Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرونا در اردوی کره موج می زند

در روز نخست شروع تمرینات تیم ملی فوتبال کره جنوبی، سومین بازیکن این تیم به دلیل مثبت شدن تست کرونا از لیست بازی با ایران خط خورد. پیش بینی می‌شود تعداد کرونایی‌های کُره بیشتر بشود.

به گزارش طرفداری، دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی که روز پنجشنبه این هفته و در چارچوب مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر برگزار می‌شود، تحت تاثیر ابتلای بازیکنان دو تیم به ویروس کرونا قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدراسیون فوتبال ایران تا امروز دوشنبه تایید کرده است که مهدی طارمی، سامان قدوس و علیرضا جهانبخش سه لژیونر ایران به دلیل ابتلا به کرونا، قادر به همراهی تیم ملی در دیدار روز پنجشنبه نیستند.

اوضاع اما در تیم کره جنوبی هم چندان مناسب به نظر نمی‌رسد و تعداد مبتلایان به کرونا در این تیم رو به افزایش است.

پیش از این تست «جئونگ وو یئونگ» هافبک ۲۲ ساله باشگاه فرایبورگ آلمان مثبت شده بود و کره نمی‌تواند از این بازیکن مقابل ایران استفاده کند.

امروز و همزمان با شروع تمرینات کره جنوبی دو بازیکن دیگر کره جنوبی از لیست این تیم برای دیدار با ایران کنار رفته‌اند و نفرات جدیدی به جای آنها دعوت شده‌اند.

«کیم جین - کئو» بازیکن تیم جئونبوک هیوندای یکی از این نفرات بود و به جای او «کو سئونگ بئوم» به تیم ملی کره جنوبی اضافه شد.

عصر امروز دوشنبه فدراسیون کره جنوبی رسماً خبر داد «نا سانگ هو» مهاجم تیم اف‌سی سئول به دلیل ابتلا به کرونا از لیست تیم این کشور کنار گذاشته شد. جایگزین سانگ، هم تیمی او در تیم سئول یعنی «چون یونگ ووک» است.

رسانه‌های کره جنوبی پیش بینی کرده‌اند تعداد نفرات بیشتری از تیم ملی این کشور به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند چرا که این ویروس طی یک هفته گذشته بعضی از دیدارهای لیگ کره جنوبی را هم تحت تاثیر قرار داده بود.

اخبار داغ 

دروازه بان تیم منتخب قرن را انتخاب کنید | نظرخواهی مردم پروژه برترین های قرن تازه واردها در آینه طرفداری | سقوط شموشک نوشهر و رتبه تک رقمی پگاه گیلان شرمساری کریم بنزما از شکست سنگین رئال مادرید در ال‌کلاسیکو / عکس توییتر آاس رم: کسی گفت عیدی؟ 

منبع: طرفداری

کلیدواژه: کره جنوبی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۹۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران

به گزارش همشهری آنلاین سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفت و گو با همشهری با اعلام این خبر گفت: «بارش‌های سنگین اخیر در اصفهان، خراسان جنوبی و یزد بیشترین خسارت را به حوزه راه وارد کرده‌است.»
حسین ظفری افزود: «به لحاظ گستردگی خسارت‌ها بیش از ۲ هزار کیلومتر از راه‌ها در استان یزد و خراسان جنوبی از بارش‌های اخیر خسارت دیدند.»
به گفته ظفری، در اصفهان شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل و قمصر دچار آبگرفتگی شدند، اما هیچ خسارت جانی و مالی برای شهروندان گزارش نشده و عمده خسارت‌ها به زیر حوزه زیرساخت ابینه و راه‌ها بوده است.
او ادامه داد: «در استان خراسان جنوبی همه راه‌ها باز است. ولی به دلیل نا ایمن بودن مسیرها به ویژه مسیرهای توصیه از شهروندان می‌خواهیم از تردد خودداری کنند. در برخی از شهرها و روستاهای استان به دلیل خسارت وارده شده به شبکه انتقال آب، آبرسانی از طریق تانکر و به صورت سیار در حال انجام است.»

بیشتر بخوانید:
سیل بهاری با سیستان و بلوچستان چه کرد؟ | امدادرسانی تا کی ادامه دارد؟

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه به وضعیت سیستان و بلوچستان پرداخت و گفت: «راه ۱۲۰۰ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان به دلیل بارش‌های بهاری مسدود شده‌بود که در حال حاضر فقط راه دسترسی ۴۰ روستا مسدود است. البته خودروهای سنگین امکان تردد دارند ولی خودروی سواری تا بازگشایی کامل و ایمن شدن مسیر به این روستاها دسترسی ندارد.»
او درباره تامین اقلام مورد نیاز روستاییان در سیستان و بلوچستان نیز گفت: «۴۷گروه جهادی با ۳۱۴ نیرو از هفته گذشته مشغول امدادرسانی هتسند. دستگاه های امدادی و خدمات رسان نیز با ۳۴۰۰ نیروی امدادی و خدمات رسان از بخش‌های انتظامی، نظامی و راهداری هلال احمر در سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند. آب، برق و فیبرنوری در همه روستاهای استان سیستان وبلوچستان وصل است.»

بیشتر بخوانید:
هشدار زرد برای هواشناسی + جزئیات | امروز کدام استان ها هشدار گرفتند؟

کد خبر 847281 برچسب‌ها سيل استان سیستان و بلوچستان مدیریت بحران

دیگر خبرها

  • سومین بسکتبال نوجوان آسیب دیده در حادثه تصاف درگذشت
  • اتفاق تلخ در بسکتبال/ سومین نوجوان حادثه تصادف هم پر کشید
  • ورزشکار نوجوان ایران آسمانی شد | سومین مرگ بعد از حادثه تلخ
  • اتفاق جالب بعد از حذف پرسپولیس در اراک؛ بازیکن حریف برای سرخ‌ها آرزوی موفقیت کرد
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!