Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی خالقی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در گرگان اظهار کرد: براساس آمار رسمی و اعلام معاونت فناوری ریاست جمهوری در کشور 5 هزار و ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان وجود دارد که متاسفانه تنها دو درصد آنها در تولید ناخالص ملی کشور نقش دارند.

وی تصریح کرد: در افق ۱۴۰۴ و چشم‌انداز ۲۰ ساله شرکت‌های دانش‌بنیان در تولید ناخالص ملی ۵۰ درصد نقش تعیین‌کننده دارند در صورتی که در حال حاضر ما با این افق مطرح شده ۴۸ درصد فاصله داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی سپاه نینوا گلستان خاطرنشان کرد: مردم نقش کلیدی و محوری در رشد و توسعه یک جامعه در همه حوزه ها داشته و با هوشمندی، روحیه جهادی و فاصله‌گیری از روحیه و سبک زندگی مصرف‌گرایی می‌توانند نقش مهمی در رونق اقتصادی، «ولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» ایفا کنند.

وی با اشاره به کلید واژه «تولید» که ۶ بار در نامگذاری سال‌ها توسط رهبر معظم انقلاب استفاده شده، بیان کرد: در ۶ سال گذشته رهبر معظم انقلاب بر کلید واژه تولید تاکید داشته و این نشان‌دهنده اهمیت راهبردی تولید در رفع مشکلات و پیشبرد و ارتقاء اقتصاد در اندیشه متعالی مقام معظم رهبری است.

خالقی گفت: تولید موتور محرکه اقتصاد بوده و از طرفی یک اقتصاد پویا بر پایه دانش، علم بنا شده و لذا متولیان تولید برای نجات اقتصاد و شکوفایی آن باید تولید را بر پایه علم، دانش، فناوری و تحقیق برنامه‌ریزی کنند.

وی ادامه داد: مدیران عالی در تحقق تولید دانش‌بنیان نقش راهبردی و مدیران میانی در این راستا نقش اجرایی و کلیدی داشته و لذا مجلس شورای اسلامی نیز با تشکیل کمیسیون تخصصی و فنی باید قوانین مربوطه در این راستا را بازنگری کرده و بر حسن اجرای آن که اهمیت دو چندان دارد نظارت دقیق داشته باشند.

معاون سیاسی سپاه نینوا گلستان ابراز کرد: حرکت‌جهادی مدیران حلقه مفقوده مدیریت انقلابی در برخی از نهادهای اجرایی به ویژه متصدیان و تصمیم‌گیران است، تصمیم‌سازان اقتصادی نقش بی‌بدیلی در تحقق شعار سال دارند زیرا چرخه متولیان تولید از سبک کارخانه داری و کارگاه داری صرف باید به تولیدی دانش‌بنیان تغییر کند که این امر نیازمند مدیریت جهادی، هوشمندانه و انقلابی است.

وی گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و ابلاغ سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی بخش خصوصی نقش مهمی در رونق اقتصادی داشته و با ورود این بخش به حوزه تولید به ویژه تولید دانش‌بنیان ظرفیت‌های بالقوه کشور که بسیار فراوان نیز است به ظرفیت‌های بالفعل در تمام حوزه‌ها تبدیل می‌شود.

خالقی خاطرنشان کرد: بخش خصوصی با ورود به حوزه‌هایی مانند کشاورزی، آب، صنعت به ویژه صنعت خودرو با تولید بر پایه دانش می‌تواند مشکلات موجود را رفع کند.

وی بیان کرد: با اجرایی شدن تولید بر پایه دانش و علم، ما شاهد اشتغالزایی گسترده نیروهای نخبه و تحصیل کرده در کشور بوده و استفاده از نیروی کار علاوه بر اشتغالزایی عامل مهمی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، فرهنگی و حتی سیاسی خواهد شد.

معاون سیاسی سپاه نینوا گلستان با اشاره به نقش کلیدی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال توسط رهبر معظم انقلاب ابراز کرد: دانشگاه‌ها با تربیت نیروی متخصص و کارآزموده و به کارگیری آنها در کارگاه‌های تولید دانش‌بنیان نقش مهمی در تحقق شعار سال دارند.
انتهای پیام/۲۳۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون سیاسی نمایندگی نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا گلستان علی خالقی تولید دانش بنیان بر پایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۷۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی