Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-29@13:58:40 GMT

چگونه اپل آی‌دی (Apple ID) را بازیابی کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۲۷۹۲۱

چگونه اپل آی‌دی (Apple ID) را بازیابی کنیم؟

اپل آی‌دی نقش کلیدی در استفاده از دستگاه‌های اپل دارد. اپل آیدی در واقع یک کلمه عبور برای استفاده از سرویس های اپل، همچون iTunes ، iCloud ، App store و .. می باشد. بدون اپل آی‌دی، استفاده از دستگاه‌ها و سرویس‌های اپل تقریبا غیرممکن است. اما اگر اپل آی‌دی را از دست دادید، نگران نباشید. روش‌هایی برای بازگرداندن آن وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حذف دسترسی به اپل آی‌دی می‌تواند بسیار برای دارنده آن ناراحت‌کننده باشد، چرا که کاربر امکان دسترسی به ویژگی‌ها و سرویس‌های مختلف بسیاری را نخواهد داشت. اما اپل چند روش برای رفع این مشکل کاربرانش دارد که در این مطلب ایتنا به نقل از زددی‌نت مروری کوتاه بر آن خواهیم داشت.
 
یک روش بسیار آسان این است که از ابتدا به فکر چنین روزی باشید و یک یا چند تماس (کانتکت) بازیابی اکانت را مشخص کنید.
اما یک اکانت بازیابی (ریکاوری) اکانت چیست؟ اگر دسترسی به اپل آی‌دی‌تان را از دست بدهید می‌توانید از مراحلی که بر روی نمایشگر دستگاهتان نشان داده می‌شود پیروی کرده و دستورالعمل‌های روی نمایشگر را با کانتکت رکاوری‌تان به اشتراک بگذارید و یک کد شش رقمی درخواست کنید که برایتان امکان ریست پسورد اپل آی‌دی‌تان را فراهم خواهد آورد.
و نگران چیزی هم نباشید، کانتکت‌های اکانت‌تان به هیچ یک از داده‌های شما دسترسی نخواهند یافت.
 
برای این منظور باید حداقل iOS 15 یا بالاتر را بر روی آیفون یا آیپدتان داشته باشید:
1. در قسمت تنظیمات، نامتان در بالای نمایشگر را لمس کنید
2. روی گزینه Password & Security و سپس Account Recovery بزنید.
3. روی گزینه Add Recovery Contact بزنید (لازم خواهد شد که با Face ID یا Touch ID احرازهویت کنید)، و سپس می‌توانید کانتکت‌تان را انتخاب کنید (کانتکت‌هایی که در گروه Family Sharing شما هستند به طور اتوماتیک اضافه می‌شوند، ولی سایر کانتکت‌ها ابتدا باید درخواست شما را قبول کنند)
به همین سادگی.
 
همین کار را می‌توانید به راحتی بر روی مک هم انجام دهید، ولی باید حداقل macOS Monterey یا بالاتر داشته باشید:

1. روی منوی اپل کلیک کنید، سپس به System Preferences بروید
2. روی Apple ID کلیک کنید
3. روی Password & Security کلیک کنید
4. در کنار Account Recovery روی Manage کلیک کنید
5. روی علامت + و سپس Add Recovery Contact کلیک کنید (لازم خواهد بود که با Touch ID یا پسوردتان احرازهویت کنید)، و سپس می‌توانید کانتکت‌تان را انتخاب کنید (اینجا هم طبق توضیحات بالا).
 
اپل جزئیات اجرای این تنظیمات را در وبسایت خود برای خود کاربر و کانتکت‌های ریکاوری او توضیح داده است.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اپل آی دی آیفون اپ استور آموزش کلیک کنید اپل آی دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۷۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از این جزیره به عنوان پنجره تمدن خلیج فارس در حوزه فرهنگی، تاریخی و صنعتی نام برد و گفت: فرهنگ دریاپایه روایاتی در این منطقه دارد که باید آن را بازیابی و معرفی کنیم.

عادل پیغامی با تاکید بر مطلب فوق اظهار کرد: صنعت دریاپایه مشتمل بر ۲۴ فعالیت است و جزیره جهانی قشم به تنهایی توانایی بهره‌برداری از همه بخش‌های این صنعت را دارد.

وی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین زمینه فعالیت‌های دریاپایه به حوزه لجستیک، فعالیت‌های شیلاتی و شناورسازی مربوط می‌شود، افزود: امروز قشم با توان بالای پرورش ماهی و میگو، لارو میگو، بچه ماهی و ماهی در قفس به مهم‌ترین قطب شیلاتی کشور تبدیل شده است.

به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، در زمینه تولید انواع شناورها اعم از لنج‌های چوبی و فایبرگلاس، مسافربری، تفریحی، آلاچیق‌ و هتل‌های دریایی، آمبولانس دریایی و موارد دیگر هم در سطح بسیار عالی قرار داریم.

وی اظهار کرد: هم اکنون ۱۲ واحد لنج‌سازی در قشم با تولید ۵۰ فروند در سال فعالیت دارند که محصولات خود را به کشورهای آفریقایی، هند و حوزه خلیج فارس صادر می‌کنند و این صنعت دریاپایه از سودآوری بالایی برخوردار است.

این مسئول با اعلام اینکه ۶۰ درصد نفت دنیا از مسیر آبراه حیاتی خلیج فارس تامین می‌شود، بیان کرد: بانکرینگ، صنعت دریاپایه بسیار ارزشمندی در حوزه ارزآوری است که در قشم، در حال حاضر فقط بخش سوخت‌رسانی آن تکمیل شده است.

وی ادامه داد: با تکمیل زنجیره بانکرینگ اعم از امکانات تعمیرات شناورها، فروش مواد غذایی، خدمات هتلینگ، خدمات درمانی، فروش آب معدنی و اینترنت اشیا می‌توان بخش مهمی از درآمد بالای این صنعت را از آن خود کنیم.

پیغامی خاطرنشان کرد: فعالیت‌های دریاپایه مهم‌ترین رکن و رویه اقتصادی این منطقه در بزرگ‌ترین جزیره ایرانی خلیج فارس است.

 نشست ویژه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی و تربیت مدرس تهران در سالن مرکز بین‌المللی رشد این سازمان امروز هشتم اردیبهشت برگزار شد.

این نشست با هدف همکاری‌های علمی و مطالعاتی با حضور شماری از استاتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی و تربیت مدرس از جمله سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در سالن مرکز بین‌المللی رشد سازمان منطقه آزاد قشم برگزار شد.

در ادامه این نشست حاضران پرسش‌هایی در مورد مزیت‌های سرمایه‌گذاری در جزیره قشم، میزان صادرات این منطقه در سال گذشته، برنامه‌های آتی سازمان در توسعه فعالیت‌های اقتصادی و امکان مشارکت دانشگاهیان در پیشبرد اهداف کلان منطقه آزاد مطرح کردند.

دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه شهید مدرس تهران پس از پایان این نشست به اتفاق مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از پارک زیست فناوری، شرکت تمیم در شهرک کاوه، شرکت نفت سازه و مدکندآلو بازدید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد