Web Analytics Made Easy - Statcounter

زینب قلیچی، بانوی ۳۰ ساله شیروانی که مدرک کارشناسی شیمی دارد اما در هنری غیرمرتبط با رشته تحصیلی دانشگاهی مشغول به کار است و توانسته در این رشته حرفی برای گفتن داشته باشد و حالا محصولاتش را به کشورهای خارجی صادر کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک از شیروان، این بانوی کارآفرین شیروانی از سال ۹۷ فعالیت در رشته سوزن دوزی سنتی یا همان رو دوزی سنتی کار را آغاز کرده و از سال ۹۸ شرکت تاسیس کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بانوی شیروانی در گفتگو با خبرنگار عصراترک در شیروان گفت: سال ۹۷ من و چند نفر از اقوام که همه نوادگان یک مادر بزرگ بودیم که این سوزن دوزی ها را به ما یاد داده بود هر کدام در یک شهر مشغول تدریس و درس خواندن بودیم اما بعد از فوت مادر بزرگ تصمیم گرفتیم این هنر را به یک کسب و کار تبدیل کنیم .

 

 

قلیچی اظهارکرد: قبل از فوت مادربزرگ این کار را یاد داشتیم ولی رشته تحصیلی هیچ کدام ما ربطی به این کار نداشت و بعد از فوت مادر بزرگ به این فکر کردیم که یک کسب و کار خانوادگی داشته باشیم و این کار را انجام دادیم .

وی افزود: سال ۹۷ که شروع به فعالیت در این هنرکردیم فقط یک ایده داشتیم و نمی دانستیم می خواهیم در چه راهی قدم بگذاریم برای همین هیچ سرمایه ای از خانواده هایمان نگرفتیم و سرمایه اولیه ما برای شروع کار۲۴ هزار تومان بود.

وی ادامه داد: در ابتدا هیچ چشم اندازی برای آینده نداشتیم برای همان سرمایه ای از کسی نگرفتیم  ویک گروه ۶ نفره بودیم که روی هم ۲۴ هزار تومان گذاشتیم و یک نمونه کار تولید کردیم و آن را به بقیه نشان دادیم که می توانیم این کار را برایتان انجام دهیم.

وی با بیان اینکه آن زمان در فضای مجازی تبلیغات نداشتیم ، گفت: تبلیغات را از خانواده و فامیل شروع کردیم ،کم کم کارمان در بین فامیل رونق گرفت و منسوجات خانگی در انواع و اشکال مختلف کوسن و پارچه های رو مبلی تولید کردیم .

 

 

این بانوی کارآفرین شیروانی اضافه کرد: پارچه اولیه مورد نیاز این هنر از پشم هست و اگر به طرح های تولیدات ما هم دقت کنید مثل فرش دست بافت هستند.

قیلیچی گفت: این پارچه و نخ فقط در کرمان تولید می شود  و به این نوع پارچه پته  گفته می شود که این ها را از کرمان وارد می کنیم .

وی ادامه داد: در ابتدای کار، پارچه ها را با طرح از کرمان می آوردیم ولی الان خودمان طرح ها را شخصی سازی کردیم  و هم طرح های بومی داریم هم طرح های امروزی که بر اساس سلیقه مشتری است،  طرح های استان های دیگر را هم با طرح های استان خودمان ادغام کردیم .

وی ادامه داد: چون بازار ما در کل کشور است، طرح های مختلف تولید می کنیم که برای هر نوع مشتری طرح داشته باشیم ،بخاطراینکه پارچه اصلی مورد استفاده در این کار از پشم هست، جز کالا های لوکس محسوب می شود و مانند فرش هر چه قدمت آن بیستر شود ارزش ریالی آن هم بیشتر می شود.

این بانوی کارآفرین شیروانی گفت: در حال علاوه بر 6 نفر کادر اداری ۴۰ نفر هم بافنده در روستا ها داریم و از طریق راننده های روستاها، پارچه، نخ و طرح را تحویل داده و تولیدات را نیز دریافت می کنیم و پس از پرداخت نهایی آماده تحویل به مشتری می شود.

قلیچی اظهارکرد: تولیداتمان را به تهران، اصفهان، یزد، زنجان، کردستان ، غرب و شمال غرب کشور ارسال می کنیم.

وی با بیان اینکه برنامه صادرات محصولات را نیز داریم، گفت:  برای تولید محصول صادراتی باید استانداردهای مورد نیاز رعایت شود و چون ما رابط صادرات داشتیم استاندار های صادرات را بلدیم و می دانیم چه محصولی با چه کیفیتی باید صادر کرد .

 

 


وی اضافه کرد: به کشور های هنگ کنگ هر دو هفته ارسال داریم که یک آقای ایرانی که در آنجا تاجر فرش است محصولات ما را نیز صادر می کند در لندن نیز با یک خانم بوشهری که گالری نقاشی دارند، همکاری می کنیم.

قلیچی تاکید کرد: برنامه ریزی ما برای سال ۱۴۰۱ تمرکز بر روی صادرات است چراکه بخاطر مشکلات اقتصادی که برای مردم پیش آمده زمینه فروش سخت شده و باید چند برابر تلاش کنیم تا بتوانیم فروش چند سال پیش را داشته باشیم.

این کارآفرین شیروانی گفت: عضویت ما در مجموعه پارک علم و فناوری باعث دیده شدن هنر ما در استان شد چراکه قبل از آن در شهرستان شیروان مسئولی از ما حمایت نکرد و هم اکنون نیز بسیاری از مسئولان از صنعت ما بی خبر هستند .

قلیچی با بیان اینکه بیشترین ارتباط ما با مسئولان بجنوردی و تهرانی است، گفت: متاسفانه در شهرستان ها آن طوری که باید کارآفرینان حمایت نمی شوند و توجهی به آن ها نمی شود.

وی تاکید کرد: در سال ها اخیر سلیقه مردم به سمت هنر های سنتی تغییر کرده است و هنرهای سنتی به عنوان بخشی از دکوراسیون منازل مخصوصا ایرانی های خارج کشور مورد استفاده قرار می گیرد.

وی ادامه داد: شاید از ۱۰۰ درصد فروش ما ۵۰ درصد برای ایرانی های خارج از کشور است ، ۵۰ درصد دیگر هم ۳۰ درصد تهرانی ها هستند و ۲۰ درصد شهرستان های دیگر ، ۳۰ درصد تهرانی ها هم ۲۰ درصد مرفه های تهران هستند و زمانی که سفارش به دست ان ها میرسد می گویند چقدر حال ما خوب است که یک گوشه از خانه ی ما یک هنر سنتی دارد.

وی با بیان اینکه استقبال در سال های اخیر نسبت به قبل خیلی بیشتر شده است، گفت: سال اولی که وارد پارک علم و فناوری شدم جز سه مدیر برتر بودم ، پارسال از طرف فنی حرفه ای،  کارافرین برتر شهرستان معرفی شدم و از طرف میراث فرهنگی سال گذشته کارآفرین برتر شدم .

وی تاکید کرد:  زمانی که کسب و کار را شروع کردیم، کشور در وضعیت بد اقتصادی بود و تولیدات ما نیز از واجبات زندگی مردم نبود و جز کالای لوکس بود و هر کس توان خرید اش را نداشت ولی کاملا ایمان داشتیم که هیچ چیز نشد ندارد و خدا واقعا راه را جلوی پا می گذارد .

این کارآفرین شیروانی خواستار توجه بیشتر مسئولان شهرستان به این هنر شد.

انتهای پیام/ حق بین

منبع: دانا

کلیدواژه: کارآفرین شیروانی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین / رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ / هند جنوبی از نمای نزدیک / فضای شخصی چیست و چه میزان است؟ / دفاتر باز، گزینه مبالغه شده / بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین

سمیوئل لنگهورن کلمنز، که بیشتر با نام هنری مارک تواین شناخته می‌شود، نویسنده و طنزپرداز شهیر آمریکایی است که رمان‌های معروف و ارزشمندی مانند ماجراهای هاکلبری فین و ماجراهای تام سایر را نوشته است. تواین کمی پس از دیده شدن ستاره دنباله دار هالی به دنیا آمده و پیش‌بینی کرده بود که با همان نیز از دنیا خواهد رفت. او روز پس از بازگشت ستاره دنباله دار از دنیا رفت. تواین به عنوان بزرگ‌ترین طنزپرداز آمریکایی دوران خود شناخته می‌شود و ویلیام فاکنر او را پدر ادبیات آمریکا خوانده است.

 


رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ

در این ویدیو، رشد جمعیت بشر در تاریخ روی نقشه جهان نشان داده می شود که آنچه از آن برمی آید، از قرن بیستم شاهد انفجار جمعیت بوده‌ایم.

 

 

هند جنوبی از نمای نزدیک

«هند جنوبی / Southern India» منطقه‌ای است در جنوب کشور هند که شامل ایالات‌ و قلمرو‌های آندرا پرادش، کارناتاکا، کرالا، تامیل نادو و تلانگانا و همچنین سرزمین‌های جزایر آندامان و نیکوبار، لاکشادویپ و پودوچری است که ۱۹ درصد از مساحت کشور هند را از آن خود کرده است. تصاویری از این منطقه جغرافیایی گسترده را با کیفیت ۴K در تابناک می‌بینید.

 


فضای شخصی چیست و چه میزان است؟

گاهی پیش می‌آید با کسی برای نخستین بار صحبت می‌کنید و آن شخص بیش از حد به شما نزدیک می‌شود، یا اینکه می‌خواهید از دستگاه خودپرداز استفاده کنید و شخصی که پشت سر شماست، بیش از حد به شما نزدیک می‌شود، یا مثلا در آسانسور هستید و شخصی که کنار شماست بیش از حد نزدیک شما می‌ایستد، یا به شما خیره می‌شود، یا بوی بدنش شما را آزار می‌دهد؛ تمام این ها نمونه هایی از نقض فضای شخصی هستند که می‌توانند به شما حس ناخوشایندی بدهند. فضای شخصی، فاصله فیزیکی بین دو انسان در محیط روزمره اجتماعی است. بدون شک این فاصله با توجه به نسبتی که با افراد مختلف دارید و اینکه چقدر او را می‌شناسید، متفاوت خواهد بود. اما اینکه این فضا برای اولین بار چطور تعریف شد و اینکه این فضا در موقعیت های مختلف اجتماعی چقدر باید باشد، خود داستان جالبی دارد که می‌توانید آن را در این ویدیو ببینید.

 


بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟

همیشه یکی از معایب خودروهای برقی، زمان شارژ شدن باتری های آنها بوده، در حالی که در مدت چند دقیقه شما می توانید باک خودروی بنزینی خود را پر کنید؛ اما تسلا یکی از پیشگامان تولید خودروی الکتریکی ادعا می کند، با روش هایی که در نظر گرفته، مدت زمان رسیدن از یک خودروی بدون شارژ را از پر کردن یک باک خالی سریع تر کرده است. در این ویدئو به رقابت این دو می پردازیم تا ببینیم یک خودرو با باک خالی سریع تر به حالت بیشینه سوختی خود می رسد، یا یک خودرو الکتریکی با باتری خالی؟

 


دفاتر باز، گزینه مبالغه شده

استفاده از پلان آزاد در «محیط‌های اداری /Open Office» در اوایل سال ۱۹۵۰ آغاز شد. در آغاز، ایده این که محیط‌های کاری از اتاق‌های محدود و بسته به محیط‌های باز و بدون پوشش تبدیل شوند، مخالفان و منتقدان زیادی داشت؛ اما به تدریج به یکی از محبوب ترین روش های طراحی دفاتر اداری تبدیل شد. استفاده از محیط‌هایی که باز و بدون مرز بندی بودند، باعث شد تا بسیاری مزایای این نوع طراحی به مرور زمان خودنمایی کنند. استفاده از فرصت‌های بیشتر برای دیدن و آموختن از نیروهای خبره و یادگیری ناخودآگاه در اثر کار کردن کنار با تجربه‌ها، از اولین بازخورد‌های این نوع طراحی دفاتر کار بودند؛ اما به تدریج با فراگیر شدن این طرح ها ایرادات آنها مشخص تر گشت. یکی از مشکلات کپی های ناقص و بدون توجه به جزئیات از طرح اصلی این دفاتر بود. در این ویدیو به بررسی تاریخچه این دفاتر از آغاز تا کنون می‌پردازیم و نقاط قوت و ضعف آنها را بررسی می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • اولین پهپاد پاک‌کننده نقوش گرافیتی در جهان آغاز به کار کرد
  • احیای ۲۳۰ هکتار از مراتع شیروان
  • تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین / رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ / هند جنوبی از نمای نزدیک / فضای شخصی چیست و چه میزان است؟ / دفاتر باز، گزینه مبالغه شده / بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • میوه های فرهنگ و موشک را در اقتصاد بچینید
  • کت چرم معروف آل پاچینو(عکس)
  • دستگیری کلاهبردار میلیاردی بعد از ۷ سال ‌در شیروان
  • هشدار اسرائیل به نمایندگان دیپلماتیک خود در سراسر جهان/ آغاز سفر منطقه‌ای وزیر خارجه آمریکا از عربستان/ دیدار وزیر امور خارجه بحرین با بشار اسد