Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از شبکه خبری سی‌ان‌ان، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه تهدید به استفاده از سلاح‌های هسته‌ای را پیش‌تر مطرح کرده بود و پسکوف روز سه‌شنبه در مصاحبه با CNN از رد استفاده از چنین تسلیحاتی خودداری کرد.

پسکوف به این شبکه گفت که اگر روسیه با «تهدید وجودی» روبرو شود، می‌توان از چنین سلاح‌هایی استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روسیه بزرگ‌ترین ذخایر کلاهک هسته‌ای جهان را در اختیار دارد.

جان کربی، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفت که اظهارات هسته‌ای مسکو «خطرناک» است.

او به خبرنگاران گفت: «این راهی نیست که یک قدرت هسته‌ای مسئول، باید عمل کند.»

بیشتر بخوانید:

سخنگوی کرملین: روسیه در صورت تهدید موجودیتش می‌تواند سلاح‌های هسته‌ای را به کار ببرد

با این حال، کربی افزود که مقامات پنتاگون هیچ چیزی ندیده‌اند که آنها را به این نتیجه برساند، باید موضع بازدارندگی استراتژیک خود را تغییر دهند.

او فزود: «ما هر روز به بهترین شکل ممکن این موضوع را رصد می‌کنیم.»

لحظه به لحظه با آخرین گزارش‌ها و تصاویر جنگ روسیه - اوکراین

لئون پانه‌تا، وزیر دفاع پیشین آمریکا نیز از اظهارات پسکوف انتقاد کرد.

پانه‌تا به سی‌ان‌ان گفت: «نمی‌دانم چگونه می‌توان آن را به گونه‌ای دیگر به‌جز خطرناک بودن زمانی که روسیه به‌دنبال بهانه‌ای احتمالی برای استفاده از سلاح‌های هسته‌ای کم‌بازده است، دید و صراحتا موضوع استفاده از تسلیحات هسته‌ای را بر یک پیش‌فرض بسیار نادرست مبنی بر اینکه روسیه به‌نوعی تهدید می‌شود، مطرح کرد. من فکر می‌کنم که این یک نگرانی واقعی خواهد بود که روسیه دست‌کم در حال بررسی این احتمال است.»

کد خبر 665796 برچسب‌ها تسلیحات نظامی آمریکا - پنتاگون روسیه - اوکراین روسیه و آمریکا روسیه ایالات متحده آمریکا اوکراین هسته‌ای - بمب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تسلیحات نظامی آمریکا پنتاگون روسیه اوکراین روسیه و آمریکا روسیه ایالات متحده آمریکا اوکراین هسته ای بمب هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۶۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری مشترک آمریکا و ژاپن برای رهگیری موشک‌های مافوق صوت

خبرگزاری کیودو به نقل از یک منبع ناشناس پنتاگون گفت که ایالات متحده و ژاپن به طور مشترک بیش از ۳ میلیارد دلار برای توسعه نوع جدیدی از موشک با قابلیت رهگیری تسلیحات مافوق صوت اختصاص خواهند داد. پیش بینی می‌شود این پروژه رهگیر تا دهه ۲۰۳۰ تکمیل شود. انتظار می‌رود ژاپن یک میلیارد دلار برای این منظور اختصاص دهد.

طبق گزارش ها، این برنامه در آگوست ۲۰۲۳ مورد توافق جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن قرار گرفت. موشک جدید برای سرنگونی موشک‌های مافوق صوت ورودی در طی آسیب پذیرترین مرحله پروازشان، قبل از ورود مجدد به جو از فضا، طراحی خواهد شد.

پنتاگون قبلاً گفته بود که کشتی‌های ژاپن در آینده به زودی مجهز به سیستم Aegis خواهد شد. Aegis یک سامانه آمریکایی است که برای دفاع در برابر موشک‌های بالستیک کوتاه و میان برد طراحی شده است.

پروژه رهگیر در حالی با ژاپن آغاز می‌شود که ایالات متحده در توسعه سلاح‌های مافوق صوت از روسیه و چین عقب مانده است، که شامل وسایل نقلیه و موشک‌هایی می‌شود که سریعتر از ۵ ماخ یا پنج برابر سرعت صوت حرکت می‌کنند.

نیکی ریویو سال گذشته گزارش داد ژاپن با هدف مقابله با تهدیدات احتمالی چین، روسیه و کره شمالی در حال برنامه ریزی برای تولید موشک جدیدی است که قادر به رهگیری موشک‌های بالستیک و سایر تسلیحات مافوق صوت خواهد بود و تولید آزمایشی آن در سال ۲۰۲۳ آغاز شد و تا سال ۲۰۲۷ به ناوگان هوایی ژاپن وارد خواهد شد.

ژاپن همچنین سال گذشته میلادی ۴۰۰ موشک کروز آمریکایی تاماهاک خریداری کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • دیدار نمایندگان ایران و روسیه در آستانه سفر گروسی به تهران
  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین
  • واکنش کرملین به اظهارات خطرناک کامرون در مورد حمله به روسیه با سلاح‌های انگلیسی
  • اصرار به آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات /اخطار موشکی روسیه به آمریکا بر سر طرح جنگ ستارگان /بازخوانی خاطرات
  • سرمایه گذاری مشترک آمریکا و ژاپن برای رهگیری موشک‌های مافوق صوت
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
  • واکنش کرملین به مذاکرات «صلح اوکراین» در سوئیس در غیاب روسیه!
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • کرملین: فشار آمریکا به متحدان روسیه بی‌نتیجه است