Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرمخاطب‌ترین مجموعه‌های ایرانی و خارجی، بخش‌های خبری، برنامه‌های سیاسی، ورزشی و برنامه‌های کودک منتشر شده در آرشیو تلویزیونی تلوبیون، از نظر میزان آمار مشاهده مورد بررسی قرار گرفتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تلوبیون به عنوان نخستین سرویس ایرانی پخش زنده و آرشیو برنامه‌های صـدا و سـیمای جمهوری اسلامی ایران شناخته می‌شود که با توجه به رشد روزافزون دسترسی کاربران به فضای وب و اینترنت، امروزه به یکی از بزرگترین پایگاه‌های دیجیتالی فارسی زبان با رتبه فعلی ۷ در داخل کشور و ۱۸۰ در جهان، در  سایت بررسی رتبه الکسا تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر آخرین آمار منتشرشده از سوی مدیران صدا و سیما در خصوص تلویزیون تعاملی تلوبیون، این پلتفرم ۲۰  میلیون نصب در دستگاه‌های هوشمند و بیش از ۴۰ میلیون «IP» منحصربه فرد تا پایان سال ۱۴۰۰ را به خود اختصاص داده است.

در این گزارش، به پربازدید‌ترین‌ سریال‌های داخلی و خارجی، قسمت‌ها و برنامه‌های تلوبیون تا پایان سال ۱۴۰۰، بر مبنای آخرین آمار مشاهده محتوا توسط کاربران در سایت تلوبیون اشاره خواهد شد.

«گاندو ۲» و «ستایش ۳»؛ پربیننده‌ترین مجموعه‌های داخلی

مطابق با آخرین آمار مشاهده کاربران تلوبیون، فصل دوم سریال «گاندو» با ۳۹ میلیون و ۹۶۶ هزار و ۱۴۳ بار مشاهده در صدر  آمار پر بیننده‌ترین مجموعه‌های تلوبیون قرار دارد. پس از مجموعه «گاندو ۲»، ستایش ۳ با ۳۱ میلیون و ۲۰۸ هزار و ۵۵۴ بار مشاهده در رده دوم پر بیننده‌ترین مجموعه‌های تلوبیون قرار گرفته است.

پس از «ستایش ۳»، ششمین مجموعه پایتخت با ۳۰ میلیون و  ۸۳۶ هزار و ۵۶۳ مشاهده، در جایگاه سومین مجموعه ایرانی پر مخاطب در سایت تلوبیون قرار گرفته است. مجموعه‌های «پایتخت ۵» و «احضار»  به ترتیب با ۲۷ میلیون و ۹۴۸ هزار و ۱۶ میلیون و ۳۳۸ هزار بیننده در رده‌های چهارم و پنجم مجموعه‌های پربیننده‌ ایرانی  سایت تلوبیون قرار گرفته‌اند.

در رده‌های بعدی پر بیننده‌ترین سریال‌های سایت تلوبیون نیز نام مجموعه‌های «بچه مهندس۴»، «دلدادگان»، «پدر»، «خانه امن» و «بچه مهندس۳»  به چشم می‌خورد.

 

پربازدید‌ترین‌های خارجی در انحصار کره‌ای‌ها

شروع پخش سریال‌های کره‌ای در تلویزیون ملی، از سال‌های میانی دهه ۸۰  با پخش مجموعه «جواهری در قصر» از شبکه دو سیما آغاز شد و با پخش «افسانه جومونگ» در سال 87 به اوج خود رسید. مجموعه کره‌ای جومونگ در لیست  پربیننده‌ترین‌های خارجی تلویزیون با مجموع مشاهده ۴۰ میلیون و ۶۱۰ هزار و ۷۴۴ نفر در صدر لیست ایستاده است. «امپراتور بادها» با ۱۱ میلیون و ۵۷۳ هزار و ۷۱۰ بازدید در رده دوم و «افسانه دونگ‌یی» با ۷ میلیون و ۷۵ هزار و ۶۰۶ بار مشاهده در رده سوم پر بیننده‌های خارجی تلوبیون قرار گرفته است.

 

«اخبار ۲۰:۳۰»؛ پر بیننده‌ترین بخش‌ خبری تلوبیون

در میان بخش‌های خبری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، «اخبار ۲۰:۳۰»‌ با آمار ۲۱ میلیون و ۷۲۸ هزار و ۹۷۹ بار مشاهده، پربیننده‌ترین بخش خبری به شمار می‌رود. «اخبار نیمروزی ۱۴» با اختلافی اندک نسبت به ۲۰:۳۰ و با آمار ۲۱ میلیون و ۲۱۰ هزار و ۹۳۳ بار مشاهده در رده دوم و «اخبار ۲۲:۰۰» از شبکه سوم سیما با ۱۵ میلیون و ۳۰۵ هزار و ۳۰۸ بار مشاهده سومین بخش خبری پر بیننده در میان مخاطبان تلوبیون است.

 

«لذت فوتبال»؛ پیشتاز در میان ورزشی‌ها

در بخش ورزشی، از میان پنج برنامه ورزشی پربیننده، برخلاف انتظار، «لذت فوتبال» از شبکه ورزش بالاتر از «فوتبال برتر» شبکه سوم سیما ایستاده است. رده‌بندی پربیننده‌های بخش ورزشی، به‌طور کلی به فوتبالی‌ها اختصاص یافته است. «لذت فوتبال» با مجموع ۵ میلیون و  ۶۷۴ هزار و ۶۸۱ بیننده  در صدر پربیننده‌های ورزشی قرار گرفته و پس از این برنامه به ترتیب «فوتبال برتر» با ۵ میلیون و ۶۱۸ هزار  بیننده، «فوتبال ۱۲۰» با یک میلیون و ۴۰۸ هزار و ۳۴۵ بیننده، مسابقه «ستاره ساز» با یک میلیون و ۲۷۹ هزار و ۹۵۵ بیننده و «شب‌های فوتبالی» با یک میلیون و ۸۸ هزار و ۹۶۷ بار مشاهده، به عنوان پنج برنامه ورزشی پربیننده در میان مخاطبان تلویزیونی شناخته می‌شوند.

در بخش اخبارهای ورزشی نیز «اخبار ورزشی ۱۲:۴۵» با ۶۳ میلیون و ۳۵۵ هزار و «اخبار ورزشی ۱۸:۴۵» ۳۲ میلیون و ۵۷۵ هزار بیننده را به خود اختصاص داده‌اند.

 

«تهران ۲۰» و «جهان آرا»، پربیننده‌ترین‌های سیاسی

«تهران ۲۰»،‌ «جهان آرا»، «نگاه یک»، «عصر» و «ثریا» پربیننده‌ترین‌های سیاسی  تلویزیون در آمار مخاطبان تلوبیون هستند.
«تهران ۲۰» با یک میلیون ۸۷۶ هزار بار مشاهده، «جهان آرا» با ۸۲۱ هزار و ۱۶۹ بیننده، «نگاه یک» با ۶۱۱ هزار و ۶۵ ، «عصر» با ۳۱۹ هزار و ۵۳۵ و «ثریا» با ۲۶۵ هزار و ۴۸۸ بار مشاهده از پر بیننده‌‌ترین برنامه‌های سیاسی تلویزیون به شمار می‌روند.

«بچه رئیس» و «پایتخت»، پربازدید‌ترین‌ اپیزودها

انیمیشن «بچه رئیس» و قسمت شانزدهم «پایتخت۵» و قسمت پانزدهم همین مجموعه در صدر جدول پر بازدیدترین‌های تلوبیون جای گرفته‌اند. انیمیشن «بچه رئیس» پخش شده از شبکه پویا با ۲ میلیون و ۳۴۵ هزار و ۴۱۹ بازدید، قسمت شانزدهم مجموعه «پایتخت۵» با ۱ میلیون و ۹۰۳ هزار و ۱۹۳ بازدید و قسمت پانزدهم «پایتخت۵» با ۱ میلیون و ۶۱۲ هزار و ۴۸۸ بار مشاهده، به ترتیب در رده اول تا سوم پربیننده‌ترین قسمت‌های مشاهده شده در تلوبیون قرار گرفته‌اند.

 

«کلبه عمو پورنگ»؛ محبوب‌ترین برنامه کودک 

در دسته‌بندی محتوای کودکان، مجموعه «کلبه عمو پورنگ» در شبکه دوم سیما با ۴۲ میلیون و ۴۸۹ هزار و ۶۳۶ بار مشاهده، رکورد دار مشاهده یک مجموعه در میان مجموعه‌های موجود در تلوبیون است. پس از این مجموعه، «تروترو» با ۱۹ میلیون و ۵۰۶ هزار و ۲۸۵  و انیمیشن «مهارت های زندگی» با  ۱۹ میلیون و ۴۸۸ هزار  و ۲۲۲ بار مشاهده  در رده‌های دوم و سوم پر بیننده‌ترین‌های بخش کودکان قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیننده ترین پر بیننده ترین پربیننده ترین بار مشاهده یک میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۷۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش

امید طهرانی تهیه کننده مجموعه مستند «شبکه» در رابطه با شکل‌گیری ایده ساخت و انتخاب سوژه این مستند به خبرنگار مهر گفت: شبکه سه در رابطه با فضای مجازی قصد تولید یک مستند را داشت از همین رو با برگزاری چند جلسه با رویکردهای شبکه آشنا و در نهایت به تفاهم رسیدیم. خودم هم قبلا در این زمینه مطالعه و فعالیت هایی داشتم و با برگزاری مجموعه جلساتی با پژوهشگران، درختواره موضوعات را طراحی کردیم و پس از تلفیق موضوعات با یکدیگر به ۹ عنوان کلی برای تولید رسیدیم.

وی با اشاره به این‌که اکثر فعالیت های مرتبط با علوم انسانی، پیوست فضای مجازی دارد، مطرح کرد: اهمیت فضای مجازی و این سوژه با توجه به این‌که مساله روز جهان به شمار می‌رود برای همه محسوس است. عمدتا فعالیت های ما با فضای مجازی مرتبط است و تبیین و تعریف جامع از فضای مجازی مساله ای جدی است که در این مستند تلاش کردیم از دریچه همین مساله به تعریف و تبیین ابعاد مختلف فضای مجازی بپردازیم.

یک مستند کارشناسی با بیش از ۹ ماه پژوهش

این تهیه کننده مستند با اشاره به این‌که مجموعه مستند «شبکه» شامل ۹ قسمت می‌شود، گفت: این مستند در ۲ فاز تولید شده است، فاز اول شامل ۵ قسمت در سال ۱۴۰۱ و فاز دوم شامل ۴ قسمت در سال ۱۴۰۲ تولید شده است. تولید این مستند فرآیند پژوهشی قابل توجهی داشته است و ۶ ماه برای تولید ۵ قسمت اول و ۳ ماه برای تولید ۴ قسمت دوم پژوهش انجام شده است. همچنین در این مدت با پژوهشگران مختلف و مراکز تخصصی مختلف که در این زمینه فعالیت می‌کنند جلسه برگزار کرده و نکات آن ها را گردآوری کردیم. همچنین در قالب پیش مصاحبه و مشورت حدود ۸۰ جلسه کارشناسی داشتیم تا به لیستی ۲۵ نفره برای مصاحبه رسیدیم که در نهایت به واسطه محدودیت ها با ۱۸ نفر مصاحبه انجام دادیم.

وی در رابطه با موضوعات مستند، عنوان کرد: قسمت اول با موضوع «قدرت و فضای مجازی» آغاز می‌شود که نقش فناوری و شبکه بر مفهوم قدرت را مورد توجه قرار می‌دهد، این موضوع در قسمت های دیگر نیز مورد بررسی قرار گرفته است و نسبت فناوری و شبکه با اقتصاد، ارتباطات، هویت، سرگرمی، خانواده، هوش مصنوعی و حکمرانی در سایر قسمت ها مورد بررسی واقع شده است. تلاش ما بر این بوده هر موضوع را از دریچه تخصصی آن موضوع در کنار ادعاهای فضای مجازی در رابطه با آن موضوع بررسی کنیم. مثلا مفهوم ارتباطات به صورت تخصصی در کنار ادعای فضای مجازی مبنی بر گسترش ارتباطات توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گرفته است و نتیجه این بررسی ها به عنوان جمع بندی در یک قسمت از مجموعه ارایه شده است.

بی رحمی در قبال یک روایت جذاب و پرزحمت

طهرانی با یادآوری این‌که جمع بندی را در قالب روایت ارایه کرده اند، راجع به جنس روایت این مستند گفت: به غیر از یک قسمت، همه قسمت ها یک شخصیت دارند که راوی داستان است. حضور این راوی برای بهتر شدن قصه ساخته و پرداخته شده نویسنده آن قسمت است البته تمام موارد عنوان شده توسط این شخصیت مبنای پژوهشی دارد. تلاش کردیم روایت اول شخص داشته باشیم چرا که مخاطب ارتباط بهتری با آن برقرار می‌کند.

وی در رابطه با چالش‌های تولید این مستند، ضمن گلایه از بودجه پایینی که برای تولید این مستند در اختیارشان قرار گرفته است، مطرح کرد: خلق روایت و طراحی کاراکتری که متناسب با موضوع هر قسمت باشد و بتوانیم موضوع را از زبان او روایت کنیم کار پرچالش و سختی بود به عنوان مثال برای یک قسمت ۱۲ بار متن را بازنویسی کردیم و در قسمت هایی ۳ یا ۴ مرتبه متن می‌نوشتیم اما خوب نمی‌شد و بعضا جلسات چند ساعته داشتیم تا شخصیت جدیدی طراحی کنیم. برای ما خیلی مهم بود که روایت قصه گو بوده و برای مخاطب جذاب باشد.

وی با گلایه از نبود توجه کافی به جذابیت روایت در آنتن سیما، گفت: به نظر می‌رسد این مستند به صورتی که شایسته آن است مورد توجه قرار نگرفت و صرفا به عنوان یک برنامه برای پرکردن کنداکتور به آن نگاه شد در حالی که پخش این مستند در مراکز تخصصی مورد اقبال این محافل قرار گرفته و بحث و گفت‌وگوهای کارشناسی را به دنبال داشته است. همچنین نبود توجه به تولید مستند داستانگو برای مخاطب منجر به دلسردی ما شده و از مدل برخورد آنتن با اینگونه مستندها ناامید و دلخور شدیم.

مخاطب تصمیم می‌گیرد فضای مجازی چه آورده‌ای برایش دارد

طهرانی با اشاره به زمان و انرژی زیادی که صرف ضبط مصاحبه‌ها شده است، گفت: بیشترین فشار روی گروه در وهله اول بحث فشار مالی بود، بعد از آن تولید روایت، کار پرچالشی بود و با گذر از چالش‌های ضبط و مصاحبه، در زمینه های تصویربرداری و تدوین چالش قابل توجهی نداشتیم و کارها به خوبی انجام شد.

این مستندساز در پایان درباره دیگر ویژگی این مجموعه گفت: مجموعه مستند «شبکه» تلاشی است برای ایجاد پرسش و سوال در مخاطب که مجدد به ریشه های فناوری و ابزاری که در دست ما است، فکر کند و ببیند این فناوری به ما چه می‌دهد و از ما چه می‌گیرد. فضای مجازی هم مشابه هر فناوری دیگری پروتکل رفتاری مختص خود را دارد و سرویس هایی به ما ارایه می‌دهد و چیزهایی از ما می‌گیرد لذا باید توجه کنیم چه چیزهایی از ما می‌گیرد و چیزهایی که به ما می‌دهد چه کمکی به زندگی ما می‌کند. تلاش ما بر این بوده مخاطب با این مسایل آشنا شده و خود نسبت به این موارد و استفاده از این ابزار تصمیم بگیرد.

کد خبر 6093842 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • پخش فصل جدید «رخ‌ مادر» از امشب
  • وقتی سرگرمی، قربانی بزرگ شعار دادن می‌شود /چرا «نون خ» در فصل پنجم مورد استقبال قرار نگرفت؟
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • «رخ‌ مادر» امروز از شبکه افق روی آنتن می‌رود/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • «رخ‌ مادر» روی آنتن شبکه افق/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • «رخ‌ مادر» از شبکه افق روی آنتن می‌رود/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • فصل دوم مجموعه تلویزیونی «آقای قاضی»
  • گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»
  • کاش تلویزیون، این مدلی نبود