Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

گزارش عملکرد مقایسه‌ای واردات کالاهای اساسی گندم، جو، ذرت، برنج و شکر به تفکیک کالا در بنادر کشور اعلام شد که بر این اساس جمع کل تخلیه و بارگیری در بنادر رقمی معادل ۲۰ میلیون و ۱۴۰ هزار و ۱۰۲ تن در سال ۱۴۰۰ عنوان شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، گزارش عملکرد مقایسه‌ای واردات کالاهای اساسی گندم، جو، ذرت، برنج و شکر به تفکیک کالا در بنادر کشور اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا از بندر امام خمینی(ره) مجموعا ۱۲ میلیون و ۵۹۵ هزار و ۹۴۴ تن کالای اساسی وارد شده است که از این میزان دو میلیون و ۹۴۹ هزار و ۱۵۱ تن سهم گندم و یک میلیون و ۳۲۹ هزار و ۸۱۶ تن سهم جو است.

همچنین ذرت هفت میلیون و ۷۰۹ هزار و ۹۵۶ تن و شکر رقم ۶۰۷ هزار و ۲۱ کیلو را به خود اختصاص داده‌اند.

بر اساس این آمار، بندر امام خمینی(ره) رتبه اول بنادر در واردات کالاهای اساسی را به خود اختصاص داده است.

 

واردات بیش از دو میلیون و ۶۱۶ هزار تن کالای اساسی از بندر شهید رجایی

بندر شهید رجایی به عنوان دومین بندر، دو میلیون و ۶۱۶ هزار و ۴۰۳ تن کالای اساسی را به ثبت رسانده است.

از این رقم، میزان تخلیه گندم در این بندر معادل یک میلیون و ۵۸۰ هزار و ۵۳۳ تن بوده و به ترتیب ذرت رقم ۳۴۰ هزار ۴۵۹، شکر ۴۰۰ هزار و ۹۱۹، جو ۲۰۰ هزار و ۵۵۰ و برنج ۹۳ هزار و ۹۴۲ را به خود اختصاص دادند.

 

 بندر چابهار، محرک توسعه محور شرق 

در سال ۱۴۰۰ بندرچابهار اما رتبه سوم واردات کالای اساسی را در میان بنادر کشور کسب کرد و این بندر به عنوان محرک توسعه محور شرق شناخته شد.

جمع کل واردات کالای اساسی در بندر چابهار در سال ۱۴۰۰، دو میلیون و ۴۴ هزار و ۴۶ تن اعلام شده است که از این رقم، سهم گندم یک میلیون و ۱۳۷ هزار و ۸۰۸ تن است. 

جو دیگر کالای اساسی است که رقم واردات آن از بندر چابهار معادل ۳۹۶ هزار و ۲۳۰ کیلو بوده و ذرت در رتبه بعدی قرار می‌گیرد، چراکه واردات این کالا به مقدار ۳۳۴ هزار و ۱۰۲ اعلام شده است.

همچنین سهم برنج در این بندر در سال گذشته، ۱۴۸ هزار و ۸۰۶ و سهم شکر ۲۷ هزار و ۱۰۰ است.

 

 واردات بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار کالای اساسی در بند امیرآباد 

بر اساس این گزارش چهارمین بندر اما بندر امیرآباد عنوان شده است؛ در این بندر مجموعا یک میلیون و ۴۵۵ هزار و ۶۵ تن کالای اساسی وارد شده است که براساس تفکیک صورت گرفته که به ترتیب ۳۲۴ هزار و ۲۱۱، ۵۷۶ هزار و ۸۵۵ سهم گندم و جو و ۵۵۳ هزار و ۹۹۹ سهم ذرت به عنوان کالای اساسی است.

 

 بندر انزلی، پنجمین بندر در واردات کالای اساسی 

بندر انزلی با رقمی معادل ۷۳۲ هزار و ۷۰۴ رتبه پنجم را از آن خود کرده است که در این میان ۳۷۴ هزار و ۷۱۶ کیلو گندم، ۱۷۱ هزار و ۹۳۸ کیلو جو و ۱۸۶ هزار و ۵۰ کیلو ذرت در این بندر وارد و تخلیه شده است.

 

ورود ۶۳۳ هزار و ۶۵۷ کیلو کالای اساسی به بندر نوشهر

در جریان تشریح گزارش عملکرد مقایسه ای واردات کالای اساسی در بنادر کشور، مجموعا ۶۳۳ هزار و ۶۵۷ کیلو کالای اساسی به بندر نوشهر وارد شده و این میزان بیانگر آن است که بندر نوشهر در سال ۱۴۰۰ در رتبه بعدی بنادر در حوزه واردات کالای اساسی قرار دارد. 

در این راستا به تفکیک، واردات ۳۷۲ هزار و ۲۸۷ کیلو ذرت، ۲۲۵ هزار و ۷۹۴ کیلو جو و ۳۵ هزار و ۵۷۶ کیلو گندم به ثبت رسیده است.

 

بندر بوشهر با میزان واردات ۶۲هزار کیلو کالای اساسی رتبه هفتم را کسب کرد

بندر بوشهر اما در سال گذشته با واردات ۶۲ هزار و ۲۸۳ کیلو کالای اساسی رتبه هفتم را به خود اختصاص داد و سه هزار و و ۵۳۶ کیلو ذرت و ۵۸ هزار و ۷۴۷ کیلو‌برنج را وارد کرد.

لازم به ذکر است؛ جمع کل تخلیه و بارگیری در بنادر رقمی معادل ۲۰ میلیون و ۱۴۰ هزار و ۱۰۲ تن در سال ۱۴۰۰ اعلام شده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: کالاهای اساسی تین نیوز بندر امام خمینی ره بندر شهید رجایی بندرچابهار بندر امیرآباد بندر انزلی بندر نوشهر بندر بوشهر بندر شهید رجایی بندر چابهار بندر نوشهر بندر انزلی بندر بوشهر بندر امیرآباد بندر امام خمینی ره واردات کالاهای اساسی واردات کالاهای اساسی واردات کالای اساسی کیلو کالای اساسی خود اختصاص تن کالای اساسی سال ۱۴۰۰ یک میلیون دو میلیون بنادر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۷۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی

ایسنا/گیلان مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) سازمان بنادر و دریانوردی از افزایش ۲۵ درصدی ضریب ایمنی مجتمع بندری انزلی خبرداد و گفت: شاخص ایمنی عملیات بندری کل بنادر کشور در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۲ رشدی ۲۷ درصدی به همراه داشته است.

 عبدالله جعفری امروز شنبه، ۸ اردیبهشت ماه در حاشیه نشست تبیین راهبردهای حوزه HSE، آتشنشانی و پدافندغیرعامل سال ۱۴۰۳ با حضور مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان و دست اندرکاران و ذی‌نفعان بخش HSE این اداره کل در بندرانزلی برگزار شد، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از سال گذشته اهم حوزه‌های راهبردی، اقدامات و اهداف عملیاتی که لازم است ستاد، بنادر و شرکت‌های خصوصی جهت ارتقا ایمنی بنادر انجام دهند را در قالب منشور راهبردی اهداف و اقدامات عملیاتی تهیه و به کلیه بنادر ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه سال گذشته این مهم برای اولین بار در سازمان بنادر صورت گرفت، تصریح کرد: بر اساس این منشور اقدامات بنادر و شرکت‌های خصوصی تبیین و منجر به کاهش حوادث انسانی ناشی از کار در بنادر شد.

مدیر HSE سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۲۸ درصد از کل حوادث انسانی ناشی از کار کاهش یافته، تصریح کرد: حدود ۳۰ درصد از حوادث منجر به فوت نیز کاهش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه تمامی این نتایج مثبت نتیجه تلاش و همدلی آحاد ذی‌ربط سازمانی و شرکت‌های خصوصی فعال در بنادر بوده، تاکید کرد: در سال‌جاری موضوعات مرتبط با HSE بنادر نیز به صورت عملیاتی و موثرتر گذشته، اجرا و پیگیری خواهد شد و در راستای اجرایی سازی منشور راهبردی سال ۱۴۰۳ نیز، تبیین موضوع به صورت حضوری با ارکان HSE در هر بندر به صورت جداگانه جلساتی خواهیم داشت.

جعفری تاکید کرد: در این جلسات ضمن بیان دستاوردهای این منشور، با مدیرکل، معاونین و همچنین افراد ذی‌ربط در بندر و کسانی که با عملکردشان باعث ارتقا ایمنی بندر می شوند، همفکری داشته باشیم و همه این اقدامات و جلسات حضوری برای این است که بتوانیم بنادر کشور را ایمن‌تر از سال قبل پیش ببریم.

وی افزود: با در نظر گرفتن اقدامات متعدد سعی بر آن داریم تا با افزایش ایمنی شرکت‌های خصوصی فعال در بنادر، بتوانیم بنادر کشور را بیش از پیش ایمن‌تر کنیم.

جعفری با بیان اینکه این منشور راهبردی یک ساختار کلی و نقشه راه برای بنادر است، تصریح کرد: نمی‌توان ساختار کلی و نسخه واحد برای همه بنادر در نظر گرفت و به همین منظور با هم‌اندیشی مدیران بنادر، خروجی اجرایی سازی منشور را به صورت اختصاصی برای هر بندر احصا می‌کنیم.

مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست سازمان بنادر و دریانوردی در پایان ضمن تقدیر از مدیرکل و معاونین بنادر و دریانوردی استان گیلان، گفت: از سال گذشته تا به امروز ضریب ایمنی بندر انزلی بیش از ۲۵ درصد افزایش پیدا کرده که از منظر ایمنی یک کار فوق العاده است و این یعنی بسیار تلاش شده و تعداد حوادث انسانی تا حد چشمگیری کاهش پیدا کرده و این نوید داده می شود که بتوانیم با تلاش آحاد ذی‌ربط، سالی بدون حادثه را در بندر انزلی شاهد باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اینفوگرافیک | مقدار کالای اساسی حمل شده از مبدا بندر امام خمینی (ره) به استان آذربایجان غربی (۱۲ماهه سال ۱۴۰۲)