Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز رسیدگی به مرکز امور مساجد با اشاره به آغاز دهه تکریم و غبارروبی مسجد از تبیین شعار سال ۱۴۰۱  “تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین” به عنوان اولین برنامه مساجد در دهه تکریم خبر داد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسین محمد ابراهیم در اولین نماز جمعه سال ۱۴۰۱ ضمن تبریک سال نو و گرامی‌داشت یاد و خاطره بنیان‌گذار انقلاب اسلامی و شهدا اظهار کرد: پیامبر اسلام (ص) با استناد به همه کتب آسمانی، خانه‌های خدا یا همان مساجد تکریم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسجد، خانه خداست و خانه‌های خدا برای خداست. معصومین خود را مهمان خانه خدا می‌دانستند. میزبان خداوند، مهمان مومن و مهمان‌سرا مسجد است. 

رئیس مرکز رسیدگی به مرکز امور مساجد با استناد به روایت اسلامی گفت: برای ورود به مسجد باید آراستگی ظاهری و درونی داشته باشیم. هر میزبانی باید مهمانش را تکریم کند؛ بنابراین خداوند ما را تکریم می‌کند. در روایات آمده است که “بشارت باد به کسانی که در تاریکی‌ها به سوی مسجد حرکت می‌کنند.” تکریم مسجد فقط به غبارروبی نیست؛ بلکه به حضور در مسجد است. 


محمد ابراهیم گفت: مومن در مسجد شبیه ماهی در آب است. مسجد وقتی تکریم می‌شود که مملو از نمازگزار باشد. در روایات ثواب‌های سنگینی برای هر قدم مومنی نوشته شده است که به سوی نماز جماعت در مسجد حرکت می‌کند. به استناد روایات، اگر نمازگزار در راه مسجد جان بدهد، خداوند ۷۰ هزار ملک را موظف می‌کند که به عیادت او بروند و با او انس بگیرند و تا روز قیامت برای او استغفار کند. 

رئیس مرکز رسیدگی به مرکز امور مساجد حضور در مسجد یعنی زیارت خدا، گفت: در دهه تکریم مساجد، برنامه‌هایی را پیشنهاد کردیم که امیدواریم اجرایی شود. اولین برنامه دهه تکریم و غبارروبی مسجد را تبیین شعار سال ۱۴۰۱ یعنی "تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین" قرار دادیم. مساجد باید نقش خود را در دانش بنیان کردن تولید ایفا کنند. امیدواریم شعار سال به‌خوبی تبیین شود. 

حجت الاسلام و المسلمین محمد ابراهیم از دیگر برنامه‌های مساجد در دهه کریم با محور «مسجد محل وحدت مردم»، «مسجد محل بسط ایده فرهنگ شهادت»، و «مسجد پایگاه جهاد تبیین» خبر داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دهه تکریم و غبارروبی مساجد حسین محمد ابراهیم نماز جمعه تهران دانش بنیان دهه تکریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۶۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان