Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به صعود اروگوئه و شرایط تیم‌های ملی مکزیک و آمریکا، ایران به احتمال فراوان در سید سوم جام‌جهانی قرار خواهد گرفت.

به گزارش مشرق، روز گذشته تیم ملی فوتبال کشورمان در بازی نهم انتخابی جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر مقابل کره‌جنوبی شکست خورد تا ضمن از دست دادن صدرنشینی موضوع رنکینگ و سیدبندی جام‌جهانی مورد توجه همگان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدبندی جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر به این شکل است که تیم‌ها با توجه به رده‌بندی فیفا مرتب می‌شوند و در ۴ سید قرار می‌گیرند. تیم ملی قطر با توجه به میزبانی در سید اول قرار دارد و پشت سر او تیم‌های ملی بلژیک، برزیل، فرانسه، آرژانتین و... قرار خواهند گرفت.

 نکته مهم در سیدبندی این است که تیم‌های صعود کرده از پلی‌آف و مسیر A پلی‌آف در اروپا (به دلیل عقب افتادن بازی اوکراین) در سید چهارم قرار خواهند گرفت.

شب گذشته در مسیر A جام‌جهانی، تیم ملی ولز با درخشش گرت بیل، تیم ملی اتریش را شکست داد و به مرحله بعدی رسید. این تیم باید در تابستان با برنده اوکراین و اسکاتلند بازی کند تا صعودکننده به جام‌جهانی مشخص شود. نکته مهم در اینجا این است که تیم ملی ولز در رده بیستم رنکنیگ دنیا قرار دارد و با اینکه بالاتر از ایران قرار دارد ولی با توجه به این قانون، در صورت صعود به جام‌جهانی باز هم در سید چهارم قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید:

علی‌دوستی: چرا اسکوچیچ دفاع راست تخصصی نداشت

* ایران به احتمال فراوان در سید سوم

برخی‌ها معتقد بودند که ایران در صورت پیروزی مقابل کره‌جنوبی در سید دوم قرار می‌گرفت ولی با توجه به رنکنیگ و شرایط تیم‌های صعود کرده، این اتفاق خیلی دور از ذهن بود. از طرفی با شکست ایران، برخی نگران شدند که تیم ملی به سید چهارم نرود که این موضوع نیز غیرممکن به نظر می‌رسد.

در تاریخ ۱۰ فروردین ماه، آخرین رده‌بندی فیفا مشخص خواهد شد. رده‌بندی که خیلی زیاد به بازی‌های این روزها وابسته است و می‌تواند تغییراتی در رنکینگ ایجاد کند.

اکنون در سید اول جام‌جهانی، جایگاه تیم‌های قطر، بلژیک، برزیل، فرانسه، آرژانتین، انگلیس و اسپانیا  قطعی شده است. اگر پرتغال بتواند مقدونیه شمالی را شکست دهد در سید اول جای خواهد گرفت ولی اگر، این تیم مثل ایتالیا حذف شود، تیم ملی دانمارک (رده نهم) در سید اول قرار خواهد گرفت.

تیم‌های هلند، آلمان، سوئیس،کرواسی و اروگوئه به صورت قطعی در سید دوم قرار گرفته‌اند و نکته مهم در این سید، شرایط آمریکا و مکزیک خواهد بود.

صبح امروز تیم ملی آمریکا و مکزیک با هم به تساوی رسیدند و کاستاریکا مقابل کانادا به برتری رسید. هنوز ۲ بازی در قاره آمریکای شمالی وجود دارد و باید دید شرایط صعود در آن گروه چگونه پیش می‌رود.

سهمیه آمریکای شمالی ۳.۵ است و تیم چهارم به پلی‌آف خواهد رفت و در صورت صعود در سید چهارم قرار خواهد گرفت.

نکته مهم این است که اگر آمریکا و مکزیک صعود خود را به صورت مستقیم مسجل کنند (به عبارتی در رده اول تا سوم جای گیرند)، قطعا در سید دوم قرار خواهند گرفت.

در شرایط کنونی رده‌بندی فیفا، تیم‌های سوئد و سنگال نیز بالاتر از ایران هستند. سوئد شب گذشته مقابل چک به برتری رسید تا در ۹ فروردین به مصاف لهستان برود. در صورت پیروزی سوئد مقابل لهستان، این تیم نیز بالاتر از ایران در سیدبندی قرار خواهد گرفت. 

سنگال نیز در پلی‌آف قاره آفریقا ۲ بازی سخت رفت و برگشت با تیم ملی مصر خواهد داشت. 

نکته مهم دیگر، شرایط تیم‌های ملی کلمبیا و پرو است؛ کلمبیا با اینکه در حال حاضر در رده نوزدهم دنیا و بالاتر از ایران قرار دارد ولی اگر تحت هر شرایطی راهی جام‌جهانی شود، باز هم در سید چهارم قرار خواهد گرفت زیرا به صورت پلی‌آف به قطر رسیده است. 

* ایران در چه صورت در سید دوم قرار خواهد گرفت؟

تیم ملی ایران اکنون در رده بیست‌ویکم فیفا قرار دارد. با اینکه با شکست مقابل کره‌جنوبی ممکن است، رنکنیگ ایران دچار تغییر شود ولی تحت یک شرایط دور از ذهن امکان دارد که ایران در سید دوم جای گیرد. 

با توجه به موضوعات مطرح شده، در سید دوم جایگاه تیم‌های هلند ، آلمان، سوئیس، کرواسی و اروگوئه مشخص شده است. ۵ تیم در این جایگاه قرار دارند و ۳ تیم باید به آن اضافه شود.

ایران در شرایط زیر می‌تواند به سید دوم برسد: (اگر رده‌بندی ایران در رنکینگ فیفا دچار تغییرات فراوان نشود)

۱- تیم ملی پرتغال مقابل مقدونیه شمالی ببازد تا دانمارک در سید اول قرار گیرد.

۲- بین آمریکا و مکزیک یک تیم جایگاهش را به کاستاریکا بدهد و به رده چهارم انتخابی جام‌جهانی در آمریکای شمالی سقوط کند.

۳- سوئد و سنگال به جام‌جهانی صعود نکنند. سوئد در انتخابی باید به مصاف لهستان برود و از سوی دیگر سنگال ۲ بازی سخت با مصر خواهد داشت.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین راهنمای سفر نوروزی قیمت تیم ملی فوتبال ایران سید بندی جام جهانی فوتبال جام جهانی قطر خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت قرار خواهد گرفت بالاتر از ایران سید دوم قرار آمریکا و مکزیک سید اول جام جهانی نکته مهم رده بندی تیم ملی پلی آف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۶۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف‌هایی که نباید پشت قهرمانی فوتسال ایران در آسیا پنهان شود

جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۴ با وجود اینکه برگ زرینی به افتخارات ایران افزود، اما ضعف‌هایی را نمایان کرد که تا جام جهانی باید برای حل آنها چاره اندیشید. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم ملی فوتسال ایران روز یکشنبه با شکست تایلند توانست قهرمانی جام ملت‌های آسیا را به کشورمان بازگرداند و با 13 قهرمانی، همچنان تیم بی‌رقیب تاریخ این رقابت‌ها به شمار می‌رود.

ملی‌پوشان ایران آغاز مقتدرانه‌ای در این جام نداشتند و پیروزی‌های نسبتاً دشوار مقابل افغانستان و کویت به دست آوردند. با این حال تیم رفته رفته بهتر شد و بازی با قرقیزستان در یک‌چهارم نهایی و دیدار مقابل تایلندِ میزبان در فینال را می‌توان بهترین عملکرد ایران در جام هفدهم دانست.

کشاورز: به قهرمانی جام ملت‌های فوتسال آسیا نیاز داشتیم

با توجه به در پیش بودن مسابقات جام جهانی فوتسال 2024 ازبکستان از 24 شهریور تا 15 مهر 1403، فوتسال ایران فرصت چندانی برای خوشحالی کردن ندارد. مشخصاً نکاتی به چشم می‌خورد که پیش از رقابت با بزرگان جهان در ازبکستان، باید مورد توجه مقامات فدراسیون فوتبال و نیز کادر فنی تیم ملی فوتسال قرار بگیرد که به ذکر برخی از آنها می‌پردازیم.

وضعیت قراردادهای مربیان تیم ملی

فدراسیون فوتبال همیشه در ابتدای هر سال، با مربیان تیم‌های ملی قراردادهای یک ساله‌ای می‌بندد و این اِشِل را در سال‌های گذشته حفظ کرده است. با این حال هنوز قرارداد سال 1403 وحید شمسایی و دستیارانش امضا نشده است. همچنین از فروردین سال 1401 که فعالیت کادر فعلی در تیم ملی فوتسال آغاز شد، مربیان در بهمن 1402 دستمزد 20 ماه فعالیت خود را گرفتند و حدود 19 ماه بدون پول کار کردند! با توجه به پتانسیل موفقیت در جام جهانی، فدراسیون‌نشینان نباید فوتسال را در اولویت‌های آخر قرار دهند.

آغاز متزلزل

ملی‌پوشان در نیمه اول بازی‌ها چندان زهردار نبودند و انگار به «تشر» کادر فنی بین دو نیمه نیاز داشتند. حتی 20 دقیقه اول دیدار مقابل بحرین و ازبکستان هم به شکست تیم ملی انجامید که در نیمه‌های دوم توانستیم جبران مافات کنیم. اگر این شرایط در جام جهانی نیز ادامه داشته باشد، ممکن است اختلاف ایران با رقبای بزرگ خود در جام جهانی بیشتر از یک گل شود و با ارائه بازی باکیفیت در نیمه دوم نیز فرصت جبران نداشته باشیم.

مرتضایی: افغانستان در فوتسال فرزند ایران است

راحت گل می‌خوریم؛ سخت گل می‌زنیم!

با وجود نمایش قابل قبول باقر محمدی در پنج مسابقه و نیز کلین شیت سعید مومنی در دیدار با کویت، گل‌های دریافتی تیم ملی ایران بیشتر از هر چیزی توی ذوق می‌زند. بحرین در مجموع دو بازی با افغانستان و کویت سه بار موفق به گلزنی شد، اما سه گل به ایران زد. شکی در پیشرفت تیم‌های آسیا و دشواری بازی مقابل تیم‌های کاملاً تدافعی نیست، اما دریافت 9 گل در شش مسابقه، آمار قابل قبولی برای یک تیم مدعی صعود به نیمه‌نهایی جام جهانی نیست.

علاوه بر گل‌هایی که خوردیم، موقعیت‌هایی در اختیار بازیکنان حریف قرار می‌گرفت که قطعاً تیم‌های بزرگ جهان به‌راحتی از آن نمی‌گذرند. سرعت پایین انتقال تیم ملی از حمله به دفاع و نیز عدم پوشش مناسب را می‌توان در میان دلایل این مسئله ذکر کرد. در کنار راحت گل خوردن در برخی از بازی‌ها، تیم ملی در دیدار برابر تیم‌هایی چون بحرین و ازبکستان کار سختی برای گشودن دروازه حریفان داشت.

فاصله کوتاه تا رسیدن به خطای ششم

خطاهای پُرتعداد مسئله دیگری است که باید تدبیری برای پرهیز از آن اندیشید. در فوتسال اگر تیمی پنج خطا در یک نیمه مرتکب شود، خطاهای بعدی آن نیمه برای حریف به پنالتی نقطه دوم تبدیل می‌شود. با توجه به اینکه برزیل و آرژانتین از بازیکنانی به‌مراتب تکنیکی‌تری نسبت به تیم‌های آسیایی بهره می‌برند، شاگردان شمسایی باید مراقب خطاهای خود باشند.

اسکوربرد سالن بانکوک آره‌نا در دقایق نخست فینال جام ملت‌ها نشان می‌داد که تایلندی‌ها دو خطا مرتکب شده‌اند و تنها یک خطا به نام ایران ثبت شده بود. ملی‌پوشان ایران در همین نیمه مرتکب چهار خطای دیگر شدند تا دقایق پایانی 20 دقیقه اول را با احتیاط بیشتری به پایان برسانند.

هاشمی در جمع ملی‌پوشان فوتسال: کارتان تازه آغاز شده است

پیشرفتی نامتناسب با آسیا

با توجه به پیشرفت چشمگیر فوتسال آسیا نمی‌توان همانند سال 1999 انتظار بردهای 21 یا 36 گله داشت. تیم‌های ملی قاره کهن با جذب مربیان سرشناس دنیا، هیچ شباهتی به تیم‌های عقب‌افتاده سابق ندارند و در جام جهانی 2021، هر پنج نماینده آسیا راهی دور حذفی شدند. با این وجود، ناهماهنگی بازیکنان ایران در بعضی دقایق بازی‌ها ارتباط زیادی با پیشرفت رقبا ندارد. از جمله در دیدار با بحرین که بازیکنان هم‌باشگاهی نیز یکدیگر را در زمین به‌خوبی پیدا نمی‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وینیسیوس به جمع کریستیانو رونالدو و دی‌بروینه پیوست
  • شمس: سرگروهی ایران در جام جهانی به فوتسال ایران عظمت می‌دهد
  • بررسی میزان موفقیت درمان ناباروری با IVF در ایران
  • ویدیو/ روزی که فوتسال ایران سوم دنیا شد
  • ضعف‌هایی که نباید پشت قهرمانی فوتسال ایران در آسیا پنهان شود
  • روز جهانی کار و کارگر
  • حسن‌زاده: تیم‌های جام جهانی را سوپرایز می‌کنیم
  • عنوان بهترین دروازه بان آسیا کف آرزوهای من بود
  • کریمی: عهد بستیم با جام به ایران برگردیم
  • افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال