Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، لطف‌الله سیاهکلی عضو کمیسیون صنایع و معادن شورای اسلامی با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان « تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» اظهار داشت: یکی از کارهای مهم در راه عدالت فهم و درک درست از همه موضوعات است. این در حالی است که جمهوری اسلامی در حوزه اقتصاد گام‌هایی را برداشته اما همچنان مشکلات زیادی به دلیل تحریم‌های ظالمانه دشمنان و همچنین مدیریت صحیح در داخل کشور داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حوزه دانش‌بنیان یکی از حوزه‌هایی است که می‌توانیم به حل مسائل اقتصادی برای اجرای عدالت در کشور از آن استفاده کنیم و در آن مسیر گام برداریم؛ ما اگر با دانش روز و پیشرفته دنیا پیش برویم می‌توانیم سریع‌تر معضلات را حل کنیم.

عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: جمهوری اسلامی در طول سال‌های اخیر بهره‌ خوبی از حوزه دانش‌بنیان که براساس علم روز دنیا و لبه دانش بوده است، گرفته و مجلس یازدهم در پایان سال گذشته قانون خوبی را برای دانش‌بنیان‌ها تصویب کرد؛ ما سعی کردیم مشکلات آنها را حل کنیم. چرا که برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان درگیر مجوز بودند و برخی دیگر برای تولید مشکلاتی را داشتند و حتی برخی از آنها مشکل عرضه تولید محصول اولی را داشتند که در این قانون کارهای خوبی برای آنها صورت گرفته است و امیدواریم که دولت و بخش‌های دیگر نظام حمایت‌های عملی از آنها داشته باشند.

سیاهکلی خاطرنشان کرد: خروجی دانشگاه‌ها مجموعه‌ای از جوانان دانشمند است که باید در شرکت‌های دانش‌بنیان مشغول به کار شوند. آنها در حوزه تولید کالا و محصول باید به سمت مهارت‌آموزی گام بردارند که البته قانون فعلی کشورمان در موضوع دانش‌بنیان‌ها هم حمایت جدی از این افراد دارد.

وی ادامه داد: شرایط کشور با تولیدات دانش‌بنیان‌ها بهتر از قبل شده است اما باید از دانش‌بنیان‌ها حمایت بیشتری کنیم تا آنها تقویت شوند تا در نهایت جهش لازم از سوی آنها صورت گیرد که ا گر این موضوع عملیاتی شود اشتغالزایی بیشتری در کشورمان خواهیم داشت.

عضو کمیسیون صنایع مجلس اظهار داشت: اگر دانش‌بنیان‌ها در کشورمان با جهش بیشتری به فعالیت بپردازند قطعاً موقعیت اجتماعی و اقتصادی کشور ارتقا پیدا کرده و جوانان بیشتری مشغول به کار خواهند شد. در آن صورت در زمینه خلق ثروت گام‌های بیشتری در کشورمان برداشته خواهد شد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: دانش بنیان عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی نماینده دانش بنیان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۷۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر فرهادی، ظهر دوشنبه در آیین گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: مقوله آموزش و پرورش در استان زنجان در متن قرار گرفته و همین امر موجب پرورش انسان‌های همچون دکتر مجید شهریاری و انسان‌های فرهیخته و متدین شده است.

وی با بیان اینکه معلم کارمند نیست و کار تکراری نمی‌کند، عنوان کرد: هر سال به تعداد دانش‌آموزان باید طرح و پروژه جدید در آموزش و پرورش اجرا شود.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه منابع انسانی در تعیین ثروت کشورها قابل قیاس با هیچ چیزی نیست، تصریح کرد: معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت دو پله شامل خانواده و مدرسه دارد خاطرنشان کرد: هر دو این پله‌ها متأثر از معلم است و معلم به این مقوله جامه عمل می‌پوشاند.

فرهادی ادامه داد: به همین خاطر مقام معظم رهبری مدام روی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تأکید دارند و آن را نسخه شفابخش آموزش و پرورش خواندند.

وی با اشاره به اینکه سند غربی نیروی انسانی ما را نشانه گرفته بود، ابراز کرد: نیروی انسانی باید به درد کشور و مکتب ما بخورد و این سند مسیر را برای رسیدن به مقصد برای ما مشخص می‌کند.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش در توضیح اهمیت و جایگاه معلم یادآور شد: استاد یک فن را به دانشجو می‌آموزد اما کار معلم صرفاً آموزش دانش نیست بلکه زندگی را به دانش‌آموز یاد می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است و این نشان از توجه دولت سیزدهم به تعلیم و تربیت دارد.

فرهادی نظام رتبه‌بندی را کاری بسیار دشوار خواند و گفت: دولت سیزدهم بیش از ۹۰۰ هزار معلم را رتبه‌بندی کرد که ۵۷۲ هزار نفر تقاضای تجدید نظر دادند و در مدت چهار ماه تقاضای آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و بیش از ۳۸۰ هزار نفر ارتقای رتبه گرفتند.

وی بیان کرد: امیدواریم دانش‌آموزانی در طراز سند تحول بنیادین و حیات طیبه که سیره تربیتی حضرت زهرا (س) در آن مورد تأکید قرار گرفته است، پرورش دهیم.

کد خبر 6098190

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است