Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-28@20:09:29 GMT

بوئینگ ۷۳۷ سرنوشت سهام بوئینگ را تعیین کرد

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۳۴۰۳۱

بوئینگ ۷۳۷ سرنوشت سهام بوئینگ را تعیین کرد

تین نیوز

 پس از سقوط یک هواپیمای بوئینگ ۷۳۷-۸۰۰ NG مربوط به شرکت هواپیمایی شرقی چین (China Eastern) که در یک پرواز داخلی با بیش از ۱۳۰ سرنشین سقوط کرد، سهام بوئینگ در وال استریت ۳.۶ درصد کاهش یافت و سهام شرق چین در معاملات روز دوشنبه در هنگ‌کنگ با کاهش ۶.۵ درصدی بسته شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، هیچ نشانه روشنی در مورد علت سقوط وجود ندارد و بررسی‌ها می‌تواند برای ماه‌ها و حتی سال‌ها قبل از تعیین رسمی ادامه یابد اما این پاسخ تاثیر قابل‌توجهی برای شرکت بوئینگ به همراه دارد زیرا اخیرا با دو هواپیمای شاخص  ۷۳۷ مکس تک راهرو و ۷۸۷ دریم لاینر دو راهرو سروکار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راب اسپینگارن، مدیرعامل یک شرکت تحلیل مالی می‌گوید: «فکر می‌کنم نتایج این اتفاق خاص مهم است زیرا نگرانی در مورد اعتبار وجود دارد و به نظر من جامعه سرمایه‌گذاری تا حدودی در مورد بوئینگ توقف خواهد کرد تا زمانی که اطلاعات مربوط به این حادثه منتشر شود».

بوئینگ که نماد صنعت است، بزرگترین صادرکننده تولیدی در ایالات‌متحده، یکی از بزرگترین پیمانکاران دولت فدرال، دارای سهام بلو چیپ و یک کارفرمای بزرگ است که ثروتش به شکل‌گیری اقتصاد ایالات‌متحده کمک می‌کند.

مکس، آخرین نسل از خانواده هواپیماهای پرچمدار بوئینگ ۷۳۷، در مارس ۲۰۱۹ پس از دو سانحه مرگبار که در آن ۳۴۶ نفر کشته شدند از پرواز در سراسر جهان منع شد. ایالات‌متحده این هواپیما را برای پرواز مجدد در اواخر سال ۲۰۲۰ تایید کرد و باعث تایید مشابه سایر کشورها در سراسر جهان شد.

اما یک مانع مهم وجود داشت؛ چین که انتظار می‌رفت هواپیما را برای از سرگیری پرواز در ماه‌های آینده ترخیص کند. به گفته تحلیلگران صنعت، سرنوشت این تایید اکنون ممکن است با تحقیقات در مورد سقوط هواپیمای ۷۳۷-۸۰۰ NG در هم آمیخته شود.

این حوادث مستقیما با نرم‌افزار کنترل پرواز موسوم به MCAS مرتبط بود که مکس تنها هواپیمای تجاری است که از آن استفاده می‌کند.

روز دوشنبه، بوئینگ گفت که با خطوط هوایی چین شرقی و هیئت ملی ایمنی حمل و نقل ایالات‌متحده در تماس است، آژانسی که در صورت درخواست چین برای کمک از ایالات‌متحده، رهبری را بر عهده خواهد گرفت.

بوئینگ همچنین گفت: «کارشناسان فنی ما آماده هستند تا در تحقیقات اداره هواپیمایی کشوری چین کمک کنند».

اداره هوانوردی فدرال ایالات‌متحده اعلام کرد که در صورت درخواست، آماده کمک به تحقیقات است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بوئینگ چین تین آخرین جهان ایمنی حمل و نقل بوئینگ بوئینگ 737 مکس اداره هوانوردی فدرال آمریکا ا ف ا ی ا ی ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۴۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت

توکیو، دهلی، داکا، سائوپائولو و قاهره بزرگ‌ترین شهرهای جهان در سال ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مناطق شهری نیوآرک نیویورک، بوستون-پراویدنس، توکیو، آتلانتا و شیکاگو بزرگ‌ترین شهرهای جهان در سال ۲۰۲۴ بر اساس تراکم جمعیتی ساکن در مناطق شهری هستند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، حدود هشت میلیارد نفر در سیاره زمین زندگی می‌کنند که افزایش قابل‌توجهی نسبت به جمعیت جهان در سال ۱۹۵۰ با ۲.۵ میلیارد نفر محسوب می‌شود. با این حال سازمان ملل تخمین می‌زند که نرخ رشد در حال کاهش است و تقریباً ۱۵ سال طول می‌کشد تا به ۹ میلیارد نفر برسد.

بر اساس برآوردهای اخیر سرشماری ایالات‌متحده، حدود ۳۳۵ میلیون نفر از جمعیت جهان در ایالات متحده زندگی می‌کنند، با این وجود در حالی که ایالات متحده یکی از پرجمعیت‌ترین کشورهای جهان است، جمعیت آن در مقایسه با هند و چین که هر کدام بیش از ۱.۴ میلیارد نفر دارند، بسیار ناچیز است.

بزرگ‌ترین شهرهای جهان از نظر جمعیت در سال ۲۰۲۴

توکیو، ژاپن - ۳۷.۱ میلیون نفر

دهلی، هند - ۳۳.۸ میلیون نفر

شانگهای، چین - ۲۹.۸ میلیون نفر

داکا، بنگلادش - ۲۳.۹ میلیون نفر

سائوپائولو، برزیل - ۲۲.۸ میلیون نفر

قاهره، مصر - ۲۲.۶ نفر

مکزیکو سیتی، مکزیک - ۲۲.۵ میلیون نفر

پکن، چین - ۲۲.۱ میلیون نفر

بمبئی، هند - ۲۱.۶ میلیون نفر

اوزاکا، ژاپن - ۱۸.۹ میلیون نفر

بزرگ‌ترین شهرهای جهان بر اساس مناطق شهری

هر کشور، مفهوم شهر را به‌طور متفاوتی تعریف می‌کند، بنابراین تعیین یک اندازه‌گیری استاندارد برای بزرگ‌ترین شهرها بر اساس منطقه و مساحت دشوارتر از بررسی‌های جمعیتی است. برای مبارزه با ناهماهنگی در بین کشورها روشی موسوم به مناطق شهری ایجاد شده است که یک روش استاندارد برای اندازه‌گیری شهرها بر اساس تراکم جمعیت است. با استفاده از منطقه شهری به‌عنوان یک شکل اندازه‌گیری، شهرها و مناطق با هم گروه‌بندی می‌شوند، بنابراین بزرگ‌ترین شهرهای جهان بر اساس مناطق شهری، شهرهای جداگانه نیستند، بلکه گروه‌هایی از شهرها در مجاورت یکدیگر هستند.

نیویورک- نیوآرک ایالات متحده - ۱۲ هزار و ۹۳ کیلومتر مربع

بوستون-پراویدنس، ایالات متحده - ۹,۵۳۸ کیلومتر مربع

توکیو-یوکوهاما - ۸۲۳۰ کیلومتر مربع / ۳۱۷۸ مایل مربع

آتلانتا، ایالات متحده -۷۴۰۰ کیلومتر مربع

شیکاگو، ایالات متحده - ۷۰۰۶ کیلومتر مربع

لس‌آنجلس، کالیفرنیا، ایالات متحده - ۶۳۵۱ کیلومتر مربع

مسکو، روسیه - ۴۶۶۲ کیلومتر مربع

واشنگتن-بالتیمور، ایالات متحده - ۵,۵۰۰ کیلومتر مربع

فیلادلفیا، ایالات متحده - ۵,۴۳۰ کیلومتر مربع

دالاس-فورث، تگزاس، ایالات متحده - ۵,۲۷۹ کیلومتر مربع

بزرگ‌ترین شهرهای جهان بر اساس مساحت کلی

بزرگ‌ترین شهر جهان از نظر مساحت کلی سرمرسوق در گرینلند، تشکیل‌شده از پنج شهرداری کوچک‌تر است که بیش از ۵۳۱ هزار و ۹۰۰ کیلومتر مربع وسعت و تنها ۲۳ هزار و ۱۲۳ نفر جمعیت دارد. به همین دلیل، تراکم جمعیت سرمرسوق ۰.۰۴۳ نفر در کیلومتر مربع است.

دومین شهر بزرگ جهان از نظر مساحت نیز در گرینلند واقع شده است. آواناتا با ۵۲۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر مربع مساحت، ۱۰ هزار و ۷۲۶ نفر جمعیت دارد و تراکم جمعیت آن حتی کمتر از سرمرسوق است (۰.۰۲ نفر در هر کیلومتر مربع).

چین بیشترین تعداد شهرهای بزرگ جهان از نظر مساحت را دارد و سومین، چهارمین، پنجمین و ششمین شهرهای بزرگ جهان از نظر مساحت را در خود جای داده است که شامل ناگچو، هولنبیر، جیوکوآن و شیگاتسه می‌شود.

ناگچو شهری با ۴۵۰ هزار و ۵۳۷ کیلومتر مربع مساحت، شامل ۸۹ شهرستان، ۲۵ شهر و ۱۲۸۳ روستا است. هولنبیر با مساحت ۲۶۳ هزار و ۹۵۳ کیلومتر مربع ۲.۵۴۹ میلیون نفر جمعیت دارد، جمعیت جیوکوان با مساحتی در حدود ۱۹۱ هزار و ۳۴۲ کیلومتر مربع، ۱.۰۹۵ میلیون نفر است و شیگاتسه، با مساحت ۱۸۲ هزار کیلومتر مربع، جمعیتی بیش از ۷۰۳ هزار نفری دارد.

کد خبر 748611

دیگر خبرها

  • ساز و کار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل چگونه است؟
  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • آیا چین می‌تواند؟
  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد
  • به وقتِ بیداری
  • ناتو، قلدر ۷۵ساله