Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، علی ضیاء مجری ۳۵ساله تلویزیون سال ۱۳۸۴ به تهران آمد و از ۱۹ سالگی به‌طور اتفاقی وارد رادیو شد و کار خود را در رادیو جوان با برنامه طنز «پسری از کاشانه» شروع کرد. پس از ۵ سال گویندگی در رادیو، به دعوت علی زاهدی وارد تلویزیون شد. اولین کار خود را در تلویزیون با برنامه «گزینه جوان» تجربه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته همزمان با این برنامه، برنامه «خط و ربط» را هم در رادیو اجرا می‌کرد. 

ضیاء برنامه‌های متعددی از قبیل «ویتامین ۳»، «بعضیا»، «تحویل سال نو» و… را اجرا کرده و چهره‌ای شناخته شده است. او از سال ۱۳۹۶ تاکنون تهیه‌کنندگی و اجرای برنامه «فرمول یک» را بر عهده داشته است. با ضیاء درباره دلیل غیبت نسل جدیدی از مجریان در تلویزیون هم‌صحبت شدیم. او که خودش هم درباره این موضوع دغدغه داشت گفت «من هم خودم این سوال را دارم که چرا نسل جدیدی از مجری‌ها را نمی‌بینیم.» 

در دهه هشتاد شاهد بودیم که نسل جدیدی از مجریان وارد صداوسیما شدند و درخشیدند. افرادی مثل علی ضیاء، فرزاد حسنی، رضا رشیدپور، احسان علیخانی، زنده‌یاد آزاده نامداری و دیگرانی که بیشتر برنامه‌هایشان پرمخاطب شد. به نظر شما چرا این روند متوقف شد؟ 

من خودم را جزو نسل دیگری می‌دانم. چون از جهت سن و سال جوان‌تر از دیگران هستم. بقیه بزرگواران متعلق به دهه پنجاه هستند و من دهه شصتی هستم. از جهت ورود به سازمان صداوسیما هم سال ورود من فرق دارد. من به لحاظ سال اجرا از دیگران هفت یا هشت سال عقب‌تر هستم. یعنی یکی از دوستان هشت سال مجری و شناخته‌شده بود و بعد از او من آمده‌ام. البته این که با نسل دیگری مقایسه بشوم برایم باعث افتخار است. چون همه آن‌ها کاربلد و کاردرست و درجه یک هستند. من هم مثل شما برای اجرا دغدغه دارم. ولی فکر می‌کنم اجرا بستگی به کاراکتر (شخصیت) یک آدم دارد و زحمت‌هایی که قبل از مجری شدن کشیده است. 

مساله آموزش را چقدر موثر می‌دانید؟ 

اجرا یک موضوع آکادمیک نیست که کسی درسش را بخواند. من یک سری آموزش‌ها در رادیو و تلویزیون دیده‌ام اما یک مواقعی در مخالفت با آن آموزش‌ها یک چیزهایی را کشف می‌کردم. مثلا در شعرخوانی به ما اصولی را یاد می‌دادند که این طوری شعر بخوان. من یک طور دیگر شعر می‌خواندم و آن شعرخوانی مورد قبول واقع می‌شد

. به نظر من خود آن آدم که می‌خواهد مجری شود باید از کودکی و نوجوانی در معرض یک سری اتفاقات قرار بگیرد. برای همین مجری جریان‌ساز، سخت به وجود می‌آید. شاید هم اطلاعات من کافی نیست. ولی دیدن آدم‌هایی که می‌توانند جریان به پا کنند همیشه برای من خوشایند است. 

می‌گویند تلویزیون جلوی ستاره شدن مجری‌ها را می‌گیرد و اجازه رشد به آن‌ها نمی‌دهد. با این گفته موافقید؟ 

درباره این موضوع باید با مدیران صحبت کنید. من قائل به این نکته نیستیم. حتما به ما لطفی شده که توانسته‌ایم بروز عینی بیشتری داشته باشیم. من هم این سوال را دارم که چرا نسل جدیدی از مجری‌ها را نمی‌بینیم. بخشی از بچه‌ها و مجری‌های مستعد خودشان در اینستاگرام صاحب رسانه شده‌اند و صفحات آن‌چنانی دارند. 

آیا آوردن سلبریتی‌ها به برنامه‌های گفتگومحور مانع دیده شدن مجری شده است؟ یعنی ممکن است مخاطب این قدر به چهره‌های ورزشی و هنری توجه کند که حواسش به مجری برنامه نباشد. 

با خانم گلاره عباسی صحبت می‌کردم، نکته‌ای را از اولین اجرایم به من یادآوری کرد. در آن اجرا قبل از برنامه از خانم عباسی پرسیدم چرا بینی‌تان را عمل نمی‌کنید. ایشان پاسخی دادند و من همین سوال را در برنامه پرسیدم. پشت این مدل پرسش یک فکری است. نمی‌خواهیم بپرسیم چرا دماغ‌تان را عمل نمی‌کنید. می‌خواهیم بگوییم این که این جریان جراحی پلاستیک راه بیفتد مثبت نیست و آدم‌ها طبیعی بودن‌شان درست‌تر است.

این مدل پرسش فوکوس (تمرکز) را به سمت مجری می‌برد تا سلبریتی. فکر می‌کنم مجری‌ها باید چنین کاری کنند. من یک جاهایی توانستم و یک جاهایی نتوانستم. پرسشگری اگر فکر شده باشد این اتفاق نمی‌افتد. من در اجرایی نمی‌روم که سوالم طراحی نشده باشد. حتی برای اجرای اینستاگرام هم طراح سوال داشتم. با بچه‌های تیم سردبیر و ایده حتما حرف می‌زنم. من به عنوان تهیه‌کننده بالادست آن‌ها قرار می‌گیرم؛ اما وقتی مجری می‌شوم حتما باید با آن‌ها معاشرت کنم. 

پررنگ شدن خط قرمزها را چقدر موثر می‌دانید؟ آیا مجری‌ها قبلا دست‌شان برای حرف زدن و مهمان دعوت کردن بازتر بود؟ 

این سوال را باید از مدیران پرسید. من در ساختار برنامه اجتماعی دارم کارم را می‌کنم و با این قالب درگیر نیستم. بالاخره ما برنامه اجتماعی می‌سازیم و ممکن است لبه‌هایی به انتقاد گشوده شود. 

خط قرمزها نسبت به گذشته بیشتر شده است؟ 

من چنین حسی را در برنامه خودم ندارم. اگر هم بیشتر شده باشد به این خاطر است که یک سری مدیر نشسته‌اند و اوضاع دولت و جامعه را هواشناسی می‌کنند. تصمیم‌ها را نمی‌شود در لحظه بگویی درست است یا اشتباه. حتما باید با مدیران حرف بزنیم. الان در برنامه خودم دارند کمک می‌کنند که ممنوعیت‌هایی برداشته شود. من بقیه حوزه‌ها را بلد نیستم. هیچ وقت نخواستم آدم سیاسی به برنامه‌ام دعوت کنم که بدانم ممنوع هستند یا نه. 

در ایام عید و رمضان شاهد مهمان‌های تکراری در شبکه‌ها هستیم. شما چه برنامه‌ای دارید که این اتفاق نیفتد؟ 

درباره مهمان‌هایی که از این شبکه به آن شبکه می‌روند می‌توانم بگویم سال‌هاست این کار را انجام ندادیم. از مهمان‌هایمان خواسته‌ایم که به شبکه‌های دیگر نروند. خودشان هم این نگاه را داشتند که فقط در یک شبکه باشند. با برنامه‌های رقیب هم معاشرت کردیم و گفتیم ما این مهمان را می‌آوریم. شما فلانی را دعوت نکن. البته آن برنامه‌ها در آن زمان رقیب بودند و الان رفیق هستند. در طی یکی دو سال گذشته این کار را انجام دادیم. دیگر برنامه‌سازان رفقای ما هستند و همکاری می‌کنند. 

«فرمول یک» با اجرا و تهیه‌کنندگی علی ضیاء با معرفی ۱۰ چهره برتر سال ۱۴۰۰ از ۲۲ اسفند تا ساعاتی پس از تحویل سال ۱۴۰۱ از شبکه یک سیما پخش شد.

کد خبر 665965 برچسب‌ها نوروز تلویزیون - صدا و سیما

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نوروز تلویزیون صدا و سیما برنامه ها مجری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۱۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟

شاخص‌های ارزی در بازار روز گذشته به رشد نرخ خود ادامه دادند. به عقیده فعالان ارزی، نرخ دلار در بازار روز یکشنبه به کف حمایتی خود برخورد کرده و پس از آن به واسطه بازگشت خریداران به بازار تغییر روند داده است. به نظر می‌رسد بازار ارز پس از نوسانات قیمتی یک ماه اخیر اکنون به دنبال بازیابی کریدور آرامش است.

به گزارش دنیای اقتصاد، دامنه نوسانات نرخ ارز کوچک نشد. در حالی که انتظار می‌رفت پس از اتمام روند کاهشی بازار و اصلاح آن، نرخ شاخص‌های ارزی وارد بازه ثبات شود؛ قیمت این پول‌های خارجی در جریان یک روند افزایشی جدید قرار گرفتند. به عقیده برخی از تحلیلگران روند کاهشی به گونه‌ای بود که نقطه ورود مناسبی برای معامله‌گران به وجود آورد در نتیجه بسیاری از افراد در سطوح قیمتی کانال‌های ۶۰ و ۶۱ هزار تومانی اقدام به خرید کردند که این بالا رفتن میزان تقاضا منجر به رشد نرخ شد.

آمار و ارقام نشان می‌دهد که بازار ارز در یک ماه اخیر نوسانات قابل توجهی را تجربه کرده است. بر اساس نرخ‌های نقدی ثبت شده، قیمت این ارز از ابتدای سال تا روز ۲۶ فروردین ماه حدود ۱۱ درصد رشد را تجربه کرده بود. این در حالی است که در صورت احتساب نرخ‌های فردایی، بازدهی دلار در بازه مذکور حدود ۱۶ درصد بود. اما پس از تخلیه هیجانات سیاسی، نرخ بازدهی این ارز از ابتدای سال، در روز‌های ابتدایی هفته جاری به زیر یک درصد رسید.

فعالان بازار عامل اصلی تشدید روند کاهشی را حمایت‌های بانک مرکزی می‌دانند. اکنون که از حجم سیگنال‌های منفی موجود در فضای اخبار کاسته شده به نظر می‌رسد بازار در حال بازیابی نقطه تعادل عرضه و تقاضا است. البته باید توجه داشت که در روز‌های اخیر مقامات بانک مرکزی اقدام به انتشار برخی سیگنال‌های مثبت کرده‌اند.

محسن کریمی، معاون بین‌المللی بانک مرکزی در حاشیه اجلاس بانک توسعه اسلامی گفت: «خوشبختانه اتفاقات خوبی در خصوص گشایش‌هایی برای آزادسازی منابع مسدود شده ما در برخی کشور‌ها که سال‌ها بود به کار گرفته نشده بود صورت پذیرفت که در آینده خبررسانی می‌شود.»

او در ادامه افزود: «بانک مرکزی در ماه‌های گذشته ۴۴۵ میلیون یورو از بدهی‌های سال گذشته ایران به بانک توسعه اسلامی را از محل منابع مسدود شده تامین کرد که این باعث شد فرصت‌های جدیدی برای تامین مالی‌های جدید این بانک صورت پذیرد. چون تا زمانی که ایران بدهی داشت عملا تامین مالی جدیدی صورت نمی‌گرفت.»

در سال گذشته نیز اخبار مربوط به آزادسازی منابع بلوکه شده ارزی و همچنین بهبود روابط سیاسی و اقتصادی با عربستان سعودی توانست انتظارات تورمی بازار را برای مدتی کنترل کرده و زمینه‌ساز ورود نرخ ارز به بازه ثبات ۳ ماهه شود. در نهایت قیمت هر برگ اسکناس دلار آزاد که در بازار روز دوشنبه به رقم ۶۱ هزار تومان رسیده بود در عصر دیروز با رشدی هزار و ۵۵۰ تومانی در رقم ۶۲ هزار و ۵۵۰ تومان به فروش رسید. سکه طلا نیز در این روز با رشد قیمت چشمگیر ۲ میلیون و ۲۰ هزار تومانی در رقم ۴۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان معامله شد.

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین مجری صداوسیما به دولت رئیسی: خیلی موفق بودید؟ | فیلم
  • (ویدیو) گریه ناگهانی مجری صداوسیما روی آنتن زنده
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • (ویدئو) طعنه سنگین مجری صداوسیما به دولت رئیسی
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • درگذشت مجری سرشناس ورزشی صداوسیما
  • مسعود اسکویی درگذشت + سوابق
  • درگذشت مسعود اسکویی گوینده و مجری رادیو
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟