Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌‎ها-استاندار اصفهان گفت: با توجه به ظرفیت دانش بنیانی که در استان اصفهان وجود دارد مانند صنایع، شهرک‌های علمی تحقیقاتی، دانشگاه و دیگر موارد این شعار در استان اصفهان مصداقی جلو برود و پیش‌رو این حرکت در سطح کشور شویم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سیدرضا مرتضوی، استاندار اصفهان، همزمان با نخستین روز سال جدید با حضور در قرارگاه نوروزی پلیس اصفهان ضمن گرامیداشت یاد شهدا و تبریک سال جدید اظهار داشت: نیروی انتظامی سال گذشته زحمات زیادی در راه تأمین امنیت انجام داد و فراز و نشیب‌های زیادی داشت که از همه کارکنان این نیرو تقدیر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به فراگیری بیماری کرونا در سال گذشته و مشکلاتی که این بیماری در روند زندگی عادی مردم به وجود آورده بود، پلیس نیز علاوه بر مأموریت‌های ذاتی خود در این مأموریت نیز در کنار سایر دستگاه‌ها وارد عمل شد و انصافاً خوب درخشید.

مرتضوی شروع سال جدید را در کنار مأموران انتظامی یک توفیق دانست و گفت: امیدوار هستم خداوند به ما کمک کند در سال جدید در کنار تمامی دستگاه‌ها و نیروی انتظامی بتوانیم وظیفه خود را به نحو احسن انجام دهیم و مشکلات مردمی را رفع کنیم.

استاندار اصفهان با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند، وقایع نشان می‌دهد مسیری که جمهوری اسلامی ایران در آن حرکت می‌کند مسیر درست است، بیان کرد:  با پایداری و مقاومت کشور مان، مملکت ما نسبت به خیلی از حوادث ایمن شده و حداکثر کاری که دشمن می‌تواند، انجام دهد، ایجاد مزاحمت و زحمت است نه بیشتر.

وی ادامه داد: در محورهای مواصلاتی استان اصفهان نقاط حادثه‌خیزی وجود دارد که کمک ویژه‌ای برای ترمیم جاده‌های کشور و نقاط حادثه‌خیز انجام می‌دهیم تا بتوانیم در رفع این نقاط یک کار مثال‌زدنی داشته باشیم.

استاندار فارس خواستار کمک بیشتر دولت برای رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌های منطقه شدبرخورد قاطعانه پلیس با رانندگان متخلف حادثه‌ساز/ از توقیف 72 ساعته تا توقف خودرو تا پایان تعطیلات نوروزیاستاندار زنجان: برای رفع نقاط حادثه‌خیز اقدامات موثری صورت نگرفته است

مرتضوی با اشاره به افزایش مسافرت‌ها به استان اصفهان و تکمیل شدن ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی تا 28 اسفند، اضافه کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده توسط نیروی انتظامی شاهد امنیت مطلوب و کمترین آسیب‌ها در سطح استان هستیم.

استاندار اصفهان افزود: با به کارگیری تمام ظرفیت و انرژی خود امنیت خوبی را برای مردم و مسافران تأمین می‌کنیم و در نوروز امسال جایگاهی را که در تراز استان اصفهان است به دست می‌آوریم.

وی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب سال جدید را سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» نام‌گذاری کردند که باید نگاه ما شعار زده نباشد و با توجه به ظرفیت دانش بنیانی که در استان اصفهان وجود دارد مانند صنایع، شهرک‌های علمی تحقیقاتی، دانشگاه و دیگر موارد این شعار در استان اصفهان مصداقی جلو برود و پیش‌رو این حرکت در سطح کشور شویم.

مرتضوی تصریح کرد: یکی از مؤلفه‌هایی که این شعار را در اقتصاد استان اصفهان ثبیت می‌کند، امنیت و ظرفیت‌های انتظامی استان اصفهان است، آنجایی توسعه و سرمایه و اشتغال می‌آید که امنیت باشد.

انتهای پیام/174/ش

  

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار اصفهان استان اصفهان نقاط حادثه سال جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۱۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بر ظرفیت بالای ۳ هزار شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه صنایع معدنی و توانمندی این شرکت‌ها برای رفع نیازهای فناورانه این حوزه تأکید کرد. 

به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اشاره به برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) در حوزه صنایع معدنی که در روزهای پایانی هفته اخیر برگزار شد، یادآور شد: صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود،

وی گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که نزدیک به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند. میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند.

خیاطیان تصریح کرد: این شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه‌های مختلفی نقش‌آفرینی می‌کنند. یکی از نمونه‌‎های بارز نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها را در زمان همه‌گیری کرونا در کشور شاهد بودیم. این شرکت‌ها توانستند بسیاری از نیازهای اساسی کشور در حوزه‌هایی مانند تولید ماسک و دستگاه‌های ونتیلاتور را تأمین کنند. امروز با این موجودیت عظیم روبرو هستیم که نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا می‌کنند.

نقش مهم شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: این زیست‌بوم به‌خوبی بالغ شده است. درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.

خیاطیان افزود: شاید پیش از این، شرکت‌های پتروشیمی، فولاد، صنایع معدنی و سیمانی توجه کمتری به حوزه نوآوری داشتند، اما برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) نشان می‌دهد که شرکت‌های بزرگ نیز به شکل ویژه به حوزه نوآوری و فناوری توجه دارند و این رویکرد کمک می‌کند تا سهم ۷ درصدی اقتصاد دانش‌بنیان از GDP محقق شود. اما چطور می‌توان شرکت‌های بزرگ را برای ورود به حوزه دانش‌بنیان ترغیب کرد؟ در این راستا مشوق‌هایی از سوی دولت و مجلس در نظر گرفته شده‌اند.

شرکت‌های بزرگ، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند

به نقل از صندوق نوآوری، وی تأکید کرد: یکی از راهکارها این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند. راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است.

خیاطیان، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهادهای تخصصی، یکی از راهکارهای سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است. 

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: به اعتقاد ما، حوزه معدن یکی از بخش‌هایی است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویدادهایی مانند رویداد چادرو، حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیازهای فناورانه شما را احصاء و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تخریب کامل ۱۲۰ ساختمان در حادثه آتش سوزی شفت
  • معلمان برای خدمت به علم، در امتداد نهضت امام صادق (ع) حرکت می‌کنند
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌