Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سهراب بناوند ، با بیان اینکه از ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ تاکنون، ۲۵ هزار و ۴۴۷  نفر در مراکز رسمی اقامتی استان اسکان‌یافته‌اند، افزود: بر این اساس رکورد و میزان ضریب اشغال و اقامت در مراکز اقامتی استان در ایام نوروز نسبت به ایام قبل از کرونا شکسته شده است.

وی با اشاره به اینکه ۹ بوستان نیز در سطح شهر بندرعباس برای اسکان گردشگران و مسافران نوروزی پیش‌بینی‌شده بود، اظهار کرد: با توجه به افزایش گردشگران در شهر بندرعباس ۴ بوستان دیگر نیز به بوستان‌های اسکان اضافه‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بناوند تأکید کرد: ۵۱ مرکز اقامتی شامل هتل، هتل‌آپارتمان، متل، مهمان‌پذیر، مجتمع اقامتی، بومگردی و خانه مسافر به ظرفیت ۵ هزار ۴۶۶ تخت به در استان هرمزگان به‌جز مناطق آزاد به گردشگران و مسافران نوروزی خدمات ارائه می‌دهند.

به قشم سفر نکنید

ستاد اجرایی خدمات سفر قشم اعلام کرد گردشگران قشم را بعنوان مقصد سفرهای نوروزی انتخاب نکنند.

براساس اعلام ستاد اجرایی خدمات سفر قشم استقبال بی سابقه گردشگران طی روزهای گذشته موجب شده تا ظرفیت اقامتگاه‌های این جزیره تکمیل شود.

ستاد اجرایی خدمات سفر قشم اعلام کرد که جزیره زیبای قشم از ابتدای تعطیلات به شکل بی سابقه‌ای پذیرای گردشگران نوروزی بوده است و از هموطنان عزیز درخواست می‌شود، دیگر این جزیره را بعنوان مقصد سفرهای نوروزی خود انتخاب نکنند.

این ستاد همچنین اعلام کرد که همزمان با آغاز تعطیلات نوروز بیشتر گردشگران و مسافران نوروزی از طریق زمینی با استفاده از خودروهای شخصی و عمومی وارد جزیره قشم شدند.

براساس اعلام ستاد اجرایی خدمات سفر قشم با وجود پیش بینی‌ها و تدابیر صورت گرفته جهت روان سازی وضعیت ترددی گردشگران به جزیره زیبای قشم، در نوروز امسال چندین برابر ظرفیت، به این جزیره مسافرت کرده اند، که ظرفیت اقامتگاه ها، بومگردی ها، فضاهای عمومی اعم از پارک ها، کمپ پارک‌ها و ... تکمیل شده است.

کد خبر 666096 برچسب‌ها سفر - گردشگری نوروز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سفر گردشگری نوروز ستاد اجرایی خدمات سفر قشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۶۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: مساجد بدون جوانان و نوجوانان و بدون هیئت امنا و کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی هشتم اردیبهشت ماه، در جلسه قرارگاه استانی مساجد استان لرستان، که با حضور اعضای ستاد برگزار شد، اظهار کرد: ما هر آنچه که داریم از وجود پر خیر و برکت مساجد است، ما باید بتوانیم خدمات مسجد را خوب جلوه دهیم و به مردم خدمت‌رسانی کنیم.

وی ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی یک سری تشکیلات مانند پایگاه‌های بسیج، کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد، در کنار احداث و توسعه مساجد تشکیل شد که بسیار ضروری است و باعث شده به غیر از شرکت در نماز جماعت، جوانان و نوجوانان به واسطه برنامه‌های متنوع به مسجد سوق پیدا کنند.

شاهرخی بیان کرد: مساجد بدون جوانان و نوجوانان و بدون هیئت امنا و کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد، در سال‌های اخیر با توجه به نیاز مردم و حضور مستمر روحانیان و بسیجیان در محلات، تشکلاتی همچون ستاد تسهیلگری تشکیل شد که توفیقات خوبی در این راستا نصیب شده است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان افزود: مجموعه امور مساجد استان نیز با صبر و حوصله اقدامات خوبی انجام داده، برنامه‌ها و مصوبات ارزشمندی را در راستای توانمندسازی ارکان مسجد عملیاتی کرده که تشکیل این ستاد و کارگروه دنباله همین موضوع است.

وی تأکید کرد: قرارگاه‌های مساجد باید باعث شود که روز به روز شاهد تغییر و تحول در سطح محلات و جامعه باشیم و انتظار است که با برگزاری چنین جلساتی، ظرفیت‌های استان در جهت رونق امور مساجد ارزیابی و آن‌ها را به کار بگیریم.

شاهرخی افزود: ما جوانان و نوجوانانی داریم که از بابت انقلابی‌گری و عقیدتی و کار جهادی از نسل گذشته اگر جلوتر نباشند عقب‌تر نیستند، در اختیار قرار دادن خدمات آموزشی، پژوهشی، تفریحی و سرگرمی از سوی سازمان‌ها، نهادها و ادارات مختلف به جد باید پیگیری شود، از آنجایی که این قشر از جامعه منبعی برای درآمد ندارند و مشتاقانه برای اوقات فراغت و کارهای فرهنگی مساجد مراجعه می‌کنند، باید این خدمات در اختیار آنان قرار بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳ عنوان نشریه دانشگاه قم به ISC ورود پیدا کرد
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۹ اردیبهشت
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۸ اردیبهشت
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران