Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی در بازه زمانی اسفند سال ۱۳۹۹ تا اسفند ۱۴۰۰، سامسونگ ۴۸ درصد، شیائومی ۲۸، نوکیا ۱۲، اپل شش و هواوی یک درصد سهم بازار را به خود اختصاص داده است.

محمدرضا عالیان در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ تا ابتدای اسفند ماه، ۱۶ میلیون و ۴۰۰ هزار دستگاه موبایل وارد کشور شده، اما در همین بازه زمانی ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه در کشور مصرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت بیشتر بودن مصرف نسبت به واردات این است که اگر روند تامین و واردات کالا عادی باشد، ماهانه حدود دو میلیون دستگاه باید ذخیره شود. علت این مازاد مصرف همان مازاد واردات سال قبل است.

به گفته وی، بیشترین مصرف در خرداد ۱۴۰۰ بوده است. اما در سال ۱۳۹۹ بیشترین مصرف در ماه‌های پایانی سال بود. شاید علت کم رونق بودن بازار پایان سال نسبت به سال‌های بی نتیجه ماندن برجام بوده است.

عالیان با اشاره به ورود دو میلیون دستگاه موبایل در خرداد به کشور و مصرف یک میلیون و ۸۰۰ هزار دستگاه در این ماه، تصریح کرد: به طور کلی از اول اسفند ۱۳۹۹ تا اول اسفند ۱۴۰۰ مجموعا ۱۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه موبایل به کشور وارد شده که از این تعداد ۱۸ میلیون و ۲۸۰ هزار دستگاه مصرف شده است؛ بنابراین مصرف و واردات تعادل منطقی پیدا کرده است.

سخنگوی انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به لزوم ذخیره دو تا سه میلیون ذخیره موبایل، گفت: در سال ۱۴۰۰ واردات نسبت به مصرق تقریبا کم بوده، اما نسبت به سال ۱۳۹۹ واردات و مصرف رشد داشته است.

سهم برند‌ها دربازار ایران

عالیان درباره سهم بازار برند‌ها نیز گفت: در مدت یاد شده سامسونگ ۴۸ درصد، شیائومی ۲۸، نوکیا ۱۲، اپل شش و هواوی یک درصد سهم بازار را به خود اختصاص داده است.

به گفته وی در این مدت هشت میلیون و و ۷۱۰ هزار دستگاه موبایل سامسونگ به ارزش یک میلیارد و ۷۸۷ میلیارد دلار، پنج میلیون و ۲۱۰ هزار دستگاه موبایل شیامی از مدل‌های مختلف به ارزش یک میلیارد و ۱۰۶ میلیون دلار و دو میلیون و ۲۵۰ هزار دستگاه موبایل از برند نوکیا به ارزش ۵۴ میلیون دلار مصرف شده است. همچنین مصرف برند اپل معادل یک میلیون و ۳۰ هزار دستگاه به ارزش یک میلیارد و ۳۵۳ میلیون دلار و هواوی ۲۳۰ هزار دستگاه به ارزش هفت میلیون دلار بوده است.

سخنگوی انجمن موبایل در ادامه مدل A ۱۲ سامسونگ، موبایل فیچر فون نوکیا ۱۰۵ و موبایل پوکو X ۳ پرو از برند شیائومی را پرتقاضاترین موبایل‌های بازار را تا پایان اسفند سال گذشته عنوان کرد و گفت: مصرف این موبایل‌ها به ترتیب بیش از دو میلیون و ۱۴۰ هزار دستگاه و یک میلیون و ۴۹ هزار و یک میلیون و ۱۳ هزار دستگاه بوده است.

به گفته وی در بازار جهانی اپل بیشترین سهم بازار را در سال گذشته داشته، اما در ایران به دلیل شرایط اقتصادی مردم و گران بودن این گوشی‌های موبایل سهم زیادی از بازار نداشته است. پرمصرف‌های ایران عمدتا موبایل‌های ارزان‌تر هستند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: هزار دستگاه موبایل میلیون دلار یک میلیون سهم بازار دو میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۶۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول

به گزارش خبرنگار مهر، به گزارش خبرنگار مهر، قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی برای هفته جاری (۱۰ تا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد.

بازار میوه

قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر به شرح زیر است؛

هر کیلو گرم سیب زرد ۳۱ تا ۵۹.۸۰۰، سیب قرمز ۳۱ تا ۵۹.۸۰۰، لیمو شیرین ۴۴.۸۰۰، کیوی ۵۲ تا ۹۸، توت فرنگی ۹۸ تا ۱۸۹، گریپ‌فروت ۱۸ تا ۲۴.۸۰۰ به ۲۸ و پرتقال ۱۳ تا ۵۹.۸۰۰ تومان است.

در بازار میوه‌های آبدار هر کیلو هندوانه بین ۶ تا ۲۰، خربزه ۱۶.۸۰۰، جانا ۱۸.۵۰۰، طالبی ۱۸.۵۰۰ تا ۳۶، دستنبو ۲۳.۸۰۰، ملون ۱۶.۸۰۰ تا ۲۸.۵۰۰ تومان قیمت گذاری شده است.

در بازار میوه‌های وارداتی هم موز هر کیلو ۶۰ تا ۸۸.۸۰۰ تومان، هر دانه نارگیل بین ۵۰ تا ۷۵ و آناناس ۲۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسند.

بازار سبزی‌جات

در ادامه قیمت انواع سبزی و صیفی جات تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر نیز می آید؛

هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۱۵.۹۰۰ تا ۲۳، هویج ۱۰.۵۰۰ تا ۱۲.۸۰۰، کاهو ۱۴.۵۰۰ تا ۲۵، کدو ۲۱ تا ۲۲.۸۰۰، کرفس ۱۲ تا ۲۴.۸۰۰، کلم پیچ ۷.۵۰۰ تا ۱۵.۸۰۰، کلم بروکلی ۲۰ تا ۶۸، خیار ۲۰ تا ۲۹.۸۰۰، لیمو ترش ۳۷ تا ۱۲۰، لوبیا سبز ۳۲ تا ۴۶.۸۰۰ و سیر تازه ۱۹۰ هزار تومان تعیین شده است. همچنین هر بسته گوجه گیلاسی ۴۵ تا ۶۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

سیب زمینی در این بازار هر کیلو ۲۳.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۴.۹۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ و پیاز زرد ۱۸ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

گفتنی است؛ انواع میوه ۴۰ درصد و سبزیجات ۳۲ درصد ارزان‌تر در میادین و بازارهای میوه و تره بار به فروش رسید. همچنین مواد پروتئینی ۶۳ درصد، غلات ۸ درصد، مرغ ۶ درصد، تخم مرغ ۱۴ درصد و قند ۱۳ درصد ارزان‌تر از سطح شهر است.

در ادامه جدول قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران قابل مشاهده است.

کد خبر 6092281 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • افزایش قیمت طلا و انواع سکه در بازار ؛ ربع سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران