Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-04-29@23:23:30 GMT

عملکرد مجلس نشان از توجه به حساسیت‌های جامعه دارد

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۳۷۶۷۳

عملکرد مجلس نشان از توجه به حساسیت‌های جامعه دارد

به گزارش «نماینده»، مجتبی یوسفی اظهار کرد: در حال حاضر مشکلات مردم در حوزه معیشتی و تامین کالاهای اساسی و اشتغال است که مجلس به عنوان اولویت به آن توجه می‌کند. البته در همین شرایط برخی تلاش می‌کنند مجلس را دچار حاشیه کنند که از جمله آن حاشیه سازی‌هایی همچون دنا پلاس است که در مورد همه آنها توضیحاتی داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در این بین کسی نگفت که مجلس طرح جهش تولید مسکن را به عنوان یک قانون تصویب کرد و برای آن یک سال وقت گذاشت یا اینکه حمایت معیشتی از اقشار ضعیف جامعه را عنوان کرد و  موارد اولویت دار مثل تسهیل صدور مجوز کسب و کار را پیگیری کرد. موضوعی که آرزوی جوانان بود. اینها نشان می‌دهد که مجلس اولویت‌ها را می‌شناسد.

این نماینده مجلس اضافه کرد: از دیگر قوانین مصوب مجلس موضوعات مرتبط با دانش بنیان و اقدامات راهبردی برای لغو تحریم‌ها بود که ما به صراحت تاکید کردیم که باید تحریم‌ها برداشته شود و ایران بتواند نفت فروخته و پول آن را بگیرد. مجلس با نگاه به وضعیت مردم قوانین را به تصویب رساند. البته که در این بین دولت سابق سر کار بود دولتی که با شعار رابطه با دنیا کارش را شروع کرد اما دلار ۳۰۰۰ تومانی را به دلار ۳۰ هزار تومانی رساند. مجلس و مسئولان تلاش‌شان را انجام می‌دهند اما مدیران ناکارآمدی هم وجود دارند.

این عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به حواشی پیش آمده گفت: یکی از حواشی موضوع شفاف سازی درباره اموال مسئولان است. مصوبه‌ای که مربوط به مجلس هشتم بوده و به نام مجلس یازدهم کردند. حال اینکه برخی از نمایندگان اموالشان را اعلام کردند اما می‌خواستند موضوعی که کار مجلس یازدهم نبوده را به نام این مجلس کنند.

یوسفی ادامه داد: البته برخی از موضوعات تنش زا و حاشیه برانگیز است که به نظرم جای طرح آن در فضای رسانه‌ای نیست و باید در فضای کارشناسی درباره آن صحبت کرد. نمونه آن مواردی مثل ارز ۴۲۰۰ تومانی، افزایش حقوق‌ها و عدالت در پرداخت‌ها است. ولی به هر حال مجلس حساسیت مردم را می‌شناسد. این را می‌توان با اتکاء به قوانین مصوب مجلس یازدهم بیان کرد که موضوعات کلیدی را تبدیل به قانون کرد.

وی در پایان گفت: اگر مردم هم اعتراضی به قانون یا موضوع مورد بحث داشته باشند می‌توانند با نمایندگان خود در میان گذارند. هر هفته نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه‌شان هستند که از نزدیک با مردم در ارتباطند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: کالای اساسی نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۷۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط شامل یک درصد از افراد جامعه است
  • قالیباف: مالیات بر سوداگری شامل یک درصد جامعه است
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات