Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی پس از گزارش اولیه مبنی بر شلیک «پرتابه ناشناس» به سمت دریای ژاپن از سوی کره شمالی گفت که این موشک پیونگ یانگ از نوع بالستیک دوربرد بوده است.

گارد ساحلی ژاپن طی هشداری از کشتی‌های حاضر در منطقه خواست احتیاط کنند و در صورت افتادن شیء به آب به آن نزدیک نشوند. به گزارش شبکه تلویزیونی ژاپن، این پرتابه در خارج از منطقه انحصاری اقتصادی ژاپن سقوط کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سه روز پیش، خبرگزاری یونهاپ به نقل از مقامات نظامی کره جنوبی گزارش داد که کره شمالی چهار پرتابه از چندین سامانه پرتاب موشک به سمت آب‌های غربی دریای زرد شلیک کرده است. به گزارش این خبرگزاری، در عرض یک ساعت، چهار پرتابه به دریا سقوط کرد. گفته می‌شود شورای امنیت ملی کره جنوبی برای بررسی این حادثه یک جلسه اضطراری تشکیل داده است.

هفته گذشته نیز رسانه‌های کره جنوبی گزارش دادند که جمهوری دموکراتیک خلق کره در حال آماده شدن برای انجام یک آزمایش موشک بالستیک قاره پیماست.

از پایان سال ۲۰۱۷، پیونگ یانگ آزمایش‌های هسته‌ای و پرتاب سامانه‌های موشک‌های بالستیک قاره‌پیما را متوقف کرده بود. در ماه ژانویه، کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی تصمیم گرفت به دلیل سیاست خصمانه آمریکا تمامی فعالیت‌های موقتاً تعلیق شده را از سر بگیرد.

کره شمالی در تاریخ ۵ مارس (۱۴ اسفند) یک موشک کوتاه برد را از منطقه سونان در نزدیکی پیونگ یانگ پرتاب کرد که نهمین آزمایش موشکی این کشور از ابتدای سال را رقم زد. طبق اعلام ارتش کره جنوبی، موشکی که در ۲۷ فوریه (۶ اسفند) پرتاب شد، تقریباً مسافت ۳۰۰ کیلومتر در ارتفاع ۶۲۰ کیلومتری از زمین پرواز کرد، در حالی که موشک ۵ مارس (۱۴ اسفند) ۲۷۰ کیلومتر را در ارتفاع بالای ۵۶۰ کیلومتر طی کرد.

پرتاب موشک جدید پیونگ یانگ، شمار پرتاب‌های این کشور از ابتدای سال جاری را به عدد ده می‌رساند. این آزمایش‌ها از سوی آمریکا، کره جنوبی و ژاپن محکوم شده و تهدیدی برای صلح جهانی عنوان شده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کره شمالی آزمایش موشکی کره شمالی موشک های بالستیک پیونگ یانگ کره شمالی کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۱۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»

وزیر دفاع کره جنوبی امروز چهارشنبه گفت این کشور گفت‌وگوهایی را درباره پیوستن به معاهده سه‌جانبه «آکوس»، پیمانی میان آمریکا، انگلیس و استرالیا انجام داده است.

به گزارش ایسنا، پیمان سه‌جانبه «آکوس» در سال ۲۰۲۱ جهت تسهیل انتقال فناوری نظامی میان ایالات متحده، بریتانیا و استرالیا و مبارزه با قدرت فزاینده چین ایجاد و در عین حال ارتش آمریکا متعهد شد تا به کانبرا برای دستیابی به زیردریایی‌های هسته‌ای کمک کند.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد، مرحله اول پیمان «آکوس» جهت ارائه فناوری زیردریایی هسته‌ای به استرالیا بوده است و مرحله دوم آن اشتراک‌گذاری سایر فناوری‌های نظامی می‌باشد.

«شین وون-سیک» وزیر دفاع کره جنوبی پس از نشستی میان وزرای خارجه و دفاع استرالیا و کره جنوبی طی یک کنفرانس مطبوعاتی در ملبورن گفت: «کره جنوبی می‌تواند با قابلیت‌های دفاعی، علمی و فناوری خود به مرحله دوم آکوس کمک کند.»

وی افزود: «طی جلسه‌ای که داشتیم، پیرامون احتمال شراکت در مرحله دوم آکوس گفت‌وگو و رایزنی شد. ما از فعالیت‌های مرحله دوم آکوس حمایت و از نظر دیگران نسبت به در نظر گرفتن عضویت کره جنوبی به عنوان شریکی در مرحله دوم این پیمان استقبال می‌کنیم.»

طبق گزارش اخیر نشریه پالتیکو، مشارکت امنیتی «آکوس» ممکن است تا پایان سال میلادی گسترش یابد و کانادا و ژاپن را هم شامل شود. عضویت هند، نیوزیلند و کره‌جنوبی هم به‌عنوان اعضای بالقوه مطرح شده است.

«ریچارد مارلز» وزیر دفاع استرالیا هم به نوبه خود عنوان کرد: «کره جنوبی کشوری با فناوری بسیار چشمگیر است که در آن ارزش‌های مشترکی داریم. همزمان با اینکه مرحله دوم آکوس توسعه می‌یابد، فرصت‌هایی در آینده وجود خواهد داشت و ما شاهد اجرای آن در رابطه با ژاپن نیز هستیم.»

«فومیو کیشیدا» نخست‌وزیر ژاپن در جریان سفر به واشنگتن در اوایل ماه آوریل و دیدار با «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا بیانیه مشترکی را منتشر کرد که در آن هر دو تاکید کردند که شراکت دفاعی آکوس همکاری با ژاپن را در حوزه فناوری‌های پیشرفته از جمله محاسبات کوانتومی، زیردریایی، مافوق صوت، هوش مصنوعی و فناوری سایبری در نظر دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری مشترک آمریکا و ژاپن برای رهگیری موشک‌های مافوق صوت
  • لحظه شلیک موشک‌های کروز مقاومت عراق به سمت ۲ هدف مهم در تل‌آویو
  • (ویدئو) لحظه شلیک موشک‌های کروز مقاومت عراق به سمت بئرالسبع و تل‌آویو
  • (ویدئو) اصابت موشک بالستیک روسیه به شهر اودسا
  • چراغ سبز غرب به اوکراین برای حمله به روسیه
  • تحولات اوکراین| سکوت کاخ سفید درباره نابودی ۶ موشک دوربرد
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس
  • روسیه ۶ موشک «اتکمز» ساخت آمریکا را سرنگون کرد
  • اکسپو سکوی پرتاب توسعه خراسان جنوبی