Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس فراکسیون دیپلماسی سلامت مجلس یازدهم با اشاره به محول شدن مسئولیت تشکیل شبکه ملی تشخیص زودرس و درمان سرطان پستان به جهاد دانشگاهی گفت: پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در حوزه پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان پستان در کشور پیشتاز محسوب می‌شود و امیدواریم با توسعه این شبکه ملی، به قطب درمان سرطان پستان در منطقه خاورمیانه تبدیل شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر زهرا شیخی مبارکه، رییس فراکسیون دیپلماسی سلامت مجلس یازدهم و عضو هیأت علمی پژوهشکده سرطان معتمد در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، با اشاره به میزان شیوع بیماری سرطان پستان در ایران و جهان گفت: نیمی از جامعه ما را بانوان تشکیل می‌دهند و معتقدم سلامت، نشاط و آرامش نیمی دیگر از جامعه نیز (به دلیل نقش همسری و مادری زنان) در گرو سلامت بانوان است. سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بانوان در دنیا محسوب می‌شود و بنابراین خیلی مهم است که رویکرد ما نسبت به این بیماری، به جای رویکرد درمان‌محور، رویکردی پیشگیرانه باشد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: قطعاً با اتخاذ رویکرد پیشگیرانه، هزینه‌ها بسیار کمتر خواهد شد، هرچند که از نظر برخی افراد،‌ این کار بسیار پرهزینه است، اما هزینه‌های این رویکرد به هیچ عنوان قابل قیاس با هزینه‌های بخش درمان نیست. بهترین اقدام، تمرکز وقت، برنامه‌ریزی‌ها و هزینه‌ها در حوزه پیشگیری از سرطان پستان است.
دکتر شیخی مبارکه تصریح کرد: پژوهشکده سرطان معتمد (مرکز تحقیقات سرطان پستان) در بحث آموزش و پژوهش، همچنین در حوزه پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان پستان در کشور پیشتاز محسوب می‌شود. این پژوهشکده با ربع قرن فعالیت در حوزه پژوهش و آموزش و درمان‌های چندرشته‌ای (Multidisciplinary) فعالیت‌های چشمگیری داشته است. پژوهشکده معتمد دارای کلینیک‌های تخصصی از جمله کلینیک لنف اِدم است که واقعاً در دنیا کم نظیر است و با افتخار عنوان می‌کنیم که این کار را در ایران انجام می‌دهیم.
لنفولوژیست و عضو هیأت علمی پژوهشکده سرطان معتمد افزود: دپارتمان‌های مختلف این پژوهشکده در این حوزه کارهای تخصصی انجام می‌دهند، اما نیاز است که این امکانات تنها متمرکز به شهر تهران نباشد. به عنوان فردی که در این حوزه کار تخصصی انجام داده و با بیماران سروکار داشته‌ام، شاهد مشکلات بیماراند شهرستانی بوده‌ام. بعضاً در شهرستان‌ها شاهد کارهایی (در حوزه تشخیص و درمان) هستیم که به شکل دقیق و صورت نمی‌گیرد و این موضوع نشان می‌دهد، کار گروهی (teamwork) هنوز در استان‌های مختلف به درستی هدایت نمی‌شوند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: هدایت تیمی و کار گروهی مناسب را باید مرکزی برعهده بگیرد که در این حوزه کار تخصصی انجام داده و تجربه و دانش کافی در زمینه پیشگیری و درمان سرطان داشته باشد. متخصصین مجرب و کلینیک‌های تخصصی در پژوهکشده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی می‌توانند بار اساسی را در زمینه پیشگیری، ‌تشخیص و این بیماری از دوش شبکه بهداشت و درمان کشور بردارد.
رییس فراکسیون دیپلماسی سلامت مجلس یازدهم درخصوص سپردن مسئولیت تشکیل شبکه ملی تشخیص زودرس و درمان سرطان پستان به جهاد دانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی در بحث فناوری و جهش تولید علم پیشتاز است و این انتظار از این نهاد انقلابی وجود دارد که برای انجام کارهای بزرگ به نوعی در خدمت مقدم بوده و کارهای جهادی انجام دهد. براساس جلسات متعددی که در فراکسیون دیپلماسی سلامت برگزار شد و از سوی دیگر به درخواست پژوهشگران و متخصصان این حوزه که در پژوهشکده سرطان معتمد مشغول فعالیت هستند، تصمیم گرفته شد تا هدایت این طرح ملی به جهاد دانشگاهی سپرده شود.
وی تأکید کرد: بدون شک جهاد دانشگاهی در حوزه پزشکی اگر نگوئیم از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیشگام‌تر بوده است، اما عقب هم نبوده و چه بسا بسیار دقیق‌تر و بهتر از مراکز دانشگاهی عمل کرده است. پژوهشگاه رویان و بحث سلول درمانی، پژوهشگاه ابن سینا و بحث درمان نازایی، پژوهشکده معتمد و درمان سرطان پستان، از جمله مهم‌ترین مراکز وابسته به جهاد دانشگاهی هستند که با تعداد نیروی کمتر و امکانات بسیار محدودتر،‌ کارهای بسیار بزرگی انجام داده‌اند. مقام معظم رهبری نگاه و توجه ویژه‌ای به جهاد دانشگاهی داشته‌اند و جهادگران این نهاد نیز همواره تلاش کرده‌اند تا بتوانند مأموریت‌های محوله را به درستی انجام دهند. در جهاد دانشگاهی افراد بزرگی مانند مرحوم دکتر سعید کاظمی آشتیانی داشته‌ایم که روح تقوا، شهامت، شجاعت، ایثار و فداکاری ایشان هنوز در مجموعه جهاد دانشگاهی متبلور است.

دکتر شیخی مبارکه افزود: به صورت آزمایشی (پایلوت) این کار در چند استان شروع می‌شود، اما هدف اصلی این طرح، تشکیل شبکه تشخیص زودرس و درمان سرطان پستان در کل کشور است. با توجه به عوامل خطر (risk factor) که منجر به ایجاد سرطان پستان می‌شود، باید بانوان کشور تحت آموزش‌های لازم (برای تشخیص و درمان زودهنگام) قرار بگیرند. در این زمینه باید شرایط مناطق مختلف کشور را در نظر گرفته و کار غربالگری را زودتر آغاز کنیم. عوامل خطر در استان‌های مختلف ممکن است مشابه هم نباشند؛‌ بنابراین نیازمند انجام کارهای علمی دقیق‌تر و برنامه‌ریزی درست در این حوزه براساس شرایط اقلیمی استان‌های مختلف هستیم.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: از سوی دیگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را نیز مکلف کرده‌ایم تا براساس مصوبه هیأت وزیران در مرداد سال 1400 کار غربالگری را پیگیری کند، اما بحث تشکیل شبکه ملی تشخیص زودرس و درمان سرطان پستان به پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی محول شده است. هدف ما از تشکیل این شبکه ملی، پیگیری ابعاد مختلف شامل پیشگیری، تشخیص، درمان، آموزش و پژوهش است و به دنبال این هستیم که ارتباط مستقیمی میان متخصصان پژوهشکده سرطان معتمد در تهران با متخصصان در سراسر کشور برقرار شود تا بتوانند اطلاعات و آموزش‌های لازم در این حوزه را دریافت کنند.
رییس فراکسیون دیپلماسی سلامت مجلس یازدهم با اشاره به فعالیت‌های پژوهشکده سرطان معتمد گفت: این پژوهشکده به عنوان قطب سرطان پستان کشور تاکنون عملکرد مثبتی داشته است، اما ظرفیت بیشتری وجود دارد و انتظار می‌رود فعالیت‌ها در سطح ملی و بین‌المللی به شکل دقیق‌تر،‌ علمی‌تر و به‌روزتر پیگیری شود. انتظار داریم کارها صرفاً محدود به تهران نباشد و درعین حال، (با تشکیل این شبکه ملی) انگیزه و روحیه پیشرفت در متخصصانی که در این حوزه مشغول فعالیت هستند، ایجاد شود. این چشم‌انداز را مدنظر داریم تا به قطب درمان سرطان پستان در منطقه خاورمیانه تبدیل شده و در دنیا حرفی برای گفتن داشتن باشیم که دستیابی به این مهم در پرتو توجه به راه‌اندازی این شبکه ملی محقق می‌شود و مجلس شورای اسلامی با توجه و اعتماد ویژه، این مأموریت را به جهاد دانشگاهی واگذار کرده است و امیدواریم جهاد در این زمینه سربلند باشد.
شایان ذکر است، پژوهشکده سرطان معتمد (مرکز تحقیقات سرطان پستان) جهاد دانشگاهی در سال ۱۳۷۵ با عنوان مرکز بیماری‌های پستان در جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران آغاز به کار نمود. این مرکز از سال 1391 پس از تفکیک از جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران با عنوان پژوهشکده به فعالیت خود ادامه داد. پژوهشکده سرطان معتمد دارای دپارتمان‌های پژوهش‌های بالینی، ژنتیک، پروتئین‌های نوترکیب، کیفیت زندگی و طب فراگیر، فناوری‌های بین رشته‌ای، درمان‌های پیشرفته و سلول درمانی است و با هدف انجام پژوهش، آموزش و ارائه خدمات درمانی در زمینه سرطان پستان، اقدامات ارزشمندی در جهت ایجاد و ارتقای دانش موجود و ارائه خدمات به روز و موثر ارائه نموده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سرطان پستان ، مرکز تحقیقات سرطان پستان جهاد دانشگاهی ، پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سرطان پستان پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی پژوهشکده سرطان معتمد درمان سرطان پستان معتمد جهاد دانشگاهی مجلس شورای اسلامی جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی تشخیص و درمان شبکه ملی تشکیل شبکه هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۱۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران (مرحله استانی) به منظور شرکت در نخستین دوره مسابقه ملی «سدید» را تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ تمدید کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، مسابقه ملی «سدید» در 4 بخش کتاب، پایان‌نامه، مقاله و طرح‌های پژوهشی برای دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف در خرداد 1403 برگزار می‌شود.

برگزاری دوره "سفیر تراز جمهوری اسلامی" به همراه مسابقه شبیه سازی در دانشگاه امام صادق(ع)

در این مسابقه دانشجویان همه مقاطع تحصیلی می‌توانند معرفی کتاب، ارائه مقاله چاپ‌شده در مجلات معتبر و یا طرح‌های پژوهشی و اختراعات خود را طی مدت 3 دقیقه در حضور داوران ارائه کنند، دانشجویان مقاطع تحصیلی ارشد و دکتری هم باید از پایان‌نامه و یا رساله دکتری خود طی همین مدت دفاع کنند.

براساس آئین‌نامه این مسابقه، طرح‌های ارائه‌شده باید در زمان دانشجویی یا حداکثر دو سال پس از دانش آموختگی به پایان رسیده باشد و دارای گواهی اتمام طرح و اعلام رضایت کارفرما برای ارائه در مسابقه باشد.

دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز عالی استان تهران تا پایان اردیبهشت 1403 مهلت دارند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir مراجعه کنند و یا مشخصات خود را به پیام‌رسان ایتا و تلگرام با شناسه @ FarhangiJUT ارسال کنند.

برگزیدگان این مرحله از مسابقات علاوه‌بر دریافت جوایز نقدی و لوح تقدیر معتبر به مرحله کشوری معرفی می‌شوند.

جوایز نقدی در نظر گرفته‌شده برای برگزیدگان این مرحله از مسابقه ملی «سدید» شامل موارد ذیل است:

یک جایزه 20 میلیون ریالی برای یک نفر
دو جایزه 10 میلیون ریالی برای دو نفر
3 جایزه 5 میلیون ریالی برای سه نفر

سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی با همکاری و مشارکت دبیرخانه مسابقات جهاد دانشگاهی، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و جهاد دانشگاهی، اداره‌کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران این مسابقه ملی را در استان تهران برگزار می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره وضعیت سلامتی چارلز سوم
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره چارلز پس از گزارش‌های ضدونقیض
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان