود نمی‌رسد، افزود: در این فضای جنگ رسانه‌ای، ادراکی و حرفه‌ای که در تمام دنیا جریان دارد اقناع سازی مخاطب تاثیر فوق‌العاده مهمی دارد و چنین رویه‌ای بسیار ماموریت سخت و از جمله رسالت بارز مسئولین روابط عمومی‌ها است.

وی امیدآفرینی، اقناع و اعتمادسازی را ازوظایف مهم روابط‌عمومی‌ها برشمرد و افزود: کار تبیینی در قالب مسئولیت روابط عمومی‌ها در نظام جمهوری اسلامی ایران به مراتب سخت‌تر از دیگر نقاط دنیا است چراکه ما نظامات رقیبی داریم که مانع از دیده‌شدن کارهای ما می‌شوند و نمی‌خواهند جامعه ما امیدوار شود.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان اضافه کرد: امید کلیدواژه زنده بودن و پویایی هر جامعه‌ای است اگر امید از آحاد مردم سلب شود آن جامعه به مقصد نامعلومی سوق داده می‌شود.

رمضانی یاد آور شد: جایگاه روابط عمومی‌ها باید به خوبی درک شود که متاسفانه در این زمینه ضعف‌هایی در سطح کشور و به تبع استان داریم که بایستی برطرف شود.

وی سنجش و ارزیابی عملکرد روابط عمومی‌ها توسط کارشناسان، اساتید دانشگاهی، نخبگان و صاحب نظران کارآمد در حوزه رسانه را الزامی دانست و گفت: برخی روابط عمومی‌ها در نظر خود احساس می‌کنند که خبرهایشان مخاطب دارد اما متاسفانه بسیار بی‌کیفیت، بدون مهارت و ناشیانه در حد کلمات تکراری و بسیار مبسوط و بدون توجه به عناصر خبری فقط برای رفع تکلیف، منتشر می‌کنند.

رمضانی تاکید کرد: دانش روز و تکنولوژی باید در ارتقاء عملکرد روابط عمومی‌ها بکارگیری شود و این قشر فرهیخته باید با جامعه هدف ارتباط موثر داشته و همچنین در معرفی سازمان مطلوب عمل کند.

وی در ادامه مخاطب شناسی را یکی از وظایف اصلی روابط عمومی‌ها عنوان کرد و گفت: روابط عمومی با استفاده از ابزارها و فعالیت‌های خاص حرفه‌ای به ایجاد سازش و تفاهم بین سازمان و گروه های مخاطب دست می‌یابد و از رهگذر این گونه فعالیت‌ها می‌تواند فرهنگ صحیح و پویا را تبلیغ کند.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار کردستان با ذکر اینکه روابط عمومی‌ها بازوان اصلی مدیران دستگاه‌ها هستند، افزود: متاسفانه امروزه روابط عمومی از رسالت واقعی خود دور شده است و باید در مورد نفوذ اجتماعی و خبرهایی که در حوزه روابط عمومی تهیه می‌شود کار آماری به صورت جدی با درنظرگرفتن کمیت و دقت انجام شود و بررسی کنیم تا پوشش این اخبار در جامعه چه میزان تاثیر گذاری داشته است.

گفتنی است، در این جلسه که بیش از سه ساعت به طول انجامید، نظرات و راهکارهای اعضای جلسه پیرامون برگزاری همایش روز گرامیداشت روابط عمومی‌ها مورد بحث قرار گرفت.

این همایش یکشنبه ۳۰ اردیبهشت در استاندار ی و با حضور مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان برگزار می‌شود.

کد خبر 6092619

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی
  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری
  • ۴ کشته در پی تصادف نیسان و پژو ۴۰۵ در جاده پارس‌آباد
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • حذف نقطه حادثه خیز حوزه شهرستان بشرویه در محور روستایی کرند
  • بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان
  • امدادرسانی به ۶ مصدوم در محورهای مواصلاتی چهارمحال و بختیاری
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو