Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@14:57:26 GMT

جاده‌های فنلاند به شارژرهای بی‌سیم مجهز خواهد شد

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۴۶۷۸۷

جاده‌های فنلاند به شارژرهای بی‌سیم مجهز خواهد شد

الکتروئن قصد دارد در همکاری با شرکت زیرساختی «دستیا» فناوری شارژ بی‌سیم خود را به فنلاند بیاورد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، کمپانی‌های الکتروئن (Electreon) و دستیا (Destia) در پروژه تجاری شارژ بی‌سیم همکاری خواهند داشت که در آن یک سیستم شارژ القایی در قالب بخشی از راهکار «شارژ به‌عنوان یک سرویس» ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت‌ها تفاهم‌نامه‌ای امضا کرده‌اند که در آن سیستم شارژ بی‌سیم الکتروئن و خدمات عملیاتی و نگهداری مرتبط با آن به‌عنوان بخشی از راه‌حل شارژ به‌عنوان سرویس دستیا ارائه می‌شود. این تفاهم‌نامه بخشی از استراتژی الکتروئن برای تسریع نفوذ خود به بازار شمال اروپا محسوب می‌شود که پتانسیل زیادی به‌عنوان اولین پذیرنده جابجایی‌های الکتریکی دارد.

فناوری القایی انحصاری الکتروئن، خودروهای برقی (EV) را به صورت پویا (در حال حرکت) و استاتیک (در حالت توقف) شارژ می‌کند. این فناوری در تعدادی از پروژه‌های آزمایشی در جاده‌های سراسر جهان از جمله در لمباردی در ایتالیا، کلن در آلمان و یوتا و میشیگان در آمریکای شمالی مورد استفاده قرار گرفته است. دستیا، ارائه‌دهنده امکانات شارژ خودروهای الکتریکی برای مشاغل و سیستم‌های حمل‌ونقل حرفه‌ای است و مشتریان آن عبارتند از اپراتورهای اتوبوس، شرکت‌های تدارکات، سازندگان وسایل نقلیه و شرکت‌های تاکسی‌سازی.

هدف از این همکاری فراهم آوردن فرصت برای اپراتورهای ناوگان حمل‌ونقل برای تجربه مزایای شارژ بی‌سیم در عمل است. هر دو شرکت، پتانسیل بالایی برای پیاده‌سازی پروژه‌های شارژ بی‌سیم و سیستم جاده‌های الکتریکی بی‌سیم (ERS) در فنلاند برای موارد استفاده مختلف دارند. استقرار ERS می‌تواند به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از بخش حمل‌ونقل و ایجاد شرایط برای تجاری‌سازی وسایل نقلیه الکتریکی کمک کند.

رئیس بخش شارژ خودروهای الکتریکی در دستیا گفت: «شارژ بی‌سیم پتانسیل بالایی به‌ویژه در بخش حمل‌ونقل حرفه‌ای دارد زیرا می‌توان از آن به‌طور کامل در زیرساخت‌ها استفاده کرد و فناوری شارژ بی‌سیم الکتروئن می‌تواند به‌خوبی امکانات شارژ خودروهای الکتریکی به‌عنوان سرویس ما را تکمیل کند.»

مدیر توسعه کسب و کار الکتروئن نیز افزود: «ترکیب قدرت دستیا در زیرساخت‌ها و خدمات شارژ با فناوری بدون شکاف الکتروئن در شارژ بی‌سیم استاتیک و پویا، یک راه‌حل رقابتی برای بسیاری از مشاغل عملیاتی در بخش حمل‌ونقل خواهد بود.»

کد خبر 563584

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان اقدامات شهرهای جهان خودروهای الکتریکی خودروی برقی شارژر بی سیم شارژ القایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شارژ بی سیم حمل ونقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۶۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، پژوهشگران شرکت دانش بنیان «اوپتران مایند» «Opteran Mind» در مدت یک دهه، با سعی در درک چگونگی عملکرد مغز حشرات، بررسی کردند حشرات چگونه جهان را می‌بینند، راه خود را پیدا می‌کنند، مسیریابی می‌کنند و به جهان واکنش نشان می‌دهند.

پیشرفت «هوش طبیعی»

آن‌ها یافته‌های به دست آمده را به الگوریتم تبدیل کرده و آن را «هوش طبیعی» نامیدند. این پژوهشگران معتقدند این الگوریتم می‌تواند نحوه عملکرد خودمختاری را کاملا تغییر دهد و آن را کاربردی‌تر و کارآمدتر کند.

«دیوید راجان» «David Rajan» مدیر عامل اوپتران می‌گوید: حشراتی مانند زنبور‌های عسل یک میلیون نورون دارند که این میزان در انسان حدود ۸۶ میلیارد نورون است، اما سیستم‌های مرکزی آن‌ها دقیقا در همین تعداد قرار دارند. آن‌ها دنیا را می‌بینند، خود را در فضا محلی می‌کنند و حتی می‌توانند تا ۱۰ کیلومتر را با صرف انرژی چند میکرو وات حرکت کنند.

اگر واقعا می‌خواهید خودمختاری پیشرفته را ببینید، لازم نیست به شرکت‌های فناور دنیا بروید کافیست سری به باغچه بزنید.

این شرکت قصد دارد طی ماه‌های آینده، سیستم خود را با عملکرد‌های اضافی مانند جلوگیری از برخورد بهبود بخشیده و تا سال آینده، الگوریتم‌های تصمیم گیری را ادغام کرده تا ماشین‌ها بتوانند وظایف را اولویت بندی کنند.


راجان تاکید کرد: این تنها شروع کار است چرا که این شرکت در حال حاضر به دنبال کاربرد‌های تجاری مختلف در بخش‌های مختلف از جمله لجستیک، خودرو، معدن، امنیت و و غیره است.

مشارکت عمده برای پیشرفت رباتیک انبار

این شرکت که اکنون ۴۵ کارمند دارد، به سرعت در حال رشد است و به زودی فناوری خود را در ربات‌های پیشرفته انبارداری شرکت آلمانی «سیفلاگ» «Safelog» بکار گیرد.

علاوه بر این، فناوری اوپتران از سیستم‌های موجود متفاوت عمل می‌کند چرا که نیازی به آموزش گسترده در مجموعه داده‌های بزرگ قبل از استقرار ندارد. الگوریتم‌ها ذاتی هستند و آن‌ها را قادر می‌سازند تا به طور مستقل در محیط حرکت کنند و بدون نیاز به جمع آوری و آموزش مداوم داده‌ها در یک مرکز داده، با تنوع پویا سازگار شوند.

راه اندازی یک وسیله نقلیه هدایت شونده خودکار (AGV) در یک انبار به طور معمول، کار زیادی می‌برد. اپراتور‌ها باید قبل از اینکه به ربات‌ها اجازه حرکت در انبار را بدهند، کل تاسیسات را به دقت اسکن کنند و با داده‌های زیادی سروکار داشته باشند. کاری که اوپتران مایند انجام می‌دهد این است که به طور قابل توجهی فرآیند راه اندازی را ساده می‌کند.

«چارلی رنس» «Charlie Rance»، مدیر تولید این شرکت، می‌گوید: تنها کاری که اوپراتور باید بکند تنظیم سرعت ربات است و همین. ما در حال ایجاد راه حلی هستیم که به AGV‌ها اجازه می‌دهد به طور مستقل در یک نظر از محیط نقشه برداری کنند، بنابراین زمان تنظیم بسیار سریع است و می‌توانید آن را با بقیه AGV‌های خود به اشتراک بگذارید. می‌توانیم با حذف زیرساخت‌های ثابت، دیگر نیازی به بازتابنده یا کد QR نداشته باشیم. ما سیستم را با هزینه کمتر نگه می‌داریم.

این شرکت همچنین در حال عقد قرارداد‌های تجاری در حوزه کاربرد‌های پهپاد‌های امنیتی داخلی در بازار مصرف و همچنین پیاده سازی در بخش معدن و خودرو است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت تداوم تلاش‌ها برای ارتقای کیفیت و ایمنی جاده‌ها
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • تصاویر ماکت آیفون ۱۶، آرایه جدید لنز‌ها را نشان می‌دهد
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • تحلیل کارشناسی بحران مسافربری جاده‌ای؛«واردکننده راننده اتوبوس می‌شویم!» | ثبت ساعت یک روش بی‌فایده و پرهزینه است
  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی