Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق، ایجاد استارتاپ‌های چند ملیتی میان شرکای تجاری ایران را ابزاری مهم برای توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی و همچنین رویکردی کاربردی در تحکیم جایگاه ایران در بازار اقتصادی این کشور‌ها عنوان کرد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «رامین پولادرگ» فعال اقتصادی و عضو اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در گفتگو با بازارنیوز درباره نام‌گذاری سال ۱۴۰۱ با عنوان تولید، دانش‌بنیان و آشتغال آفرینی از از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: ایشان از سال ۹۷ با در دستور کار قرار دادن تولید در شعار سال، حمایت‌های محسوس و قابل توجهی را از تولید داخل داشته‌اند و اکنون با افزودن واژه‌ای جدید تحت عنوان «دانش‌بنیان» رویکرد نوینی را در حمایت از تولید داخل در دستور کار مسئولین قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این فعال اقتصای با بیان این که امروزه بسیاری از سیاست‌گذاران کشور‌های توسعه یافته اقتصادی برا گستره حیات اقتصادی خود فعالیت اقتصادی و تجاری توام با دانش و فناوری را در دستور کار خود قرار داده‌اند، گفت: در حال حاضر تنها ۲ درصد از شرکت‌های اقتصادی کشور به معنای واقعی رویکردی دانش‌بنیان دارند؛ علت وجود چنین چالشی هم در واقع ریشه در موانع و رانت و فساد‌هایی است که نگذاشته است این نوع شرکت‌ها در کشور توسعه یابند.


وی خاطر نشان کرد: متاسفانه تاکنون وضعیت در ایران به گونه‌ای رقم خورده است که ما دانش‌بنیان را با کپی برداری اشتباه گرفته‌ایم. اگر دولت جدید خواهان اقتصادی مبتنی بر دانش‌بنیان است باید تمامی صنایع کشور را به مستی سوق دهد که کالای مصرفی آن با ارزش افزوده بیشتر و در عین حال تکنولوژی پیچیده‌تری برخوردار باشد؛ مطمئنا با دانش بنیان شدن چرخه تولید ما شاهد افزایش ارزش و گستره تنوع محصولات صادراتی خواهیم بود


پولاد‌رگ ایجاد یک استارتاپ چند ملیتی میان ایران با کشور‌های هدف صادراتی ایران را مصداقی مهم برای توسعه روابط تجاری میان کشور‌هایی همچون عراق و ترکیه دانست و گفت: در حال حاضر کشور عراق به عنوان یکی از مهمترین شرکای تجاری ایران، پتانسیل بسیار زیادی برای توسعه چنین پروژه‌ای دارد. یقینا با گسترش حضور ایران در بازار آتی کشوری مانند عراق ما خواهیم توانست که حضور پر رنگ تری در بازار این کشور ایفا کنیم.


عضو اتاق بازرگانی ایران و عراق عنوان کرد: حال این سوال پیش می‌آید که با توجه به گستردگی در جهان و نیاز مردم به این حوزه، چرا استارتاپ‌هایی مهم با رویکرد‌های خدماتی متنوعی همچون در کشور عراق با مالکیت چند ملیتی ایران و عراق تاسیس نشده‌اند؛ مطمئنا پیگیری چنین پروژه مهمی در آینده روابط تجاری ایران و عراق بیشتر از صادرات کالا اثر گذار خواهد بود.


وی توضیح داد: در حال حاضر کشوری مانند چین با صرف هزینه‌های سنگین با ورود همه جانبه به بخش‌های نرم افزاری و سخت افزاری کشور عراق مشغول به ایفای نقشی پر رنگ در فضای آی‌تی این کشور هستند؛ مطمئنا به جرئت می‌توان این قول را داد که در سایه بی توجهی فعالان اقتصادی ایرانی و دولت استارتاپی همچون تاکسی‌های اینترنتی توسط چینی‌ها در عراق راه‌اندازی خواهد شد.


پولادرگ در پایان در پاسخ به این سوال که آیا تحریم‌ها می‌توانند مانعی برای ایجاد و یا توسعه چنین پروژه‌های مشترکی در کشور‌های هدف صادرتی شود یا خیر، گفت: در حال حاضر در بازار کشوری همچون عراق تحریم‌های اقتصادی نتوانسته است به مانند دیگر کشور‌ها اثر گذار باشد، مطمئن باشید که تحریم‌ها مانعی برای ایجاد استارتاپ‌های چند ملیتی با رویکرد ارائه خدمات رفاهی به وجود نخواهد آورد، شاید در ابتدا مشکلاتی ظاهر شود، اما در نهایت این مسئله توسط نخبگان ایرانی حل خواهد شد.

پایان پیام//

برچسب ها: سازمان توسعه تجارت ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، سورنا ستاری ، پیمان پاک ، سید رضا فاطمی امین ، وزارت صمت ، اسنپ ، تپسی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000R0z

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سازمان توسعه تجارت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سورنا ستاری پیمان پاک سید رضا فاطمی امین وزارت صمت اسنپ تپسی ایران و عراق حال حاضر دانش بنیان برای توسعه چند ملیتی کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۵۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم

به گزارش جام جم آنلاین، «آیت الله سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور کشورمان در نشست خبری با همتای سریلانکایی خود با بیان اینکه بعد از انقلاب روابط خوبی ایران و سریلانکا برقرار شد، تصریح کرد: این روابط رو به توسعه است و طی گفت‌وگوهایی که با رئیس جمهور و همکاران شان داشتیم قرار شد این همکاری ها در حوزه های گردشگری، کشاورزی، صنعتی، تجاری و اقتصادی فرهنگی و علمی و فناورانه بین دو کشور ادامه یابد. 

وی ضمن ابراز امیدواری برای توسعه روابط ایران و سریلانکا اظهار کرد: امیدواریم روابط ایران و سریلانکا به توسعه همکاری دو کشور و ملت بینجامد ظرفیت های خوبی در دو کشور است و تبادل آنها به نفع هر دو کشور و منطقه خواهد بود.

آیت الله رئیسی از اعلام آمادگی کشورمان برای صدور خدمات فنی و مهندسی خبر داد و تاکید کرد: برای صدور خدمات فنی و مهندسی آمادگی داریم؛ حتما در توسعه اقتصادی سریلانکا ایران می تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی مشارکت کند. 

رئیس جمهور تصریح کرد: به مردم و مسئولان سریلانکا می‌گویم که تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده و حرکت مردم ایران را کند نکرده و پیشرفت ادامه داشته است ایران امروز را می تواند کشوری پیشرفته و فناور نامید.

وی از تشکیل کمیسیون مشترک میان ایران و سریلانکا خبر داد و بیان کرد: مقرر کردیم با پیگیری وزاری خارجه دو کشور کمیسیون مشترک هر چه سریعتر تشکیل شود و سازوکار روابط تجاری و اقتصادی و کشاورزی و علمی فناوری را مورد بررسی قرار دهند و این تصمیمات سریعا اجرایی شود.

رئیس جمهور بیان کرد: مثل آنچه در این پروژه بزرگ گذشت، تأمین مالی از شما، و انتقال فناوری و صدور خدمات فنی مهندسی از ایران نمونه این طرح می تواند در حوزه های مختلف به پیشرفت کشور دوست و برادر سریلانکا کمک کند

آیت الله رئیسی جنایت و کودک کشی در غزه را موجب تأسف بشریت دانست و خاطر نشان کرد: پیروان همه ادیان در دنیا متأسفند کسانی که در شکل انسان جنایتی می‌کنند که هیچ درنده ای این همه جنایت مرتکب نمی شود؟ تأسف بارتر این است که این جنایت چرا مورد حمایت غربی هاست؟ با چه منطقی از نسل کشی حمایت می کنند؟ تأسف بارتر این است که چرا سازمان های حقوق بشری و شورای امنیت و سازمان ملل از کارآمدی افتاده اند و کاری برای مقابله با این جنایت در غزه نمی کنند؟

 «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا در ادامه این در نشست خبری تصریح کرد: جناب آقای رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی و اعضای محترم هیأت دولت ایران! ابتدا از پذیرفتن دعوت اینجانب و سفر شما به سریلانکا تشکر می کنم. امروز پروژه چند جانبه سد افتتاح شد که ۱۲۰ مگاوات برق را تامین می‌کند. از ایران برای مشارکت در ساخت این سد و انتقال دانش و فناری ساخت سد تشکر می کنم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه "توانستیم پروژه مشترکی را میان دو کشور به نحو مطلوبی اجرا و بهره برداری کنیم" بیان کرد: از مردم ایران تشکر می کنم و به آنها به دلیل دستیابی به فناوری برق و انتقال آب و سدسازی تبریک می گویم. انتقال آب و تولید برق از مهمترین مذاکرات نشست های امروز بود.

رئیس جمهور سریلانکا حمایت ایران را موجب ثبات اقتصادی در کشور خود دانست و خاطر نشان کرد: از این تریبون از حمایت های ایران در برابر بحرانی اقتصادی چند سال گذشته کشورمان تشکر می کنم، این حمایت ها منجر به ثبات اقتصادی در کشورمان شد و آیت الله رئیسی گفتند این حمایت ها ادامه می یابد و حتما منجر به رفاه در سریلانکا خواهد شد.

«رانیل ویکرمسینگه» با اشاره به امضای ۵ سند همکاری با ایران گفت: در طول گفتگوهای امروز در نشست های دوجانبه مسائل سیاسی اقتصادی فرهنگی تجاری و .. مطرح شد و دو دولت به امضای ۵ توافق نامه در زمینه های فرهنگی، ورزشی و علمی و فناوری ... پرداختند تا از این طریق به افزایش مناسبات دو جانبه و ارتباط میان مردم دو کشور اقدام کنیم. دو کشور در حوزه همکاری در کارگروه اقیانوس هند و نیز سازمان ملل متحد به تفاهم رسیدند. گفتگوهای بسیار خوبی در خصوص چالش های کنونی جهان داشتیم و در برخی موضوعات توافق کردیم در حوزه امنیت غذایی و توسعه فناوری تفاهم کردیم.

وی بیان کرد: بسیار خوشحالم به اطلاع شما برسانم که ایران و سریلانکا برای ایجاد صلح آرامش و امنیت در اقصی نقاط دنیا از طرق صلح دموکراسی و گفت وگو هم نظر هستند.

رئیس جمهور سریلانکا خاطر نشان کرد: امروز در نشست خودمان با ریاست جمهوری درباره سرزمین های اشغالی فلسطین و رفع آلام و دردهای مردم فلسطین گفت وگو کردیم سریلانکا بر این باور است که این موضوع از طریق مذاکره قابل حل و فصل اسات و باید بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ و قطعنامه های سازمان ملل متحد حل و فصل شود. باید تهاجم به غزه بلافاصله متوقف شود. دولت سریلانکا صندوق  حمایت از کودکان غزه تشکیل داده و یک میلیون دلار به صندوق کودکان سازمان ملل برای اعطا به کودکان غزه تخصیص داده شده است. 

آیت‌ الله رئیسی در صدر هیأتی بلندپایه برای بازدید یک روزه از سریلانکا و به دعوت رسمی رئیس جمهور این کشور صبح امروز به کلومبو سفر کرد.

وزرای نیرو، نفت، امور خارجه و فرهنگ و ارشاد اسلامی رئیس‌جمهور را همراهی می‌کنند. در این سفر مگاپروژه های برق‌آبی که به همت مهندسان ایران و با هزینه‌کرد کامل دولت سریلانکا احداث شده، با حضور رؤسای جمهور به بهره‌برداری رسید.

دیگر خبرها

  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی، در توسعه سریلانکا مشارکت کند
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​
  • پروژه «اومااویا» سریلانکا، نماد توان صادرات خدمات فنی - مهندسی ایران
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می‌دانید؟
  • آمادگی ایران برای صدور خدمات فنی-مهندسی به سریلانکا
  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی در توسعه سریلانکا مشارکت کند
  • برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم
  • رئیس جمهور: برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم