Web Analytics Made Easy - Statcounter

نعمتی، لزوم بهرمندی صنایع بزرگ و کوچک از شرکت‌های دانش بنیان داخلی را متذکر شد و گفت: صنایع با همکاری شرکت های دانش بنیاد ضمن کاهش هزینه های تولید می‌توانند به اشتغال پایدار در کشور کمک کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام آیت نعمتی امام جمعه شهرستان نیر در گفتگو با سبلان ما، به تبیین شعار سال ۱۴۰۱ پرداخت و گفت: شعار سال امسال هم حول محور تولید و اقتصاد است و این اهمیت موضوع توانمندی اقتصادی و تولید جهت حفظ تمامیت ارضی کشور و استقلال آن را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ما اگر بخواهیم استقلال خود را نشان بدهیم باید قوی بشویم و یکی از راه های قوی شدن نیز علمی شدن، مدیریت اجرایی و اقتصادی قوی و از همه مهمتر اشتغال  پایدار جوانان در کشور است.

تولید و اقتصاد دانش بنیان، مهمترین عامل عدم وابستگی

امام جمعه شهرستان نیر تولید و اقتصاد قوی و دانش بنیان در هر کشوری را یکی از مهمترین عوامل عدم وابستگی آن کشور به دیگران عنوان کرد و گفت: تنها با تکیه بر توانمندی های داخلی و استفاده از ظرفیت های موجود و اعتلای آنها می توان به هدف دست یافت.

وی به علوم مختلف و جایگاه ایران اسلامی در دنیا اشاره کرد و گفت:  وقتی در علوم نظامی، علوم پزشکی به علوم دانش بنیان توجه می شود  نتیجه آن دست یابی به توان پزشکی هسته ای و سلول های بنیادی می شود.

اشتغال پویا، در سایه تولید با کیفیت محقق می شود

حجت الاسلام نعمتی در ادامه سخنان خود توان و قدرت نظامی کشور را یادآور شد و گفت: موشک های نقطه زن و پهبادهای فوق پیشرفته، خود گویای توان و قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران آن هم بومی و دانش بنیان در جهان است.

وی با بیان اینکه امروز کشورهای دنیا به این اصل پی برده اند که  برای پویایی باید اشتغال پویا داشته باشند گفت:  اشتغال پویا در یک کشور در سایه تولید با کیفیت و صادرات محقق می شود.

این کارشناس مسائل فرهنگی و اجتماعی تصریح کرد: تنها با اشتغال دانش بنیان و تولیدی می توان معضل بیکاری در کشور را خشکاند.

وی به وضعیت شرکت های دانش بنیان کشور نیز اشاره کرد و گفت: دست یابی به فن آوری های نوین و همچنین افزایش تعداد شرکت های بنیاد  و حمایت از گروه های فن آور و فراهم کردن زمینه های تبدیل دانش به ثروت پایدار می توان در این راستای گام های مهم و مثمر ثمری برداشت.

لزوم بهرمندی صنایع بزرگ و کوچک از شرکت های دانش بنیان

حجت الاسلام نعمتی در ادامه سخنان خود لزوم بهرمندی صنایع بزرگ و کوچک کشور از شرکت های دانش بنیان داخلی را متذکر شد و گفت: صنایع ما می توانند با همکاری شرکت های دانش بنیاد ضمن کاهش هزینه های تولید با بهرمندی از فن آوری های نوین محصولات با کیفیت تر، به روزتر و قابل صادرات  تولید کنند که در اینصورت ضمن افزایش سرمایه های مادی خود، زمینه های اشتغال پایدار برای جوانان مستعد و همچنین شکوفایی اقتصاد کشور را فراهم خواهند کرد.

وی توانایی جوانان خلاق کشور در زمینه های دانش بنیان و فن آور را یاداور شد و گفت: جوانان ما در میادین مختلف جهانی از جمله المپیادهای علمی و میادین مهم دیگر از جمله استارتاپ ها و اختراعات و ابتکارات ، توانایی های خود را بارها به اثبات رساندند ولی متاسفانه در داخل کشور با عدم اعتماد و اقبال مدیران و صاحبان صنایع رو به رو شدندکه امیدواریم در سال تولید، دانش بنیاد، اشتغال آفرین با حمایت های دولت قوی از دانش و توانایی های این جوانان مقتدر و توانمند در سطوح مختلف مدیریتی، تولیدی و کارآفرینی در صنایع استفاده شود.

عدم تصدی گری دولت در تولید

امام جمعه شهرستان نیر در بخش دیگری از سخنان خود تصدی گری دولت در تولید را از عوامل و موانع پیش برندگی تولید اشتغالزا نام برد و گفت: عدم تصدی گری دولت در تولید در کنار نظارت و پشتیبانی از تولیدکنندگان می تواند راهگشا شود.

وی به صنعت خودروسازی اشاره کرد و گفت: صنعت خودروسازی وقتی دولتی باشد نباید انتظار کاهش قیمت و افزایش کیفیت توامان را داشته باشیم.

این کارشناس مسائل فرهنگی و اجتماعی جذب نیروهای اثرگذار، و بکارگیری فن آوری های کارآمد و بروز را از عوامل مهم افزایش کیفیت و کاهش هزینه تولید در صنعت خودروسازی عنوان کرد و گفت: برای رسیدن به این مطلوب مهم باید به شرکت های خصوصی در زمینه تولید خودرو توجه بیشتری شود چراکه جوانان خلاق و توانمندی که توانایی تولید موشک و پهباد دارند قطعا در زمینه تولید خودرو نیز توانمند هستند و می توانند صنعت خودرویی کشور را متحول کنند.

 حجت الاسلام نعمتی  خواستار مبارزه با مافیای قدرت و ثروت در کشور شد و گفت: تنها در سایه مبارزه با مافیای قدرت و ثروت می توان با بها دادن به جوانان شعار سال  را در کشور محقق کرد.

لزوم اختصاص عواید مالیات بر واردات به تولیدات دانش بنیان

وی به صدور اجازه واردات خودرو در سال جاری نیز اشاره کرد و گفت: این فرایند باید در راستای حمایت از توان تولید داخل باشد و در کنار اخذ مالیات برای خودرو های خارجی، عواید حاصل را صرف تولید خودرو های روز دنیا از جمله هیبریدی و برقی در کشور شود .

امام جمعه شهرستان نیر در پایان سخنان خود توجه به جوانان متعهد، متخصص و کارآمد را از مهمترین عوامل پیشرفت و توسعه هر کشوری عنوان کرد و گفت: نباید اجازه داد جوانان متخصص ما بیش از این نظاره گر کارشکنی ها و سنگ اندازی های مافیای قدرت و ثروت شوند.

لزوم تسریع در اجرای سند تحول آموزش و پرورش

وی خواستار تسریع در اجرای سند تحول آموزش و پرورش شد و گفت: برای اینکه کشور ما زودتر به نقطه تعالی و آرمانی مد نظر برسد لازم است علوم انسانی و فنی و مهندسی بومی سازی شده در مدارس ما تدریس و دانش آموزان عملا توانمند سازی شوند تا با ورود آنها به میدان کار و تلاش کشور به سمت تعالی و پیشرفت و آبادانی روز افزون دست یابد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان امام جمعه شهرستان نیر مافیای قدرت و ثروت اشاره کرد و گفت حجت الاسلام سخنان خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۱۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان