Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی اصغر شالبافیان روز پنج‌شنبه در جمع فعالان حوزه گردشگری استان همدان و شنیدن دغدغه‌ها، مشکلات و پیشنهادات آن‌ها، افزود: هم‌افزایی فعالان حوزه گردشگری با دستگاه مرتبط موجب می شود به این حوزه به عنوان صنعت پیشران نگاه کنیم. 

وی با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوی فعالان حوزه گردشگری، تصریح کرد: بسیاری از موضوعات زمانی حل می‌شود که گردشگری در سطح کلان کشور در اولویت قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای دستیابی به این مهم نیاز است جای صنعت گردشگری را در تصمیم سازی‌ها باز کنیم. 

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تاکید بر اینکه فعالان این حوزه باید در تصمیم‌گیری‌ها حضور داشته باشند، خاطرنشان کرد: ستاد سفر تریبونی است که در آن گردشگری می‌تواند خودنمایی کند؛ علاوه بر اهمیت خاص ستاد خدمات سفر می توان به عنوان ابزار تبیین جایگاه گردشگری از آن استفاده کرد.

وی با اشاره به نقش نمایشگاه گردشگری در نمایان کردن اهمیت این حوزه، گفت: نمایشگاه گردشگری با حضور ۱۲۰ نماینده مجلس شورای اسلامی، وزرای مختلف و افراد با نفوذِ دستگاه قضایی، تاثیر خود را در حوزه تصمیم سازی داشته است.

شالبافیان خاطرنشان کرد: از ظرفیت بین دستگاهی باید به‌خوبی استفاده کرد و جاهایی که باید باشیم، جای خود را باز کنیم.

به گفته وی، مثلا در ستاد ملی کرونا جای گردشگری خالی بود در حالی که در این ستاد تصمیم‌های تاثیرگذار برای حوزه گردشگری اخذ می‌شود. 

وی با تاکید بر ضرورت افزایش آگاهی در بخش داخلی گردشگری، گفت: حوزه گردشگری در سند آمایش سرزمینی که بسیار مهم است باید در اولویت قرار گیرد.

شالبافیان اظهار داشت: توجه به گردشگری در سند آمایش استان باید در اولویت قرار گیرد و توسعه صنعت گردشگری همدان رویداد محور باشد.

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: توجه داشته باشید که سند آمایش استان همدان بر گردشگری تاکید کند و جایگاه گردشگری در کشور کم دیده شده که باید این جایگاه به خوبی دیده شود و در خصوص آن آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی صورت گیرد. 

وی با دست و پاگیر خواندن برخی از قوانین و بخشنامه‌ها، گفت: آزمون وسع اداره کار، رفاه و تامین در مبحث بیمه تامین اجتماعی در صنایع دستی از سوی اداره کار قرار داده شد که فرد فعال صنایع‌دستی باید برای بیمه شدن آزمون وسع را بگذراند، ما مخالفت خود را با چنین قوانینی را اعلام کردیم.

شالبافیان با بیان اینکه آگاهی و سواد تخصصی به تبیین جایگاه گردشگری کمک می‌کند، افزود: برنامه‌هایی برای آموزش در حوزه گردشگری در نظر گرفته شده است و لازمه اخذ مجوز گذراندن آموزش‌های کاربردی گردشگری بوده تا تاثیر و مفید بودن آموزش‌ها نیز ملموس باشد.

وی خاطرنشان کرد: بازنگری قوانین و مقررات لازمه تحول در حوزه گردشگری است. با گذشت سی سال از تصویب قانون توسعه ایرانگردی و جهانگردی، این قانون نیاز به اصلاح دارد با اصلاح این قانون به بخشی از انتظارات ما در این حوزه پاسخ داده می‌شود. 

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: استان همدان با توجه به نزدیکی به تهران ظرفیت خوبی در حوزه بازار گردشگری دارد.

وی افزود: رایزنی‌هایی در راستای همکاری با شهرداری تهران در راستای تبلیغ و اطلاع‌رسانی برای حضور گردشگران در استان همدان با هدف ترویج ایرانگردی انجام خواهد شد.

شالبافیان افزود: همچنین صدا و سیمای مراکز استان‌ها مکلف شدند تا تبلیغات گردشگری سایر استان‌ها را در تعامل با هم پخش کنند؛ تهران، اصفهان و سایر استان‌هایی که امکان آمدن حجم قابل توجه مسافران را دارند برای انجام تعاملات مشترک تبلیغات گردشگری در صدا و سیمای مراکز استان‌ها هدف قرار داده شود و تعاملات داخلی بین استانی صورت گیرد.

برچسب‌ها گردشگری شهر همدان نوروز استانداری همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری شهر همدان نوروز گردشگری شهر همدان نوروز استانداری همدان حوزه گردشگری استان همدان صنایع دستی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۳۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود

مریم جلالی در مراسم بزرگداشت روز ملی شهر میمند و برگزاری جشنواره گل و گلاب گفت: میمند ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی زیادی دارد که باید این ظرفیت‌ها در خدمت ارزش‌افزوده و ارزش‌آفرینی شود.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: رویداد‌ها زمینه تقویت توجه را ایجاد می‌کنند و تقویت توجه نخستین گام در راستای متمایزسازی و ایجاد وضعیت مطلق است.

جلالی افزود: به‌عنوان معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی و همکارانم در اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس به دنبال این هستیم که ظرفیت‌های میراث فرهنگی و آنچه ریشه در تاریخ دارد به‌اضافه جاذبه‌های گردشگری در کنار محصولات صنایع‌دستی یک پیوستاری درست کند که به اقتصاد منطقه کمک کند که لازمه‌اش همگرایی خانواده است.

 او ادامه داد: خانواده چه در سطح کوچک چه در سطوح محله، شهر، شهرستان و استان باید رویکرد اقتصاد هویت بنیان را سرلوحه قرار دهند و ما هم بتوانیم تسهیل گری و رفع موانع کنیم.

جلالی او در ادامه خطاب به مسئولان و مدیران حاضر در این جلسه گفت: تمامی مسئولان و مدیران میراث فرهنگی، استانداری و دیگر ادارات دولتی فرزندان این دیار هستند و مانند یک خانواده کار می‌کنند و وقتی خانواده مبنا باشد دیگر فرقی نمی‌کند من چه سهمی دارم این همکاری و هم‌افزایی و هم‌جوشی باید منجر به این شود که ما معیشت عزت‌آفرین داشته باشیم.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی با ابراز خرسندی از اینکه اینجا خانواده‌ها را در کنار مسئولان می‌بینم و این مسئولیتی که وجود دارد یکی در خانواده و دیگری پسر و خواهر و مادر خانواده است و این فضای خانواده محوری در سالی که مشارکت مردم در تولید حساب‌شده بسیار قیمتی است.

جلالی در ادامه تأکید کرد: صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی هوش و استعداد تاریخی ماست و یک پیوستار کامل است یعنی یک هوش و حکمتی بوده به‌طوری‌که ازگلی که می‌روییده گلاب در ظرف مسی درست می‌شود و بعد شیشه درست‌شده و ترکه‌بافی برای نگهداری شیشه درست‌شده و این توسعه است و ما باید سوار بر آن اقتصاد هویت بنیان را رونمایی کنیم.

او با اشاره به اینکه به همت شما صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی فردای روشنی را دارد اضافه کرد: میراث فرهنگی ما تنها میراث، ملموس نیست بلکه در برگ این گل‌ها قصه‌ها و لالایی‌هایی نهفته است و روایت‌هایی که در دنیای امروز ارزش‌افزوده دارد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه قصه میمند خریدار دارد و ما باید ان را روایتگری کنیم تا دنیا این قصه‌ها را خریداری کند.

او به ذکر مثال‌هایی به تکمیل سخنانش پرداخت و گفت: یک روزگاری جمشید و اردشیر و شاپور کشورگشایی می‌کردند و جهان‌گشایی قدرت بود، یک روزگاری جهان دانی و اطلاعات قدرت بود و امروز جهان ارایی قدرت است و به همه دلیل ایران قدرت سوم را ایجاد کرده است و می‌تواند حرف در جهان داشته باشد، چون روایت‌هایی زیبایی دارد.

جلالی بابیان اینکه شیشه‌گری یکی از مهارت‌های اصیل میمند در کنار گلاب‌گیری بوده و صنعت شیشه‌گری می‌تواند به دلیل بازیافت و دوست دار محیط‌زیست بودن، به ترویج گلاب‌گیری کمک کند ابراز امیدواری کرد که عزم مسئولان محلی مبنی بر ایجاد کارگاه‌ها بتواند شاخص‌های شهر ملی شیشه‌گری را برای میمند فراهم کند و ما هم تلاش می‌کنیم این پرونده کامل شود و بتوانیم در آینده‌ای نزدیک شهر ملی شیشه‌گری را در میمند داشته باشیم؛ بنابراین گزارش دکتر مریم جلالی معاون صنایع‌دستی وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی و دکتر محمد ثابت اقلیدی مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس و هیات همراه امروز با سفر به شهرستان فیروزآباد ضمن حضور در مراسم روز ملی میمند از کارگاه‌های شیشه‌گری، گلاب‌گیری همچنین مزارع گل محمدی و تعدادی از اقامتگاه‌های سنتی و بومگردی شهر میمند بازدید کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • اولین گردهمایی ائمه جمعه استان خوزستان با محوریت تبیین جایگاه مسجد در الگوی اعتلای شهر
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود