Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران سید ناصر حسینی‌پور در جشن نوروزگاه این شهرستان اظهار کرد: بعد از گذشت بیش از دوسال از وجود کرونا و آغاز مسافرت های نوروزی اقدامات خوبی برای پذیرایی از مسافران و گردشگران نوروزی در این شهرستان تدارک دیده شده است.

وی بیان‌کرد: آغاز سفرهای نوروزی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی سبب رونق دوباره صنعت گردشگری در کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده گچساران و باشت در مجلس و عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نظارت بر تأسیسات گردشگری، ارتقاء کیفیت خدمات‌دهی به گردشگران و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سفر های نوروزی مهم و اساسی است.

سعید طالبی پور سرپرست اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آیین گفت: گچساران ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری و به‌خصوص گردشگری مذهبی دارد.

وی افزود: بارگاه نورانی بی‌بی حکیمه (س) خواهر بلافصل امام رضا (ع) در این شهرستان به یک قطب بزرگ گردشگری در جنوب کشور تبدیل شده است.

سرپرست اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ایجاد روحیه شور و نشاط اجتماعی و معرفی آداب و رسوم مردم استان به گردشگران از مهم‌‌ترین اهداف برگزاری جشن‌های نوروزگاه در شهرستان‌های استان است.

طالبی‌پور با بیان اینکه روند پذیرش مسافر نوروزی در تمام نقاط کهگیلویه و بویراحمد رو به افزایش است، ادامه داد: با تعامل بین دستگاه‌های خدمات‌رسان عضو ستاد خدمات سفر استان، همه امکانات برای پذیرایی از میهمانان و گردشگران نوروزی فراهم شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس گردشگری گچساران جشن نوروزی میراث فرهنگی سید ناصر حسینی پور نماینده مردم گچساران و باشت مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۰۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت

محمد قادری در گفت وگو با خبرنگار مهر از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد و افزود: فعالیت های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آمو زش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در این شورا همه حوزه های فعال در گردشگری شامل دفاترسیاحتی، اقامتگاههای بوم گردی وخانه مسافر، هتل ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری تصریح کرد: سرفصل های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران خواهد بود و خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می گیرد.

وی عنوان کرد: سرفصل های کاری این شورا را در ۲۰ محور از جمله آموزش در حوزه گردشگری، شناسایی ظرفیت های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند، پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه ریزی با قابلیت اجرایی کردن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه ها و خدمات گردشگری، آسیب شناسی حوزه گردشگریو صنایع دستی و ارائه راهکار است.

قادری گفت: تسریع درانتقال دستورالعمل ها و بخشنامه های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت های فصلی در جهت برگزاری جشنواره ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه گردشگری، پیگیری و شناسایی قابلیت های مناطق مختلف گردشگری، شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاههای ماهانه صنایع دستی، تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار از دیگر محورها است.

کد خبر 6093734

دیگر خبرها

  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در گچساران
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم